Kişilik & Karakter En son neyi bırakamadınız? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Hâlâ herşeye inanabiliyorum-Belirsizlikler içinde yitip gidiyorum : ) En son neyi bırakamadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sigarayı ve aşka olan inancımı sanırım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Düşünmeyi bırakamadım. 1 0 Yorumla
Beste72 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Beni üzeceklerini bile bile yine en saçma kişilere aşık olmayı 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bırakmak istediğim her şeyi bir şekilde bıraktım 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Aşka olan inancımı yitirdim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. bırakamadığım bir şey yok 1 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bırakmam gereken her şeyi bırakırım. 1 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Sigarayı ve canım saçma heveslerimi 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ahahah güldüm buna 😅İşi bırakamadım 🤦♀️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mekan çok iyi afiyet olsun reis 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Teşekkür Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Benliğimi 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigarayı ve aşka olan inancımı sanırım
Düşünmeyi bırakamadım.
Beni üzeceklerini bile bile yine en saçma kişilere aşık olmayı
İnsanlara güvenmeyi inanmayı kanmayi aptallığı bırakamadım..
Bırakmak istediğim her şeyi bir şekilde bıraktım
Aşka olan inancımı yitirdim.
Güvenmeyi desek yeri var
Topuklu ayakkabı giymeyi.😬
bırakamadığım bir şey yok
Bırakmam gereken her şeyi bırakırım.
Sigarayı ve canım saçma heveslerimi
Demiştim 🤣🤣🤣
Ahahah güldüm buna 😅
İşi bırakamadım 🤦♀️
İnanmayı sanırım :)
Mekan çok iyi afiyet olsun reis