AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
normal iç güdü, kendine hakim olabiliyorsan sıkıntı yok
O kişiler yaşanmamalı onu öyle bir zarar vermek istiyorum ki benim yüzükleri için bir pişman olsunlar
Bu ben... Kincilik var maalesef
Neden böyleyiz seninle kendime pekiştirmek istiyorum özelden yazabilir miyim
Hırslıyım ben eğer biri bana bir kötülük etti diyelim onu yaptığına pişman etmeden yapamam içim rahat etmiyor
Biliyor musun Bir de bunu sürece var acaba yapmalı mıyım yoksa yapmamalıyım mıyım iyi niyetimiz fazla diye bizim iyi niyetimize fazla kullanan insanlar yüzünden bu durumdayız onlar zengin onlar bizi kullanmış sömürmüş Peki biz niye bu kadar iyiyiz bizi bu kadar iyi yapan şeyler aradan belli bir zaman geçiyor sonra biz kötü oluyoruz
Oha içimi okudun resmen normalde işleri düşmediği sürece nasılsın diye soran yok menfaati bitenin dostluğu bitiyor bu devirde
En kötüsü de sen ona karşı mantıklı cümleler kurduğunda sanki suçlu sen misin gibi öyle bir anlatıyorlar ki a**** koyduğumun çocukları direkt bu suçluluk psikolojisini kapalıyorsun çok şey öğrendim etrafta onlar gibi düşünen insan sayısı fazlaysa sen direkt onları kabul ediyorsun kendi fikrimizsin bir önemi kalmıyor çünkü onlar acı çekmemiş herhangi bir duyguya sahip değiller götürdükten beri yaşadığı kötü durumlardan başkalarına karşı öfkeliler aslında zamanla bizim gibi düşünmüşler ama bunu yapmışlar sadece biz iyiyiz
Sesli sohbet edebilsek sana her şeyi anlatacağım mantığı kavrayacaksın
Gözünü seveyim nerde yaşıyorsun sanki kendimi okudum
Sen asi oluyorsun değil mi sonradan... En küçük şeye de sana tepki mi veriyorlar o kadar iyiliğe rağmen
Ben Adana'da yaşıyorum fazla duygusal biriyim kendi mantığıma sığmayan bir şeye sahip olduğunu hissettiğinde çabucak ağlarım insanlar benim zayıf olduğumu düşünür ama öyle bir çıkış sağlarım ki zamanla korkmaya başlarlar kafaları karışır derler kendi kendine bu çocuk her şeyi ağlayan biriydi ne oldu böyle nerede konuşmamız gerektiğine bağlı eğer iyi niyetini gösterdiğin zaman insanlar senin zayıf olduğunu düşünürse ona göre cümleler kurarlar hareket ederler çünkü bizim sağladığımız hareketler insanlara şunu düşündürüyor nasılsa iyi biri bir şey demez saf
Bir de herkes o kişiyi sevmez ama yakınına çeker farklı olanı da dışlar mı kendi fikrini söylemek ne zamandan beri kötü oldu ben de anlayamıyorum sonra da aşağı çekmek için uğraşılır mı senin orada varlığın yetiyor o zaman kudurtmaya
Ben Konya ama cidden kendimi okudum sanki ama ben sesimi çıkarınca bir bakıyorum kankam dediğim bile onun safına geçmiş
Benim senden bir farkım var duygular ile hareket etmem dışarıdan sert duruyorum ama kırılınca da soğuk kesiliyorum o kişiye
Yeminle buradan kimseyle öyle düşünmedim takılıyordum ama ilk kez kendim gibi birine denk geldim... Snapin varsa ekleyim arada sohbet ederiz
Yaşın kaç yaa merak ettim
Biz daha çok kendimize göre birini arayan biriyiz başkaları bizim istemediğimiz kişilerin fikrini kabul etmez sebebi mecbur oluşundan aslında o kişiyi sevmiyor ama ona öyle bir şey sunuyor ki o kişi sana mecbur kalıyor bu dünyada herkes eşit bir şekilde olsaydı sadece bir kelime yüzünden konuşmayacak insanlar olurdu
Yaşım 24 Snap kullanmıyorum Instagram adresim var
Valla frekansım bile uyuştu bir kişiyle nasıl olur bu yaa /// cümlelerdeki karışıklık ve anlaşılamama filozofa bağlama
İlk kez kendimden daha anlaşılamaz cümle kurana denk geldim.
Hayat işte beklemediğimiz bir anda kendi fikirlerimizi bile bu yani insanlarla karşılaşabiliyoruz ki zaten biliyor musun benim o kadar sarılma ihtiyacım var ki
4 yaş büyüksün benden neyse sağlık olsun bende Instagram'ı seneye açacağım mesleğin var mı
Burada öyle birine denk gelebileceğime imkan bile vermiyordum 😂
2 ay önce işten ayrıldım aileme isteği var seracılık ek olarak portakal ve limon bahçemiz var onlarla uğraşıyoruz
Hmm anladım ben de daha okuyorum ama tanıştığıma memnun oldum neyse keyfim yerine geldi kendim gibi insanların olduğuna inancım düşüktü
Evet iyi oldu ama şaşırdım. Tanışmak isterken birden kendini geri çekmen oldu yaştan dolayı mı istemedin
Hem o hem de şu aralar kötü durumlar benim için kafayı yiyecek gibi oluyorum inşallah hayatımı düzene koyabilirim günün birinde 🥹
Her şeye rağmen iyi olmaya çalış çünkü orada kendi parçamı gördüm... Tahmin ediyorum biri sana kötülük etti diyelim ertesi güne diyeceğin lafları sayıyorsun kafadan gün içerisinde ve bir anda kendi kabuğuna çekiliyorsun.
Aile yapısı da ters geliyor bu kadar kısıtlama olmamalı falan geçiyor değil mi içinden kendine ben böyle olmayacağım diye telkinde bulunmaca ve onlara benzemece.
Aile yapısında kısıtlama yok ama yetiştirme tarzında insanlara ne diyeceğini bilemiyorsun çünkü seni el Bebek Gül Bebek büyütmüşler sürekli hep iyi yanı göstermişler bu dünyanın gerçek yanı daha çok kötülük üzerine kurulmuş
O kadar haklısın ki...
Maalesef
Ama bir kez olsun sesini duymak seninle tanışmak isterdim
aman dikkat
kendime hakim olamıyorum
olmalısin ama bende kinciyim ama birisine zarar vermeyi düsünmuyorum
Bu zarar şiddet falan değil tamamiyle psikolojik hak hukuk adalet neyse öyle bir zarar
anlamadım
Benim kuralım bir kişiye zarar vermek istediğimde ona bir şiddet olarak değil hiç beklemediği bir anda hayatın kararması gibi bir şey acı çekecek pişman olacak daha önceden bir insanlara karşı kötülük yapmışsa bunu hissedecek
aman ugrasma böyle seylerle
Böyle olmuyor
geçmiyor mu
Hayır
Çevrenizde benim gibi olan birileri var mı bana yardımcı olmak ister misin