Hayatına yeni bir rutin katmaya ihtiyacın var mı yoksa buna yerin yok mu? Alışkanlıklarını değiştirip yeni rutinler bulmak sana ne hissettirir? Yoksa sen planlarını programlarını yeniliklerini hazırldın mı?

Hayatına yeni bir rutin katmaya ihtiyacın var mı yoksa buna yerin yok mu? Alışkanlıklarını değiştirip yeni rutinler bulmak sana ne hissettirir? Yoksa sen planlarını programlarını yeniliklerini hazırldın mı?
Ah hayır kesinlikle. Bir rutinden ziyade yeni heves arayışındayım. Aslında ona sahip olmakta istemiyorum, ona sahip olmak için çabalamak istiyorum. Her şey o kadar basitleşti ki uğruna hayaller kurup ona ulaşma ateşiyle kavrulacak değerde bir şey kalmamış gibi.
Mart 2023’drn itibaren neredeyse herşeyi resetleyip yeni bir rutin oluşturdum kendime.
Teşekkür ediyorum efendim 💐
Ricala
Biraz dinlenmek istiyorum bu aralar.
Cevap
14Cevap
Alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemiyorum..
Yeniliklere açık olurum denerim ama reutine bindirmek bu yoğun tempoda nasil. olur kestiremedim aşkım 😘😘😘
Monoton rutinler sevmiyorm
Yeni bir renk katmak iyidir
hayatımın bu zor evresinde sanırım yeni rutinlere ihtiyacım var
İhtiyacım var da bu aralar yapabileceğim bir şey yok.
Daha fazla Sebze yemeyi kendime alıştırmak. 😅
Hayır rutinlerden sıkıldım zaten yeni bir tane istemiyorum
İhtiyacım var evet ama nasıl ne zaman neyi rutin yapçam o yok işte
Vallaha yoga arkadaşım va eğer sabah 6:20 de uyanıyorum 5 dakika sonra bana geliyor , göğsüme oturup bagdaş kuruyor ama üzerimiz ıslak oluyor soğuk suyla , meditasyon yapıyoruz
Nasıl fantezi ama
Her zaman. Denerim 🥰
Var azıcık değiştirmek lazım
Ne olduğuna bağlı olarak evet var
Hayatım yok ki rutini olsun
Bir süredir akışına bıraktım herseyi
Hayır yok bu düzen yetiyor.
Ne mesela
Sana kalmış
Hmm denerim o zaman
21 gün kuralını unutma
O ne peki