Kişilik & Karakter Dış görünüşüne ve karakterine kaç puan verirsin toplam Dg+k=? uzatmaisteasiksin Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 10 üzerinden puan verin Dış görünüşüne ve karakterine kaç puan verirsin toplam Dg+k=? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. karakterime 10 puan dışa puanım yok 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dis görünüş çok iyi Karakter ortalama 1 3 Yorumla Freshçilek +1 yıl Dıs gorunus 5 puandan 5 Karakter 5 üzerinden 3 veriyorum Freshçilek +1 yıl Toplam 8 puan ajanan uzatmaisteasiksin +1 yıl İyi ugugigig
Aslıhanak Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Diş görünüş belli bi yere kadar sonrasını iletişimle devam ettirebiliyoruz Diş görünüş 35 karakter 65 veriyorum 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu benim verebileceğim bi puan değil efendim.. Ancak beni görenler ve tanıyanlar verebilir o puanı.. 0 6 Yorumla uzatmaisteasiksin +1 yıl Öyle bir şey yok Yorumla Muro8384 +1 yıl Nasıl yok efendim.. burada kendimi mi öveyim yani Yorumla uzatmaisteasiksin +1 yıl Evet öyle istedim ov kendini (gomebilirsin de) Yorumla uzatmaisteasiksin +1 yıl Öv olacaktı Yorumla Muro8384 +1 yıl Yok sağolun teşekkür ederim yorumunuz için 🙏 Yorumla uzatmaisteasiksin +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dış görünüş 6-7 karakter 9 kanks. 1 0 Yorumla
cemm____cemm57 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 10 üzerinden puanlıyosak 9'90 1 2 Yorumla cemm____cemm57 +1 yıl Gerçi sert mizaçlı olmadıgm için eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli biri olduğum için tipime genelde 7 veriyor kızlar Yorumla cemm____cemm57 +1 yıl Tipime 9'90 karakterime 10 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. 10/10 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
karakterime 10 puan dışa puanım yok
Dis görünüş çok iyi
Karakter ortalama
Dıs gorunus 5 puandan 5
Karakter 5 üzerinden 3 veriyorum
Toplam 8 puan ajanan
İyi ugugigig
Diş görünüş belli bi yere kadar sonrasını iletişimle devam ettirebiliyoruz
Diş görünüş 35 karakter 65 veriyorum
Bu benim verebileceğim bi puan değil efendim.. Ancak beni görenler ve tanıyanlar verebilir o puanı..
Öyle bir şey yok
Nasıl yok efendim.. burada kendimi mi öveyim yani
Evet öyle istedim ov kendini (gomebilirsin de)
Öv olacaktı
Yok sağolun teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
Rica ederim ☺️
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok
Dış görünüş 6-7 karakter 9 kanks.
10 üzerinden puanlıyosak 9'90
Gerçi sert mizaçlı olmadıgm için eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli biri olduğum için tipime genelde 7 veriyor kızlar
Tipime 9'90 karakterime 10
10 üzerinden mi. bence 7 8 varımdır.
7/10
Diş gorunuş 5
Karakter 8
10/10
8+8.
dış 6/10 iç 8/10