Güncellemeler
+1 yıl
Sizdede değil sizcede olacak o *
Güncellemeler
+1 yıl
Yol verdiğim teyze eğer buradaysan neden öyle baktın banaa?
Kendimi böyle alfa, beta, omega, sigma, 🗿 bu emoji gibi hissediyorum. Yoldan geçerken arabalar bana yol vermesi gerekirken (ben yayayım) ben onlara yol verdim dkşslg elimle geç geç yapıyorum birde kendimi öyle eril hissettim ki karizmatik bakışımla yoluma devam ettim karizmatik (tek kaşımı kaldırdım) bakış çiçekli küpe, çiçekli toka ile birde alfa yürüyüşü yaptım üff görmeniz lazım hdkdkfldlg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bilemeyiz olabilirsiniz.
Olabilirsin derkennn? Arabalara yol veriyorum diyorum, oyuncak bebeklerime asker gecesi yapıp cepheye götürüyordum diyorum, abim diyorum beni diyorum pota yapıyordu çocukken diyorum, arkadaşlarım barbie giydirme aç bilgisayardan diyince ne barbiesi ya diyip zorla csgo oynatıyordum, gta vice cityde arabayla u çiziyordum diyorum sen bana olabilirsin diyorsun (!)
tamam
😂alemsiniz hanımefendi ya takılın kafanıza göre bencr
Hanımefendi? Karizmatik, alfa, betayım diyorum hanımefendi diyorsun yani cıks cıks cıks (!)
Hahahahahah
Off erkek yağ hhaahhah
Jxlsşdlsldld sağol aşkoo 🗿
Bende diyorum ki bana yol veren kız kimdi 😂
Yok sen değildin ben baktım içine birde 2 arabaya birden yol verdim
Biri yaşlı amca, bir tane teyzeye verdim yol, sonra iki oğlana verdim ve bugün olmadı o dün oldu.
Belki bir gün bana da yol verirsin 🗿
Aşıırı erilsin
Tabi oğlum abim beni pota yapardı çocukken, babamın gömleği var şu an üstümde jflfçfşf, barbie bebeklerime asker gecesi yapar cepheye yollardım çocukken böyle bir erillik işte
Maşallah hocam Allah daha çok erillik versin
Töbe de işin şakası
Yönelim mönelim değişir töbe töbeee Allah korusun
asidğaskjdas0pdlasğda aman amann çok kritiikkk
Çok erilsinn muazzam
Öylesin
Çok çok erilsin
İlginçmiş : )