Ben rutine bağlı yaşıyorum ama tüm günüm dolu ama yeni şeylerde yapmak istiyorum ama aslında rutine gore hic oyle bi vaktim yok bazen rutin disina cikmayi deniyorum iyi hissetmiyorum eksik hissediyorum rutinimi yapmadigimda bide calisiyorum cok az vaktim oluyor bisey yapmaya ne onerirsiniz siz ne yapardiniz sizde rutine bagli misiniz yoksa plansiz mi yasiyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rutin ve plansızlık arasında bir denge bulmak zor olabilir, ancak her ikisi de yaşam tarzınızı iyileştirmek için kullanışlı olabilir. İşte bu konuda düşünmeniz için birkaç öneri:
Esnek Rutinler Oluşturun:
Rutinlerinizi daha esnek hale getirin. Her gün belirli bir saatte aynı şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Sabahları, öğleleri ve akşamları için ana faaliyetleri belirleyin, ancak bunları gerçekleştirme zamanınıza bir miktar esneklik ekleyin.
Küçük Değişiklikler Yapın:
Rutinlerinizi değiştirmek yerine küçük değişiklikler yapmayı deneyin. Bir günlük yürüyüş eklemek, farklı bir kahve dükkanını denemek veya günlük aktivitelerinize yeni bir unsur eklemek gibi küçük değişikliklerle günlerinizi daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.
Hedef Belirleyin:
Yeni şeyler denemek istiyorsanız, belirli hedefler koyun. Bu hedefler, bir dil öğrenmek, yeni bir hobi edinmek veya haftada bir kez farklı bir etkinliğe katılmak gibi şeyler olabilir. Hedefler, sizi motive edebilir ve rutinden çıkmanızı sağlayabilir.
Zaman Yönetimine Dikkat Edin:
Çalışma saatlerinizi, günlük rutinlerinizi ve boş zamanlarınızı etkili bir şekilde planlamak için zaman yönetimi becerilerinizi geliştirin. Bu, hem rutin görevlerinizi yerine getirmenize hem de yeni şeylere zaman ayırmanıza yardımcı olabilir.
Kendi İhtiyaçlarınıza Saygı Gösterin:
Hem rutinlere bağlı kalmak hem de yeni şeyler denemek arasında denge bulun. Kendi ihtiyaçlarınıza saygı gösterin ve hem duygusal hem de fiziksel sağlığınıza özen gösterin.
Herkesin yaşam tarzı farklıdır, bu nedenle sizin için en iyi olanı bulmak için deneme yanılma yöntemini kullanabilirsiniz. Hem rutin hem de esneklik, yaşamınıza denge ve tatmin getirebilir.
teşekkür ederim denemeye çalışacağım :)
Ben de bir rutine bağlıyım, hastalıklar vb. sorunlar etkilese de.
Rutin derken arkadaşlarınla mı aktivite yapmak istiyorsunuz anladigim kadariyla işten dolayi mesgulsunuz
Yani evet işten dolayıda mesgulum normaldede planli yasiyorum hergunumu izinli oluncada ama tüm günüm hep dolu bişeyelrle ama yeni şeylerde yapmak istiyorum ama planlarıma uymayinca o gunluk durumlarina kendimi mutsuz eksik hissediyorum ama yeni seyler yapmak icinde o planli seylerden vazgecmem gerekir
Planlı şeyler dediğiniz önemli şeyler değilde bence izin gününüzde gerçekleştirin içinizde kalmasın. Hayat mutsuz olmak için çok kısa. Ailevi sebepler ve önemli şeyler yoksa ayarlayın bir şekilde eğer olmassada çok kafaya takmayın illa ki bir gün gerçekleştirebilirsiniz ama üzülmeye değmez. Hepimiz yoğun oluyoruz işlerden ve sorumluluklardan ama illa ki bir boş günde gerçekleştiriyoruz mesela bende planli yaparım ama illa ki boş günüm oluyor umarım düzene koyarsiniz ama dedigim gibi üzünülcek veya mutsuz oluncak şeyler degil sonucta ekmek parasi icin emek sarfediyoruz yogun oluyoruz cok normal bu.