Karşımda sağlıklı iletişim kurabildiğim biri varsa zorluklarım yoktur. Gayet uyumlu ve anlayışlı biri olurum. İletişimsizlik varsa, halim tavrım bile itici ve sıkıcı olur.
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
Bana bu sitede herkesle samimi diyebilirler ama soruma gelenlerle veya sorularına gittiklerimle cinsiyet farketmeksizin dertleşiyorum ve şakalaşıyorum, bunu görüp de kendi işlerini bırakıp yorumlarda iftira atanlardan haberdarım ve o kapasitede insanlarla asla geçinemem 😄
Eğer karşımdaki kişiye bir şey sormuşsam ve cevap vermiyorsa, yazılanlara bilerek geç cevap veriyorsa geçimi zor birisi olurum. İnsanlar genelde böyle sevdiği kişileri elde tutarlar ama ben onlardan değilim. Soğuyorum böyle
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Ben karşımda ki insana göreyim.. beni tanıyan bilen ve samimiyet kurduğum insanlar çok rahat güzel anlaşırım.. ama beni sevmeyen insanla doğal olarak geçinemem.
Sevdiğim saygı duyduğum insanlara karşı çok kolaydır benimle geçinmemeleri mümkün değil, sevmediğim insanlardan ise zaten mümkün olduğunca uzak dururum. Tartışıp didişmeyi huzursuz ortam içerisinde olmayı hiç sevmem..