Evet sürekli senden kişilik karakter konusunda cevaplar alıyordum.😇☺️Bu sefer de kendini benden okumak istiyorsan yorumlarda buluşalım.⬇️⬇️

Evet sürekli senden kişilik karakter konusunda cevaplar alıyordum.😇☺️Bu sefer de kendini benden okumak istiyorsan yorumlarda buluşalım.⬇️⬇️

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Merhaba, bu soru bana çok iddialı ve olumlu anlamda değişik geldi. O yüzden yorumlamanızı isterim. Bakalım nasıl bir yorum gelecek :)
Merhabalar elbette:)
Detayları ve insanları bilgilendirmeyi seviyorsun. Bir bilgi karşı tarafa yeterince lanse edilmediğinde sen tarafından bu sende eksik bir şey kalmış hissi yaratıyor. Araştırma ve yeni keşiflere açıksın. Gözlem yapmayı seviyorsun ve çevrende fikirleri önemsenen birisin. İletişime açıksın ve pozitif bakabilen yanın hayata oldukça fazla☺️
Çok doğru tespitler olmuş. Teşekkür ederim :)
Rica ederim:)
Evet olabilir tabi k ide :) tabi ruhum kalmadı ama olsun dene :D
Sevdiğin insanlara gerçekten değer hissini karşı tarafa geçiriyorsun. Sözünün erisin. Sosyal ortamları çok sevmiyorsun fakat bir etkinlik olsa ve senin sevdiğin bir grupsa etkinliklere katılır uyum sağlarsın. Kafa denginle sohbetin uzun ve akıcı dışarıdan seni daha sessiz algılıyorlardır sosyal ya da reel hayatta. Yaptığın bir işin sonunu getirmekte gayretlisin. Kendi işlerini çok mecbur kalmadık başkasından destek almadan yapıyorsun. Çevrendeki insanların fikirleri değerli fakat sen kendi doğrundan eminsen onu uyguluyorsun. Aşka kapın ne açık ne kapalı. Gerçek aşkı yakaladığında sevdiğin insana gerçekten sevgini yansıtabilecek birisin. Çevrende saygılı ve fikirleri önemsenen birisin.☺️☺️
Psikolog falan mısınız ruh analizi deyince klasik tahmin etmenin süslü ismi değildir umarım
Evet okullusu ve mezunuyum işini de yaptım şimdilerde sadece danışmanlık yapmıyorum yine branşımla ilgili bir departmandayım. Hayır klasik tahmin için soru açmadım türevleri zaten çok açılıyor soru olarak😄 ve elimden geldiğince birçok kişiye detaylı analız yaptım yorumlarda da fark edeceksinizdir bunu.☺️☺️Karakter analizine gireyim ben☺️☺️
Romantik tarafın yanında karşı cinste en çok baktığın özellik entellektüel birikimi olması ve ortak çıkacak çok konu konuşabilmeniz. Partnerinle sosyalleşmeye ve kültürel etkinliklere katılmak senin için önemli. Mesela konsere gitmek, birlikte bir kişisel gelişim kursuna gitmek gibi. İnsanlar hakkında derin düşünceli ve derin tahliller yapmayı seviyorsun. İnce eleyip sık dokuyorsu n özetle. Sanatsal figürler senin için manevi anlamda oldukça yüksek değerler. Maddi unsurlar hayatında büyük önem arz etmiyor. Yeni bilgilere, keşiflere açık birisin. Olumlu anlamda bilgiye meraklı birisin. İnsanları dedikodu için değil tanıyabilmek için iletişim kurmayı tercih ediyorsun. Dingin bir ruh halin var ama eğlenceli de. Sadece dengeyi kurmak sende önemli ve başarılısın da.
@bayannc seni aynen olduğun gibi bilmiş 😂 bende merak ettim valla kendimi 😛
Bakalımm sana ne dicek bizim kız 🌸
Aaa aşk olsun😂😂 valla epey bildiklerim çıkti yorumlara vakit olursa bir bakın derim🥳 Bazen iş hayatı seni mental ve fiziksel yönden yorgun hissettirebiliyor ve bu yolda aslına kendine bir yoldaş istemişsin fakat şu an doğru insan tam anlamıyla senin için çıkmamış. Vaktinde çok değer verdiğin biri girmiş hayatına fakat sen aynü değeri almamışsın. Genelde insan ilişkilerinde daha çok verici tarafsın. Mantıklı düşünen bir insan olsanda duygusal yanında oldukça derin ve kuyu gibi. Düzenli ev yaşamı işten döndüğünde senle olduğunda motivasyonunun daha da artacağına inanıyorsun. Uzun bir dinlenme sürecine girmek istiyorsun. Zorda kalan birine destek olmak için kılı kırk yarmayı başarıyorsun.🙂🙂
Önemseyip ve vaktinizi ayırıp yorum yaptığını için teşekkür ederim. İş hayatı konusunda son derece haklısınız gerçekten. Özellikle bu yaz aylarında zor oluyor. maalesef ilişkilerimde çok vericiyim. Doğru insan konusuna gelirsek... Aşık olduğum biri var. Çok değer veriyorum bazı sıkıntılar yaşasakta seviyorum 🐣 onunla olmaktan da son derece mutluyum ❣️ yorumunuz için tekrar teşekkür ederim 🙏😊
Aslında aşkta kastım şu ana kadar şimdilerde bilemiyorum tabi umarım mutlu kalırsınız🍀
Amin 🙏
Evet analizleri cok severim bende yaptim onceden🌝
Derin bir kadınsın. Tıpkı suya girdikçe ondaki güzellik ve rahatlık hissini onla vakit geçirdikçe hissetmek gibi. Senlede seninle vakit geçirmeyi başaran bir insan çözebilir. Herkese kartlarını hemen paylaşmıyorsun. Fikirlerini açıklıkla dile getiriyorsun. Üslubun dişilliğini genel olarak yansıtıyor çevrende. Ağlamayı sevmiyorsun ve birinin yanında ağlamak seni sinir ediyor. Ciddi ve sorumluluk sahibisin.☺️☺️
Evet dogru tesekkur ederim🌺✨
Rica ederim🌺😇
Bunu nasil anladin fotodan mi hissler mi
Hisler fotodan pek tahmin edemedim🙂
Iyimis☺️
Senin yorumlayacak olman ilgimi çeker açıkçası 😃
Teşekkürler öncelikle yorumlamaktan keyif alıyorum😇Sen neşeli tatlı sevecen ve hayata insanlara saf sek süt gibi bakıyorsun. Berrak bir kadınsın ve olaylarda berraklık, netlik, yalansız, kirsiz sonuçlar istiyorsun. Fakat senin böyle olduğun karşına çıkanlarda bu özellikleri tam anlamıyla yakaladığını düşünmüyorsun. Meditasyon ve dinlendirici klasik müzikler senin ruhuna iyi geliyor. Görsel zevki yükseksin.☺️☺️
Böyle olduğun kadar*** ay şu klavye😆
Çok tatlı bir yorum oldu bu, ama ne kadar hoş. 😍 Klasik müziklerle sık sık haşır neşir olamasam da ruhum biraz da oraya ait. Diğer analizlerin de o kadar narin ki.. Söz söyleyemeyeceğim. Ama nasıl hoşuma gitti. Çok hoşsun teşekkür ederim canım 💜
Günaydin Prenses,
Vaktini almayacaksam sorun degil. :)
Günaydınlar✨İyi bir baba olmak için kendinden çok şey feragat etmişsin ve bunu birçok insan sende başarılı buluyor. Çocukların/çocuğun sana
Sistem eksik gönderdi hay yarabbi neyse😂Çocukların/çocuğun sana oldukça düşkünler. İş hayatına odaklısın kendinden bazen çok ödün verdiğin zamanlar oluyor ve bu seni yıpratabiliyor. Gerçekten seven ve değer veren birini istiyorsun. Cıvıl cıvıl anaç ve kendine bakan karşı cins seni kendine çekiyor. Yaptığın işlerin devamını getirme konusunda istikrarlısın. Çok konuşmayı sevmiyorsun. Karşı cinse aşık olduğunda gözün birçok şeyi görmeyebilir. Dıştan mantıksal dursanda ruh halin derin ince ruhlusun. Güzel sözler söylemeyi seviyorsun. İnsanları güldürmek gülüşüne sebep oluyor.🙂🙂
Sen beni bu kadar kisa sürede tanidiysan.. gercek hayatta hayatimda arkadasim olsan demmki cok iyi olurmus. :) Seni gercek dostum olarak kabul ettim. Ben belcikadanim. Buralardan veya ben TR'de oldugum zaman sana kapim herdaim acik. ;)
Teşekkür ederim aslında iç güdülerle yazıyorum çoğunu birazda gözlem tabi🙂
Tsk etmesi bize ait güzel hislerin ve gözlemin icin. :)
Birgün sohbet edelim!
☺️☺️
Elimi çenemin altına koydum dinliyorum, gönder gelsin 😀
Seni kandırmak asla kolay değil. Sadece samimiyet görmek ve duymak istediğinde o kişiden çabuk inanabiliyorsun yani o kişiye zaafının çok yüksek olması gerek. Seni stalklayanları sanki yanında gibi hissedip biliyorsun. Hislerin güçlü ve telepatik bağın keskin. Düşünce gücünle olay ya da kişileri kendine çabuk çekiyorsun. Üzüntünü anlık yaşayan ama hayatta da aşırı kafa yoran biri değilsin kimseye. Sadece değer verdiklerin istemediğin davranışlarda bulununca hiç ôyle biri değildi neden yaptı gibisinden sorguların oluyor. Kinci değilsin. Sosyal hesaplarda kolay kolay engellemelerin olmuyor. Gerçekten hak etmişse ve rahatsız ettiyse engel sende son nokta oluyor. Eğlenceli ve gergin ortamda bile bir espri patlatıp anın ambiyansını değiştirmekte oldukça başarılısın. Ôzgür ruhundaki kuşun kanadını kırmaya kalkan olunca kinlenmen o noktada başlıyor. Yani özgürlüğüne düşkün ve elinden alınmasına da asla müdahale etmeyen birisin. Lafıni tartan konuşan birisin. Patavatsızlara dilinin kemiği yok. Cana yakınsın☺️☺️
Müsaade****
Aaaa bu kadar olur pes😀😀😀
Teşekkür ederim analiz için 🌸👌
Rica ederim ahaha😂😂tutmasına sevindim🩷💝
12 den vurdun😀😀🤍
😂🥳💝
Buraya çok takılan birisi değilim ama isterim :]
Her yaşa inen eğlencelisin. Görsel gözü yüksek birisin. Genelde ilk danışılanlardan birisin desem yeridir. Ruh halin dışarıdan daha düz gôzüksede ince. İnsanları ikna ederken bir nakış gibi onu işlemeyi çok iyi biliyor ve ikna etmeyi başarıyorsun. Fazla kalabalık sevmiyorsun ama sosyallikte seviyorsun. Yani kaliteli sosyalliklerin erkeğisin. Bir sergiye gitmek gibi. Aşka bakışın nötr olsa da olur olmasa da olur. Aşkı yakalayıp ihanet gördüğünde duygularıni derin yaşayıp, yoluna da çabuk devam edebilecek birisin ama bu şu demek değil yeni insan yara bandın olacak. Kendi yaşamına daha çok sarılabilecek birisin bunları yaşadığında. Yardımseversin. Nankörlük affetmediğin kırmızı çizgilerden.
Çok teşekkür ederim, ağzım açık okudum diyebilirim.
Teşskkür ederim sevindim tutmasına😇
Tabii, senden kendimi okumak isterim, buluşalım yorumlarda o vakit, anlat bana beni öyleyse 🌸
Duygu yüklü merhametli aşık olduğunda çok güzel aşık oluyorsun. Çevrende güzel bulunan birisin sende güzellikten daha çok asalet ve zarefet izlenimi alıyor insanlar ve sana yaklaşırken daha mesafeliler, elit bir kadınsın ama sen kendini daha herkes gibi görüyorsun uyandırdığın intibanın aksine. Evde çok güzel ev hanımı olabilen, ama kariyerde de çok başarılı kalabilen bir kadinsın. Azimli ve çalışkansın. Birçok işini sonunda başarıyorsun. Başarısızlıklar seni yıldirmıyor. Naif ruh haline bazen çok kızıyorsun ne kadar da aptalmışım dedirtiyor sana ve naifliğinden yine taviz vermiyorsun bazı insanların bunu hak etmediğini bilsende. Cana yakınsın☺️☺️
Yaaa, teşekkür ederim 💜 Bu kadar uzun beklemiyordum, nasıl mutlu oldum, en can alıcı kısım da, kendimi herkes gibi görüyorum evet, aşırı nahifliğimden ötürü bazen kendime aptalmışım dediğim de oluyor, kendime çok yükleniyorum.
Tüm güzel düşüncelerin için bir kez daha müteşekkir ☺💖
Rica ederim sevindim beğenmene💝💝
Evet inanın çok merak ediyorum
Gerçek aşkı yakaladığında çok romantiksin. Ama hangi ilişkide olursan ol ister duygusal ister arkadaşlık çok güvensen bile sürekli sorguya düşen ve acabaları olan birisin. Derin ve ince düşüncelisin. Çoğu zaman senin kadar derin düşünen insanlarla karşılaşmıyorsun ve bu bazen çok yalnızlaşmana sebep oluyor. Genelde yalnız kalmayı seviyorsun sosyal ortamlardan çok. Sevgilin ya da eşin olduğunda oldukça evcimen ve onunla vakit geçirebilecek birisin. Dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorsun. Doğal olan şeyler seni daha çok çekiyor. Biraz yapaylık olsa bile irrite olmana yeterli neden oluyor. Karşına çıkan ürünler nesneler veya kişiler hakkında detaylı araştırma yapmayı seviyorsun. Görsel göz zevkin fazla ve insanlar zevklerine genelde güvenip fikrini almayı seviyorlar.☺️☺️
👏👏👏👏yüzde 99 doğru. Çok teşekkür ediyorum @biscolatagirl
Rica ederim😇😇
Evet hayatım tam anlamıyla sen.. 😍
@tatlikizzzz34 teşekkürler partnerini en iyi sen bilirsin sen diyorsan tutmuştur😇
@biscolatagirl tebrik ederim.. Evet tam olarak anlattığın gibi bir insandır.. Ekstra olarak çok merhametlidir.. Yardıma ihtiyacı olan birine kesinlikle yardım eder.. Her yaş grubuna uyum sağlamayı başarır.. Bu kadar yeter. Uzun bir yorum olacak yoksa.. 🥰
@TatlıKızzzz34 Rica ederim ne güzel ne mutlu size😇💚
Güzel yorumunuz için tekrar çok teşekkür ederiz.. 🥰
@TatlıKızzzz34 @biscolatagirl ikinize de çok teşekkür ediyorum
Rica ederim sevgili @tatlikizzzz34 ve @oɿƚꙅɘɒm ☺️☺️😇
@o-m rica ederim bitanem.. 😍❤️
İsterim tabi buyur...
Aşkı gerçekten ruhunun derinliklerinde hissetmek istiyorsun. İlişkilerinde olduysa ya da olacaksa genelde verici tarafsın değer anlamında. Hak ettiğin kadarıni görmediğini sıkça düşünüp sorguya düşüyorsun. Değer veren taraf cok olsan da kendi değerini bilen sevilen birisin. Açık sözlülüğün bazen insanlarda reel hayatta barut misali algılanabiliyor fakat sen olması gerekenleri yapıyorsun. Açık yürekli ve cesursun, risk alabiliyorsun☺️☺️
Yaa teşekkür ederim nokta atışlı bir analiz yapmışsın...👌🌺🥳
Rica ederim💝🩷
Olur tabiki bekliyorum.. ☺️
Romantik kadınsın. Aşkı çok güzel hissetmek istiyorsun ve hissediyorsun, bunu yansıtmayı seviyorsun. Aşkta üzüldüğün zamanlar oldu belki ama şu an yakaladığın mutluluk bütün mutsuzluklarına sünger çekmeni ve yeniye kocaman merhaba demeyi sana başartmış. Hayatındaki insan senin her konuda arkanda durmaya hazır olduğunu sana hep belli etmiş ve sen bundan daha da güç olarak ayakta daha da dimdik duruyorsun. Pozitif düşünen birisin. Negatif insanlara küsmesen de uzaklaşıyorsun bir şekilde. Kinci değilsin. Sevdiğin insanlar tarafından kolay ikna edilebiliyorsun ve gönlünü almak kolay oluyor. Küçükte olsa hediyeler ve jestler yapmayı seviyorsun. Okul yılların ya da işinde vurucu neon fosforlu kalemler, renkli kağıtlar seviyorsun. Planlı ama zaman zaman spontene hayat yaşamayı da seviyorsun.☺️☺️Sevecen ve cana yakınsın.
Çok teşekkür ederim.. 🥰 %98 doğru evet.. Tebrik ederim.. Çok başarılısın.. 🥳👏🏻👏🏻
Rica ederim teşekkür ederim çift olarak sizi yakın yüzdelerde yorumlamışım😂😂🥳💝
Evet bu sizin başarınız.. 😅 Analiz de gayet başarılısınız.. 🥳
Teşekkür ederim güzel düşüncen için😇💝🩷
Rica ederim.. 🥰
Evet isterim çok ihtiyaçim. var öyle bir şeye
Aşkta istediğini yakalayamamışsın. Senin dilinde bir kadın karşına çıkmamış ama hala umudun da var bazense bir o kadar umutsuz. Ruhun derinliklerinde bazen kaybolup gidiyorsun herkesle sohbet etmeyen ketum birisin. Sana gerçekten birinin kendi diliyle yaklaşması lazım. Arkadaş çevren geçmiş zamanlara göre azalmış sıkça ihanet yaşadığından insanlar tarafından.🙂
Evet bende merak ediyorum bakalım ruh halim nasıl 🤣🤣
Zıtlıklar seven birisim nickinden de anlaşılıyor bu😂😂Bazen anın anını tutmuyor. Normalde çok eğlenceliyken birden durgun su misali oluyorsun ve çevren buna şaşırıyor. Hayata dalgaperest baksanda derin düşüncelerin seni karamsar yapabiliyor. Eğlenceli halin bazen özelliklede karşı cinsin senin ciddiye almadığını düşünmeye sebep olabiliyor. Aslında iyi dinleyicisin ve insanları mutlu hissettirecek sözler söylemeyi seviyorsun☺️☺️
Doğru haklisin teşekkürler :)
Rica ederim🙂
Objektif yorumlara her zaman açığım 😊
Bağışlayıcı, merhametli ve önsezileri güçlü birisin. Dışarıdan bazen toplum deyimiyle reel hayatta ağır abla denilen hava çizebiliyorsun fakat seni hayata böyle durmaya mecbur kılan yine hayatın kendisi olmuş. Sert duruşunun aksine dişil enerjin ve kadınlık güdülerini sonuna kadar kendinde hissediyorsun ve karşı cinste sende bunu görmeyi başarabiliyor. Açık görüşlüsün, yeni fikirlere kendini kapamıyorsun, eleştirilere klasik hem cinslerinin aksine oldukça açıksın. Örnek biri sana kilo almışsın dese aman kilo bu verilir der geçersin saatlerce kin gütmezsin. Kinci değilsin. Kafa dengisin.🙂🙂
Çok teşekkür ederim.. izlenimlerin gerçekten başarılı 😊👍🌹
Rica ederim sevindim böyle düşünmene🩷💝
Yorumla bakım nasıl bir analiz olcak 😌
Ahahah bu soruyu en çok merak edenlerden olmalısın çünkü yorumlarda benden seni yazmamı istemiştin ve geldi o gün😂😂Sende dışarıdan flörtız algılanan birisin ama gerçek aşkı yakalayamadığından yeni insanlar tanımak ve keşfetmek istiyorsun. Kararlı halin çok kararlı, kararsız olduğunda da aşırı kararsız ortasını tutturamadığını düşünüyor ve kendine öfkeleniyorsun bu konuda zaman zaman. Çevren kalabalık reelde ama sen kendini farklı dilden konuşuyor gibi hissediyorsun. Girişken ve yeni maceralara açık, iletişim kurmayı seven birisin. Aşkı yakaladığında gerçekten sadık ama öylesine biri hayatında olduğunda sıkılgan birisin. Bir iş seni sıktıysa asla bitirme hırsın yok ve yarıda bırakmak tercihin oluyor ama işi sevdiysen sonuna kadar devam ediyorsun ve bitiriyorsunda.☺️☺️
Valla bir işe başladımda bitiririm hatta bitirmedim de strese girerim flortuz değilim erkek kadın herkese aynı tarz cevap veririm olsaydım şu an adım çıkardı zor oldugumdan pek kimseyi sallamiyorum valla bak bir tutturamamissin beni eğer seversem sikilmam o kişi kendini mutlu birisi hisseder öyle değişik aşk denilen şeylere karşıyım bayagida kararliyimdir etrafim kalabalık ama benim izin verdim sürece 😌 beni hiç cozememissin asiyimdir ben dalgam durgundur bazen sert eserim bende dedim biscolata beni çözdü 😂
Ahahah bak sen hiç devamını okumamışsın flörtöz algılanan birisinden sonrasını oku psikoloji olumluyu kabul eder ve olumlu sana dediklerim genelde sen zıtlıklar öncesini okumuşsun😂😂
O flortuz niye bende harbi algiliyolar acaba fazlamı iyi kalpliyim kötü kalpli olayimmi biskolata 😂 okudum ama bazı yerler tutturmussun bak senin düşüncelerin güzel bakıyorum sorularına seni ben analiz ediyim insanlarda genelde yanilmam çok iyi aile terbiyesi almışsın efendi bir kızsın dıştan ketum gozukuyorsun yani erkekleri ürkütücü ama normalde içine girdinde bir insan sohbetine doyamiyor klasik giyinmeyi seviyosun yenilerlere bayılıyorsun zor beğeniyorsun aşka inancin var ama bir kere üzülmüşsun bu konuda 😌
6 hissin kuvvetlidir ona göre bu soruda çok yorulursun cevap yazmakta sen 😂
Ahahah yok ya su an vaktim var diye actim is arasında olsam bu başlığı asla acamazdım😂😂😂
Benim dediklerim doğrumu peki hadi bakım analizci seni 😂
@Cendere1910 yok ya ben flörtöz olduğunu düşünmedim zaten☺️☺️Girişken ve karşı cinslede sohbete açık insanlar hep öyle algılanırki zaten😂 ve benle ilgili evet çoğu şey doğru ama ben yorumlarda senin sorularda çok spoiler vermiştim ahahah tek aşk hayatımı dememiştim ve evet birisi asla affedemeyeceğim seyler yaptı ciddi ilişki olduğundan üzen bir durum oldu ama geçti gitti o dönmek çok istesede kapılar çoktan kapanmıştı.☺️☺️
Bak nasıl bildim yok valla ben içsel düşündüm yoruma göre yorum yapmadım hissederim söylerim direk bilmiyorum ben ama aşk sevgi adına beni birisi bayağı ikna etmesi lazım zor adamım bakma burada girgira vuruyorum senin bu ara bu gözler bu saçlar ne böyle maşallah diyim nazar değmesin lens değil doğrumu 😂 şimdi nazar değer beni bulursun 😂
İyi hissetmişsin. Hayır benim hepsi saf sek teşekkür ederim😂😂
Yani gözler renkli senin bu renk ne oluyor gri gibi bişey 😂
Ahahah ortama göre renk alıyor benim kapalı havalarda içinde grilik var ama yeşil☺️
Esmer bir kadında yeşil göz çok nadir bir durum ama saçların güzel senden şunu bekliyorum saçlarıni uzatabildin kadar uzar bacak boyuna kadar gelsin ☺️
Ten beyazda saç koyu olunca esmer kategorsine giriyor ahahah😂o kadar uzun saç sevmiyorum bakımsız gösteriyor😆
Boya yok saçlarda diye umuyorum 😂 yok sende güzel durur dinle beni bak misal bu fotonda uzun güzel duruyor bak sende nolcak uzun saçlara 😂
Yok hayır🙂🙂orada en uzun hali daha da uzun saçım olmadı yani ben istemedim😌
İste bugünden sonra 😌 söylediğimi dikkate al yakışır diyosam emin ol yakışır ben renkli göz bilmiyordum bak ama seni Kara kız sanıyordum bunda yanıldım 😂
😄😄😄ahaha hep uzak foto koydumda ondan buraya tümden koymak sıkıntı buda yüzümün yarısı gerisini de tahmine sakladım😜😜
Bende yarı koyuyorum artık hep tam koyuyordum ve çokça foto değişiyordum baktım sapıklar çoğalıyor yarıya indirdim gene çoğalıyor bu kez yarıninda yarısına İncem tümünü gördüm senin boydan olan tumdu işte senin güzel güzel sende bir Fatma Girik havası sezdim bakışlar onun gibi birde senin sesin yanıktir yani 😂
Hic benzeten olmadı ayca aysin ve miranda kerr karışımısın derler. Fatma girik sert duruslu bir kadın kıymetli biri elbette mekanı cennet olsun ben o kadar sert duruşlu değilim☺️
Bu saydiklarindan emin ol sen daha güzelsin 😂 ses nasıl ses sende yanik bir ses var mı ama Fatma Girik bakışın var şu an soleyim 😌
Tok biraz sesim ama kalın ses değil ahahah şeceremi dökeceğim sorularına cevap vermekten neredeyse😂😂 anladım olabilir🙂
Scr dökme burada ben anladım anladım sorarım böyle arada 😂😂 yordum seni şu an farkediyorum senin meslek piskolog sanki senin görevi ben devraldım 😂😂😂
Ben seanslarda bu kadar sormuyordum diyeyim😂😂😂
Binevi bende sporcu psikolojisini bildiğim için senin seanslardan anlarım anlamışsındır 😂 daha ne yaptın sana sorcaklarim çok yandın sen 😂
Biz dinleriz ya genelde pek yol yöntem gôstermeyiz 😂😂😂
Doğru sizin iş güzel 😂 bizde yorariz gösteririz anlamazsa birdaha gösteririz iyide motive ederim ama beni cozememissin ona yanarım dedim ilk çözen beni yok sende cozemedin 😂
Bence çözdüm ama senin zıt kelimeler kötü algılamana sebep olmuş olabilir.🙂🙂e hani tutanlar vardı ya😂😂
Tutanlar var tabiki senden full bekliyorum olmaz bu böyle olmadı 😂 gerçi bu aralar yoktum belki ondan olabilir kayıtlar silinme gibi 😂
Eh be ya o kadar olsun cendere müneccimde değilim hiç tutmasa neyse de 😂😂😂
Yani tuttukları var ama senden umitliyim ona göre 😂 yormayim seni bu soru seni çünkü çok yorcak 😌
Ahahah😂bunlar 2. seri gelsin diye taktik olabilir sen tarafında😆😆😂😂
Olabilir aklımı okuyosun şu an daha bu olay burada bitemez biliyosun 😂 valla güzel tahmin et sana söyledim şarkılardan birisini atcam söz 😂
Sen şarkı demiş miydin valla hatırlamadım😂
Şimdi dedim bak onuda ben söyledim arada söylerim ben şarkı onu bilemedin 😂
Yok ya demedin bence hatlar karıştı sende sohbet sever sen olarak bende şarkı söylerim bu arada severimde 😂😂
Bak sen iyi dinlerim ozaman sende dinlersin kapistiririz 😂
👌🏻👍🏻☺️
Anlaştık 😌 atarım sana bir ara sen sorunla ilgilen bu soru taşar işin yaş 😂
Olsun ya gelsinler tabiki zaten bile isteye açtım farklılık olsun biraz dedim türevlerine göre ve bu işin içinde birinden okumak daha etkilesim arttıracaktır diye düşundüm😇☺️
Ama zor şu an. Herkes senden yorum beklicek yazarsinda seninkisi anlatım bayağı yazcan kişi başı sen düşün parmaklar gitti şimdi sana kıyamam da ama sordun artık kaç kurtar kendini 😂
Ahahha sesli yazarım arada da 😂😂alışığım ben hızlı yazmaya😂 cevap verebildiğim kadar artık🙂
😂😂 yandın sen valla sesli bazen kaydiriyor 😂yorma kendini tamam yeşil gözlü daha bana şarkı solicen 😂
😂😂😂
Ben söz verdim atacam var söylediklerim 😂
Tamam tamam:DD
Anlaştık ben kaciyim 😂 yoksa beni kescen sen sana kolay gelsin 😂
Yok ya kesmem savaşa mı gidiyoruz😆😄😄
O zaten işin espirisi sirinlik o sirinlik 😂 kesmezsin bilirim savaş olursa arkamda dur sen 😂
Tamam 😂😆😆
Anlaştık 🌹🌹💐
Yorumlayın bakalım
Mimiklerini etkili kullanmayı bilen ve beden diline dikkat eden birisin karşındakilerle iletişimde. Sosyallik ve asosyallik kendi tercihlerinde gerçekleşen durum. Yani sosyal ve asosyalliği kendi istediğin zaman dilimlerinde kendin yaşamak istiyorsun. İyi bir dinleyicisin ve hislerin güçlü. Seni yanıltmak çok kolay değil. Bir insana inanmışsan iyi niyetinden inanmışsındır. Kuşku daima sende bir yerlerde kalır.☺️
Doğru👏
🍫🥂🥂
İsterim sşsidi
Hayatta şansın hiç kapını çalmadığını düşünüyorsun. Talihsiz bir yaşam senleymiş gibi hissediyorsun. Aslında kendini seven birisin fakat yaşadığın bahtsızlıklar bazen özgüvenini düşürebiliyor kendine karşı. Çevrene daha çok pozitif bakan fakat kendinde ilk daha çok negatif faktör ihtimallerini düşünüyorsun. Sosyal hayatta sevilen birisin.☺️☺️
Yaaa çok iyi teşekkürler hep yorumlar mısın lütfen😂❤
Ahahaha arada benzerlerini açarım😂💝
Çok memnun olurum. Bekliyorum
Aşkta duygudan çok tutkulu bağlara odaklısın. Hayatındaki insan gerçekten tutkuyu sana hissettirmeli o zaman sadık kalacağından eminsin. Yeni insanlar tanımayı seviyorsun ve yeniliklere açıksın. Sosyal yaşamını reeldeki sosyal medyaya çok yansıtmayı sevmiyorsun. Anın tadını çıkarıyorsun. Değerlerine bağlısın.
Hele bi Besmele çek!
Kendi değerlerine sahip çıkmayı seviyorsun. Hatta bu konuda keskin çizgilerin var. Fazla aşk adamı değilsin. Hayatında büyük eksikliği yok. Çalışkan vr girişkensin. Yeni maceralar sana keyif veriyor. Açık fikirlisin. Fakat fikirlerinin doğruluğuna eminsen başkasına çok aldırış etmezsin. Değer verdiğin insaları imcitmemek senin için önemli. Aşkta maddi unsurlara takılı kadın hayatına girsin istemiyorsun.☺️☺️
ooo iddialı ben de isteriim 🥳
Olgun tarafın kadar oyuncaklar kadar renkli bir iç dünyan var. Eğlenmeyi seviyorsun ve bunu yalnızkende başarabiliyorsun. Kendinle verimli ve kaliteli zaman geçiren birisin. Çok aşk kadını değilsin. Daha çok ortak konular bulabildiğin elit, zeki karsı cins seni kendine çekiyor☺️☺️
Hay hay, yapabilirsiniz.
Seni yeni gördüm. Ama tahmin edeceğim biraz☺️Dışarıda asi imaj çiziyorsun ve hayat aslında sana çok bıçak darbesi hatırası bırakmış daha doğrusu insanlar bu da seni böyle durmaya mecbur kılmış. Kimsenin seni yônetmesi hoşuna gitmiyor. Daha çok iletişimlerinde yöneten ve sözü dinlenen tarafsın☺️☺️
Teşekkür ederim uzun uzun yazıp yorumladığın için.🙏
Rica ederim☺️
Çok merak ediyorum şansıma ne çıkacak 😂
Duygulara değer veren ve ince fikirli birisin. Aşk adamısın ve sen gerçekten aşık kalabilmek istiyorsun. Disiplinli, özverili ve istikrarlısın iş, aile ve sosyal yaşamında. Dengin olmayan bir insana bile çok rahat sohbet konusu bulabilecek birisin huy anlamında dengin olmaması kastım. Ev işlerinde de yardım sever ve hakkıyla yapıyorsun. Hayatı her zaman planlı olmasa da spontene yaşamayı sevdiğin anlar oluyor. Birinin alınıp alınmamasını bazen kendine çok dert edinebiliyorsun. Senin umursadığın kadar kişileri senin umursandığını düşünmeyebiliyorsun fakat herşeye rağmen sana değer veren insanların varlığı seni mutlu ediyor.☺️☺️
Bu kadar beklemiyordum. Beni benden daha güzel tarif etmişsin gerçekten. Şaşırdım valla. Emeğin ve yazdıkların için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim🍀🍀
Oo isterim
Reel ve sosyal hayattada kimseyle münakaşa yoluna gitmiyorsun. Kendi halinde yaşamayı seven ama hayatıda çok kafaya takmayan birisin. Önceki yıllar daha derin bir kadınken yaş aldıkça hayat seni olgunlaştırmış ve kafaya takmama olarak sana yansımış. Çevrendekiler ne kadar umursamaz deseler de seni detaylı tanımadıklari için ön yargılı yaklaşmışlar. İşlerini ciddiye aldığında pekala umursayan ve hakkıni veren kadınsın🙂☺️
Anlattıklarında kendimi gördüm, harika yazmışsın teşekkür ederim🧡
Rica ederim mutlu oldum yansıtmama🩷
Haydi yorumla bakalım
Detaylı bakış açısını seviyorsun. Bazen kafan hafif dumanlı oluyor biraz da fırtınalı. Kafanda yapacakların şimşek gibi çakıyor ve sonrasında olumsuz yanlarını düşünüp şimşek kadar hızli vazgçebiliyorsun. Kararlı yanında kesinleşiyor ve sonuna gidiyorsun o her neyse. Aşkta hayatı akışa bırakmışsın. Büyük yoksunluk çekmiyorsun. Girişken ve gözlem yapmayı seven birisin☺️☺️
😱😱😱 kesin bizim evde kamera var
Ahahah😆😆teşekkürler✨
Sen Bence beni tanıyan birisin
Yok yok ahahah burada tutan çok oldu reelde tanımadığım halde herkesle akraba okul is arkadaşıyız tutmaya baksak o zaman alemsin😆😆
Zaten buradakilerin tutması normal buradakiler yalnızlık ordusu
Genellemeyelim yine de herkesin bir yerde yalnızlaştığı nokta var bende dahil bazı durumlarda😌
Kızlar soruyorum bir numaralı kuraldır genellemek da sjsjs
Olsun genellememekte senin farkın kalsın😆
Ya bir şey merak ediyorum sen iki tane fenomen oldun Ben kaç defa mesaj yazıyorum cevap alamıyorum niye
Nereye yazıyorsun sen olmak istediğini ksrehbere yazılıyor ya da onlar sana diyorlar ol diye fenomen
Ben rehber hesabına yazdım 2 defa onları dönüş yapmadı sonra yönetici hesabına yazdım onlar rehberiz hesabını Bence hesabını yazmamı söyledi KS Bence hesabına da yazdım
İlginçmiş😌
Olur zamanın varsa söyle bakalım 😂
Tabiat ve doğa, tarihi güzellikleri seviyorsun. Bunlarla yalnızken bile vakit geçirmeyi seviyorsun. İnsanlar senin tarafından dinlenince mutlu oluyorlar. Fakat sen sıkıntılarını pek kimseye açmayı sevmiyorsun. Hümanist bakış açın yüksek🙂☺️
Evettt çok merak ediyorum
İnsanları anlayıp dinlemeyi seviyorsun. Anlamlandırma temelli yaklaşımın var. Sana kendilerini anlatmayı seven sırf bu yüzden çok kişi var. Saf biri değilsin. Seni kandırabilmeleri zor ihtimal. Kendi değerini bilen ve kendini kullandırmayan bir kadınsın🙂🙂
Ama artık beni anlamalarını istiyorum
Aynen öyle👍🏻
Bende çok merak ediyorum
Duygusal bir insansın ve üzüntülerini anlıkta olsa kafaya takıyorunsun. Fakat yoluna devam etmekte başarılısın ve bunu sadece kendinden destek alarak başarmak istiyorsun. Kendi işini kurma yolunda hayallerin büyük🙂🙂
Çok isterimm
Seni buradan olduğu kadarıyla büyük ölçüde tanıdım diyebilirim ve iyi ki tanıdığım hemcinselerimden bir tanesisin diyebilirim başlamadan önce🩷💝Analize gelecek olursam buradan tanıdığım değil tamamen objektif olarak gerçekten yorumlayacağım😇Gerçekten sevecen ve insancıl yônleri çok yüksek, enerjik, eğlenceli ve insanın ruhuna iyi gelen bir yapıdasın. İnsanlar bence sana dert anlatmayı çok seviyorlar fakat sen yeterli ölçüde seni anlayıp dinlediklerini düşünmüyorsun. Yardımsever ve gerçekten duyarlısın. İnsanların derdini zaman geliyor kendi derdin kadar dert edinebiliyorsun. İletişim gücün yüksek. Beslenmek ve güzellik kendine değer vermek senin için önemli ve bu konuda başarılısın. Genelde fiziksel güzel bulunan birisin hem cinslerinin fesatlanmasına reel hayatta sebep oluyor bu durum. Seni rol model alan aile fertlerinin çocukları var. Bu kıyafet, meslek, tarz her şey olabilir. Kariyer kadar ev işlerinde de başarılısın anaç tarafında oldukça fazla, misafirperversin, ama kalabalık pek sevmiyorsun. Kafa dengi ve kaliteli kalabalık seviyorsun. Samimi, içten ve ılımlısın🩷💝
Beni anlattın gerçekten teşekkür ederim canım🩷🌸✨️
Rica ederim tatlım💝🩷😇
Merakla bekliyorum
İş yaşamında istikrarlısın. Özel yaşamında bazen hayat sana umduğunu çıkarmamış ve zaman zaman bunun sorgusuna düşüyorsun yanlış tercihler yaptım mı acaba? Şeklinde. Bir işi başarana kadar her yolu deneyip onu başarılı kılıyorsun. Çabuk pes eden yapın yok. Münakaşa ortamlarında kendini bozmuyorsun.🙂🙂
Pes ettiğim hiç olmadı evet ama özel hayatımda dediğin gibi bazen sorguluyorum çünkü beni yoruyor 😊 teşekkür ederim çok iyi analizdi.
Rica ederim☺️☺️
tamam olur yorumla bakalım neler çıkacak?
Değerlerine ve geleneklerine bağlısın ve onları yaşatmak için mücadeleci. Hayat yolunda ortada olduğun konular var fakat henüz rayına oturmamış. Zaman zaman tercihlerinin değiştiği dönemler yaşıyorsun ve belirsizlikler seni yoruyor. İnsanlar sana dertlerini anlatmayı seviyor ve hislerin güçlü🙂🙂
evet hepsi doğru
Teşekkürler😇
rica ederim bir şey değil
Olur
İnsanlara önceden daha samimiyken niyetin su istimal edildiği için daha mesafeli olma yoluna gitmişsin. Sosyal ve reel hayatında sevilen birisin. İnsanlar senden fikir almak konusunda mutlular ve zaman geliyor kimisine abi, kimisine iyi bir sırdaş oluyorsun. Fikirleri önemsenen birisin. Evcimen tarafın kadar sosyalliğide seviyorsun.🙂🙂
Gerçekten çok güzel analiz. Ellerine sağlık.
Rica ederim☺️☺️
En sevdiğim soruldan 😌 bir doz alabilirim 😅
Hayal gücün genelde duygusal değil de daha çok bilim kurgu kariyer gibi şeylerin üzerine mesai harcamakla geçiyor. Mantığı duyguların önünde birisin. Melankolik şarkı filmler sana göre değil. İnsanlar sana dert anlattığında onların duymak istediği değil bizzat gerçekleri söylüyorsun ama sana ilginç şekilde kırılmıyorlarda gerçekleri tatlı sert söyleyen birisin. Kimseye kendini kaptırmazsın. Aşkı gerçekten yakalayınca bırakmayacak birisin ama bu aşk karşılıklıysa. Platonik ve uzak mesafe ilişkilerini anlamsız buluyorsun. Çevrende sosyal analitik zekasına güvenilen birisin.☺️☺️
Vuuuu süpersin 🥳 tamamen doğru 🌸😌
Teşekkürler🍀✨
Olur, bekliyorum🌸
Pozitif, sevecen ve bir o kadarda akıllı bir kadınsın. İnsanlar senin sohbetinden çok keyif alıyorlar saatlerce dinleyebilirler. Çevrendekilere yeni şeyler katan birisin, birçok insan senle bir sonraki konuşmayı merak ediyor ve öğreneceklerini. Karşı cinste ilgi gören birisin. Fakat sen entel, zeki ve karizmatik karşı cins seviyorsun, aşırı çizilmiş ya da sarışın erkekler sana çekici gelmiyor. Yeri geldiğinde dikte edebilen yeri gelincede uzlaşabilen bir insansın.🙂🙂🩷
Çok güzel bir analiz oldu gerçekten🌸teşekkürler☺️
Rica ederim🩷💝
Evet, sendeyim, dinliyorum : ))
Aşka defterimi artık kapıyorum deyip o liste için şans isteyenlere bir türlu hayır demeyip, acaba bu insan bu sefer doğrum olacak mı diye şans vermekten kaçmamışsın. Fakat maalesef istediğin aşk sana ulaşmamış. Sende daha çok iş hayatına kendini vermişsin. Sana en iyi gelen işine odaklanmak. Duygusal ama dışarıdan daha soğuk gözüken birisin. Muhabbetin sevecen ve eğlenceli bulunuyor insanlar tarafından🙂🙂
Yanlış olan yerler çoğunlukta olmakla beraber doğru olan yerler de var : )) Tenk yuu psikolog hanım : ))
Ahahah o kadar olsun😂Rica ederim☺️
Hiç görmeden duymadan konuşmadan bu kadar olur : ))
Yani😂
Datlu ☺️🙈 sen kocana sadık eşini seven datlu ☺️🙈 bir kız olursun 🤭🙈🥰🥰🥰🥰
Sen niye hep gizliden geliyorsun her soruma ahahah😂😂
🤭🤭🙈 utanırım 🙈
Utanacak ne var sanki😂
Ay🤭🤭🙈🌹
lütfen benimkini yorumlarmısın?
Senin nicktende anlaşılacağı üzere hayal kırıklıkları çok olmuş ve bu senin kabuğuna çekilmene sebep olmuş. İnsanlara güvenin çok azalmış. Gözü kapalı güvendiğin kimse neredeyse yok. Hatta terapi almak istemişsin bu konuda. Aşktada güvenle bakmıyorsun artık kimseye. Aşk kadını ve yakaladığında sadık kalacak kadınsın☺️☺️
söyle bakalım
Duygu yüklü olduğun kadar mantıklı taraflarında bazen çok ağır basıyor. Sevince tam sevip silince tam silenlerdensin. Kinci değilsin. Naif ruhun var. Gönlünü almak çok zor değil ve kolay gönül alabiliyorsun. İş yaşamında hırslı değil ama başarıyı yakalamak için çalışıyorsun. Her ortamda girişkenliği ve yönetimi almayı sevmiyorsun bu yerine gôre değişiyor.🙂🙂
bazen üşeniyorum delimi güdeceğimm diye :D
😂😂
Neden olmasın buyrun lütfen.
Derin ve kibar, nazik birisin. Kaba ve densiz insanlarla asla işin olmaz. Seviyeli muhabbetlerin insanısın, çalışkan bulunuyorsun. İş dünyasında nezaket kuralları çerçevesinde idari pozisyonları seviyorsun. Aşkta araftasın🙂🙂
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Ey ruh söyle bakalım ne hallerdeyim. 🙂
Ahahah😂😂Sen hayatı daha çok spontane yaşamayı sevenlerdensin. Eskiden daha sistematik bir insanken hayatta bazı şeyler istediğin gibi gitmemiş ve seni bu şekilde olmaya mecbur etmiş. Mizah anlama ve anlatabilme kabiliyetin yüksek bulunuyor.🙂🙂
Beni tanııyor olabilir misin. 😅 Gerçekten baştan sonra kadar doğru. 👏
Ahaahah😂😂Tutmasına sevindim😇
Yorumun için teşekkür ederim. 🙂
Rica ederim ne demek☺️
Kendimi senden okumak isterim güzel arkadaşım 🌸
Elbette🍀Sevecen ve cana yakın birisin. Merhamet duygun çok yüksek. İnsanlara duyarlılığın radar misali çok açık. Başları sıkıştığında destek olmayı çok seviyorsun. Ama aynı desteği senin aldığıni düşünmüyorsun. Aile kurmak istiyorsun ve ailene çok bağlı bir eş olursun. Mutfakla aran iyi ama genelde aile fertleri destek olduğundan sana sıra gelmiyor bu seni mutlu ediyor iş yorgunluğu üzerinde olduğundan. Yemeklerin lezzetli oluyor ve seviliyor. İnsanlarla bilgini paylaşmayı seviyorsun. Aşkta gözü kapalı güveneceğin biri çıkmayana kadar kendini kimseye kaptırmıyorsun temkinlisin.☺️☺️
Wow bunları ne ara çözdün korktum şu an 😂
Ahahah😂😂😂 biraz gözlem biraz iç güdülerden🩷
Merak ediyorum 😊
Ilımlı ve sevecensin. Dikkatli okuyucu ve dinleyicisin. Bir lafı cümleyi asla bitmeden yorumunu katmayı sevmiyorsun. Sen iyi sırdaş, arkadaşsın ve birçok insanın bu yönden özellikle gözdesisin. Mutlu kalabilmen çevrendekilerin hasetlenmesine sebep oluyor ama sen hayat ve insanlara inat mutlu kalan birisin. Kafa dengi yapın var yanında saatler su gibi akıp gidiyor. Anaç ve merhametli birisin. Ama senin merhametli olduğun kadar merhamet gördüğünü düşünmüyorsun. Karşılıksız iyilikler çok yaptın ama nankörlükte çok gördün. Nankör biri olmadığından bunlar anlıkta olsa canını acıttı. Ama sen güçlü kaldın.☺️☺️
🥰🥰bayıldım. Teşekkür ederim 💐💖
Rica ederim🩷🩷💝
olur yorumla bakalım
Genel olarak insancıl birisin ve insanlara değer vermeyi seviyorsun. Ama bu değeri sürekli karşı tarafa hissettirmiyorsun değer hissini içinde yaşıyorsun. Aşk acısı değer hissinin aksine çeken bir yapın yok ve aldatılma bir kerede olsa yaşadın. O dönemlerde kadınlara güvenin azaldı. Bazen çok depresif ama kendine iyi gelebilecek şeyleride çok güzel keşfetmiş ve farkına varacak psikolojidesin. Dışarıdan daha düz ama kafa dengin olduğunda insanlara saatlerin yetmeyeceği güzel vakit geçirmelerini sağlıyorsun. Maddi anlamda cömert birisin. Kendine para harcamayı seviyorsun ama kaliteli ürün sende önemli bir seyi satın alınca tam olsun pahalı ama kaliteli olsun kafasındasın. Misafirperversin. Kariyer hırsın yok. Rekabet derdine kimseyle girmiyorsun.🙂🙂
insancıl birisiyim doğru ama herkese hemen güvenmiyorum artık
kesinlikle değer hissimi içimde yaşamak iyi olabiliyor
aşk acışı çekmedim ama hiçte aldatılmadım çünkü hiç sevgilim olmadı
kadınlara güvenim azaldı ama çevremdeki kadınların davranışlarından dolayı azaldı diyebilirim
kafa dengi bu zamanda bulmak çok zor :D
çok pahalıysa almam yani indirim dönemlerini beklerim en karlı kapatmak için
kariyer hırsım var ama tam olarak hissettirmiyorum gibi hissim var
rekabet derdim yok ama eğer rekabet ettiğim ortamda gıcık kaptığım varsa ondan daha iyi olmaya çalışırım
Aldatılma olmasın zaten boş ver o yanıltsın kötü bir duygu😌
tahmin edebiliyorum Allah korusun
Amin amin🙏🏻🙏🏻
Benden alındı mı bilmiyorum. Ama bekliyorum.
Seni de biraz tanıdıysam buradan genelde şakayla karışık laf giydirmeyi seven birisin ama kötü niyetle yapmıyorsun bunu başkasına karşı daha hayatta dalgana bak modundasın ama bazen kendi ruh halinse isyanlara giriyor. Başkalarındaki dalgana bak hali kadar kendinde yok aslında. Aşkta olursa olur olmazsa olmaz kimsenin peşinde koşamam ama bulursamda mizahla karışık aşkımıda yaşarım halindesin☺️☺️
Güzel bir yaklaşım olmuş, çok haklı görüşler. İnsan sarraflığı derecesinde. Bazen pozitif bazen isyan modu olmasının sebebi var tabiki de. Sana insan sarrafı dememi engelleyecek bir cümlen yok. Tebrikler. 😄🙏
Teşekkür ederim☺️☺️
Bunu çok isterim özellikle sen tarafından 🙂
Yeni insan ve olaylara açık birisin ve çabuk sıkılıyorsun gittiğin yerlerden. Kalabalık ortamlara anksiyeten var sessizlik seviyorsun ama bunu dışarıdan yansıtmıyorsun. Konuşkanlığı seviyorsun ve değer verdiğin ya da vermediğin insanları bir şekilde merak ediyorsun, meraklısın ve hercai yani zaman zaman daldan dala konan dönemler yaşıyorsun aşkta veya sosyal yaşamında.🙂
Oooo şaka yapiyorsun 😂😂😂 senide merak ettiğimi biliyorsun. Teşekkürler valla iyi izlenim
Rica ederim bende kartlar açık pek merak edecek birsey yok aslında😄
Yinede bir geri dönüş 🤗🤗 bekliyorum
De bakalım, eskü adım ankarakrali06 idi
İnatlaşmak olay ve kişilerde sende biraz fazla bir durum ve çevrende bunu öyle algılıyor. Bazen bu durum senin kendini de yıpratıyor ama peste etmek istemiyorsun. Hatta inadın zaman zaman seni çabuk yaşlandıracağını düşünüyorsun. İnadın iş yaşamında çok aşırı değil olursa olur olmazsa olmazsın kariyerde. Ama sosyal yaşamda kesin olmalı istediklerin. Dışarıdan soğuk mesafeli ama tanıdıkça içindeki zincirleri kıran halin var.🙂
Hiçbiri tutmadı :D
Seni tam tanımıyorumki😂
Tam değil hiç tanımıyormuşsun kral
Ahahah valla yorumları okusan anlardın birçok kişi hatta neredeyse hepsi memnun sonuçtan😆kral demek istiyorsan kraliçe olsun kral kadın diye hiç görmedik tasvirlerde😂
Ahaha kraldan kastım o canım krallık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir kddjdjjdd
Bende anladım onu zaten ironi var orada da neyse ince işler düşünme sen boş ver bence😆
Afyonum patlamadı psikolog hanım ondan
Ahahah sabah siniri var belli😄😂
Yok kız normalim ama yuhum gelir :'ş
Olur..
Aşkta tutkuları ön planda tutan yapıdasın. Tutku olmayınca o insanı çok beğensen bile senin için herkes gibi geliyor. Adaletsiz durumlarda çıkışların fevri algılanabiliyor çevren tarafından ama olması gerekeni yapıyor ve buna gözü kapalı inanıyorsun. Eğlenceli ve kafa dengi biriyle spontane günler geçirmeyi seviyorsun bazen de hayatı boşlamayı. Ama aynı dilde konuştuğun insanlar bir elin 5 parmağını geçmiyor. Girişken ve mücadelecisin🙂🙂
10/10 olmuş gerçekten..
Teşekkürler:)
Şüphesiz isteriz..
Aşk adamı olup belki hayatına giren kimi insanlar seni üzse de dansla yola devam oyna oyununu geç kafasına girmişsin. Aşık olduğunda aşkı iliklerine kadar karşındakine hissettirebilecek bebek gibi bakacak birisin. Sevdiklerine değer veren eli açık, gönlü açık ve cömert birisin. Yanındaki kadına para harcatmazsın sen varken ve bu senin gururunu incitecek durumlardan.🙂🙂
Eline, gözüne ve düşüncelerine sağlık.. ☺
Teşekkürler☺️☺️
burada ruh halimimi belirdim birde ke dini bilmez bazı insanlara çok iyiz çok
Hadi deneyelim
Seni ilk kez gördüm🙂Tahminlerde bulunabilirim. Yeniliklere ve eleştiriye açıksın. Eleştirmek için eleştirenlere tepkin sert olabiliyor. Denemekten sonuçlar kötü olsa bile zarar gelmez kafasındasın.🙂🙂
Olur 😄
Kendine bakmayı ve gereken özeni göstermeyi seviyorsun. Dişil enerjin ve auran yüksek. Ama bunu pozitif gözükmekten çok dış görünüşünle gösteriyorsun. Bu hemcinslerinin seni yargılamasına sebep olabiliyor. Dışarıdan daha mesafeli ulaşılmaz gelebiliyorsun reek hayatta ama insanlar seni tanıdıkca öyle biri olmadığını anlıyorlar. Hayatındaki insanlari gerçek anlamda sen seçiyorsun ve asla seçilmeyi beklemiyorsun. Kendi işlerini en çok kendin yapmayı seviyorsun. Başkasının desteğini çok çok çaresizsen alıyorsun. Aşkta romantik olmaktan çok tutkuyu ilk yakalamak senin için önemli. Seviyorsan sadık kalırsin sonuna kadar☺️☺️
Vay bee 😂 çok teşekkür ederim, oldukça başarılısın. 🌸
Rica ederim sevindim tutmasına💝💝😇
Olur
Hayata bakış için hümanist.
Sana yapılmayan başkasına yapılan ve o kişi senin değer verdiğin biriyse kendin hakkın kadar o kişinin de hakkını koruyorsun.
Kendi halindesin. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındasın. Sosyal ve kafa dengi insanlarla senin için vakit su gibi akıp gidiyor☺️
👏👏👏
Teşekkürler tutmasına sevindim☺️☺️
Baya iyi soru 1 ay onceymis 😄
Ahahah bugün senle beraber birkaç kişi yazmış buraya kaç zaman geçmiş ilginç🤣🤣
Ana sayfaya dusuyo
Evet☺️Uzun zaman sonra düşmesi sadece ilginç geldi😌
Isterim
Auran ve enerjini fark ettirebilen biri olduğunu düşünüyorsun ve çevrende seni böyle görüyor. Kendine güvenin tam ve bunu kimsenin zedelemesine müsaade etmiyorsun. Aşk acısı çeken biri değilsin. Yalnız gelip yalnız hayata veda edeceğine inananlardansın. Kendi işlerini kendin yapmayı seviyorsun.☺️☺️
İsteriz
Rahat ve konforlu yaşamı seviyorsun fakat zor anlarda da çabuk pes etmiyorsun. Aşk delisi değilsin ve karşı cinsi şımartmak sana gereksiz geliyor. İnsanlar fikrini almayı seviyorlar. Kendinle de güzel ve kaliteli zaman geçirmeyi başarabiliyorsun. Kafa dengin olanlarla güzel ve keyifli sosyal aktiviteler yaşıyor ve yaşatıyorsun☺️☺️
Buyurun
Genelde insanlar tarafından ciddi bir imaj çiziyorsun. Fakat senin az öz net cevapların bu algıya sebep oluyor. Berraklık ve netlik motton olduğundan öyle düşünmeleri seni yolundan çevirmiyor. Başladığın bir işe odak noktan yüksek ve sonunu getirebiliyorsun. Laf oyunları olan insanlar sana itici geliyor. Girişkenliğin yerine göre. Yeni fikirlere saygı çerçevesinde yer veriyorsun. İnsanlarla samimiyet artık seni kuşkulandırdığından yaşadığın güvensizler sebebiyle kendine yeni duvarlar örmene sebep olmuş.☺️☺️
şapka çıkartılır... teşekkürler
Rica ederim😇
Evet olur
Geçmiş ya da gelecekle kafanı sürekli meşgul etmiyorsun. Anksiyete sana çok uzak bir psikolojik durum olacak. Herkes ve her ortamı kolay kolay hayatına kabul etmiyorsun. Uyumluluk sürecin insanlarla tamamen pozitif kutuplardaysanız çok hızlı fakat arada negatif insanlar olsa bile modunu düşürebiliyor. Bazen yalnızlık en büyük arzularından. Aşkta daha mantık odaklısın.☺️☺️
Geçmiş ve gelecek sürekli düşünürüm anksiyetem var yalnızlık bir süreden sonra sıkıyor aşkta duygusallık ön planda söylediklerinden çoğu bana uymuyor 😃
Ahahah olsun kısmen tutmuş 😂😂🩷
Olur, lütfən.
Yeni insan ve ortamlara başlarda çekingen davransanda zamanla onu aşmayı kendin başarıyorsun. Renkli bir kişiliğin özünde var fakat ortamlardaki başta çekinik duruşun seni herkese soğuk davranıyormuşsun gibi hissettirebiliyor. Tanıdıkça genelde sevilen ve sempatik bulunan birisin. Kendi kültüründeki yemekleri epeyce seviyorsun ve yapmayı da. Ama başka ülke yemeklerinde favorin olan lezzetleri yaşatmakta da başarılısın. Aşık olunca gerçekten aşkı çok derinlerde yaşayacak ve yaşatacak birisin. İş yaşamın kadar ev yaşamında ve idaresindede çevrende başarılı bulunuyorsun.☺️☺️
Təşəkkür edərim, bu gerçekten ben.🫠❣️
Rica ederim sevindim😇😇🩷
isterim
Özgür ve cesur ruhun var. Bu bazen karsı cinste yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor. Acık görüşlüsün elestirilmeyi seviyorsun ama doğru eleştiri senin için kabul edilebilir. Dobrasın. Sözünü sakınmıyorsun ve bunu tatlı sert söylemeyi başarabiliyorsun insanlar sana pek kolay bu sebeple kırılamıyorlar🙂🙂
Olur tabii.
Hakkaniyetli ve adil davranan bir insansın. Güçsüz insan kategorisine kimseyi sokmuyorsun ve eşit davranmayı seviyorsun. Ağzın güzel laf yapıyor. Cümlelerin billur gibi itinalı ve karşıdaki dinleme isteğini güdülüyor. İnsanlar sen konuşurken sadece sana dikkat kesiliyorlar. İyi dinleyici ve dinleticisin🙂🙂
Tesekkur ediyorum :)
Rica ederim🩷