Cümleleriniz Süper seçilmiş
Sizin için ne yapan değerlidir?
Cümleleriniz Süper seçilmiş
cümleyi tamamla:
Benim için …. Çok kıymetlidir!
Ağlayan mı, Çabalayan mı, Susan mı, Bekleyen mi, Başaran mı, Kazanan mı, Kaybeden mi?

Beni hayatında öncelikli bir yere koyan, benim için değerlidir. Mesela işi varken bile mesajımı gördüğünde iki satır yazmaktan imtina etmeyen kişi..
Düşünceli anlayışlı insanlar. Merak edip iyi mi acaba diye soranlar kıymetlidir. Bugünlerde merak edip soran insan yok. En ufak merakı bile ego savaşına çeviriyorlar.
Çabası sonsuz olan..
Sonsuz çaba …. Umursamamak Çok daha havalı derler ama?
Söyleyen halt etmiş..
Enteresan
Teşekkür ederim.. 🙏🙏
Ben ben teşekkür ederim
😃🙏
🙃
Cevap
6Cevap
Beni seven bana karşı dürüst olan.. ve vefalı olan kişi değerlidir.. aynı zaman da iyi kalpli olan ve zor anlarda yanımda olan insanlar
Samimi olan insan baş tacıdır.
Verdiğim değere nankörlük etmeyip karşılık gösteren kişi benim için oldukça değerlidir.
Kıymet bilmek
Benim için çabalayan vazgeçmeyen değerlidir. Aslında sadece bu da değil seven, sayan, merhametli, ince düşünceli olan kişi değerlidir
Benim olduğum gibi kabul edip sevenler en değerlidir ancak o zaman yanında kendim olabilirim gerisi yabancı
Biri benim için bir şey yapsın istemem ama kendi için kendi öz saygısı için açık görüşlü saygılı empati yapabilen biri olması yeterli
Bana değer verdiğini sözle değilde hissettiren , gösteren.
insanlara yardımcı olmaya çalışan eline yüzüne bulaştırsa bile ders çıkarmayı bilenler.
Benim için mücadele eden çabalayan insan benim için çok değerlidir
dua eden aşık olan empati yapabilen duygusal bağ kurabilen
Benim için çaba gösteren benim kıymetlimdir.🤍 Aynı çabayı ben de ona gösteririm.🌸
Değer veren herkes
Beni sevdiğini hissettiren
Bana saygı duyan benim için değerlidir
Benim için kendinden ödün veren degerlidir
İnsan gibi davranan.
Çabalayan bi insan kıymetlidir benim için.
Saygı gösteren
Film önerisi istiyorum… film çok izlemiş biri değilim en meşhurlar hariç Harry Potter, Will smith gibi herkesin bildiklerini biliyorum ama bir listem var izlenmesi gereken en mükemmel filmler … ilerde izleyeceğim topluyorum …
Var mı mutlaka izle dediğin
Mutlaka izle
Ghajini (gerilim ve dram seviyorsan)
Ben efsaneyim (korku)
Cebimdeki yabancı (ters köşe)
3 idiots (komedi, dram)
Kağıttan hayatlar (dram, ters köşe)
3 idots izledim çok iyi
Cebimdeki yabancı görmüştüm ama beğenmemiştim
Diğerlerini bilmiyorum
Benim için dürüst insan çok kıymetlidir
Ilgilenen