Ne zaman algılayamadıgınızı hıssettınız ve bunun ölene kadar süreceğini anladınız. Ben rüya görmüyorum mesela artık ve Artık algılayamıyorum bazı şeylerı 21 yaş
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
değişir bu insana göre
Beyin, nörolojik rahatsızlık olmadığı sürece her geçen gün daha iyi çalışır
Hani vücut egzersizle aktif kalmaya devam ediyor ya bence beyinde öyle …
Ya bırakırsam egzersizı hayatım bıter ozaamnnn her şey beyın demek ya pf ama bırakmak da istiyorum dusunmeyı rahat olmak istiyorum artık çok yorucu çünkü bır sey öğrenmeye calısmak bıle yorucu
Egzersiz yorucu bir şey değilki aksine rahatlatıcı bir şey mesela kendine bi aktivite bul ve ondan zevk alırsan sürekli yap hem yorulmazsın hemde zevk alırsın hemde egzersiz yapmış olursun :) mesela ben satranç oynayarak bu işlemi gerçekleştiriyorum
Beyin yorulmaz ama eskisi gibi çalışmaz
Evet ya 25 ten sonra yavaslıyo dıye bılıyorum. En zor seylerı ve yetenekleri mizi gençken bulmamız gerekıyor işte sonra zor oluyor ama ben 4 yıl daha dayanamam şimdiden yoruldu uuu ne 4 ü daha çok bıle dayanamam kı bugüne kadar öğrendiklerim yeter yaaa
Dikkat etmek gerekir. Yemeye içmeye
Daha çok gençsin ve kuruntu yapıyorsun
Of bilmiyorum umarım oyledır beyın tembellıgım olmasın nlr ya
Takıntı yapmazsan düzelecektir
Ama takıntı yapmasam bıle hayat cokz or ıllakı bı seylerı anlamak zorunda olma durumunda kalıcam ben de düşünmek bıle istemiyorum daha fazla yoruyır çünkü. Unı mezunu olduk ee beynimi çok zorladım da noldu bugüne kadar bi işe başlasam orada daha fazla yormam gerekecek öğrenme işi sureklı beyın istiyor... Yenı seylerı öğrenmekten çok korkuyorum ogrenememe ihtimalim ve ıssız kalma ihtimalim. Özellikle okuduğum bölümde bıle kendıme güvenmiyorum. İse girince ogrenememe ihtimalim var.
Kaygı ve özgüven sorunu yaşıyorsun hepsi bu
Sizce ilaç içsem rahatlar mıyım yani ıqum yerıne gelır mı? Bugüne kadar ilaçsız çözdüm sorunlarını ama beynımın tükendiği algısı ile resmen her şeye kapandım kapalıyım resmen artık öğrenmeye. İlaç içsem bugüne kadar geliştirdiğm beynımın kımyasını bozar mıyım kı? Okadar uğraşmıştım gelıstırmeye de korkuyorum işte sıfırlandım sankı. İlaç içmeli mıyım sizce rahatlatır sakın biri olurum belkı ne bıleyım mantıklı düşünmeye baslarım belkı.
İlaç ayrı bir sıkıntı bence bildiğin her şeyi tekrarlamaya özen göstermelisin
Yaa evet işte ilaç ayrı bı sorun resmen hayatıma ilacı sokmaya bıle düşünmektense akıllı olmaya özen göstermek lazım ama üşeniyorum işte düşünmeye bıle...
Ben mal oldugumu düşünüyorum
😂😂