Özellikle ergenlikle beraber gelen (+18 şeyler) yapma takıntısı zamanla geçermi ergenlik bitince yani. ya da bu şeyden kurtulmanın başka yolları var mı?
Lütfen ciddi cevaplar verelim
Özellikle ergenlikle beraber gelen (+18 şeyler) yapma takıntısı zamanla geçermi ergenlik bitince yani. ya da bu şeyden kurtulmanın başka yolları var mı?
Lütfen ciddi cevaplar verelim
Geçmez bence sadece kontrol altında tutulabilir. Ciddi bir bağımlılık varsa bağımlılık tedavisi alınabilir. Veya kendi kendini tedavi etmek için "mahrum bırakma" yolu kullanılabilir. Bu son cümleyi bağımlılık için söylüyorum. Yoksa ilgi azalmaz heralde kolay kolay
genelde kişinin kendini geliştirmesine hormon dengesine bağlı bu tür şeylerden kurtulmak irade ile olur ama ne kadar devam eder dersen eğer kendini olgun bir kişi haline getirmeyi başarırsan 20 li yaşların başında bunu yapabilirsin ama kendine hakim olamam diyorsan bu durum 38 40 yaşına kadar devam edebilir özellikle kendini güzel gören ve tercih edilme olasılığı yüksek birisi isen bu cinsellik daha da artar
var öncelikle yaptığınız şeyin etik olup olmadığını düşünün size ne gibi artıları ya da eksileri olacak bir kağıda yazın hangisi daha fazla ise ona göre hareket edin
Cevap
14Cevap
Geçer bence bir süre sonra
Uzak duracak film dizi dahil etki edecek hiç birsey izlemedne hayattannve insanlardannsoyutlanirsan belki
Daha çocuksun belli kim olduğunu da biliyorum bırak bu ayakları bak
Ya kardeşim doğru düzgün cevap vermiyceksen git işine
Ne kardeşi be abisi 16 yaşında kızsın burada skiş arıyosun
Kimsin sen pardon
Biraz kontrol ile çözülebilir gerisi sana kalmış
Doğal bunu yaşamak hastalık gibi düşünme
Kadınlarda geçiyor ama erkeklerde bilmiyorum
Zamanla geçer eğer takıntı haline getirmezsen
Mesela bu şeyden nasıl uzaklaşabiliriz?
Bir yaştan sonra normale dönüyor sabret
Akışına bırak
Geçer geçer