Bunu problem eder misin?

Bunu problem eder misin?
Ben ikisini de kullanmıyorum lakin ikisini de bir kez olsun kullanmak gibi uçuk kaçık hayallerim vardır, evet hayatımda bir kez olsun sigara içmek istiyorum, tadı nasıl merak ediyorum, keza içki de içmek istiyorum ya, nasıl bir tadı var, sahiden içki içmek insanı sarhoş ediyor mu, hakiki kimliğini ortaya çıkarıyor mu, içki içsem benim hakiki karakterim nasıl ortaya çıkar ki içim dışım bu denli aynıyken, belki benim de karakterim de sakladığım detaylarım vardır, içki içip sarhoş olup, tabii ki o hallerime de annemin şahit olup kardeşimin beni videoya çekmesini sonrasında da kendimi gözlemlemeyi istiyorum, ne hale geldiğimi görmeyi. Gerçi annem beni ayıkken çekmiyor, sarhoşken hiç çekmez zannımca, sanki içki içsem bile sarhoş olmayacakmışım gibi geliyor bana, tabii içmeden bilemem, kim bilir belki bir gün bu hayalime kavuşurum. İçkinin çeşitleri var demi? Şarap, rakı, bira gibi yoksa rakı ve bira aynı mıydı, zannımca eski adamlar, ah mesela yeşilçam erkekleri daha çok rakı içiyorlardı, rakı da bana bulanık su gibi geliyor, sanki su, içki değil de, yeşilçam filmlerini izlerken sanki genelde rakı içiyordu o eski adamlar, öyle kalmış dimağımda, ondan sebep rakı içen adamlar daha bi sempatik, sevilesi geliyor gözüme, benim hoşlandığım adam rakı içebilir lakin ayyaş olursa rahatsız olurum, huzursuz olurum, hatta belki ben de eşlik ederim, yok ya edemem, şimdi görmesin benim saçmalayışlarımı, normalken de saçmalayan bir insanım, yok yok vezgeçtim, içki bütün kötülüklerin anasıdır, mümkünse hiç içmesin, rakı bile içmesin lakin benim
yine de bir defaya mahsus içki içmek gibi bir hayalim var.
Sağlığa zararlı olsa da, sigara içmesini isterim, bu arada sigara ve cigara birbirinden farklıymış, aralarındaki farklılık sadece s ve c farklılığı değilmiş, bunu da sigara içen kardeşimden öğretmiş, hatta ben sigara içmeyen birisi olarak;kokusunu almam, bana kokusu gelmiyor, içmeyene gelir diyorlar, ben de içmiyorum bana niye gelmiyorsa kokusu. Ah bazı adamlar fevkalade güzel sigara içiyor, muazzam içiyor, tahrik edici bir şekilde sigara içiyorlar, insanın yüreğini hoplatırcasına..
Bir kere mahsus, tadını almak için, belki de kokusunu hissetmek için sigara içmek istiyorum, hatta sevdiğim adamla aynı sigarayı içerim, tek bir sigarayı, ah böyle de romantik romantik ve sağlıksız hayallerim var işte, sigara içmeyi bilen erkekler daha bi erkeksi geliyor gözüme, değişik bir şeyim işte ben.
Ayhan Işık, İzzet Günay, Turgut Özatay, Kartal Tibet nasıl da karizmatik sigara içiyorlar, sigara içmenin dahi karizmatikliği var..
Bence ikisini de bugüne kadar hiç tatmadiysan bence bu zamandan sonra da hiç bakma bence.
Sigara içen erkeklerin karizmatik gelmesini anlayabilirim yalnizca:)
Demi ya demi, sahiden de öyleler lakin herkes sigara içme sanatını icra edemiyor, bence sigara içmek bir sanat olabilir.
O hayalimi de gerçekleştiremem muhtemelen, hem sigara içmekten korkuyorum, bir kaç kez denedim, korktum, teşebbüs edemiyorum. İçki hususunda da ailemin kadınları yanımda olmazlar, hayallerimi yaşamama müsade etmezler, bazı şeyler hayal olarak kalıyor sadece 😊
O görüntü kadınları etkiliyor, bunu anlayabiliyorum.
Bence ikisi de hayal olarak kalsin ve hiç de bu iki hayalin olmadı diye üzülme. Tadilacak kadar güzel hayaller de değiller bence
Sigara içmesi sıkıntı değil bende içiyorum zaten alkol kullanımı bağımlılık derecesinde olmadığı sürece içebilir sıkıntı yapmam 😊 ben alkol kullanmıyorum ama ona meyve suyu ile eşlik eder ona çokta güzel meze sofrası da hazırlarım
Cevap
27Cevap
Benim için sorun olmaz.. ben zaten sigara çok severek içiyorum alkol içmiyorum. sevdiğim kadın her ikisini de kullanıyor olabilir.. tabi ben üzülürüm kendi sağlığı için ama sonuçta aşk olduğu sürece de bunları takmazdım.
Bırakırsa daha da hoşuma gider.😃
Ağzıyla içmiyorsa evet etkiler jqjsjs
Hayır ama yanımda kullansın istemem gadası
Hoşlantiyı bilmem ama seversem hataları ile eksikleri ile de severim beni etkilemez aman zor seviyorum zaten, zor hoşlanıyorum, hoşlanti oluyor bir bakıyorum ya yalanını yakalıyorum ya, güven vermiyor bende kesiyorum iletişimi.
Sigara içmesi olumsuz etki yaratır. Astım hastası olduğumdan mı, kokusuna bile katlanamıyorum. Alkolü bağımlılık derecesinde içmiyorsa sorun yapmam.
Sizin için dumanı bile tehlikeli, geçmiş olsun. Görüşün icin de teşekkürler
Teşekkür ederim ve rica ederim 😸.
Selams,
Hayır bu durum benim için bi sorun oluşturmuyor.. Bende alkol kullanıyorum, bende ara ara sigara içiyorum.. Alkol/Sigara kullanmıyor olsaydım belki benim için sorun olabilirdi.. Ama kendi yaptığım biseyi karşı tarafın yapmasına tepki gösteremem..
Selam, elbette senin açından gayet mantıklı bir düşünce.
Teşekkürler
Hayır etmez ama kullanırken de b*kunu çıkarmasın yani. Kendi sağlığına yazık. Abartı olmadığı sürece sorun etmem.
Alkol sürekli içmiyorsa, içip yamulmuyor kendini rezil etmiyorsa , çok çok nadir alkol alıyorsa bin yılda bir buna okeyim :d Ben içmem , içmesinede karışmam , kısıtlamam. O an canı istiyorsa dozunda ve kontrollü içer.
Sigara içmesinede karışmam. Bende içiyorum. Rahatsız olmam.
Sigara kullanmama rağmen sigara içen biri olsun istemiyorum, ileriye yönelik bırakma isteğim var ve içen biri olursa bu imkansızlaşır benim için. Alkol zaten kullanmamalı, inancıma ve yaşayışıma ters.
Evet istemem ben hiç kullanmıyorum bozar beni de, içer içer sevişmek ister damacana mı bu kjkjkjhkjhkjh
Beyefendi neden böyle dumanlı görüşler bırakıyorsunuz? 😄
Kurt puslu havayı sever, ben sesiz kurt 🐺 kjkjkjhkjhkjh
Kurt kapanı her daim diyorsun ajdj
Teşekkür ederim Malkoçoğlu kjkjkjhkjhkjh
Malkoçoğlu neden peki? 😂
Savaşçıdır avını kaçırmaz benim kardeşim 😂
Bak işte, neyse beyefendi 😂
Adamsın adam.. 🫂
Alkol okey sigara no. O dumandan nefret ederim. Neden olduğunu biliyorsun. :D
Evet, biliyorum 🙄 If you love me, no to cigarettes diyoruz o halde...
Gördüğüm an uzaklaşırım zaten jfd
Sigara içen benden de uzak olsun, aman😏
Tamam söylerim :p
Teşekkürler 🐱 ajdj
Sigara sorun değil ama düzenli alkol alan biri olmasına karşıyım en baştan.
İçip içip beni dövmediği sürece sorun yok
Bir aşırılık varsa rahatsız olurum istemem bide alkoliğim mi eksikti? ama normal insan gibi içiyorsa hani bağımlı değil arada içiyorsa sorun yok bende eşlik ederim zaten.
Evet problem ederim hatta büyük problem benim için kendisi için de problem olmalı, sevdiğim kişi zarar görsün istemem
Beni ilgilendirmez kendi hayatı ama mümkünse yanımda sigara içmesin öpüşmeden önce de dişlerini fırçalasın.😅
Ben kullanmıyorum onun kullanmasını sorun etmem ama yanımda içerse ya da çok sigara kokuyorsa rahatsız olurum
Eder. Yanımda sigara içilmesini pek sevmem. Benim haricimde sigara içmesini de istemem açıkçası. Sağlığa dikkat etmek önemlidir 😂
Etmedi etmiyor. Sigarayı karşımda içip bana üflemedigi sürece sıkıntı yok kendi bedeni sonuçta karışamam kendine zararı.
Sigara kullanıyorsa beni etkilemez ama alkol kullanmak sadece eğlence mekana gittiği günleri olursa kabul ederim günlük kullanımı olarak istemiyorum.
Sigaradan hoşlanmam alkolü de ağzıyla içmesi alkolik olmaması gerekiyor ayda yılda bir içerse olabilir
Evet problem benim için ama aşırı değilse çok nadirse görmezden gelebilirim.
Az kullaniyorsa sikinti olmaz o kadar ama hoslanmam da.
Azdan kastettigim 6-7 ayda bir.
Sigara içenlerle kavga etmem yakındır nefesim kesilmeye başladı çünkü
Alkolü de problem ederim
Ölçülü kullanırsa sorun etmezdim. Bilinçli olması şart sjsj
Sigara kokusu benim başımı ağrıtır olmaz, içki problem değil birlikde içeriz ahshs
Dozunu kaçırmadan kendini kaybetmeden içmesini normal karşılarım.
Kendi tercihidir saygı duyarım ama zarar verirse kendi sağlığı için de bıraktırmaya çalışırım
Hiç sevmem, hele de sigaranın o kokusu falan iğrenç geliyor
Hayır, dengesiz bir şekilde kullanmıyorsa sorun olmaz
Direkt irtibatı kesme sebebi..
Sigara için bir şey söyleyemem çünkü ben de kullanıyorum. İş alkole gelince rengi değişiyor alkol kullanması beni kesin iterdi kendisinden. İçen insanların nasıl kendinden geçtiğini nasıl davrandığını gördüğüm için...
Aşırı kullanıp sapıtıyorsa olmaz ama diğer türlü olur çünki bende kullanırım ara sıra zaten
Sigara neyse de alkol kullanmasını istemezdim
Aşırıya kaçılmadığı sürece sıkıntı yok ama kullanmasa daha iyi sağlığı açısından.
Tabii ki etki eder sevgili istiyorum alkol bağımlısı değil
Beyni için teşekkürler canımın içi
Yok ya çok sigara içmesin ama kötü kokuyor alkolde oyle
Alkol ayarında olur ama sigara olmasa iyiydi 😄
Sigara değil ama alkol etkiler...
Evet ederim alkol kullanamaz
Edebinle içerse bir sıkıntı olmaz
Etkiler tabi hatta olmaz ilişkimiz
Bende kullaniyorum sorun degil
Devamlı alan biri ise ederunn
Alkolik, bağımlı olmadığı sürece sorun yok
alkol içmesini istemezdim
Sorun değil bıraktırırız dkndn
Bıraktırırdım sağlıklı bir şey değil
Yo etmiyor bana
sigara değil ama alkol kullanması beni iter.
Benle beraber olamaz nefret ederm sigara falan
Evet alkolik biriyle ilişki yaşamazdım
Kullanmadığım için evet.
Tam Kırmızı Çizgim..
Ne güzel 👍
Kullanmıyor ise üzülürüm..
Alkolde sıkıntı yok da sigara sıkıntı
Ateşlerim 🍻
Bende kullaniyom
Kullansa iyi olur çünkü bende kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?