Kendimi ruyamda cezaevinde goruyorum guya haksiz yere hapse girmisim. Olayin psikolojime yansimasi.
Avrupa turist vizesi basvurum reddedildi.
Asyaya, Balkan ulkelerine, Afrika'ya gezilerim vardi. Yetecek kadar param ve duzenli işim vardi. Donecegime inanmiyorlarmis. Amacim cidden kalmak degildi ama gercekten degildi. havalimaninda calisiyorum. Gorseniz pacalarindan cis akan hintlilerin hepsinde her yere turist vizesi var, neden onlar, neden ben degil? Hem oraya giden hint ve afganlarin yaptiklarindan sikayet ederler hem de duzgun insanlari almazlar. Ben yerde buldugu parayi almayan biriyim. Ne arkadaslarim turistle gidip donmedi, bazilari birilerinden para tirtiklayarak gitti, benim cidden amacim donmekti ama onlar gidebildi ben acok hava hapishanesi gibi burada kaldim. Zaten ailemle aram cok kotu. Ozel hayatimda da cok sorunlarim var cidden artik yasamak istemiyorum kendime kiymak istiyorum yeter ya bir istedigim de olmadi su hayatta
Avrupa turist vizesi basvurum reddedildi.
Asyaya, Balkan ulkelerine, Afrika'ya gezilerim vardi. Yetecek kadar param ve duzenli işim vardi. Donecegime inanmiyorlarmis. Amacim cidden kalmak degildi ama gercekten degildi. havalimaninda calisiyorum. Gorseniz pacalarindan cis akan hintlilerin hepsinde her yere turist vizesi var, neden onlar, neden ben degil? Hem oraya giden hint ve afganlarin yaptiklarindan sikayet ederler hem de duzgun insanlari almazlar. Ben yerde buldugu parayi almayan biriyim. Ne arkadaslarim turistle gidip donmedi, bazilari birilerinden para tirtiklayarak gitti, benim cidden amacim donmekti ama onlar gidebildi ben acok hava hapishanesi gibi burada kaldim. Zaten ailemle aram cok kotu. Ozel hayatimda da cok sorunlarim var cidden artik yasamak istemiyorum kendime kiymak istiyorum yeter ya bir istedigim de olmadi su hayatta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzüldüm senin adına, tekrar başvuruda bulunsan olmuyor mu veya tekrar döneceğine dair gösterebileceğin bir şey var mı
Isim var duzenli. is yerimin dilekcesi vardi. Coluk cocuk yoktu aile bagi gormediler muhtememen. 2 kere basvurdum ikisi de reddedildi simdi basvursam artik 2 redden sonra cok zor
Olmuyorsa boş ver karamsarlığa kapılma bir şeyi çok isteyince olmuyor zaten
Benim hayatya hicbir istedigim olmuyor zaten dunyaya aci cekmeye ve eglenenleri izlemeye gelmisim. Olüp gidicem boyle yasamaktansa
Senin ile alakalı değil.. ülkenin sicili çok kötü.. davetiye / mektup ile allet işini
O zaman da orada kankilerin ya da ailen varsa donmemen daha kolay olur diyorlarmis
Kefil gibi düşün.. en azından devlete değil onlara yük olursun..
Bana bile bıdı bidi yapıyorlar. 3 Pass olmasina rağmen a
2 redden sonra almak cok zor olur muhtemelen
Şirket üzerinden basvur varsa tanıdık davetiye al.. ya da önce kolay vize veren ülkeler ile basla
Kolay vize veren yerdir normalde fransa ama fransa reddetti bi de. Acente araciligiyla sirket bulursam ancak oyle. O da zor. Bilemiyorum 2 red canimi cok sıkti cok umutsuzum hayata karsi
Yahu Fransa'ya gidemiyorsun diye mi mutuzsun (: saçma sehir
Ama paris2024 olimpiyatlarinda filenin stanlarini izleme hayalim vardi
Bak o olabilirdi.. (: iyi hatırlattın