Örneğin.. Başı ağrıyan gergin olan sevdiğin adama onu öpe koklaya masaj yapıyorsun.. Mutlu olacağına.. Nerden öğrendin masaj yapmayı? Kime yaptın daha önce? diye soruyor.. Babama yapardım küçükken diye cevap verdiğinde.. Benim yanımda baban da olsa yapamazsın masaj filan diye bir cevap veriyor.. Adama tanga giyiyorsun.. Daha önce de giydin mi bunu.. Neden tanga aldın ki diye bir soru soruyor? Dar pantolon giydigimde iz yapmasın diye giyiyorum dediğinde söylediğine inanmaz gözlerle ve tavırlarla bakıyor..🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorularında gördüğüm kadarıyla hep sana da kendine de saygısı olmayan ne kadar problemli tip varsa onlarla ilişki içindesin. Çok merak ediyorum, hep böyle arıza tipleri nereden bulup hayatına alıyorsun?
Bence sosyal çevrende ciddi sıkıntı var ya da sen hep düşündüğünden farklı bir görüntü oluşturuyorsun ve insanlar sana saygı duymuyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Çevremde tanıdığım kişilerle ilişki yaşayamıyorum.. düzgün tipte adamlar olsalar bile.. yeni tanıştığım biriyle bir de hoşlanmışsam direk hayatıma aliyorum.. inan bunun sebebini ben de bilmiyorum.. niye böyle oluyor 🙄
- +1 yıl
Bir Çin atasözü vardır. Der ki her ne yapıyorsan yapma bir de öyle dene yani şunu demek istiyor sürekli aynı hataları yaptığına göre yaptığın şey neyse bunu tespit et ve tekrar yapmamaya çalış çünkü aynı işlemi tekrar tekrar yaptığında farklı bir sonuç elde edilmez bence senin sorunun burada. Çok yüksek ihtimalle hep aynı hataları yapıyorsun ki hep aynı tipte sorunlu insanlar hayatına giriyor yanılıyor muyum sence?
- +1 yıl
Haklısın 🙄
- +1 yıl
Kendime itiraf edemiyorum sanırım bunu
- +1 yıl
Profilde yazan yaşın doğru olmasa gerek diye düşünüyorum. çünkü o yaştaki bir insan aynı hatayı bu kadar defa üst üste yapmaması gerekir o kadar hayat tecrübesi kazanmış olması gerekir çünkü.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki geçmez, tam bir baş belasıdır öyle bir erkek. Bunu sevgi olarak görmüyorum ben, takıntı bu ya, elbette ki kıskanılmak güzel bir his, sevginin nişanesidir kıskanmak, insan sevdiğini kıskanır, paylaşmak istemediğini lakin böylesi erkeklerin sergilediği tavır takıntı ve özgüvensizlik bence, anın tadını çıkarmak varken ne diye güvensizliklerini kusup insanın hevesini kırıp her şeyin içine ediyorlar ki, maziyi ne diye kurcalıyorlar, mazisi olmayan mı var, herkesin hatıraları var.. Babadan, amcadan kıskanmak da artık bir hastalık, kendi kafasının içinde aşamadığı ne tür hastalıklı düşünceler var acaba böylesi kişilerin, nasıl bir ailede yetişmişler acaba, babası annesi karşı böylesi kıskançlık krizleri mi sergiliyordu, kendisi ilişkisinde babası partnerini de annesi yapma düşüncesinde de olabilir. Takıntılı kişilerin sevgisi de hastalıklı olur ve yorar adamı, yol yakınken ayrılmak en güzeli, ne mutlu olmasını bilirler ne de mutlu etmesini bilirler, travmalarını yaşatmak isterler farkında olmadan belki de, hepimiz de var takıntılar da, takıntının ölçütü mühim, bu durum hastalıklı bir takıntı, uzak durmakta fayda var. Böylesi kişilerin kıskançlıkları tehlikeli olur, ben burada kıskançlıktan ziyade takıntı görüyorum, aşağılık kompleksi görüyorum, bu kişi içten içe güvensizlik ve aşağılık kompleksi yaşıyor olabilir, sorduğu soruları, takıntı yaptığı hususları normal bulmuyorum. Evet, kıskançlığın içinde sevgi, kaybetme korkusu, hüzün, paylaşmayı istememe, sakınma vardır lakin kıskançlığın içinde takıntı yoktur, takıntı kıskançlık olamaz. Fazla ilerletmeden ayrılmak iyi olabilir yoksa başa bela olabilir bu kişi, çünkü insanın özgürlüğünü de elinden almak ister böylesi kişiler.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim özgün samimi yorumun için.. haklısın
- +1 yıl
Rica ederim, mühim olan senin huzurun, kendin için en doğrusunu seçmen.
- +1 yıl
Seçimin için de teşekkür ediyorum. ✨🌺
Yaşından anladığım kadarıyla körpe bir hanımefendi değilsin. Olabilir daha önce yaşamış olabilirsin. Ondan önce yaşadığın onu alakadar etmez. Saygısızlık bu... Güldüm 😂Çünkü tanga dişillikle bağdaşan bir iç çamaşırı türü... Erkek boxerı mı beklemiş yani
30 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır uani bana ne oluyor, ben niye böyle bir tipi kıskanmak zorunda bırakılıyorum, "ah ülen ah" deyyu dağlara kendimi vurasım neden geliyor? Bırak şu yarım kalmış adamlaşamamış ömür törpüsü tipleri, bir de masaj mı, vur akedeş beni vuuğu..!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
56Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kesinlikle öyledir.. zaten bir insan şüphe duyuyorsa neden sevgili oluyor ki? insanın sevdiğime canı pahasına güvenmesi gerekmez mi.. şüpheci insanla ilişki falan olmaz hiç bir şekilde.. hatta arkadaş bile olunmaz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Bu şüpheci değil bildiğin ruh hastası.
31 Yorumla- +1 yıl
Öyle dimi 🙄 yoruldum ya..
+1 yılDaha önce darbe yemiştir bende acayip supheciyimdir yediğim darbelerden olsa gerek dibine kadar kurcalarim biseyleri bişey bulammassam yani gerçekten guvenilecek biri olduğunu anlarsam o an vazgeçerim tüm suphelerden önemli olan o güveni o sevgiyi verebilmekte ha uğraşamam dersen bırak knka ama uğraşırım üstünden gelirim diyorsan deli gibi seven bı erkek bulursun karşında hepsi için geçerli gegil bazıları bacım çocuğu oluyor suphecilerin kendi yediği boklardan olsa gerek dikkat etmen lazım sende onun hayatını kurcala.
14 Yorumla- +1 yıl
Kurcalatmiyor.. işin tuhaf yanı da bu zaten.. hayatına dair hiçbir bilgi sahibi olamıyorum.. bu adam ne yapıyor nerde vakit geçiriyor.. ailesiyle diyaloğu nasıl..
- +1 yıl
Ne kadar zaman oldu tanisali
- +1 yıl
Kendi yediği haltlar gibime geliyor çünkü inan ki şüphe uyandıracak en ufak bir pürüz dahi yok benden yana.. burada bu ortamda ben de bir hata olmuş olsaydı söylerdim sonuçta kimse beni tanımıyor.. kaldı ki açıklığa da rahat kavusurdu.. herkes hatamı şurada da senin haram olmuş derdi ve benimde aklimdakj soru işaretleri giderdi.. ama gerçekten yok..
- +1 yıl
O zaman yol ver gitsin knka sana iyi gelmez o tipte bı insan bırak pisliginde bogulsun
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Bence tamamen ruh hastası ve güven konusunda endişeleri olan birisine benziyor. Video izleyerek de bir şey öğrenebilir insan ve onun üzerinde denemen kadar normal bir durum yok. Ayrıca tab ki iç çamaşırı da giyorsan tamamen sevgilin için heyecan yaratmak olabilir bu durum çok basit şeyler aslında.
14 Yorumla- +1 yıl
Olay burada bu değil... o iç çamaşırı yeni aldığım.. onun için aldığım bir şey değildi.. dolayısıyla senin için aldım da diyebilirdim ama buna gerek duymadim.. sanki şey gibiydi.. daha öncede birine bu iç çamaşırını giymişsindir sen der gibiydi.. bu çok aşağılayıcıydi..
- +1 yıl
Bitirdim
Bunun kadın versiyonuda var. Sürekli her şeyi sorgulayan. Böyle insanlarla cidden ömür geçmez. Kendi haline bırakcaksın. Ya da direkt kendisini bıkaracaksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
Küçük şüpheler illaki herkesin içinde olur. Ama böyle her hareketin ya da her sözün altında farklı anlamlar arayan hastalıklı biri çekilmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru 👍
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Vallahi şüpheci ne kadın ne de erkek çekilir. Hatta onlara şüpheci demek bile yersiz aslında. Anın tadını çıkarmak yerine bu ortamı gt etmeye çalışan tipler demek daha doğru. Beraber eğlenmeyi gülmeyi boş ver insanın ruhunu sömürür bu tipler.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet yordu beni..
- +1 yıl
😊.
Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. çok kötü bir durum. Kıskanç ve şüpheci insanın geçmiş yaşamında büyük travmalar vardır. İyi bir psikiyatr ya da psikolog değilseniz bu topa gitmeyin
11 Yorumla- 1 yıl
Çıktım hayatından yıllar önce 🙏
Merhaba, anlattıklarınıza çok şaşırdım yani sevgiliniz veya eşiniz bilmiyorum tam anlamıyla paranoyakça yaklaşımlar sergiliyor. Yani bu yaşa gelene kadar hiç ilişkiniz olmuş olabileceği aklına gelmiyor mu? Oldu veya olmadı bu tarz sorular sormak hem densizlik hem de çok ayıp, sizi Babanızdan dahi kıskanan bu ruh hastasından bir an önce kurtulmanız dileğiyle
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Adam seni seviyor kıskanıyor bende çok kıskancim ama senin kocan gibi yüzüne söylemiyorum kıskandığım durumları içime atıyorum ona çaktırmıyorum simarmasin diye
12 Yorumla- +1 yıl
Saçma ya.. benim moralimi sinirimi bozduktan sonra öyle sevgiyi ben ne yapayım alla alla 🙄
+1 yılHıı işte bu problem gerçekten.. Beraber olduğunuz anın tadını çıkaracağına öküzün altında buzağı arıyor.. Salla gitsin, elini sallasan kesin birisi koşar 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
sevgilin mi var?
+1 yılkaldıramıyorsa defolsun gitsin o zaman hayatından hele şunun laflara bak ya ruh hastası! tangaya bile laf edecek kadar offff böyle erkekler yok olsun ya!
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya..🙄
- +1 yıl
hele masaja daha önce yaptın mı demesi beni benden aldı 🤦🏻♀️ ruh hastasıııııııı
+1 yılBu kişi ile ömür geçmez her an sana bir şekilde iftira atabilir seni dinlemeden karşısındaki ile konuşup empati kuracak anlayacak bir tip değil resmen hanzo bu adam
14 Yorumla- +1 yıl
böyleleri çekmekte üstüme yok
- +1 yıl
Neden sen ömür törpüsü'müsünki?
- +1 yıl
Ömür uzatirim da.. buna izin vermeyecek kadar kapalı şüpheci kendisi..
- +1 yıl
Ömür uzatacak kadar tatlı birisi olduğun belli zaten. Ama senin gibi güzellikler maalesef değer bilmeyenlerin elinde
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok tatlısın. İnsanın ömrünü uzatırsın. Ama böyle şüpheci partner insanı yorar, ömrünü kısaltır. Buna çok yüz verme, hatta hiç verme. Ceza ver de uslansın biraz.🤪 🌸🍃
14 Yorumla- +1 yıl
Ceza da bütün sinirleniyor.. işin içinden hiç çıkılmaz bununla
- +1 yıl
Artık değil.
+1 yılBöyle baskıcı naşist bir insanla ömür geçmez. Belki de şizofren bilemezsin. Ama çok zor bir durum.
12 Yorumla- +1 yıl
Devlet memuru olabilir mi böyleleri..🙄 bilinmez mi..
- +1 yıl
Devlet memuru değil milletvekili bile olabilir. İnsanın kişiliği dört duvar arasında daha rahat belli oluyor.
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ağzınla kuş tutsan Nasıl tutmayı öğrendin der? gibi yaranmak zor herşeyi sorgulamak da bir zaman sonra bıktırır insanı bence
12 Yorumla- +1 yıl
😅 benzetme güzel..
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle adama muamele yapmak gerekmiyor adamı hayatımızdan silmek gerekiyor. Hayat zindana döner böylesi ile.
116 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun.. ölü gibi tepkisiz kalmak en güzeli..
- +1 yıl
Kül tablasıni kendi alnına vurması bunun göstergesi sanırım..🙄
- +1 yıl
🙄
- +1 yıl
Alıştım üzülmeye de.. ben nerde hata yapıyorum Asil.
Bu tipleri neden çekiyorum..🙄 - +1 yıl
Tanıdığım kişilerle ilişki yaşayamıyorum ben.. dışardan ilk kez tanısip hoşlandığım birine çabuk bağlanabiliyorum sanırım 🙄
- +1 yıl
Bu çok tehlikeli bir olay ama. Geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Tanımadan etmeden gözlemlemeden ilişki yaşanılmaz. Bu adam orada telefonunu kurcalarken arayıp erkek sesi duyduğunda sen uyurken seni boğazlasa ne yapacaksın. Bu kadar olay olurken bunları yaşabiliyor olman gerçekten büyük cesaret. Ben erkek halimle bile bu kadarını yapamam açıkçası.
- +1 yıl
🙄 haklısın..
- +1 yıl
Bir haftadır konuşmuyorum.. sesi soluğu çıkmıyor.. birşeyler yazdım bitirdim seni diye.. tamam dedi 🙄
- +1 yıl
Ama devlet memuru biri.. cesaret edemez ki.. alkol sigarası da yok ki 🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt ağzına bi tokat yapıştırırım onun. Bu kadar fesat insanla ömür geçmez
21 Yorumla- +1 yıl
Fesatlık değil mi.. şüphenin ötesinde gibi..
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip karakterleri sadece şüpheci diye basite indirgememek lazım, paranoyak ve özgüvensiz karakterlerdir.. Görüldüğü yerden hızla uzaklaşmak gerekir..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
ruh hastalarıyla beraber olmaman gerekiyor :D
12 Yorumla- +1 yıl
Onlara çekiliyorum sanırım 🙄
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hiç de ömür törpüsü falan değildir tama şüphe de ol ama kadının her yaptığını da "ona şunu mu yaptın, buna bunu mu yaptın" diye sorgulayamazsın herkesin bir geçmişi vardır illa ki ve bu sadece insanın kendisini ilgilendirir başkasını değil
10 YorumlaBende çok fazla şüpheciyim ama paranoya derecesinde değil. Şüphe etmek çok önemli
15 Yorumla- +1 yıl
Şüphe gerekli bir şey değil ki 🙄
- +1 yıl
Ne kadar iyi olursan ol sana karşı bile şüphe içinde olurum. Bu seni sevmediğimii göstermez sadece böyle kodladım. Bana “sana güvenmiştim” gibi bir cümle kurmama sebep olmazsan şüphe duvarımı yıkıp kalbime girebilirsin. Ve inan bana kritik şüphe sürecini atlatmayı başarıp içeri girebilirsen güven kelimesi rafa kalkar ve sana daima güvenirim. Şüphe süreci 3 gün sürer, gün sürer ama sen bunu bilemezsin. Bende açıklamam sadece hareketlerimle belli ederim
- +1 yıl
Güven duymasını beklerken ben yıpranırim..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaa ruh hastası, psikopat erkek modeli 🤣
110 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi akıllı bir kadından böyle biriyle ilişki yaşamasını beklemezdim, beni çok şaşırttın. Bazı kadınların bir insana aşık olma, bağlanma kriterlerini anlamak gerçekten mümkün değil. Paranoya derecesinde şüpheci biriyle ilişki yaşayabiliyorsan, haydi o sorunlu onu anladık, sen de normal değilsin. Kendini sürekli onu kuşkularının yersiz olduğuna ikna etmeye çalışırken bulup, hâlâ onu hayatından çıkarmıyor olman da normal bir ruh sağlığına işaret etmiyor.
- +1 yıl
Çıkardım 🙄 haklısın.. aklım başıma yeni geldi..
- +1 yıl
Senin adına sevindim. Kendin için doğru olanı yapmışsın. Sorularından, cevaplarından bildiğim kadarıyla sen erkeğin sana güvendiğini hissettiğin bir ilişki istiyorsun.
- +1 yıl
Evet öyle istiyorum ve gereğini de yapıyorum ama.. bıktım böyle tiplerden artık.
- +1 yıl
Neden böyle tipler karşına çıkıyor, neden böyle tiplere çekiliyorsun, hiç düşündün mü? Hep böyle insanlar beni buluyor diyorsan, onlar seni bulmuyor, sen onları hayatına çekiyorsun demektir.
- +1 yıl
Vakti zamanında danıştıgim biri bunun çocukluktan gelen bir şey olduğunu söylemişti.. bununla yüzleşmek istemiyorum sanırım.🙄
- +1 yıl
Söylemek istediğim tam olarak buydu...
- +1 yıl
Narsisist, şüpheci ve kontrolcü insanları çekiyorsan bunun nedenleri incelenmeli.
- +1 yıl
Babam öyleydi.. ama sevmezdim bu özelliklerini..🙄
- +1 yıl
Kız çocukları büyüdüklerinde babalarına benzeyen erkekleri ararlar derken kastedilen babalar maalesef sadece sevecen, yol gösterici, güven duyan, tutarlı, komplekssiz babalar değil.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıçına tekmeyi vuracaksın boyle ruh hastası mahlukların
14 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik onun ki sanırım
- +1 yıl
Ozguven eksikliği diyoruz biz buna yanındaki. Kadını tasiyamadiginda istemsiz olarak üzerinde üstünlük kurma ve kafada mantalitesi
- +1 yıl
Ben mutsuzsan herkes mutsuz olsun modu
- +1 yıl
Doğru tespitlerin.. haklısın
+1 yılİlişkide bi tık daha rahat olmak iki tarafa da iyi geliyor sanırım
15 Yorumla- +1 yıl
Bu rahatlığın üstünde bir şey..
- +1 yıl
Yani bana tanga giyen bi kadın olsa bayram olur hayat
- +1 yıl
Yok aksine.. suçlu hissettirdi bana. .
- +1 yıl
Böyle insanları kıskanıyorum bu kadar şanslı olup seni bulmuş ama kafası başka türlü
- +1 yıl
Biraz farklı düşünüyor seninki
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şüphe insanı öldürür, hem kendini hemde karşındakini. Zor biri hiçte ikna oluyor gibi değil ben yapamam şahsen. Yok yakınken dönerim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. şüphe sineğe benzer mide bulandırırı ya şüpheni yok edeceksin ya da yoluna bakacaksın karşı tarf için de aynı şey geçerli
10 YorumlaSenin gibi zevkli birini ilk defa gördüğü için inan bence çoğu kadın yapmadığı için senin kıymetin bilinmeli
10 Yorumla
+1 yılDirek hayatından çıkarmak en iyi muameledir zaten.
20 Yorumla
1 yılverdiğin örnek hayal ürünü olduğu için sorudan koptum ister istemez :) genelde başı ağrıtan kadın olduğu için masaj falan hiç rasyonel gelmiyor :D
05 Yorumla- 1 yıl
Benim yaşadığım şeye hayal ürünü diyebilmen ilginç öyle değil mi.. yanımızda mıydın diyesi geliyor insanın..🙄 başını ağrıtan ben değildim..
- 1 yıl
Bu tavrın klinik bir vaka olduğunu biliyorsunuzdur sanırım. Böyle bir erkekle birlikte olma niyetiniz varsa ve bu tutumu sizi rahatsız ediyorsa tedavi olmasını sağlamanız gerekir. Ya da görmezden geleceksin. Benim Filipinli kız arkadaşım vardı. Tatildeyken bana masaj yapmıştı. Dedim ki çok iyisin, eğitimini falan mı aldın? YouTube dan izleyip öğrendim demişti. Konu orada kapandı :) senin durumun hastalıklı bir durum ama
- 1 yıl
🙄 öyle.. hiçkimse kolay kolay düzelmez ki..
- 1 yıl
kendini değiştirmek başkasını değiştirmekten kolay. çok seviyorsan böyle bi yola gidebilirsin ama ben olsam ayrılırdım
- 1 yıl
Ayrıyız.. şüpheci olmasaydı bu kadar.. bir şekilde diğer olumsuz yanlarını idare ederdim..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu adam hasta net yani… bana da bir kadın attığım gif için sana kim attı falan dedi Allahım çıldırdım insanı delirtir böyle tipler uzak dur ömrünü çürütür
10 Yorumla
1 yılŞüpheci insan cinsiyet farkı olmaksızın evet öyledir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç uğraşamam öyle insanlarla.. Direkt boşanma sebebi..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç cekemem dünyalar kadar sevsem de ayrilirim
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı. Zaman herkesi paronayaklastirdi. Sağlıklı insana rastlamak da artık şans işi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılNüfusunuza almışsınız bi kere törpülemeye devam o zaman
04 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama 🙄
- +1 yıl
İki yol var ya devam ya tamam diceksin buraya kadar çünkü ortası yok düzelmez bu saatten sonra huyu suyu değişmez değiştiremezsin karar senin iyi düşün taşın
- +1 yıl
Tamam dedik 🙄
- +1 yıl
İyi bakalım hakkında hayırlısı o zaman
- Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe duyduğum yerde durmam ne onu. E kendimi yorarım
10 Yorumla
+1 yılBu adamı terk et. Mutlu olman imkansız.
35 Yorumla- +1 yıl
Niye tahammül ediyorsun?
- +1 yıl
Edemiyorum
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Tahammül edemiyorum..
- +1 yıl
Ayril o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasbasayken nefessiz girer. İşi bitince de burnundan getirir böyle tipler
10 YorumlaBana güvenmiyorsa benimle işi ne diye bi sorulur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHanımefendi 40 yaşındasınız ama bir çocukla sevgilisiniz sanırım
10 YorumlaAy kızlar bırakın sizi böyle darlayan kişileri. Ayrılın, hayatımızı yaşayın, size değer veren, kısıtlamayan birini bulun.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Eğer biraz Aklın varsa kaç kurtar kendini
33 Yorumla- +1 yıl
Aklım başımda olmuyo bazen 🙄
- +1 yıl
Haklısın.. aklım gitsede.. hislerim peşimi bırakmıyor sağolsunlar..
+1 yılTek şüphe gerçektir !
112 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Size istinaden yorum yapmadım başıma geldiği için öyle bişey yazdım. Bende böyle şüphe duyarken başıma geldi ama farklı türlüsü
- +1 yıl
Neden dolayı şüphe duyuyordun
- +1 yıl
boş ver bende kalsın
- +1 yıl
Asker misin..
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Zor meslek
- +1 yıl
Aşk ile çalıştıktan sonra zorluğu olmuyor
- +1 yıl
Vatan aşkı 👍❤️
- +1 yıl
Ekmeğimizin peşindeyiz vatan millet hepimizin vakti zamanı geldiğinde herkesin üzerine düşeni yapması gerek hizmet etmek insanların derdine merhem olmak desek daha doğru olur
- +1 yıl
Doğru.. zamanı geldiğinde görülecek bir şey bu..
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim
+1 yılDetayı okudum da güldüm kusura bakma🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Neden ki 🙄 bana hiç de komik gelmedi oysaki
Şüpheci erkek hem kendinin hem karşısındakinin ömrünü kemirir durur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz de derdimiz var sanıyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
İlişkiyi bitirme seviyesine getiriyor.. tabiki önemli 🙄
- +1 yıl
Tabii önemli ama ayrı dünyaların insanları gibi bi haliniz var hocam
Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Şüpheci biriyle ömür geçmez
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılmuamele etmemk gerekir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim sinirimi bozdu biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDatlu ☺️🙈 eşim olsan hiç şüphe duymazdim senden 🥰🥰🌹
10 YorumlaAcilen sepetle gitsin
10 Yorumla
+1 yılFazla şüphe hastalıktır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılCekilmez seni sorgulamadan yasamasinlazim
10 Yorumla
+1 yılŞüphecinin her türlüsü ömür törpüsüdür.
10 Yorumla
+1 yılboş ver çekmen gerekir
110 Yorumla- +1 yıl
Taş gibisin o nedenle şüphe ediyor malum ülkede çok fazla abaza var ve senin gibi seksi kadın görünce lan acaba bu masajı kimlere kimlere yapıyor diyor
- +1 yıl
Bu çok saçma ve paranoyakca bir düşünce..🙄
- +1 yıl
boş ver diye cevirmis boş ver çek diycektim
- +1 yıl
Sk*tir
- +1 yıl
Sk*tir çek
- +1 yıl
Yoluna gönder
- +1 yıl
Kendine saygın varsa terke t
- +1 yıl
Et
- +1 yıl
Duydun mu kız dediğimi dinle
- +1 yıl
Çektim zaten bir hafta oldu 🙄 tamam dedi sadece..
1 yılAdam haklı moruk
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıluzak durulmalı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Böyle adamdan uzak dur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşılmaz direk kutlamak gerek.
10 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Şüpheci erkek ömür törpüsü müdür? Böyle adama nasıl muamele etmek gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler