Geçen hafta yeğenim Almanya dan 2 paket Hanuta getirmişti. Sabah sabah kahvemin yanına 2 tane açtım yedim. Ohhhhh derim sonrada , yeter ya. Çukulata yeme çukulata yeme nereye kadar 👿
Evettt balla 1 seneyi geçti sadece diyetisyenin tarif ettiği fit kekin içindeki parça siyah çukulata yedim oda mininnacık. Ohhh hanıtqlqr mideme indi ya gözğmmaçık gitmem 😂😂😂🙏
Fırında yaptım güzel oldu. Suyu da çok faydalıymış, özellikle diyabet için. Yeni yeni yemeye başladım bunları, sırada brokoli var, dolapta sırasını bekliyor🙂
Ooff haşla, üstüne zeytinyağı limon tuz... Efsane... Çiğden rendele veya ince kıy veya rondodan geçir. 40-45 dakika beklet. Üstüne zeytinyağı limon tuz, en üste ufalanmış nar tanesi... Ooff harika
patlıcan - kabak karnıyarık, pilav, yoğurt ve kuşkonmaz var bugünkü menümde. evden getirdim. dışarıda yemek işini kesinlikle atlamamalıyım. çok severim hazır önüme gelen yemeği :)))
Eşim avukat ama kafası bu işlere basar. Bi ara o kadar çok topluyordu ki yarı bayilik verdiler ona 😄 Ama asla öğretmez... 😄 Bırak bu bende kalsın diyor. Hayranlık duyduğum doğrudur.
hiç sayamadım ki... ama bugünkü yemeklerim ödül gibiydi harikaydı :) maşallah bana iyi ki varım :)) iyi ki elim lezzetli. ne şanslı kadınım yaaa... oyyyy kurban olurum ben kendime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sigara ve kahve içtim az önce. bir de şarkı dinliyorum
O senin klasik hallerin. Ödül yerine geçmezzzz
Ödül bulamıyorum ki
:))) haklısın sen de
Geçen hafta yeğenim Almanya dan 2 paket Hanuta getirmişti. Sabah sabah kahvemin yanına 2 tane açtım yedim. Ohhhhh derim sonrada , yeter ya. Çukulata yeme çukulata yeme nereye kadar 👿
ayyy haklısın bence de hayatın keyfi çikolatadan geçiyor
Evettt balla 1 seneyi geçti sadece diyetisyenin tarif ettiği fit kekin içindeki parça siyah çukulata yedim oda mininnacık. Ohhh hanıtqlqr mideme indi ya gözğmmaçık gitmem 😂😂😂🙏
Gene yazım yanlışları rekorlarındayım 🫣
afiyetler olsun.
boş ver yaa anlaşılıyor :))
😉tenk yu şekerim
Dün kendime iki fesleğen aldım, bir çift ayakkabı tişört, çocuklara aldıklarım da beni mutlu ediyor, önlar da bana ödül bence. 🙂
bence de harika ödüller iyi etmişsin
Teşekkürler sen ne yaptn?🙂
kuşkonmaz yedimmm :))) çok güzeldi.. bizimkiler de sevdi ne yazık ki :))))) hahaha
Afiyet olsun, ven de şimdi hayatımda ilk defa karnabahar yaptım, inşallah güzel olur🙂
ay çok severim. kıymalı sulu yemeği de güzeldir kızartması efsane fırında beşamel soslu harika
Fırında yaptım güzel oldu. Suyu da çok faydalıymış, özellikle diyabet için. Yeni yeni yemeye başladım bunları, sırada brokoli var, dolapta sırasını bekliyor🙂
Ooff haşla, üstüne zeytinyağı limon tuz... Efsane...
Çiğden rendele veya ince kıy veya rondodan geçir. 40-45 dakika beklet. Üstüne zeytinyağı limon tuz, en üste ufalanmış nar tanesi... Ooff harika
Denerim çok teşekkür ederim.🙂
rica ederim afiyet olsun
Cumartesi sabah balığa çıkarak ödüllendirecegim. Tuttuğum balıklarında pisirp raki ile birdaha odullendirecegim.
oooo harika bi ödül. ben de kaplıcaya gideyim bari. çok severim
2-3 günlük günlük tura katılabilirsiniz. ya da hafta sonu çeşme Foça Kuşadası gibi bir yere gidilebilir
Evet Çeşme iyi fikir 💙
Wespa alacagım kendime yaz için civciv sarısı bu seneki ödülüm
iyi günlerde kullan
Teşekkür ederim
Kendini ödüllendir dışarda nefis bir yemek ye, sonra da tatlı.
patlıcan - kabak karnıyarık, pilav, yoğurt ve kuşkonmaz var bugünkü menümde. evden getirdim. dışarıda yemek işini kesinlikle atlamamalıyım. çok severim hazır önüme gelen yemeği :)))
😀😂 başka bir gün tekrarlarsın.
Kesinlikle.
En son bilgisayar aldım zarara girdim, daha da bir şey yapmam kendim için.
Ben ne alsam acaba
Temiz bilgisayar var elimde daha yeni ürün onu verelim sana? 😅
Yok eşim alıyor öyle şeyleri. Ben hiç o işe kafa yormam... 😄
Tamam eşine verelim hiç sıkıntı değil 😅
Yeni topladı ama aklımda olsun lazım olunca çalarım kapını
Ooo enişte de bizden. Kafa dengi eşin var gibi görünüyor.
Eşim avukat ama kafası bu işlere basar. Bi ara o kadar çok topluyordu ki yarı bayilik verdiler ona 😄
Ama asla öğretmez... 😄 Bırak bu bende kalsın diyor. Hayranlık duyduğum doğrudur.
Parça lazım olduğun da ben sizi arayayım ya 😅
😄
Trendyol'dan kafama göre bir şey sipariş ediyorum.
İyi fikir.
Bugün baklava aldım
Neli?
Cevizli sol yanımda duruyor beni ye beni ye diye zıplıyor şimdi yiyecem buyur gel
Afiyet olsun. Cevizli sevmem
teşekküre derim
Tadelle al kendine. Birtane de etipuf
Kesmezzz
Bir tane de coco star al. Onda iki tane var😀
Olurrr
4 ay sonra ilkez şekerpare yiyerek öldüllendirdim
Geçen hafta kendime hediye aldım
Ne aldın?
Apple vision pro
İyi bişey gibi duruyor 😄
Eğlenceli : )
Güle güle kullan
Teşekkür ederim
neyi başardığına bağlı
Ya çok zor Bi davayı istinaftan döndürdüm. Net yenilgi ile gelmişti bize. Net galibiyet...
enişte kesenin ağzını açmalı
Bence deeee 😄
3 vakte kadar kuyumcuya yol var
Biriktiriyorum 🙊
sete kaç dava kaldı
Ya tam dava karşılığı almıyorum başka bi şekilde birikiyor 😄
bereketli olsun 🧿
Teşekkür ederim 😄
iyi geceler
İyi geceler
günaydınlar
günaydınlar
bugün mini bi ödüllendirme olacak mı bakalım 😀
haftasonu kaplıca iseyeceğim eşimden. bugün geç saatlere kadar çalışacağız yine. :)
o zaten olur başka bişey iste bence 😉 enişte bni duymasın
:)))))
Soda iç.
her gün içiyorum bi tane :) ödül sayılır mı ki?
Sen saydıktan sonra sayılır
hiç sayamadım ki... ama bugünkü yemeklerim ödül gibiydi harikaydı :) maşallah bana iyi ki varım :)) iyi ki elim lezzetli. ne şanslı kadınım yaaa... oyyyy kurban olurum ben kendime
Sen söylenebilecek her şeyi söyledin bana bir şey kalmadı 😂
:))))