Sadece %20'lik kısmın saygılı ve düzgün olduğunu bir topluluk aklıma geliyor, %80'lik kısmı ise yanlış kişileri sevip sonra bütün erkekleri aynı sanıp kötülerler, Bankta yanına oturdun diye k**ban triplerinde bank babasınınmış gibi kalk git derler, Selam verirsin erkekler sadece cinsellik düşünür diye geçirdikleri için kafalarından sanki küfür etmişsin gibi suratına bakar ve selamını sert alır veya hiç almaz ne oldu der hemen, Saati sorarsın ROARRRR der sonra uzaklaşır hemen veya duymamazlık yapar, %20'lik kısım 8 Mi̇lyon 527 bin kişi ise gayet kaliteli kadınlardan oluşur, Onlara güvenebilirsin sırlarını paylaşabilirsin, Arkadan vurmazlar, Soğuk davrandığında senin bir olay yaşadığın için soğuk olduğunu çözebilirler çünkü onlarla sevgili olurken seni iyi tanırlar ki sonradan sıkıntı olmasın, Yani yanlış kişiyle sevgili olmamak için biraz insan psikolojisinden de anlarlar, Daha övecek çok kısımları var ama uzamasın, Erkeklerin de genelinin cahil ve garip olduğunu bilerek bu cevabı yazdım düzgün insan sayısı Türkiye'de az maalesef.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlardaki turk erkeklerinin turk kadini nefretini okuyunca aramin limoni oldugu turk-hollandali sevgilimin en kisa zamanda arayi düzelteceğim. Sorun ondan kaynakliydi daha cok, sonradan da hatanin kendisinde oldugunu da söyledi ben biraz mesafeli durdum, durum geregi rahatsiz oldugumu iyi anlasin, ikimizde bir seylerden ders cikaralim diye.
Ben bir kralla, adam gibi adam, bana bir turk kizi olarak fazlasiyla deger veren biriyle berabermisim, yorumdaki turk erkekleri sagolsun bunu tekrar farketmemi sağladı. Ben degerli bir maden bulmusum kendime, yorumlari okuyunca tekrar farkettim ve şükrettim.
Eskiden bizim turk kizlari erkek evlat yetistiremiyor diyordum ama yanılmışım sevgilimin annesi türk, babasi hollandali.
Bir turk kadini ve annesi olarak cokta guzel, efendi, kadina deger veren, kole, hizmetci gibi görmeyen aslan parcasi yetistirmis. Bir kez daha hayran oldum mustakbel kayinvalideme. Hem yetistirdigi evlat geregi hemde akilli kadin, gidipte hollandali erkekle evlenerek hayatini, ömrünü, psikolojisini, evlatlarini, kendisini kurtarmis.
Ikisinin ürünü olan sevgilim de bizim erkeklere benzemiyor neyse ki. Babasi da hayatinda buyuk yer kaplayan biri zaten. Bizim erkekler gibi cocugu yapip kenara cekilmiyorlar, babaligi sadece para vermek zannetmiyorlar. Aralarindaki bagi da gordum, ben bu ulkede baba ogul arasinda boyle bag gormedim. Babasi ilgili olan, bakim veren bir evlat elbet her acidan daha iyi olur zaten.
Ben bu iliskiden sonra daha bizimkilerle, şu zihniyet, su kafa yapısıyla olamam zaten. Kizlarimiza da soyluyorum sizde olmayın bunlarla. Kadina muhtac kalsinlar. Cok bekledikleri ruslar açmis kollarini bunlari bekliyor ya zaten. Siz turk kizlari olarak geri cekilin de bakalim o tipsiz ve parasız halleriyle kac tane yabanci kadini etkileyebiliyorlar görelim hep beraber.
Yasadigim iliski geregi sunu da soylemeliyim ki, diger yabanci erkekle beraberligi olmus turk kizlarina sa sorarsanız ortak fikrimiz bence şudur. Turk kizlari, turk erkeklerinin elinde heba oluyor net sekilde bunu söyleyebilirim.
0144 Yorumla- +1 yıl
Yoo haksızsın Türk kızları sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilse reddeder
- +1 yıl
Efendi erkekleri de sevmezler ruh hastasısınız
- +1 yıl
Eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri yakışıklı bulmuyosunuz, söylediklerimiz doğru şeyler çok zorsunuz sadece tipe bakıyorsunuz ve boya bakıyorsunuz , zenginliğe bakıyosunuz iyi erkeklere Türkiye de yer yok
- +1 yıl
Cogunun tek derdi kadının duygularını kullanarak birlikte olmak once bir ilgiye bogmalar sonra da iste birlikte olabilmek icin ellerinden geleni yapiyorlar , aksine denk gelmedim istemdigibi soylediginde seni ezikleyip kezban derler bunlar , kisisel alana saygilari sıfır , bazıları saygı nedir bilmez cunku anneleri pipileri var diye padisah edasiyla yetistirmis , bir dedigini iki etmemis hatta sen erkeksin yaparsin oglum denmis ancak kadin yaparsa... olurmus daha niceleri ve bunlarin cogu tanisma evresinde cidden artik tum erkeklerden sogudum dedigin gibi bulabilen kacsin akıl saglığı icin bu sekilde yetismis birinden duzgun bir insanlık bekleyemiyorun. Hu yuzden yalnız kalmahı tercih ediyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Z
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yoo sizsiniz her türlü pislikleri yakışıklı buluyosunuz sonra her erkek pisliktir oluyor ve evet zengin istiyosunuz sadece tipe bakıyosunuz ve dediğim tipte değilse bakmıyosunuz
- +1 yıl
Evet doğru söylemisler , çirkefsiniz çok egoistsiniz , zorsunuz , erkek zevkiniz hepinizin aynı ve sadece haketmeyenlere şans veriyosunuz
- +1 yıl
Doğru yani
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
O muameleyi yapmayan erkeklere şans verixeksiniz
- +1 yıl
Ama sizin işinize gelmez
- +1 yıl
Sizin işinize ancak kızları cidnel obje olarak gören ruhsuz davranan , temiz kız isteyen kanka gelir
- +1 yıl
orada ki kadınlar öyle erkeklere gitmiyor sizin gibi , iyi olduğu tipinden belli erkeklere saha cok gidiyorlar
- +1 yıl
O bahsettiğiniz tiplere siz gidiyosunuz onları yakışıklı buluyosunuz sizin sucunuz
- +1 yıl
Kendinize siz yapıyosunuz bunu , cinselliği de haketmeyenlere veriyosunuz
- +1 yıl
Cinsellikten sonra teşekkür edicek kızın halini hatrını sorucam erkekler yerine bacım diyip çöpe atıcak erkeklere gidiyosunuz siz hakedenlere şans vermiyosunuz
- +1 yıl
Yani ordaki kadınlar sizi. Gibi askı ve cinselligi haketmeyenlere vermiyorlar en azından ezici çoğunluğu
- +1 yıl
Çok sevdin de ne tipleri sevdin acaba
- +1 yıl
Hangi pislikleri sevdin hadi konuşma daha knk
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız zorsunuz ruh hastasısınız haketmeyenlere bile bile şans veriyosunuz ve bu hep böyle gidicek hep haketmeyenlere cinselliği verixeksiniz sonra bize bacım*u diyolar diyceksiniz hepiniz aynısınız
- +1 yıl
Ağzına ettilerse iyi olmuş haketmişsin haketmeyenlere şans vermemeyi öğrenin
- +1 yıl
Tahmin ettim yani ne tiplere şans verdiğini eciş bücüş * tipli kemikli yüze sahip sakallı tam ganyan bayii esnafı tipli agresif , ya da böyle çakal sinsi bisey
- +1 yıl
Ve tabii ki sert mizaçlı
- +1 yıl
Neyse ben yat8yorum nasıl olsa inkar ediceksin ve pisliklere şans verdiğiniz için tüm erkekleri karambole alıcaksınız hadi bye
- +1 yıl
Siz anca haketmeyenler için cabalayın zaten lan öyle biri bana gelsin sert mizaçlı olmadığım için reddetmesin onu hayatım pahasına korurum , sırf işten eve gelip baş başa yemek yiycez diye zevkten neseden dört köşe olurum
- +1 yıl
Ama işte nerde
- +1 yıl
Öyle bir kadın iyi erkeklere bakmaz senin gibi mesela
- +1 yıl
Sonea tüm erkekleri kötüler olaya bak be kadın erkeğe para yardımı yapıyor ama haketmeyenlere cabalıyor keşke o şanstan iyi erkeklere de verseniz
- +1 yıl
Sırf sert mizaçlı değilse diye serserik değil diye reddetmeseni
- +1 yıl
O diğer kız da aynı mesela kanka sevdalısı o
- +1 yıl
Sert mizaçlı olmayanları erkek yerine koymayan kız bak sert karakterli demiyorum mizaclı , tipe sahip
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız iste hamurunuzda var bu
- +1 yıl
İyi geceler sert mizaçlı kanka sevdalısı 🌹🌹
- +1 yıl
Siz de kıyaslıyosunuz kız ortamlarında su daha kaslı şu daha uzun daha zengin diye
- +1 yıl
Size iyi davranmaya gelmiyor gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz zaman geçmeden ben baktım iyi sandığım insanlara sonradan gerçek yüzünü gösteriler benim mi suçum değer görmedim diye siz sadece köprüyü geçene kadar iyisiniz bu kadar sizin olayınız bizde sorun arayınca sorunu kendinizde bulun derim
- +1 yıl
Tamam işte bu tip erkekler tiplerinden belli oluyor ama siz bile bile şans veriyosunuz
- +1 yıl
Bunu yapan tipleri söyliyom. serserik tipler sert mizaçlı cin gibi tipler çakallar , zayıf kemikli ya da çok kaslı ama * bakışlı erkekler , bagırs bagıra konuşan erkekler , tehditkar tipe sahip erkekler
- +1 yıl
Sizin suçunuz sorun bizde değil siz iyi erkekleri anlayamıyosunuz erkek yerine koymuyorsunuz sizin suçunuz sorun sizde acımasız kalbiniz var erkek eleme sisteminiz berbat çok acımasız illa sert mizaçlı tehditkar tipe sahip olmak gerek puşt olmak gerek
- +1 yıl
O japon kadınları var ya sizin erkek yerine koymadıgınız erkekleri erkek yerine koyuyor ve mutlu hayatları oluyor , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri yakışıklı buluyor onlar
- +1 yıl
Sorun siz de bizde mı , bu ülkede kadınlar seçiyor en rahat erkek seçen kız milletisiniz
- +1 yıl
Belli etmiyorlar değil siz anlamak istemiyosunu yoksa tiplerinden ne *ok oldukları belli oluyor
- +1 yıl
İlla o * hissini size vermek gerkeiyor öbür türlü bakmıyosunuz
- +1 yıl
Nedense hiç bana şans veren olmadı eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere şans veren olmadı onlara bakan yok a gerçi doğru ülkede ki erkeklerin nerdeyse tamamı eciş bücüş tipteler , çok azı eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkek siz de o erkekleri erkek yerine koymuyorsunuz
- +1 yıl
Sırf bu nedenle japonya vizemi bekliyorum
- +1 yıl
Size kalıraa benim ne cinsel hayatım ne de aşk hayatım olucak ve 24 yaşına giricem Ağustos'ta
- +1 yıl
- +1 yıl
genelleme yapmak doğru değil ki
- +1 yıl
@prototoype genelleme yapmak doğru kardesin
- +1 yıl
@prototoype sen baari yapma
- +1 yıl
@prototoype en azından geneliniz böylesiniz diyince inkar etmeyin Allah askına ya sende gelip inkar ediyosun
- +1 yıl
@prototoype geneli hatta çok çok büyük geneli , neredeyse hepiniz aynı işte kanka sen niye itiraz ediyosun , senin tipin sevdikleri tipte o zaman onadsn sen itiraz ediyosun dimi , senin sevgilin olmuş belli
- +1 yıl
@prototoype Neredeyse hepsi aynı bunu kimse inkar etmesin
- +1 yıl
@prototoype yani kanka geneli aynı olmadığı için mi 23 yıl sap yaşadım elime kız değmedi ama japonya da 2 ayda 7 kez cinsellik yaşadım , hem de düzgün edepli okkulunu okuyan kızlarla hatta bitanesi kadın , ve sadece cinsellikte değil birlikte eğlendik zaman gecirdik , Türk kızlarının geneli böyle değil diye mi Türkiye de bunu yapamadım , genelleyebirim işte , demek ki o kadar fazla ki sayıları nerdeyse hepsi aynı işte nerdeyse cidden neredeyse hepsi aynı , ama bak sen kesin bu ülkede kız bulmuşsun istedikleri o sert mizaçta tehditkar tipte olunca tabi
Cevap sahibi+1 yıl@prototoype kardeşim bu arkadasla muhatap olmaya bile değmez. Ki ben muhatapta olmuyorum zaten. Kendi kendine yazar yazar susar. Bunlarla vakit kaybetmeye degmez. Mantikli dusunuyorsun en azindan. Kuyruk acısı var belli ki surekli yorum yazan arkadasin. Psikolojik sorunları oldugunu da dusunmeye basladim, bu kadar turk kizi dusmanligi ve nefreti normal degil.
Diger kiz arkadaslarin yorumunu da hakli çıkarmış cinsellik konusunda. Japonyada beraver olmusta turkiye de beraber olamamis kizlarla. Tum derdi bu ç*kunun zevkini buralarda kolay yasayamadigi icin butun derdi, nefreti.
Cevap sahibi+1 yıl@prototoype Japonyayla turkiyeyi kiyaslarken de turkiyede islam dinini düşünmüyor. Inancli olan kizlar var, zina etmrk istemeyen, bu buyuk gunahi yapmak istemeyen var.
Turkiyede turk erkeklerinin evlenmeye gekince bakire kizla evlendigini bu yuzden kızların bu işe cok girmedigini dusunmuyor. Bakirelik yuzunden, namus ayagina turk kadınlarının öldürüldugunu vs dusunmuyor. Cinsellik konusunda turk kizinin oteden beri baski gördüğünü, yasadigi anda o***pu oldugunu dusunmuyor. Butun derdi kendi seyinin zevki. Turk kizlarinin hepsi sartsiz koşulsuz bir erkege versin derdinde kendisi. Turk kizlarinin da ruslar, japonlar gibi olmasini belliyor ki rahatca zina etsin, seyinin işi görülsün.
Diger turk erkeklerinin bircogunun da nefreti bu zaten. Arkadas sonunda itiraf etmis. Basit kiz isteyen gitsin onlarla beraber olsun, evlensin, turk kizlari da narsist psikolojisi bozuk birkac erkekten daha kurtulmus olur. Ben turk erkeklerinin yabanci kadinla beraber olmasi ve evlenmesinin sonuna kadar destekcisiyim. Kendinize gore hem kendinize iyilik, hemde turk kızlarına iyilik.
Cevap sahibi+1 yıl@prototoype Turk kizi reddetse suclu, reddetmeyip yuz verse basit, herkese yesil isik yakan kiz olarak görüyorsunuz Bu kizlar size ne yapsin, nasil davransin inan kendileri de bilmez halde Butun nefreti de bu yuzden. Ben dahil yorumdaki kizlar turk erkegine hakaret etmedik, dusuncemizi yorumumuzu soyledik. Ama turk erkekleri her seferinde bizlere hakaret etmeyi vatani bir gorev gibi görüyor.
Bizler bir anne babanin kiziyiz, birinin sevgilisi/eşiyiz, birilerinin annesiyiz ama bunlari dusunmeden hakaret ustune hakaret karsi cinsimizden. Turk kizlari bu hallerinizle size niye baksin gercekten?
Sende az bir sey kizlari savunur gibi oldun diye ödü kopmuş arkadasin. Erkek dayanismasi görememiş, seninde kizlari ezmen, hakaret etmen, asagilaman gerekiyor bu gibi tiplerin zihniyetine göre. Enteresan sekilde bundan haz aliyorlar bu tarz tipler ve ulkede de bunlardan o kadar var ki. Kizın olsa evlendirmek istemezsin. Dogrulari gorup objektif yorum yapan turk erkeklerini de abi boyle düşüyor mu,*mcı diye eslzmeye çalışıyorlar siz erkekleri de.
Ama neyseki bu igrenc toplumun, igrenc zihniyeti arasinda belki az da olsa doğruları gören, mantikli düşünen erkeklerimiz de var demek ki... muhatap olmaya, cevap yazmaya degmez bu tiplerle, yazıp yazıp defolur en sonu. At gozluguyle bakiyor çünkü. Ne anlatsan anlayacak tip degil zaten. Muhatap olmaya gerek yok. Böylelerini yok sayacaksın.
Turk erkekleri de genellemelerin alasini yapip yapip kendilerine yapınca genelleme yapma oluyor birden bire. Bu arkadasin ve diger yorumdaki erkeklerin yorumlarina bakmak lazim. En cok genellemeyi hangi cinsiyet yapiyor. Karsi taraftan hangi saygiyi, hangi davranisi bekliyorsak ona gore davranmak lazim ama bunu anlayabilen cok erkek oldugunu düşünemiyorum ne yazik ki.- +1 yıl
Dediğin tipteki erkeklere siz gidiyosunuz
- +1 yıl
Ayrıca dini hesaba kattım ama boş sizin istediğiniz tipler belli sadece seks için demedim orada birkikte gezdik eğlendik dedim sevgi bağı oluştu dedim
- +1 yıl
Türk kızı düşmanlığı mı yani kanka hepiniz aynısınız ne yapim insan nefret ediyor otomatikmen bir de tutturmussun erkekler her kızı becerir ama temiz kız ister diye , böyle erkeklere siz gidiyosunuz ben mi gifiyorum
- +1 yıl
Siz de aynısını yapıyorsunuz her türlü pisliklere bile bile şans veriyosunuz sonra erkekler kötü diyosunuz grnelleme yapma diyosunuz ama siz genelleme yapıyosunu
- +1 yıl
İslam diniymiş baskıymıs bunlar yalan dediğim tipleri görünce koynuna atlamak için birbirinizle yarışıyosunuz
- +1 yıl
At göslügüyle mı bakıyorum ulan sert mizaçlı değilse kızı koruyamıycagını düşünen sığı yüzeysel kız milletisiniz
- +1 yıl
Ben gerçekleri söyledim sen inkar ediyosun olay bundan ibaret birilerinin sevhilisi doğru evet sert mizaçlı tiplerin sevgilisi neyse ya bu sohbeti uzatmaya gerek yon
- +1 yıl
Ben hakaret etmedim ki düşüncemi söyledim , fikrini belirtmek ne zamandan beri hakaret
- +1 yıl
Amacım sadece cinsellik değil 42 milyonunuzun erkek zevki aynı
- +1 yıl
O arkadaş genellemiyor çünkü Türk kızlarının genelinin sevdiği tipe sahip yani adamın tuzu kuru ne diyonuz siz
- +1 yıl
@cemm____cemm57 neye dayanarak 42 milyonun erkek zevki aynı diyorsun ki bu kişiden kişiye değişir bahsettiğin kişilik özelliklerinden etkilenmyen bir sürü kız var sen bu konuda çok fazla içerlemişsin gerçekten çok abartıyosun düşüncelerin çok yanlış
- +1 yıl
çok haklısın söylediklerinde amacı rhatca cinsellik yaşayamamak mı bilmiyorum ama evet dinimizce de yanlış bir şey zaten bu kadın erkek ilişkileri cinsellikten ibaret değil ki. Genelleme yapmak hiçbir konuda doğru değil iki cinsten de yapanlar var maalesef. Arkadaş çok fazla içerlemiş bu konuda şaşırdım
- +1 yıl
@prototoype abi kim dini takıyor şu devirde Allah askına ya sert mizaclı olsun hemen kapış
- +1 yıl
@prototoype düsüncelerim yanlıs değil dostum sen yapma bari tama tuzun kuru anladık ta sen niye inkar ediyosun , neye dayanarak mı kanka biyerde ki popülasyonun büyük cogunluguna bakarak büyük geneline bakarak ya da en azından dışarı çık dolaş görürsün TC kızları dediğim tipte erkeklere bakar hepsinin erkek zevki aynı , özellikle güzel çekici bir kız istiyorsan onların hepsi aynı
- +1 yıl
@prototoype sadece karakterde demiyorum tip ve mizaç , sadece bunlara önem veriyorlar ve inan bana amacım sadece cinsellik değil, sadece orada gereksiz kalmıyorlar orada benim gibi tiplere de yer var konu kız olunca bunu dedim sadece yoksa duygusal , manevi anlarımız da oldu
- +1 yıl
@cemm____cemm57 ben sert mizaçlı, serseri ruhlu erkekleri tercih ettiklerini düşünmüyorum kanka bazıları öyle, büyük çoğunluğu bunu istemiyor bence
- +1 yıl
@prototoype hayır büyük çoğunluğu onu istiyor öyle okmasaydı 24 yaşımda sap olmazdım kanka
- +1 yıl
@prototoype hatta 7 den 70 e hepsi aynı bu ülkede aşk ve cinsel hayatın oldun istiyorsa. Sert mizaçlı eciş bücüş tehditkar tipe sahip olucaksın serserik olucaksın başka çözümü yok
- +1 yıl
@prototoype cidden bunu söylüyosan sende beğendikleri tiptesin knk bunu fark edememen imkansız cidden bak
- +1 yıl
@prototoype hepsinde tek bir erkek zevki var seninde sevgilin var ondan rahatsın
- +1 yıl
@prototoype sert mizaçlı serserik tipe sahip diyorum ruh demiyorum tip , mizaç diyorum mizaç
- +1 yıl
@prototoype eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklerde serserik ruhlu olabilir onlarda eğlenceli olabilir , mesela ben bende atılganım bende sert olabilirim ama mizacımdan ve tipinden dolayı sürekli red yiyorum , hepsinin erkek zevki aynı , tekinsiz bir tip olman gerek kirli bir görünümün yani tipinin olması gerek , kara bişey olman gerek , tas kafa olman gerek
- +1 yıl
@prototoype bazıları değil yani hepsi öyle nerde güzel çekici kadın , kız var etrafında ki erkekler hep aynı
- +1 yıl
@cemm____cemm57 kanka cidden sana öyle kızlar denk gelmiş galiba alakası yok benim birkaç sevgilim oldu sert mizacım falan da yok yani ve çvremde çok kibar, serseri olmayan ama sevgilisi olan bir dünya erkek var kızların bir kısmı dediğin tiplerden elektrik alıyor sadece:D
- +1 yıl
@prototoype aha bak seninde tuzun kuru
- +1 yıl
@prototoype kanka keşke sen hakll olsan be
- +1 yıl
@prototoype vallaha bak keşke sen haklı olsan senin dediğin doğru çıksa
- +1 yıl
@prototoype bana öyle kızlar denk geldi değil hepsi aynı yemin ediyorum
- +1 yıl
@prototoype kibar serseri olmayan demişsin ama sert mizaçlı tipler
- +1 yıl
@prototoype ôyle değil mi eminim tatlı tipler değiller sert mizaçlı tehditkar tipe sahip erkekler sizin tuzunuz kuru vallaha kanka ohh 😆 tadını çıkartın vallaha
- +1 yıl
@prototoype bir kısmı değil hepsi
- +1 yıl
@prototoype cidden benim gibi tipleri seven beğenen yok erkek yerine koymuyorlar , modum düştü he sevgilim var dedin ya😆
- +1 yıl
@prototoype sende 24 yaşındasın ama bir kaç sevgilim oldu diyosun vay be
- +1 yıl
@prototoype istedikleri tipe sahip olunca böyle oluyor işte ne kadar güzel vallaha he sen kendi ülkende kız bulabiliyosun hem de birden fazla , nasıl bı duygu kanka , TC kızlarının sevdiği tipe sahip olup kız cennetini yaşamak
- +1 yıl
@prototoype ikimizde 24 yaşındayız ama sen konu kız olunca cenneti yaşıyorsun , sende sert mizaçlı bı tipsin knk başka türlü olmaz mesela eminim benim aksine sert mizaçlı tehditkar tipe sahip olan birisin , kibarlık sert mizaçlı değilsen ise yaramıyor
- +1 yıl
@cemm____cemm57 reis cidden bu kafa yapısından çık yanlış düşünüyosun başka sebeplerden dolayı belki de kızlar kabul etmemiştir olamaz mı:)
- +1 yıl
@prototoype sevgilisi olan erkek arkadaşlarında aynıdır kanka eminim , sert mizaçlı serserik bir tipe bak tip diyorum karakter demedim tip serserik tehditkar tipe sahipsiniz başka türlü olmuyor cidden, çocuksu tipe sahipsen bakmıyorlar
- +1 yıl
@prototoype vallaha bak kanka senin için kız bulmak kolay anlaşılan , çünkü istedikleri tipe sahipsin
- +1 yıl
@prototoype başka sebep mi başka sebep sevecen olmam yardımsever olmam , nazik olmam güler yüzlü olmam
- +1 yıl
@prototoype beni bu kafa yapısına onlar döktü dostum cidden bak
- +1 yıl
@prototoype yanlış düşünmüyorum tipimi görsen sen de ciddiye almazsın heee derdin bu erkek değil bu pısırık bu fazla güler yüzlü dersin masum tipli dersin
- +1 yıl
@prototoype sorun bu işte nerde güzel kız var hepsi aynı tipe bakıyor
- +1 yıl
Sen tadını çıkar knk , nasıl bı his kanka anlatsana 🤣
- +1 yıl
@prototoype yemin ediyorum TC kızları bana gelince mps gibiler sadece bakabiliyorum görebiliyorum o kadar
- +1 yıl
@prototoype ama sevgili olanlar senin gibi sert mizaçlı olanlar
- +1 yıl
@cemm____cemm57 kanka eğer sen bu düşüncelerini kızlara yansıttıysan o yüzden reddediyolardır seni belki gizli tut çaktırma :D
- +1 yıl
@prototoype kanka gayet normal bir şekilde yaklaşıyorum ama daha bakışlarından belli oluyor
- +1 yıl
@prototoype dediğim gibi ne kadar sert mizaçlıysan tehditkar tipe sahipsen çirkef bir tipin varsa , puşt bir tipin varsa o kadar güzel çekici kızları elde edersin maalesef Türkiye de böyle bir denklem işliyor
- +1 yıl
@prototoype sen sert mizaçlısın inkar da etmiyosun çünkü doğru o nedenle sana kolay serserik bir tipsen kolay , masum tatlı bir tipin yoksa kolay senin için
- +1 yıl
@cemm____cemm57 inkar ediyorum sert mizaçlı değilim sen kabul etmiyosun
- +1 yıl
@prototoype hayır sert mizaçlısın
- +1 yıl
@prototoype öbür türlü olmaz
- +1 yıl
@prototoype eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli masum tipli biri olsan sende anlarsın ne demek istedigimi
- +1 yıl
@Ayşem9 pisliklerin faturasını biz ödüyoruz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızlara sallayan erkekler her neyse, hiçbir kadını elde edemedikleri için kadınlara düşman olmalarını bir nebze olsa da anlarım, kendileri de bir kadından çıkmış olmalarına rağmen. Ama hemcinslerimin ilgi çekeceğim, sinirimi kusacağım derken kendi cinsine sallaması kadar acınası bir şey yok. Kötü özelliklerden tabi ki bahsedin ama sanki bunlara tüm Türk kızları sahipmiş gibi konuşmayın çünkü sizde bir Türk kızısınız, olmasanız bile Türkçe konuşuyorsunuz. Benim aklıma güçlü kadınlar ve güçlü anneler geliyor. Diğer ülkedeki kadın askerleri gördüğümde bir de bizdekileri gördüğüm de en güzel, en güçlü olan bizimkiler bence. İyi türk kızları çok akıllı ve sempatiktir, onun bunun dedikodusunu yapıp hayatını izlemektense, gereksiz insanlarla muhattap olup boş yapmaktansa kendisini geliştirir, ilgi delisi değildir ve kolay kolay yargılamazlar kimseyi. İyi Türk erkekleri de aynı şekilde.
03 Yorumla- +1 yıl
Bunun alt sebepleri başta Erkeklerin abazalık yapıp sırf cinsellik alabileyim diye Kadınlara her türlü yalakalık yapıp Kusur ve hatalarını görmezden gelmesi (narşist ve bencil olmaya sebep) öte yandan feminist propagandaya kapılmaları Bir tane kötü gösterip bunu milyonlara maal ederek genel düşmanlık ve nefret kokan ön yargılarla doldurulmaları Dizi ve filmlerde bağıran çağıran çirkeflik yapan kadın modelini güçlü olmak şeklinde sunulup örneklendirmeleri Sosyal medyanın toksik örneklerine özenmeleri kıyasa girmeleri Aynı şekilde dizilerde ve filmlerde ondan ona atlamalar ayakkabı değiştirir gibi partner değiştirmeyi normalleştirme Ahlak ve etik dışı şryleri normalleştirme Programlarda gerek sosyal medya gerek tv de Aldatma başta olmak üzere rezalet ötesi şeyleri güldürerek kahkaha atarak Normalleştirme Rekabet kafasıyla Erkek genellemeleri üzerinden Onlar yaptıysa bizde yaparız anlayışıyla bütün çirkin şeyleri aklama ve yapma Ego Narşizm ile Gerçek Özgüvenin birbirine karıştırılması Son olarakda Sözde Uzman olarak kendini lanseden palavracı para kazanma maksatlı kadınların tamda istediği şeyleri onlara söyleyip bunun yanında nasıl Erkekleri nasıl manupile edersiniz Gibi çirkin ve ahlaksız hileli taktikleri Gerçek arzuyu elde etmenin yolları budur şeklinde sunmaları Sonuç son derece toksik ve berbat bir kadın kitlesine neden oldu.
- +1 yıl
Bu dediğin tarzda programları izlemeyen benim gibi bir sürü insan var. Ayrıca aklı olan zaten o saçma dizileri izleyip de orada gördüklerini yapmaz. Feminizm hak eşitliği demek, bu yüzden tek konusu kadınlar değil, hatta bu hayvanları da kapsar yaş dil din ırk cinsiyet meslek vs ayırt etmeksizin. Bir de birkaç ya da bir sürü kötü karşı cins gördü diye genelleme yapanlar var onların da aklından şüpheliyim zira hiçbir duygu ve düşünce tek bir insana mahsus değildir. O yüzden kimse çıkıp da "tek düzgün insan ben kaldım benim gibisi yok" diyemez. Sadece feminizm konusunda dediklerine katılmıyorum çünkü feminizm başka feminazi başka.
- +1 yıl
Feminizm hakkında dediklerim şu son model bazında doğru Hak eşitliği bir tarafın kayırmacılığına girene kadar Eşitlik iki cins farklı görünsede aynıdır bakış açısına neden olana kadar Erkek düşmanlığı kusulana kadar. Haklı haksız savunma yapıncaya kadar sorun yoktu ama iş bu noktaya gelince feminazi oluşumuna döndü Zaten ben değil öncesinde kimse itiraz etmiyordu. Ben bu en son yeni dalgaya atıfda bulundum zaten
+1 yılErkeklerinin ulaşamadığı guzellikler olarak goruyorum, ki bu kadar gommeleri kedi ciger meselesini belli ediyor😂
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbir pey gelmiyor her kadın aynı değildir.. karaktere göre değerlendiririm ben tabi ki de.. yani iyi de var kötü de var.. dürüst de var yalancı da var.. ama türk kızı genelde aşkı bilmez boya ve tipe göre erkek seçerler maalesef.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTÜRK KIZI DEYİNCE AKLIMA;
OLUMLU ÖZELLİKLER
- Savaş zamanında cesur, fedakar kadınlar geliyor. Kurtuluş savaşında çok cesur kahraman Türk kadınlarımız oldu.
-Sıcak kanlı olmaları
- Sevdiği erkeği kolay kolay terk etmemeleri ve sadık olmaları
OLUMSUZ ÖZELLİKLER
-Ölümcül hastalık taşıyan Afrikalı erkeklerle yoğun seks yapmaları. Daha sonra hastalıklarını, bize bulaştırmak istemeleri. Bu yüzden prezervatifsiz seks yapmam. Hat da Afrikalı erkeklerle evlenip vatandaş olmalarına neden oluyor. Bu durum çok tehlikeli durum olup evlilik yoluyla vatandaş olanlar sınır dışı da edilemez.
- Kendisine kötü davranan serseri erkeklerle seks yapıp evde kaldıkları zaman da efendi erkeklerle evlenmek istemeleri ve bu erkeğe sadık kalmayıp aldatmaları
-Kendilerine iyi davranan erkeği sömürmeleri ve saygı duymamaları. Benim başıma da az gelmedi ve artık iyi erkek de değilim. Kadınlara karşı saygısız olmasam da hanımcı hiç değilim.
- Düğünlerde erkeklere , ciddi anlamda çok yüklenmeleri. Zira maliyetlerinin çoğunun , erkeklerinin karşılaması nedeniyle; akıllı ve kadınlara ulaşabilen erkekler evlenmek istemiyor. Nerede cinselliğe aç saf erkek varsa, genelde bunlar evleniyor. Bunlar da aldatılıyor ve böylece evlendiğine pişman oluyor
-Bakire olmamalarına rağmen benim vaktimi alıp ve buluşmaya can atıp seks yapmak istememeleri... Genelde iyi erkeklere karşı böyle yaparlar.. Amaçları, saf erkekle biran önce evlenmektir. Genelde 32+kadınlar böyle yapar ve ben de engeli bastım birine..
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Egerki burdaki kızlar icin diyorsan (istisnalar %10 haric ) bende derimki burdaki kızlarin %90 ı kezban ve depresyon ilaci kullananan kızlar. ne yasamasini bilirler nede konusmasini ne latife den anlarlar nede espiriden cesaret desen oda 0000 ego tavan bol bol klavyeden salamalar kapris o bicim sonrada burada ağlarlar hic te bölelerine acimiyorum 😡 he birde beni bu yazim icin şikayet ediyolar. Kezbanlar gercekler acidir zorunuza gittiyse şikayette edebilirsiniz engel de edebilirsiniz zaten tek o işe yariyonuz boş versene. size 10 adim yaklasmaya calisanlara siz taş ile karsilik veriyonuz hep hayir olmaz istemiyom yok öyle yok böyle hep cakallik şeytanlik fitne fesatlik açık arama lar cinselllik konusmama hayatin değerlerini konusamama bilmem. Daha neler neler saysam bitmez.. boş versene
396 Yorumla- +1 yıl
Sen baya dolmuşsun bu konuda 😅
- +1 yıl
@meeks herkes aynı değildir. Birkaç kızın da gömmesi ile tüm kızların aynı olduğunu göstermez bu
- +1 yıl
@özgür1022 senin için demedim zaten genelleme yapıldığını. Bana cevap veren diğer şahısaydı dediğim.
- +1 yıl
@meeks senin kadar değiliz merak etme...
- +1 yıl
@meeks slak ya 😂 hadi kış kış git ötede kudur
- +1 yıl
@meeks senden övülmeyi bekleyen de kim? Midem bulandı öhhh 🤢
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii hepiniz aynısınız
- +1 yıl
Kızlardan yüz alamayanlar kendilerini nasıl da belli ediyor 😂 gülüyorum sadece
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii ikisinin de karın ağrısı var belli 😎 aklı sıra buradan yazarak bizi sinirlendirdiklerini düşünüyorlar ama zavallılara sadece acıyoruz
- +1 yıl
@millamasyon bana komik geliyorlar. Eleştiriye okey ama bu ikisinin boyutu çok farklı. Bir insan herkesi aynı kefeye koyuyorsa, illaki vardır bir acısı. Kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş sonuçta 💅🏻
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii haklısın
- +1 yıl
@millamasyon egoya bak
- +1 yıl
@millamasyon acıyoruz diyene. Ak sadece pisliklere şans verip hayatları kaymış 😬
- +1 yıl
@cemm____cemm57 hayatımın ne kadar güzel olduğunu tahmin bile edemezsin 😎 kıskanmaya devamm
- +1 yıl
@millamasyon ok devam et o zaman benim de güzel çünkü japonya vizemin cikmasına az kaldı
- +1 yıl
@millamasyon aşk ve cinsel hayatım sizin erkek zevkinize baglı olmıycak
- +1 yıl
@cemm____cemm57 özgüveni olmayan bir erkek nereye giderse gitsin aynı iç huzuru bulamaz, bunu yargılamak için söylemiyorum, bil diye dedim
- +1 yıl
@millamasyon özgüvenle alakası yok burada Türk kızlarının erkek zevki belli sert mizaçlı tehditkar tipe sahip serserik değilsen yakışıklı dehiksin
- +1 yıl
@millamasyon bana özgüvenden bahsetmesin hiçbir kız 42 milyonunuz aynısınız erkek zevkiniz aynı , orada benim gibi tiplere ezici çoğunluğu bakıyor
- +1 yıl
@millamasyon iç huzur bulamaz çünkü 42 milyonunuzun yakışıklı erkek anlayısı bozuk
- +1 yıl
@millamasyon ve aynı bende bunu bil diye söylüyorum sadece pislikleri yakışıklı buluyosunuz sevgili oluyosunuz
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii yani hayır oraya vizem cıkarsa yaşadım tamam yine kolay değil uğraşmam grrekiyor ama zor değiller her tataftan model gibi kadın cıkıyor japonya da , 2 aylıgına tatile gitmiştim ve cidden bana baktılar
- +1 yıl
@millamasyon Türkiye de 23 yıl sap yasadım ama orada sadece 2 ayda 7 kızla flört ettim ve cinsellik yaşadım
- +1 yıl
@millamasyon 2 ayda 7 çok az ama Türkiye de 23 yıl sap yaşadım , ve yabancıyım ona rağmen ayrıca escort değildiler gayet hanfendi , utangaç , agır baslı okul okuyan biriydiler
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii ama işte düzenli olmayınca cinsel hayatım var diyemiyorum
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii sert mizaçlı değilim diye reddediyosunuz işte ne özgüveni , erkek zevkiniz saçma sapan ve hepinizin erkek zevki aynı, neyse daha yazışmayalım seytansınız , çirkefsiniz toksiksiniz , zorsunuz
- +1 yıl
@cemm____cemm57 bize toksik diyene bak dıdkdkk
Kendini ifade edemediğin o kadar belli ki, destan yazmışsın
Herkesi genelleyen kafana yazık - +1 yıl
@millamasyon geneliniz hatta hepiniz böylesiniz
- +1 yıl
@millamasyon kes sesini
- +1 yıl
@millamasyon pisliklere şans veriyosunuz bile bile bayılıyosunuz
- +1 yıl
@millamasyon toksiksiniz zorsunuz işte
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii kendimi ifade ediyorum işte kadına yazdıklarıma bak
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii tekrar yazamıycam ruh hastası pislik sevdalısı
- +1 yıl
@millamasyon özgüven diyor hala ruh hastası
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii kendimi ifade etmiştim ben anlıycak kadar beynin yoksa ne yapim
- +1 yıl
@millamasyon sadece Türkiye'de 23 yıl sap yaşadım ama Japonya'da 2 ayda yaşadığım şeylere bak bu bile yeterli kendimi ifade etmek için hepiniz aynısınız
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii hadi daha yazma defol
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii cevap vermiycem
- +1 yıl
@cemm____cemm57 sen şizofrensin ya dkdkdk
Kız sana yazmıyor bile kendi kendine yanıt verip duruyor maaalllll - +1 yıl
@millamasyon hayır iyice söyliyim ki alternatif cevaplar verirse onu da cevaplıyorum defol lan mal
- +1 yıl
@millamasyon işte yurdum kızı aq
- +1 yıl
@millamasyon hemen nasıl da cirkeflesiyor ruh hastası defol lan
- +1 yıl
@millamasyon şizofreni kim erkek zevkinizden biliyoruz mallm
- +1 yıl
@millamasyon beynini...
- +1 yıl
@millamasyon kes sesini lan ruh hastası mafya sevdalısı
- +1 yıl
@millamasyon işine gelmeyince konu atla , mall
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii toz ol lan sakız gibi yapıştı mal yürü lan
- +1 yıl
Doğru Özgür bende cevap yazıyorum işte
- +1 yıl
@cemm____cemm57 sen özürlüsün cknddkk
Ben Özgür için bir şey demiyorum ama senin gibi birinden Türkiye kurtuluyor git Japonya'da ne halt yiyorsan ye dkmddkm - +1 yıl
Şimdi 10 yorum daha yazarsın sen işsiz 😂
- +1 yıl
@millamasyon niye özürlü oluyorum olum 🤣
- +1 yıl
@millamasyon yok ya 10 yorumda yazsam 10.000 yorumda yazsam sen inkar edersin
- +1 yıl
@millamasyon olum bir kız milleti düşün 42 milyonunun erkek zevki aynı
- +1 yıl
@millamasyon ben mi özürlüyün hepinizde bir laf gerçek yüzlerini göstermiyolar yalanı 😂 her türlü pisliklere cinselliği aşkı tattırın sonra özürlü ben oliyim olum siz gerçekler söylenince kabul etmiyosunuz , oysa ki dediklerinin gerçek olduğunu kendinde biliyosun
- +1 yıl
@özgür1022 Bunlar derken? Ben sana bir şey bile söylemedim.
- +1 yıl
Kanka Özgür bu yazında haklısın bayağı ama tabii ki hepsi inkar edicek ben Japon kadınlarını örnek gösterince bin tane bahane sayıyorlar
- +1 yıl
@cemm____cemm57 Japon falan kimsenin umurunda değil
Sen çok çirkince, nefretle yaklaşımda bulunuyorsun ve bu da mide bulandırıcı - +1 yıl
@millamasyon iyi Allah askına nasıl nefretle yajlaşmiyim ya şurda gayet beyefendi şekilde gayet nazik yaklaşsam erkek yerine koymazsınız
- +1 yıl
@millamasyon dediğimiz şeyler doğru fatkına varın hata yapıyosunuz , boşuna nefret etmiyoruz
- +1 yıl
@millamasyon sizin karakteriniz üslubunuz da çirkef , irilte edici sende aynısın mesela fotondan belli foton gerçek değilse bile aynısın işte nasıl biri oldugun ortada
- +1 yıl
@millamasyon japon falan kimsenin umrunda değil ama örnek alın azıcık bizim nefretimiz yoktan vaar olmuyor
- +1 yıl
@millamasyon en zor en saçma kız türüsünüz
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii ülkenin dinini bask8yı bahane etmeyin ayrıca , işinize gelince gizli gizli yaşamak istiyosunuz , isteyince yapıyosunuz
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii erkek zevkiniz ortada işte ne tiplere değer veriyosunuz ortada , ne kadar egoistsiniz ortada
- +1 yıl
@millamasyon üslubuma takılmışsın sizin erkek arkadaş ortamınızın üslubunu biliyorum bana üsluptan bahsetme
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii dua ette Japonya vizem çıksın 😬
- +1 yıl
@GeceninKralicesiii aşk ve cinsel hayatım sizin erkek zevkinize kalmasın
- +1 yıl
Cidden ben kadın canlısından nefret etmiyorum , yoktan var olan bir düşmanlığım yok , bozuksunuz ondan yoksa kendi milletimin insanısın ben niye durduk yere düşman oluyim şu an mesela kim bilir hangi kanka buluştun
- +1 yıl
@cemm____cemm57 sen de ne zırladın mal mısın nesin? Sana yazmıyorum bile gerrzekalı. Al daha fazla havlama, başımı şişirdin 🦴
- +1 yıl
Evet size laf anlatılmiyor
- +1 yıl
Tuzu. Kuru
- +1 yıl
Senin tuzun kuru tabi özgür istedikleri tipe sahipsin belli
- +1 yıl
Neyse ya kime ne anlatıyon ki bu topraklar her konuda zor , hakedenler için her konuda zor , diz flörtleşin
- +1 yıl
Siz
- +1 yıl
konu kız-erkek meselesine gelince ne çok cinsiyetçilik yapıp genellemeye vuran oluyor böyle:D
- +1 yıl
@prototoype öylr çünkü
- +1 yıl
TC kızlarının hepsi aynı erkek tipine ve mizaca bakıyor
- +1 yıl
@prototoype bizim kızların kanında var kanka geninde var eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri erkek yerine koymamak , sırf yasından kücük gösteriyor diye çirkin bulmak erkek yerine koymamak
- +1 yıl
Evet boşa yoruyorum kendimi , sizin tuzunuz kuru siz kadınların keyfini çıkarın he oh mis
- +1 yıl
@cemm____cemm57 ben bu kadar aşağılık kompleksi olan birini daha görmedim 🤦🏻♀️ tamam sus artık ağlama bu kadar biz bir yazıyoruz kendisi on yazıyor 🤦🏻♀️ tamam en gariban sensin en kurban sensin 🤦🏻♀️ dolu konuşsa anlarım ama hepsi boşş
- +1 yıl
@prototoype ben de ona sinirleniyorum. Kendi canını birkaç kız yaktı diye hepsini kötülüyor 😅 psikolojisi bozuk belli de bu kadar da değişik olunmaz yani
- +1 yıl
engel atma seçeneği yok mu istediğin kişiyi engelleyebilirsin yorumloarı görünmez diye biliyorum
Eski jenarasyon Türk Kadınları Efsane dünyada parmakla gösterilecek kraliçeler. Şimdi ki mi?
Narşist , Bencil , Egoist , Paracı dilenci ve maddiyatcı , Teşhirci , İlgi delisi , Doyumsuz , Yemek yapmayı bile beceremeyen , Huysuz , Geçimsiz , Çatışmacı , Sadakatsiz , Hafif meşrep , Hayalperest , Yalancı , Nankör ve Hasetci
Nerde o eski şahane karakter nerde o eski aselet timsali Haatunlar ah nerde
100 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yıl24 sene önceye kadar başka şeyler aklıma gelirdi , şimdi ise bambaska.
Cinsiyet bazlı bakmam insanlara.
Kadın veya erkek ayırmam.
Görülmesi gereken şeyleri gizli olsada net şekilde beliriyor.
Hepimizin bildiği cümleki gibi (istisnalar kaideyi bozmaz.) insanlar içinde aynı şey geçerli.
Bazı şeyler kabul etmek istemesek bile ceryan etmeye devam edemiyor.
Kişi ister erkek olsun , isterseniz kadın çözüm bulmak yerine hep bir başkasını suçlar fiilini gerçekleştirmek geri kalmıyor.
Hemde bunu hiç alakası olmayan kişi üzerine atarak yapıyor.
Acı , gerçekten çok acı.
Bir elmanın iki yarısı gibi aslında insan.
Bir taraf kadın , bir taraf erkek. (İster kabul edin , ister etmeyin.) Böyle.
Mutlu olmak , mutlu etmek , sevmek, sevmek bu kadar zorlaştırırmamalı.00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık
Kaba davranışlar
Ego
Küfür
Sigara
Paranoyaklık
Naz
Trip
Afra-tafra
Arkadan iş çeviren
En yakın arkadaşıyla mercimek fırın yapan
Partnerine değer vermeyen, hep ilgi isteyen
Açık saçık giyinip kendini modern sanan
Paragöz
Görgüsüz bir karakter aklıma geliyor.614 Yorumla- +1 yıl
Genel konuştum kanka üstüne alınanlar konuşsun. Bu saydığım dilime girmeyen kısım vardır nadir de olda. Genelledim.
- +1 yıl
@sh6la hepiniz böylesiniz
- +1 yıl
@sh6la tamam işte knk hepinizin erkek zevki aynı sert mizaçlı tehditkar tipe sahip olsun , yaratık gibi bir tipe sahip olsun , hayır gelmiyceği tipinden belli olan bir erkek olsun , mafyatik bir tipe sahip olsun hani görünüş olarak , kıllı filan bişey olsun ama eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler çirkindir , işte bu erkek zevkiniz nedeniyle kimse sevmedi
- +1 yıl
@sh6la yakışıklı bulduğunuz etkilendiğiniz tipler aynı
- +1 yıl
@sh6la daha az önce kadının biri narsist biriyle cinsellik yaşadığını söyledi
- +1 yıl
Bildirim gelip duruyor beni bi salın
- +1 yıl
Tamam kanka gidiyom zaten
- +1 yıl
@sh6la erkek sevenleriniz de aynı
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklıma çok egolu olmaları, çok kaprisli ve nazlı olmaları, zengin ve uzun boylu erkeklere karşı gereksiz düşkün olmaları, iyi erkekleri bir türlü sevememeleri, keko erkeklerin peşinden koşmaları geliyor. Cidden kızların çoğu sorunlu. İletişim kurulup sevgili oluncak tip değiller. Herşeyi yanlış anlarlar, sürekli kafalarında birseyler kurarlar, sevgililerine karşı kolayca dolduruşa gelirler. Güvenilmez ve sadakatsizdirler. Serseri erkeklerin kölesi olurlar. Serseri erkeklere verdikleri değeri iyi erkeklere vermezler. Bakire olmayıp da saf erkeklerle evlenen kızlar, kızlık zarını diktirerek o saf erkeği bir ömür kandırırlar. Kısaca çoğu sorunlu ve çirkef tiplerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi soydan (boydan) gelme Türk kızı?
Kırgız, Özbek, Oğuz, Azeri, Kazak vs..
Çok var tek tek yazamam. Ama genelinden aklıma gelen fedakar, aşırı korumacı, mert, becerikli, akıllı, sevimli olmaları.
Kötü huyları arasında sayabileceğim şeyler.
Çok kafada kurmaları, kıskanç olmaları, saman alevi gibi keskin davranışları, bide hakikaten çok trip atıyorsunuz yormayın bu kadar. Bide hayatınızın merkezine parayı çok koyuyorsunuz. Ben bizim Türkleri tanımladım. Diğer soydaşlarımızı gözlemleme fırsatım olmadı, bizde oğuzlardaniz...
Her toplumda iyi ve kötü insan vardır.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMenfaat düşkünü, bencil, zorluğa gelemeyen, yüksek egolu, rahatı seven, yüksek refah seviyesine kendi çabasıyla değil, evlenerek erişmeye çalışan, kadın-erkek eşitliği maskesi altında erkeği sömüren, kitap okumayan, kendini geliştirmeyen, elalem ne der diye yaşayan, en feminist olanında bile gösterişli düğün yapma hevesi olan, cinselliği kutsallaştırıp erkeğe ödül gibi sunan, evlenirken bekaretinin ekmeğini yemeye çalışan bir canlı türü...
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Genele bakıldığında kıymeti bilinmeyen, bastırılmış fırsat verildiği zaman demeyeyimde fırsatını bulduğu anda da kendini çok güzel ifade eden ayakları üstünde duran şahane varlıklar.
E tabi her milletin çürüğü çarığı var eleştirmeye kalkarsak güzelliği görebilmek önemli.32 Yorumla- +1 yıl
Fırsatını bulduğu an yazılan yeri okurken bir an Hadi canım yok artık 😃 diyecektim
Her haltı baba travmasına bağlayan icraate gelince yine kendine kötülük yapılmasını, şiddet uygulanmasını maskulen gören bir şey türk kadını.
Hatta kadınlar s. refsizleri kendilerini aklamak için seçerler. Yani "bak onlar bana kötülük yapıyor ben suçlu değilim" der kendi içinde. Çünkü kadın her zaman kötülüğü benimseyen bir varlıktır. Bunu değiştiremez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYurtdışına çıkınca a*ı g**ü dağıtan tipler, yabancı erkek görünce (Afrikalı, Koreli, Avrupalı) basitleşen, Türk erkeğine burnundan kıl aldırmayan bencil varlıklar geliyor aklıma. Ha bir de fedakar Kadir kıymet bilen değeri bilinmeyen has Türk kızları geliyor aklıma
31 Yorumla- +1 yıl
Lan o kadar uzun yazıp gömdüm, Türk kızının yabancı erkeğe dibinin düşmesini, Türk erkeğini ise hor görmesini atlamışım. Zenci s.. iki isteyenler Türk erkeğine gelince namus timsali oluyorlar (evlenmeden olmaz).
Paragöz cüzdan sever. Babasından görmediğini sevgilisinden isteyen… ayrıca rus kızları zeki kendi parasını kazanıyor ve saçma sapan tripleri yok. Bir çok yabancı kız arkadaşım oldu hepside son derece mütevaziydi. TR kızı yaklaşamaz bile
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kadınlarından çıkan Türk erkekleri bize laf atıyor anca işte. Geldiği yerden nefret edip, aşağılamaya çalışıyorlar. Çıktığı yerlere karşı öfke var hepsinin içinde. Rus erkekleri de yakışıklı herhalde kendileri öyle olmadığından bunu bilinçdışı olarak çocuklarımla telaf edeyim deyip evlenmek istiyorlar ama genelde pek başarılı yapımlar olmuyoruz. Anca Egeli ya da Akdenizli ise iyi oluyor geri kalan asimetrik yüzlerle genetiği bozuyorlar krkrı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılegolu paçoz çulsuz tipler... Feminizm yancısı olan ama cebinde 10 tl olmayıp erkeğe ısmarlatıcak kadar muhtaç, pulsuz ve parazit olup sonra da gene feminazi naraları atan ezik egolu kadınlara türk kadını denir... cebinde 5 kr olmayıpta erkeğe muhtaç olup üstüne bir de feminist propaganda atan tipler.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBabasının parasıyla gününü geçiren tipler çoğu. Hatta oran veriyim %80 kısmı feminist çulsuz baba ya da sevgili parasına muhtaç tipler. YANLIZCA: %20 lik kısım kadın gibi kadın ciddi iyi kadın ama bunlar da 18-24 yaş aralığında evleniyorlar.
+1 yılGenelleme yapmak çok yanlış geliyo Türk kadını diyince aklıma cesur gelir aklıma ama korkak olanıda çok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı denildiği zaman aklıma direkt atların üstünde upuzun saçlarıyla elinde kılıç olan savaşçı bir kadın geliyor
11 Yorumla Nene hatun, Kara fatma, Sabiha gökçen, Tomris hatun, Afife Jale, Afet İnan, Türkan Şoray, Halide Edip Adıvar, Fatma Aliye, Keriman Halis, Canan Dağdeviren, Zübeyde Hanım, farklı fenotipe sahip sarışın, kumral, kızıl birsürü güzel kadın, kendi değerinin farkında olan, bakımlı, mütevazi, zeki, vatansever kadınlar geliyor aklıma birde lezzetli yemek yapmaları.
119 Yorumla- +1 yıl
Devir değişti... Yazdıklarının benzeri yok şimdi.
- +1 yıl
E sormuşsun cevap yazdık, yorum yaptık. Yapmasa mıydık?
- +1 yıl
@Nazende__ sen bunlardan birinin tırnağı olabiliyor musunda diğerlerine hakaretmişmiş. Hepsinin ayrı güzel özelliklerini var yani her birimiz eşsiziz bunlar eskide kaldı diyorsunuz yarın savaş çıksa yeni nene hatunlar doluşur, güzellik desen dememe gerek yok (esra bilgiç, hande erçel, serenay sarıkaya ve niceleri), canan dağdeviren eski mi?
+1 yıltürk kızlarını tercih ederim yabancı kızlara göre güzellik açısından bazı ülkelerde daha güzel kızlar olabilir ama türk kızları da güzel ve karakter açısından diğer ülkedeki kızlardan çok daha iyiler derim
10 Yorumla
+1 yıl"Türk kızı" deyince aklıma misafirperverlik, sıcak kanlılık, aile bağlarına olan düşkünlük ve geleneklerine bağlılık gibi özellikler geliyor. Aynı zamanda modern, eğitimli, çalışkan ve kendine güvenen bireyler olarak da tanımlanabilirler.
00 Yorumla
+1 yılCinselliği "sapıklık" olarak algılayan zihniyet geliyor.
Bir erkekten hoşlanıp, buna rağmen "Hayır" diyen kızlar geliyor.
Erkeği ATM olarak kullanmaya çalışan tipler geliyor.
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılTürk kızı deyince tüm objektifliğimle her Türk kızı her ırkın kızı gibi farklıdır ve kendilerine özeldirler derim. Her insanın karakteri, genleri, kültürel yapısı ve hayatta yaşadığı tecrübeler onu bambaşka biri yapar.. Herkes aynı olamaz..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. egolu hindistan kumaşları geliyor aklıma. kendini çok yükseklerde gören boy takıntısı olan mesaj kutusuna çok mesaj gelicek diye mesajları kapatan erkeklere de "türk erkekleri abaza karı delisi" imajını veren insanlar geliyor aklıma
00 YorumlaTürk kızı deyince aklıma rakı geliyor. Zahmetlidir , yudumlaması zordur , kokusu ağırdır , yanında daima meze ister. Kavun ister , karpuz ister , peynir ister , balık ister , şalgam suyu ister. İster de ister...
Onun istekleri hiç bitmez.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolpalar , yolda bakmasınlar diye kaldirim değiştirip heryeri belli olan tayt giyen kizlar görüyorum. Bu ne yaman çelişki böyle. Çogu kezban zaten. Birisi elini omuzuna koysa tepki verir diğeri okşasa sesini çıkarmaz. Tutarsız yani kizlar.
00 Yorumla Cahil, dedikoducu, paçoz, ozguvensiz, kıskanç ve kompleksli geliyor.
45 Yorumla- +1 yıl
Sende turksun🥲🥲
- +1 yıl
Ben soruya cevap verdim. Kendimi bu şekilde görmüyorum. Zaten ben kitap okumayı severim, kimsenin dedikodusunu yapmadığım için kimseyle pek anlaşamam. Arkadaşlarım az ve öz. Bana kötü davranan çok olduğu için belki de direkt bunlar geliyor aklıma.
Ben bir iyiysem yardımcı olmaya çalıştığım 100 kişinin hep kötülüğünü gördüm. - +1 yıl
Herkes oyle gardasim canini sıkma
- +1 yıl
Benim gördüklerim hiç öyle değil. Ne iki kelam edebilirsin ne güler yüz ne saygı. Beni gören kızların surqti değişiyor. Bir kıskançlık bir haset. Hepsinin ağzında küfür. Çoğunu görünce midem bulanıyor. Özlü söz paylaşanların, ahlak dersi vermeye çalışanların, hatta en korkuncu dışarıdan milletin çok bakımlı çok prenses dediklerinin, böyle fazla kırılgan görünenlerin hepsinin numaraci paçoz olduğunu gördüm. Ben ailemden dolayı farklı olduğumu düşünüyorum. Benim gibisi de yok. Kendimle zaman geçirmek en güzeli. Kitaplarım bana yetiyor.
+1 yılEn çirkininde bile bulunan gereksiz ego
Tiktokta kameraya popo sallamak
Erkek meraklısı
Dibi siyah gelen platin sarısı saçlar
Full makyajlı, aynı zamanda ter kokan10 YorumlaAklıma Tomris Hatun geliyor.
Egosu tavan yapmış bi tarafı altın kaplaymış gibi burnu gökyüzünde gezen riya düşkünü günümüz Türk kızları değil. Eleştirmek için söylemiyorum gerçek bu.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Kendini her zaman tepede gören bencilce isteği bitmeyen şeytan önünde diz çöker.
Not: Türk değilim ama bazı Türk kadınlarından çok çektim02 Yorumla- +1 yıl
Yabancı kadınların çoğu zaten Acıyacak resmen bizim erkeklere
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılYeni nesil Türk kızlarının ahlaki açıdan zayiflikları var.
Eski türk kızları, ahlaki açıdan çok olgun.
Çok güzel oluyorlar.
Karakterli , anlayışlı geliyor03 Yorumla- +1 yıl
Valla kadınlarda bir değişim gördük en azından erkekler hala taş devrinden kalma 😂
- +1 yıl
Ben kadınlar hakkında yorum yazdım.
Erkekler hakkında deseydi , o konuda da yazardım. - +1 yıl
Değişim zaten kadınlarda başlar , sonucunu da erkekler de görürüz.
Kadınlar daki değişim böyle olursa erkekler deki değişim de böyle oluyor genellikle
+1 yılKaba, görgüsüz, cinsellikten ve flörtten kaçan, kezban.
Kötülemek için demiyorum. Hislerim ve düşüncelerim, bana verdikleri his bu
00 YorumlaÜstada sormuşlar;
Kadının akıllısını Nasıl anlarsın? Konuşmasına bakarım demiş
Ya hiç konuşmazsa demişler
O kadar akıllısını görmedim demiş. (Türk kızı) işte 😂😜00 YorumlaAsla Nesrin Cevatzade değil. Keşke ortalama Türk kızları onun gibi olsa…
Türkiye’de kız denildiğinde aklıma gelenler kısa boy, fazla kilo ve kötü kıyafet oluyor…
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılCrop ve siyah tayt 😂
53 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevmiyorum o kıyafetleri kızlarda
- +1 yıl
Görünce kaçıyorum
Türk kızı başka sevgi saygı hoş görü ) hele sen harika bişeysin o gözler kaşlar heleki o kalçan varya ömre beden peri mankensin çok güzelsin
10 Yorumla
+1 yılYorumlara bakmama gerek yok kotu kotu şeyler yazmislardır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kendiniz de çok yakışıklı değiller ben çevreme bakıyorum yakışıklı adam yok
- +1 yıl
Hepsi keko yürüyen ego abaza bunlar yüz vermeyince kuyruk acısı yaşıyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Kıskançlık, fesatlık vs. geliyor aklıma. Herkes için demiyorum ama çoğunluğu böyle maalesef. Anlayışlı, hamarat vs. olanlar da var tabii.
10 YorumlaTürk kızı falan bilmem de snein güzellik şaka mıdır?
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karakter olarak bir şey diyemem iyiis de var kötüsü de. Ama geneli sigara içmeyi seven kadınlar.❤️
00 YorumlaGörüntü olarak genel olarak Türk kızlarından çok hoşlanıyorum. Elbette güzeli de var çirkinide. Aynısı karakter içinde geçerli.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılTürk Kızı denilince aklıma güzel, cefakar, vefakâr, çalışkan ve her şeyin en iyisini hak eden eşsiz birey insanlar demek gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlarla konuşunca bana s. kt. r g. t diyen, onlarla konuimayınca bana utangaç g. t diyen benden ne istediklerini anlamadığım ama muhakkak kendilerince bir haklılık payları vardır diye düşündüğüm ülkemizin saygın hanımefendileridir.
04 Yorumla- +1 yıl
Bi kiz sana bunlari dedi diye hepsini geneleme bi kere
o kiz bunlari dediyse öncelikle onun insanlığından bile şüpe ederim birak cinsiyeti insan degildir bunlari diyen
Cevap sahibi+1 yılBana bunları bir kız değil çocukluğumdan beri onlarca kız söyledi hâlâ da söylüyorlar.
- +1 yıl
Yalan atiyorsn
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi çocukluktan beri okuldaki erkekler açılacağı kızla ne konuşacağını bana sorarlar ben de onlara söyleyip kıza açılıp sevgili olurlar. Ama ben aynı sözleri söyleyince küfür ve hakaret yiyorum. Tip kas para herşeye hükmediyor maalesef.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKurnazlığını ve ikna kabiliyetini kullanarak iş başaran insanlardır. İçlerinden kötüsü de var ama onların yüzünden tüm kadınları aynı kefeye koyamam.
00 Yorumla
+1 yılPara avcısı. Trip. Kendileri hiç bişey olmadığı halde bir erkekten çok şey isterler. Türk kızlarını genellemek gibi olmasın ama büyük çoğunluk öyle.
00 Yorumla
+1 yılDünyada ki en geçimsiz ve toksik kadın modellerinden
20 Yorumla
+1 yılÇok zeki sayılmazlar. Müge anlı izlemek bi fikir verebilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Oraya genelde köylüler çıkıyor bilmem farkında mısın ve oranın insanları zaten çoğunlukla cahildir
- +1 yıl
@flawsome25 tezin makul, ama 2 aöıdan bakmak lazım. Birincisi, merak ediyoruö, gelişmiş ülkerde, köylü kesim arasında böyleleri var mı? İkincisi, bizde eğitimli dediğin kesimin kalitesi nedir?
- +1 yıl
Bu da bence bölgelere göre değişiyor. Doğu tarafındaki insanlar daha eski kafalı ve benim yaşadığım yerde iç Anadolu'daki insanlar biraz daha yobaz.
- +1 yıl
Karadeniz Akdeniz hiç bilmem oralar hakkında fikrim yok ama Marmara Ege genel olarak iyi bence eğitimli kesim ve düzgün insan açısından. Tabii her yerde akıllısı da var akılsızı da var
- +1 yıl
Müge anlı'ya zaten genelde çıkanların çoğunda ben çok akıllılık görmedim. Hatta ailem hep izler onlar bile der ne boş adamlar kadınlar var diye. Benim bizzat tanıştığım insanlar ise, ki bi sürü yerden kişiyle tanıştım (yaşıtlarım ve yakın olanlar) gayet akıllı insanlar bence.
- +1 yıl
@flawsome25 senin adına sevindim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTc nin gen havuzu belli erkeklerde kizlarda hic birbirine sallamasin ortalama tipolojiyi hepimiz biliyoruz karakter huy ise kisiye gore degisen birsey ben kimseyi ayni kefeye koyup yargilamam
19 Yorumla- +1 yıl
Evet tiplojiyi biliyoruz ekrekleri. Neredeyse hepsi eciş bücüş sert mizaçlı ayı gibi tipli kaba tipli hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkekler ama çok çok çok az kısmı eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklerden oluşuyor ama si bu tip erkeklere bakmıyorsunuz hep pisliklere bakıyosunuz daha kaba tipe sahip olanlara bakıyosunuz ruh hastasısınız
- +1 yıl
42 milyonunuzun erken zevki aynı
Cevap sahibi+1 yılSenim dedigin eli ayagi düzgün yakisikli erkekler cok nadir oldugu icin ulkedeki kizlarin geneli napsın ellerinde olanlarla yetiniyor bide zaten cok yakisikli erkekler de oyle herkesle takılmıyor
- +1 yıl
Yooo hayır öyle erkekleri erkek yerine koymuyorsunuz, diğer tüm erkekler sert mizaçlı tehditkar tipe sahip ayı gibi tipe sahip kaba tipli kıllı , hay8rsız tipler diyosunuz arada azınlık olan o dediğim eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri begenmiyosunuz erkek yerine koymuyorsunuz
- +1 yıl
Bunlar olmamış diyosunuz , yakışıklı erkek anlayısınız bozuk , ve sadece tipe bakıyosunuz sadece
- +1 yıl
42 milyonunuzun erkek zevki aynı
- +1 yıl
Medeni eli yüzü düzgün yüzünde nur olan erkekler umrunuzda değil
- +1 yıl
Yani evet eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler tipolojinize uymuyor size hayvan lazım hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkekler lazım size erkek zevkiniz bu çünkü ne tipleri yakışıklı buluyosunuz biliyoruz , sırf bu nedenle ve iş nedeniyle japonya vizemi bekliyorum
- +1 yıl
Sizde öyle harika güzel degilsini yani ama işte en rahat erkek seçen kız milletisiniz bu nedenle egoistsiniz neyse iyi geceler şimdi yatıyorum mesaj atarsan sabah bakarım
Ben hemcinslerimin seviyorum. Ama bir kısım var iğrenç ve varoş onlar düşman başına
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10liralik tayt 5 liralık crop 4 5 kilo makyaj bide esen rüzgar gibi hava 🤣😂🤣😂🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki bulunduğum şehirden dolayıdır üzgünüm ki fesatlık kötü niyet güvensizlik geliyor. Eskiden arkadaş olmaya can atardım uzun süredir mümkün olduğunca kaçarım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn Konya
+1 yılGüzellik geliyor aklıma hamarat türk erkeklerinin her türlü çilesini çeken ve buna rağmen mutlu etmeye çalışan aile baskısıyla büyümeye mahkum edilmiş aile için ve kocasından sürekli şiddet gören tacize uğrayan Türk kızları aklıma geliyor (((
20 YorumlaGörsellik arttı karakter yerin dibine battı resmen
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınlar canlanıyor kafamda. Tam Asya profili
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı diyince aklıma gelen şudur mutluluğunu belli eden varlıklar
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer Türk kadınının elleri titriyorsa yolda yürürken mutlaka psikolojik sorunları vardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum. Artık turkiyedeki kızların yollu olduğunu düşünüyorum maalesef. Mecburiyetten mi böyleyiz bilemiyorum.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zsez_S dışarısı neresi?
Cevap sahibi+1 yıl@Zsez_S turkiyede günah ayıp olmasına rağmen değiştik ayrica
- +1 yıl
Bide olmasa neler olurdu kim bilir.
+1 yılKızların kendini bile gömdüğü ortamda senin benim konuşmama ne hacet
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin yorumlarını okumaya geldim bakalım neler saydrmışlar
00 YorumlaYorumlarda neden herkes kendi ulkesinin insanini gömmüş çok sasirtici yarisi arap tabii de
00 YorumlaSayfalarca yazarım ama; özetle, gösterir elletmez.
00 Yorumla
+1 yılTrip ego kendini beğenmişlik geliyor sanki sadrazamın sol daşşagi ya
00 Yorumla- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler