Bazı din adamları kadının başını örtmesi de tesettüre dahil diyor, bazıları ise böyle bir şey yok bu geleneksel bir uygulama diyor.
Siz neye inanıyorsunuz, hangi taraf haklı olabilir.
Siz neye inanıyorsunuz, hangi taraf haklı olabilir.
tesettür örtünmek değildir yani evimizde ki perdeyi dışardan insanlar görmesin diye kapatırız arapça sitar yani perdeden geliyor evimizde perdeyi namahrem olmasın diye kapatılır ahir zaman da sadece örtü olarak değerlendirilir değerli şeylerin üstünü örtmezsin tamamen sıkı sıkıya kapatırsın
Allahın kitabı bu soruya en güzel cevabı vermiyor mu?
Keşke bu sorunun cevabını burda değil de Kuran da aramayı deneseydiniz. Daha detaylı bilgi için bakabilirsiniz
https://kuranyurdu.com/categoriy/tesettur/
Cevap aramıyoruz fikir paylaşımı yapılsın diye soruldu soru. Ayrıca uzun uzun destan okuyamam. Tesettürle ilgili ayetler tartışılır o kadar. Bazı siteler direkt cevap vermiyor da cevabı dolandırıp duruyor.
Link attım orda ikna olmak isteyen için sanırım yeterince fikir paylaşımı mevcut
Saygılarımla
Ben bu siteyi biliyorum. Siteleri araştırdım zaten. Ks deki arkadaşlarla fikir paylaşımı için sordum. Siz hala ikna olmaktan bahsediyorsunuz. Soru birilerini ikna etmek için değil bilgili olan insanların fikrini paylaşması için soruldu.
O siteyi nereden bildiğinizi sormamda bir sakınca var mı acaba?
Saygılarımla
İnternette dini konuları araştırınca çıkıyor.
EİG için teşekkür ederim kardeşim
İslamda din adamlığı yoktur. Kuranı oku ve kendin bul.
Mesleği dinle ilgili olan kişiye din adamı denir. Ruhbanlıktan bahsetmiyoruz burada. Ben kuranı okudum. Soruda zaten fikir paylaşımı için soruldu, milletin aklına göre karar vermek için değil.
Kuranda yaziyo zaten bu yoruma acik bir sey degilki
O konuyla ilgili tartışmalı kelimeler var. O yüzden bu konu çok tartışılıyor.
Cevap
7Cevap
Tesettür bir kadının tepeden tırnaga bol bir şekilde örtünüp vucudunun detaylarını ve hacmini gizlemesidir.
Gördügünüz gibi baş örtüsüde tesettürün bir parçasıdır.
Şu an moda denilen lanet şeyden başka bir şey gelmiyor.
Kuran' da zaten dogrusu yaziyo.
Dini gerçek anlatmıyorlar.(¬_¬)
Tesettürü oyuncak ettiler kardeş
Alisveris magazası geliyo
Çarşaf
Yobazlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar