Macera sever misin? Neler yaparsın?
Benim aklıma ailecek seyahat gelir. :)) kiminize göre çok da macera olarak nitelendirilemeyebilir :))
Macera sever misin? Neler yaparsın?
Benim aklıma ailecek seyahat gelir. :)) kiminize göre çok da macera olarak nitelendirilemeyebilir :))
Çocukken bir arkadaşımla bulduğumuz kutulara pasta renkli hediye paketi süsleri iplikleri bağlar içine taş kum koyar kaldırıma bırakır saklanıp izlerdik.
Gelen geçen para altın felan sanıp çantasına ayar, olduğu yerde açar küfredip giderdi. Çantasına atanlar cebine koyanlar evde açınca toprağı görünce ne demiştir acaba 🤣🤣
Şimdi çocuklar yapsa bomba diye ihbar edilir o kutular ne Güsel oynadık ya kamera İnternet olsaydı ilk şaka videolu şaka programı çekenler olurduk
çok neşeli zamanlardı. bizim ev de tek katlıydı. akşam hava kararınca terasa çıkar, gelene geçene fener tutardım :)))
O zamanlara dönsek sen ben ve bir çok böyle kafa yaşayanları alsak yüksek bir yere çıkıp görünmeyecek şekilde uzansak bir yandan yerken bir yandan gelene geçene leblebi atsak
Vsbsbssb
:))) güzel fikir
ailecek seyahat maceralımı bilemedim ama heyecanlı şeyleri severim yeni yerler keşfetmeyi çok eski insanların yaşadığı yerleri görmeyi gibi orada ki yaşanmışlıkları düşününce bana farklı bi heyecan verir
bana maceralı geliyor. gezmediğimiz yerleri görüyoruz heyecanlı keyifli güzel bi macera
Cevap
16Cevap
Macera dendiği zaman sevgilimle gezmek gelir ama yok
olur inşallah
Bence en güzel macera çocukla karavanla Türkiye turu yapmak ve her şehrin en güzel ve meşhur yemeklerini huzur içerisinde yemek.🙂
harika bence de
Evetizmirden çıkıp dalaman kadar 2 gün orada 1 gün burada gezerek 15-20 günlük Seyehat macera olur tabiki sen okulların kapanmasına beklemen gerekir
Eskiden bizim için macera, kapı zillerine basıp kaçmaktı. O maceranın verdiği heyecanı bugün verebilecek şeyler aşırı maliyetli diyebilirim.
çok yaparlardı çocuklar onu evet :))
Onu yapan çocuklar bizlerdik. Kapı zili yeni neslin umrunda bile değil.
Macera deyince karavana atlayıp seyahat etmek geliyor. Anca bu olabilir
karavan bi yandan çok çekici bi yandan çok zor iş
Oturma odasından mutfağa doğru hızlıca depar atmak :)
hahhahaha
😊
tesettürlü birisiyle olan her şey maceradır benim için. O kadar iyi ki saklı her şey kim bilir ne hazineler varr
Yeni yerler keşfetmek geliyor aklıma ilk olarak
ben de aynı fikirdeyim
Tek başıma yurt dışı tatili geliyor
tek başına sıkılmaz mısın?
Hiç sıkılmam :D tanışacak o kadar insan var
aileyle seyahat ve macera :) olmadı ya:)
hahaha benden bu kadar
sence nedir?
valal bend eçok ya :)
Dışarı çıkmak korkunç bebce
neden?
Macera yaşamayalı epey oluyor.
ben de istiyorum çok bunaldım. bana göre macera ailecek seyahat :)
Macera kamp çadırında cinselliktir :D
oooo çok fenaa
anlıyorum :)
ah yok bana göre değil. sınırların dışında.
Film kategorisi aklıma geliyor
sever misin macera filmlerini?
Çok maceracısın 😅
:))) çoookk ama cidden çok heyecanlı ve keyifli oluyor. eşim çok değişik yerleri buluyor sürpriz yapıyor. vaaay ne güzelmiiişşş diyorum..
Ama giderken burada ne işimiz var, neden bilmediğin bir yere gidiyorsun, demiyorsundur😅
ay yok bayılırım bilmediğim yerlere gitmeye. az mı kaldık dağ başında :))) bi kere çok korkmuştum. Van Gölü kıyısında bir köyde otlar sarmıştı yolu. bizim araç yüksekti ama altta taş olsa çukur olsa göremeyiz araba kalacak burada diye ödüm kopmuştu. nefesim kesilmişti korkudan. dedim bi daha bu kadar korkutma :)))) bi de giderken yolu kesmişler. ben bakıyorum bakıyorum askeri üniforma gibi ama tam değil. bi de bizim askerimiz çakı gibi olur bunlar öyle de değil, dağınık tipler.. yaşadığım korkuyu anlatamam. ben teröristler sandım. meğer korucularmış :)))) yakalarındaki türk bayrağını görünce arabadan inip toprağı öpesim gelmişti :))) çok maceralı şeyler işte
Terörist olayı farklı tabi.
Ben de giderim öyle, bilmediğim yerlere. Keşfetmek çok güzel bir şey
evet bence de.
yeni bir yer keşfetmek
ben de çok severim aynı fikirdeyim
var mı tavsiyeniz ege taraflarında
İzmir 'de dikili severim ben ama bu sene dikilinin en sevdiğim sahilinde deniz suyunun temizliği konusunda sıkıntılar olduğunu öğrendim. karaburun severim, çeşme...
bunun dışında manisa spil dağı güzel olur. kula'da peri bacaları var, yanık ülke var gezmek istediğim.
denizli'de ışıklı gölü var tam Haziran nilüfer mevsimi diyorlar (geçen sene gittik, kapalı idi giremedik.) pamukkale harika zaten ben çok severim.
bi de frig vadisini istiyorum gidemedim henüz.
Uşak'ta kanyon var terasından izlemiştim kanyonu, güzeldi.
Balıkesir'de kaz dağları güzel. hasan boğuldu'ya gitmiştik. çok güzel bir şelalesi var.
teşekkür ederim bir kısmına gittim kalanlara da gideceğim
bi keresinde çanakkale yenicede bir çiftlikte kalmıştık. orman içinde yürüyüş yaptık, doğal bi kaplıcaya ulaştık. kışın ortasında, dağların arasında küçük doğal kaplıcaya ailecek girdik. çok güzeldi. bence en güzel macera, gezmektir
bence de öyle ben genelde arkadaşlar ile geziyorum tabi
Ben..
sen maceranın ta kendisi misin?
neler yaparsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?