tabii 🥰 öncelikle ben neyi istiyorum bunu kendime sordum kendimi tanımaya karar verdim karşı taraftan ne istiyorum açık açık bunu kendime sordum ve cevapları hayatıma geçirmeye başladım. Örnek veriyorum huzurlu bir ilişki istiyorsam karşımdaki erkeğin hala çocuk mu yoksa olgun mu olduğuna dikkat ettim seçerek hayatıma insan aldım. Bunu ilişki içinde değil hayatımın her evresinde yaptım aile olarak ailemi daha az umursamaya başladım çünkü ailem biraz eski kafalı onları değiştirmeye çalışıp kendimi yormak yerine onları olduğu halleriyle kabullenip mesafe koymaya karar verdim.. Bunun gibi şeyler yaptığımdan beri çok iyiyim hatta haddinden fazla iyiyim birde sürekli pozitif düşünüyorum ne olursa olsun... haberleri takip edip kendimi üzmüyorum kendi kendimi yetiştiriyorum kendimi eğitiyorum ileride ne olursa olsun ufak bir arsa alıp hayatımı devam ettirebileceğime inanıyorum... Daha bunun gibi çok örneğim var ama kısaca benim kurduğım denklem böyle 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatın tek bir denklemi olmaz. Yaşadıkça çözmeye devam ediyoruz o nedenle.
Hayatımın denklemini çözdüm ama hayatı sevmiyorum maalesef..
Belkide hayatn bir denklemi yoktur
Hayat basittir
Hayatı karmaşık gören belkide insan zihnidir
Belki de
2. Dereceden 2 bilinmeyenli denklem gibi. Çözüyorum ama ya
Yardım lazımsa söyle dnsn
Yk be ne çözmesi matematikle aram berbat zaten uğraşamam 😄
Bunu çok duydu. aram kötü diyen herkesin aradı düzeldi hhfhf
Ahahhaha hc sanmıyorum bnle olmz😄
Umutsuz vaka diyeni de çok gördüm smsn
Ahahah
Hayat insana her gün her daniye bir şey öğretiyor evdeki hesp hiç bir zaman çarşıya uymaz:))))
Çok doğru
🙂🙃
Pembe 🎀 çözümler😂
evet hayatımın denklemini çözdüm. Çözdüğümden beri her şey daha net
Nasıl biraz anlatsana
tabii 🥰 öncelikle ben neyi istiyorum bunu kendime sordum kendimi tanımaya karar verdim karşı taraftan ne istiyorum açık açık bunu kendime sordum ve cevapları hayatıma geçirmeye başladım. Örnek veriyorum huzurlu bir ilişki istiyorsam karşımdaki erkeğin hala çocuk mu yoksa olgun mu olduğuna dikkat ettim seçerek hayatıma insan aldım. Bunu ilişki içinde değil hayatımın her evresinde yaptım aile olarak ailemi daha az umursamaya başladım çünkü ailem biraz eski kafalı onları değiştirmeye çalışıp kendimi yormak yerine onları olduğu halleriyle kabullenip mesafe koymaya karar verdim.. Bunun gibi şeyler yaptığımdan beri çok iyiyim hatta haddinden fazla iyiyim birde sürekli pozitif düşünüyorum ne olursa olsun... haberleri takip edip kendimi üzmüyorum kendi kendimi yetiştiriyorum kendimi eğitiyorum ileride ne olursa olsun ufak bir arsa alıp hayatımı devam ettirebileceğime inanıyorum... Daha bunun gibi çok örneğim var ama kısaca benim kurduğım denklem böyle 🥰
Çok başarılısın güzel ama bu denklemin de sorunları var…. 😊
Olay orada zaten. Dersi çözersinde hayatın denklemini çözemezsin.
Hayat matematiktir
Hayatın matematiğini çözebildiniz mi
Yarısını djsns
O zaman ermişsin diyebilir miyiz ajsjsjdj
Ermiş çok havalı bir kelime değil olmaz ksjsjs
Ne olsun sjsjsjsj
Matematikçi iyidir düz sıradan
Kaderin garip bağlantılarını yaşadıkça çözüyorum.
Ben daha birbirine girmiş kulaklığımı çözemedim ne denklemi reis :D
ben çözdüm güzel gibi
Tebrikler
Çözemedim daha
Özel ders al hddhhf
Bi düşüneyim hgjkdj
Parasını mı düşünüyorsun sksksj
Çözemedim o x hala belirsiz..)
O x varya o x
Ya çözdüm ya da aşırı yaklaştım
Sanırım yaklastim gibi
Çözemedim gidiyoruz kendimizce