Yine sevindik 🤣
Güzel görmek için ne yapmalı?
Yine sevindik 🤣

Sevmek yeterli benim için. Hiç birşeyi gözüm görmüyor.
Sevene sevdiği her türlü güzel gelir. Rivayetlere göre Leyva ve Mecnun aşkında Leyla da çok çirkin kadınmış. Ama Mecnun'a dünya güzeli gözüküyormuş. Çünkü sevgi güzellik algısından büyükmüş Mecnunda.
Aynen öyle mecnuna demişler Leyla çirkin ne buluyorsun bunda sen onu birde benim gözlerimden gör demiş.
Aynen öyle🙂
Güzel bakan kalp her şey güzel görür önemli olan senin nasıl bir bakış içerisinde olduğunla alakalı bir durum dolayısıyla güzel görmek için yapmak gereken şey hayata bakış açısını insanın pozitif olması gerekiyor tabii günümüz şartlarına bu kolay mı Çok kolay bir durum değil
Rica ederim ✌️😊
Sadece sevmek yetmez bana kalırsa, yaradandan ötürü sevmek lazım. Bir ağaca bir hayvana ya da bir akarsuya bakınca yarabbi sen nasıl bir sanatkarsın demeden geçemiyorum.
Cevap
11Cevap
Kime nasıl bakarsan öyle görürsün derler sen güzel bakarsan güzel görürsün , kusur bulmak için bakarsan kusur bulursun zaten
Seviyorsan hep güzeldir zaten.
Aşkın gözü kördür diye oyuzden derler zaten 😂 kusur olsa da göremez ama o göz evlenince açılır merak etme 😂
İnsan eğer kalbi temizse güzel bir karakteri varsa güzel görür ama ben karşımda ki insan iyiyse iyi kötü ise kötü görürüm o zaman
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır ama buda bir gerçek şahin bile yavrusunu gülüm diye severmiş
Çok güzeldi.
göz muayenesinden geçmeli. gözlük verirse de kullanılmalı nokta
Gözlükler temiz olmalı. Arada bir silmeli.
Haha.. ben en çok kendimi seviyorum sonra da sevdiklerime..
Kendine güzel görünmek önemli olan. 😊
kör olacak seviyede ilgi alaka özveri büyük yanlış kadın bundan da sıkılıyor çünkü
Bir insanı güzel görmek için kalbinin güzel olması lazım.
temiz bir kalp ve düzgün bir karakter benim için yeterli
Her zaman güzel bakmalı
Bir şey yapamazlar sadece doğuştan gelen bir özellik bu dediğin yoksa sonradan ben onu onları güzel göreceğim diye bir şey yok
😂😂
Kirli pencereyi temizlemek lazım
Bu da değişik bir yaklaşım 🤣
İnsanın gözü nasıl görürse öyle algılar dimi yani gözleri düzeltmek lazım 🤌🏻
Adam haklı ahaha
Kesinlikle 😄 benim de alkole başlamam lazım 🤣
Bir şekilde görmem lazım 😄
Güzel dusunmek gerekli
Doğal ve kendin olmalısın.
Güzel bakmak lazım hsjsjs adam Haklı
Güzele güzel bakılır.
Güzel bakmak yeter