Kişilik & Karakter Aşırı sinirli hal nasıl geçer? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu ara her şeye sinirleniyorum. Ne yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Önerisi olan yok mu? Aşırı sinirli hal nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence kahve iç iyi gelir 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim gibi sinirli biri daha çıktı. Ben sinirli olduğum zaman sesimi dışa vurarak ağzıma ne geliyorsa söylüyorum öyle sakin kalıyorum. 0 1 Yorumla purplewater75 +1 yıl Sinirli olunca ya kendi kendine söylen içindekini boşalt ya birine derdini anlat içini dök veya müzik dinleyerek sakinleş derim. Yorumla
TorukkMakto Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Buna sebep olan durumu bulup çözebilirsin. Ayrıca konuşmakta iyi gelebilir 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Sapıklık olarak algılama ciddi söylüyorum seks geçiriyor 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cay sigara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence kahve iç iyi gelir
Benim gibi sinirli biri daha çıktı. Ben sinirli olduğum zaman sesimi dışa vurarak ağzıma ne geliyorsa söylüyorum öyle sakin kalıyorum.
Sinirli olunca ya kendi kendine söylen içindekini boşalt ya birine derdini anlat içini dök veya müzik dinleyerek sakinleş derim.
Buna sebep olan durumu bulup çözebilirsin. Ayrıca konuşmakta iyi gelebilir
Sapıklık olarak algılama ciddi söylüyorum seks geçiriyor
Cay sigara
Olabilir
Çil al vro çil al