Günü nasıl bitirdiniz✨💫?

Mükemmel. Arkadaşımın annesi vefat edeli oluyordu kendisi son zamanlarda rüyasında sıkça görünce gidemediğinden yakındı kendisi Şabanözü’lü (Çankırı ilçesi Ankara’ya yaklaşık 1 saat mesafe). Ben seni götürürüm kız dedim.💪Gerekli izin ve haberleri verdik anlık bir karar ile çıktık annesinin kabrine doğru. Şabanözü bir köyü yolu az çok hatırlıyorum haritalardan buluruz dedi. Haritalar delirdi yollar çok kötüydü yolda koca adamlara sorduk sürekli yanlış yola yönlendirdiler derken 9 yaşında ki çocuk yolu buldurdu bize😂3 saat sürdü gitmemiz ama değdi kabrini temizledik, dualar ettik. Köyde kalan akrabalarını da ziyaret ettik müthiş insanlardı beni tanımamalarına rağmen o kadar özenli sofra kurmuşlardı ki şaşırdım. Araba ise bu hale geldi teslim aldığımda parlıyordu. Nasıl oldu hiç bir fikrim yok benim elimde can çekişiyor resmen😅abime de sabah yıkatıp teslim ederim kalpten gitmemesi için ajzjsjs Çok güzeldi bugün. Kendimi mutlu etmekten ziyade başkalarını mutlu etmek daha güzel geliyor. Böyle Zeynep olduğumu hissediyorum. Hem hoş bir anı ve macera olarak burada da kalsın istedim. Siz nasıl bitirdiniz günü?

Arabanın kusuruna bakmayın kızlar arabada bluetoothum yok ama kızlar
Arabanın kusuruna bakmayın kızlar arabada bluetoothum yok ama kızlar
Günü nasıl bitirdiniz✨💫?