Kişilik & Karakter Hangi mevsimin insanısınızdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlkbahar Yaz Sonbahar Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi mevsimin insanısınızdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sonbahar elbette 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Bu seneye kadar yaz insanıydım ama sanırım artık sonbahar insanı olabilirim bu sıcaklar daha 5. günden bezdirdi :D 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Kesinlikle yaz mevsimi insanıyım ben ya çok seviyorum 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Aşk kokusu olan mevsim 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Her zaman kış oldum kış olarak da kalacam 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. İlkbahar gibisi yok valla... 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Yaz iyidir enerji verir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sonbahar elbette
Bu seneye kadar yaz insanıydım ama sanırım artık sonbahar insanı olabilirim bu sıcaklar daha 5. günden bezdirdi :D
Kesinlikle yaz mevsimi insanıyım ben ya çok seviyorum
Aşk kokusu olan mevsim
😀bahardan baska mevsim istemiyorum ben
Her zaman kış oldum kış olarak da kalacam
İlkbahar gibisi yok valla...
Basbaharım baştan ayağa
Yaz iyidir enerji verir
Yaz tâbikide
4 mevsim