Kişilik & Karakter Şu anki ruh haliyle düşünecek olsanız evlenirseniz pişman olur musunuz? Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Burada mesele tamamen sizin evliliğe hazır olup olmadığınız.. Şu anki ruh haliyle düşünecek olsanız evlenirseniz pişman olur musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kesin olurum.. O yüzden pek sıcak bakmıyorum buna.. 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evleneceğim kişiye bağlı pişman olup olmama yanlış kişiyse evet doğru kişiyse hayır. ama ben kendimi evlilikte göremiyorum 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evleneceğim birisi yok hayatımda olsaydı ona göre yorum yapardım 0 0 Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Aslinda evlilik güzel, ama doğru kişiyle. Yanlış kişiyle cehennemi yaşamaktan farksiz olur. 0 0 Yorumla
halemsu Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki kisiye bağlı. Sonuçta nasıl bi yaşantıya hazır olup olmayacağım ona bağlı bir şey 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 30 yaşında evlendim. Şimdiki aklım olsa 25 yaşını gecirmezdim 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olmam. Kiminle evleneceğimi bildiğim için. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesin olurum.. O yüzden pek sıcak bakmıyorum buna..
Evleneceğim kişiye bağlı pişman olup olmama yanlış kişiyse evet doğru kişiyse hayır. ama ben kendimi evlilikte göremiyorum
Evleneceğim birisi yok hayatımda olsaydı ona göre yorum yapardım
Aslinda evlilik güzel, ama doğru kişiyle. Yanlış kişiyle cehennemi yaşamaktan farksiz olur.
Karşımdaki kisiye bağlı. Sonuçta nasıl bi yaşantıya hazır olup olmayacağım ona bağlı bir şey
30 yaşında evlendim. Şimdiki aklım olsa 25 yaşını gecirmezdim
Kafa dengi birisiyse pişman olmam.
Olmam. Kiminle evleneceğimi bildiğim için.
Pişman olurum