• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Türk kızı deyince aklınıza ilk ne geliyor?

Tubahaniml
Tubahaniml Takip Et
Guru Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
420
Yapay Zekaya Sor
Türk kızı deyince aklınıza ilk ne geliyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Yorumda babası fakir erkeklerin paragöz vs demelerine çok güldüm 😂😂 annenizde zengin seçseydi sizde zengin olsaydınız osuruk fakirler, kendiniz bacak arasının geçmişine, bacak arasının rengine, yemek yapma becerisine, meme boyutuna bakmayı, koşulsuz ilgi, sadakat, değer beklemeyi biliyorsunuz ama 🤔 bunları bir kadın neden fakir birine yapsın? Zaten çoğunuzda karakter yok bari evinize gelecekteki çocuğunuza bakacak kadar eliniz ayağınız iş tutsun. Bu kadar özgürlük içinde büyüyorsunuz size her türlü fırsat sunuluyor ev işi hariç her beceri öğretiliyor ve buna rağmen fakir olmanız sizde geleceğin olmaması sizi sadece aciz yapar. Karakter desen yok kadına saygı, sevgi, destek desen yok sizin tek artınız cüzdanınızdır d*ldonuzda da işlev yok zaten çoğu evli kadın seksten keyif almıyorum diye şikayet ediyor ahahshsha ulan siz başka ne b*kuma yarıyorsunuz işiniz gücünüz olsa boş adam olmasanız öğrenci gibi zaten burada dolaşmazsınız burada takılmazsınız 😂 para bakılacak en son şeydir fakat Türk erkeklerini artık bilmeyen kız kalmadı hiçbir artıları yok bari paraları olsun ki tahammül edilsin üstlenen sorumluluklar boşuna üstlenilmesin bir hiç için. Varsa kadına değer veren kadına saygı gösteren asla aldatmayan, bakir ahlâklı düzgün beyefendi karakterli adam gibi adam işte onun parasına bakılmaz.

6
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Yorumlarda kadını aşağılayan kızlarda böyle erkeklerle evlenen kızlar işte 😂

Yorumla
    • CoolEmmi72
      CoolEmmi72
      5 ay

Kürd erkekleri nasıl sence

Yorumla
    • Tubahaniml
      Tubahaniml
      5 ay

Ağzınıza sağlık 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@CoolEmmi72 Türk Kürt ayırmadan yaptım yorumu sonuçta hepimiz tcliyiz.

Yorumla
    • CoolEmmi72
      CoolEmmi72
      5 ay

Öyle.. hiç Kürt sevgilin oldu mu bizdemi öyleyiz sence

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@CoolEmmi72 Kürt erkekleri daha beter annem babam ne yapsa yeridir onların üstüne laf söylemem diyen tipler

Yorumla
    • CoolEmmi72
      CoolEmmi72
      5 ay

@Kdodkdkdkdmd yok yav biz Kürt erkekleri garibanız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Siz Kürt erkekleri de her kadınla takılıp bakire isterseniz gerçi türk erkekleri de öyle 🤣

Yorumla
    • CoolEmmi72
      CoolEmmi72
      5 ay

@M3rovha3lss Kürt erkeği tam Türk kadının istediği bir erkektir.. esmer, kirli sakal, kalın sesli, libidosu yüksek, sahiplenici kıskanç bu özelliklerin çoğu Kürt erkeğinden var başka Allah'tan ne istersin

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@CoolEmmi72 bir Kürt erkeğiyle sevgili oldum annesi kabul etmedi annem kabul etmiyorsa yapamam dedi gitti sürekli ailemi çok sevmiyorum diyordu

Yorumla
    • CoolEmmi72
      CoolEmmi72
      5 ay

Maalesef kötüsüne denk geldin kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kürtlerde türklerde bahsettiğim konuda aynı kadını obje gibi görüyorsunuz.

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@CoolEmmi72 ailemi çok seviyorum diyordu*

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@CoolEmmi72 valla başka bir Kürt arkadaşım vardı o da anasının babasının emir kuluydu. Kürtlerde bu çok var annecilik ailecilik

Yorumla
    • Brkn39
      Brkn39
      5 ay

Manipülatör feminist ya da ragebait kasan ergen bir m a l sın. Kadın cinayetlerini de fakir erkekler işliyordu zsten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kadın cinayetlerini "erkekler" işliyor önemi mi var mı zengini fakiri ayrıca ne alaka beyinsiz sonda saydığım özellikler sen de yok diye kudurma tek artın paran o hâlde.

Yorumla
    • Brkn39
      Brkn39
      5 ay

Yok knk geyim ben nihahaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kadınlara saygısı olmayan hetero erkeklerden daha adamsın

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 ay

Dostum bakir bakımlı iyi kazanan olsan bile fırsat gözüyle bakıyorlar bu ülkede sana 30 arası 35 gibi evleniyoruz genelde biz doğru kişi denk gelmedikçe ailede ikiz yaygın ki 1 yaşına Mart gibi basmış kız erkek yeğenlerim elinizden öper 😄

Doğru kişi durumu şu an için iki cinsiyet içinde zor şu zaman için

Birisi var konuştuğum ama bakıcaz bakalım derdi nedir paracımı banamı bakıyor paramlamı ilgileniyor

30 31 gibi diğer Türk ülkelerinden gerçek değer bu kişiye denecek birisi çıkarsa gezerken tanıştığım nasip kısmet bakıcaz eğer şu an ki konuştuğum kişi de fos çıkarsa iş kazakistan özbekistan vs kaldı 😅

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Fazla fedakar. Kendini ön plana koymayan. Erkek cocuga hasta olan. Erkek cocuguyla kiz cocugunu ayni kefeye koymayan, esit davranmayan. Kiz cocugunu birey degil de kendine yardimci olarak goren. Erkege hizmet etme konusunda fazla ileri giden. Istemedigi seyleri sirf erkek istiyor diye yapan, kirmizi cizgisi olmayan. Yeter ki erkek beni terketmesin, onda scik birakmayayim beni aldatmasin kafasinda olup, sinirlarini aşan seyleri dahi kabul eden. Erkege hizmet eden ve bunu yapmayan bunu siniri koyan hemcinslerini ezen.

Arkadasliklarinin cogunda kiskanc haset olan. Hemcinsinin iyi bir sey olmasini istemeyen (belki turk kizi degil de genel kadin ozelligidir bu). Kendini unutup erkege ve cocuklarina kendini adayan. Bunu yapmayan, kendini onemseyen kadinlari linc eden.

Konu erkekse gozu hicbir seyi gormeyen. Evlenince tum kiz arkadasliklarini bitiren, hatta meslegini dahi bırakan. Kocasina tapan. Ecis bucus, kel, kisa boylu kocasinin diger kizlar tarafindan elinden alınacağıni sanıp cevresindeki cogu kizi tehdit olarak goren. Kendince kocasini koruyup, hemcinslerine goz dagi vermeye calisan.(o tifil, gobekli, kel kocasina ustelik, koca yakisikli olsa hadi bir yerde haklisin diyecegim o da yok)

Cocugunu, kocasini, meslegini, ev hanimligini diger kadinlarlarla karşılaştırıp kiyaslamaya bayilan.(ben hem calistim hemde evim her zaman temizdi, kocami cocuklarimi ihmal etmedim tarzi cumleler kuranlara ayri ayar olurum) statu olarak ya da okudugu bolum geregi ust bir mevkiideyse en basta hemcinsini sonra karsi cinsini ezmeye calisan ama en cok hemcinsini ezen.

Evlenmeden önce erkeklere saydiran ama evlenince kocaci olan. Calismadan once diger kadinlari yargilayan, cocugu birakip calisiyorlar, kendisi keyif yapiyor cocuk perisan oluyor deyip, kendisi işe basladiginda ne yapayim nereye birakayim, devlet memuru olmusum o da zar zor, onu mu birakayim deyip celiskiye dusen (boyle bir tanidigim vardi o zaman susacaksin, geriden yargilamayacaksin)

Kadinlar olarak, kadindan hizmet alma konusunda sıkıntı yasiyor olmamiz. Kadin doktora gidip bize erkeklere davrandigi gibi davranmamasi gibi. Erkeklere guler yuzle hizmet edip, kadin gorunce ablacim soyle soyle yapacaksin diyorum neyini anlamiyorsun tarzi uste cikmaya, bizi aptal gostermeye calismalari.

Biz kadinlarin hakkini savunurken bunlar aman elime mi yapisti demesi. Erkekler tam bir dayanisma saglarken, bir tecavuz haberinde dahi yorumlarda erkekler bir olup kadina sallarken, kadinlarin kadini destekleyecegi yerde, erkeklerle birnolup fitili ateslemesi. Cunku bazi turk kizlara ilgiye fazla muhtac davraniyor. orada helal olsun senin gibi dogrulari konusan kadina diye bir yorum almasiyla egosu oksaniyor.

Bazi kizlarimizin erkegin verecegi ilgiye ac olmasi, bu acligi gostermesi ve o ilgi icin yapmayacagi sey olmasi. Erkeklerin tuzaklarina dusmesi, kullanildigini farketmemesi. Hatta farketse bile bile isteye kendini kullandirmasi.

Aklima gelenler bunlar. Ama en en ayar olduğum erkek hastasi olmasidir.

5
    17 Yorumla
    • Beyzakocnsq
      Beyzakocnsq
      5 ay

Kanka nerelisim

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      5 ay

Birisi şunu özetler mi

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      5 ay

Haklılık payı yüksek cümleler. Zaten 3 ve 4-cü cümleler "anneler sorunlu kadınlardır" düşüncesine getiriyor. Bu arada bana göre kadınlar "şeytan" erkekler de "şeytana tapan aptallar" gibi gözüküyor🤷🏻‍♀️ kimse asla kadın ve ya erkek olmaya çalışmıyor, insan olmaya hiç değil

Yorumla
    • chltrzltsytn
      chltrzltsytn
      5 ay

Ve bunu haince yazan kendini birb. k sanan dünkü kezban. Nasıl bir hainsiniz siz bu vatanın evladı asla olamazsınız.

Yorumla
    • chltrzltsytn
      chltrzltsytn
      5 ay

Anladım burada hak hukuk adalet hiç yok yapayzeka hariç varsa yoksa hertürlü pslk. Neyse sifonu çektim.

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

Sen fazla entrika dizisi izlemişsin, bu söylediğin 90 lı yıllardaydı

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

@chltrzltsytn arkadaş fazla entrika dizisi izlemiş, kendini yasak elma da sanıyor sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам simdi daha da beter. Calisan kadin, calismayani eziyor, koca parasi yiyor hicbir sey uretmiyor diye eziyor. Kadin polis esiyim, ogretmen esiyim falan deyince bununla dalga geciyor. Kocani sormadim sen ne iş yapiyorsun diye uste cikmaya calisiyor. Misafir misafir gezip kisirlari yiyip bir tarafimi buyutmuyorum diyor. Sosyal medyada kadin reels oaylasimin altina hemen ben hem calisiyorum, hem evime bakiyorum yazanlar oluyor. Kadinda kucuk bebegim var, birakacak kimsem yok calismiyorum diyor. Digeri benimde 9 aylik var ama calisiyorum, bakici tutuyorum, kocamin eline bakmiyorum diyor.

Ev hanimlari da cocugu birakip calisiyor kendi keyfi icin,3 kr para icin cocuklari perisan ediyor, kazandigi da bakiciya gidiyor, bakici kârli cikiyor burada, annesiz buyuyorlar, kocalarina kole olmuslar. Kazandiklarini da kocaya veriyor bunlar. Hem evde hem iste calisiyor, sadece kocasi rahat ediyor, hem hizmetini hem oarasini sunuyor burada da kârli cikan erkek oluyor, erkekler kocalariniz sizi somuruyor farkinda degilsiniz diyorlar.

Eskiden komsuluklarda bir cay, kisir kek yeterdi. Sohbet etmek icin gidilirdi. Simdikiler sunumda, tarifte, tarif cesitliliginde birbiriyle yarışıyor. Evlere gidip sohbet muhabbet yerine evin temizligine, ikramlarin cesitliligine, altina cektikleri arabaya, kadinin kolundaki altinlara vs bakiyorlar.

Cocuklari yaristiriyorlar. Benimki soyle iyi boyle iyi, kreste okumayi ogrendi, cunku ben ona dogar doğmaz kitaplar okumaya basladim falan diye diger annenin cocuguyla kiyasliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам Sadece calisan kadin degil, mesleki, statu anlaminda da birbiriyle yarisiyorlar. Okuduklari bolumde ayni sekilde. Misafirlikte cok denk geldim. Bir kiz 2 yillik kazanmis, diger ogretmenlik falan. O 2 yillik kiz da, ailesi de ezilmis hissediyor. Meslekte de boyle.

Ogretmenler daha cok bilir bu duyguyu belki. Ev hanimi veliyle, kadin doktor veliye ayni davranmazlar mesela. Aralarinda gizli bir ustunluk iliskisi olur, sinsice. Ya da ev hanimi veliler o doktor, avukat veliyi cogunlukla dislar gibi. Hele ki o kadin ustten bakiyorsa zaten kendini o doger ev hanimlariyla oturmaya layik dahi gormez. Digerleri de havasindan gecilmiyor diye istemez.

Eskiden kizlar, ev kizi da olsa doktor, avukat koca rahat bulurdu. Simdi lise mezunu ya da 2 yillik mezun kizla dis hekimi falan evlendiyse bu adami nasil tavlamis ya, bu adam bu kiza nasil bakmis cirkin sansi demek ki, guzel de degil, kariyeri de iyi degil, ne diye istemis ki bunu diyen dolu kadin bulursun. Bunu da erkeklerden daha cok kizlar yapiyor.

Daha sayarim. Yorumuma 90 lar demissin de degildi. Al sana modern hayati da anlattim biraz. Kadinin, kadini cekememezligi sadece sekil ve yıl degistirir. Cekememezlik bakidir. Sonradan goren, sonradan okuyan, sonradan calisan turk kizi ise daha beter. Ki ilk yorumumdaki cogu sey de hala gecerlidir.

Yasak elma degil, dizi film hic degil. Gunumuz gercekleri. Gunumuz burnu havada, mutevaziligi unutmus, hemcinsini her sekilde ezmek icin, kariyeriyle, statusuyle, kocasiyla, cocuguyla, bindigi arabayla her seyle hava atan, ustten bakan, kibrinden önünü gormeyen turk kizi profili bu gunumuzde

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

şu an sende bunu yapıyorsun sende o saçma statü savaşına girmişsin. Ve sen de Türk kızlarını eziyorsun ne yazık ki. Evet böyle insanlar var. Ama bu kişiler önemsenecek sayıda değiller. İsteyen çalışsın isteyen çalışmasın. Bunu bu şekilde gösteren, çalışmayan kadınları aşalayan da sosyal medya mecraları. Neden biliyor musun en kolay kadınlar üzerinden prim kasılıyor çünkü. Önemli olan insanın kendini geliştirmesi, yani bir doktor ile bir ev hanımı ne konuşabilir ki ortak noktaları yok. Ortak nokta bulması da kendini geliştirmekten geçer ki konuşacak Ortak konuları ve ilgi alanları olsun. Bu yüzden rahat bırakın Türk kızlarını ve kıyaslamayın artık. Ben çalışıyorum ama ev hanımı kadınları benden daha rahatlar. Umrumda mı değil. Çünkü tercih meselesi. Evet sosyal medya insanın evine kadar girdi alacağı şeylere bile etki ediyor. Bu bunu almış bu şunu almış dedikodusu bir insanın kalitesini belirler zaten rahatsız oluyorsan sende o masandan kalkarsın bir daha iletişimde bulunmazsın. Bu da tercih meselesi. Bir kadın için çalışmakta kolay değil ev hanımı olmakta kolay değil. Benim çevremde senin söylediğin aksine hayat mücadelesi veren çok Türk kızı var, çalışıp ailesine muhtaç olmak istemeyen, hayat mücadelesi veren kendini geliştirmeye çalışan Türk kızları ve ben onlara saygı duyuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам meslegim halkla cok ic ice. Bu yazdiklarim sosyal medya degil. Bizzat kisilerden duyduklarım. Turk kizi mutevazi olamiyor bu bir gercek. Hangi konu da olursa olsun anlayamadim bir ego var ortada. Turk kiziyla arkadaslikta cok zor. Bugune kadar bircok meslegin icinde bulundum. Kadinlarla ic ice de oldum. Okurken garsonluk, satis danismanligi vs de yaptim. Kadinin , kadina saygisizligi hafsafha da. O cafelerdr havali havali oturan tipleri de cok gordum. Agzini yaya yaya siparis verenleri cok gordum. Cok buyuk birnis yapiyor, atom parcaliyormus gibi cafede oturup bir havayla ve kibirle calisanlari cok gordum. Bu dedigim olaylarda senin olaya baktigin toz pembe seklinde degil. Terapi yapma, aile danismanligi kisminda da bulundum. Ki terapiye erkekler degil daha cok kadinlar gelir ve en seffaf seyler konuşulur bildigin uzere. Bunlarin cogu o kadinlarin anlattiklari. Bu hafta misafirlikte bana şu kadin arkadas soyle dedi, su sekilde ezdi, canim acayip sıkıldı diye tonla hikaye dinledim bugune kadar ve daha neler neler. Şu an bu kulvar da degilim baska bir alandan meslegimi yürütuyorum ama yaptigimda tonla sey dinledim. Kimse ezilmek istemiyorsa, bu cumleleri duymak istemiyorsa kendine ceki duzen versin. Kimse kimseyi pohpohlayamaz. Gercekler bunlar. Bu ezme degil, bir elestiri. Erkekler olsa onlara da saydiririm. Hem toplumda hemde bire bir gorusmelerde erkeklerin de cok igrencliklerini gordum, duydum kadinlardan. Kimse sutten cikmis ak kasik degil. Bunlari turk kizini ezmekcicin degil elestirmek icin, farkindalik olusturmak icin yazdim. Ki biraz kendimizi duzeltelim. Cunku cogu seyin ucu erkege degil, bize birbimize dokunuyor. Kadinlarin gucu erkege yetmiyor, hemcinsiyle ugrasiyor hep. Kaynana, gorumce gibiler bile dahil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам Kadinlar, turk kizlari okuyup kendini gelistirebilirler ama bunu hemcinslerine karsi kullanmamasi gerekir. Sahsen kadin doktorlarla genelde sorun yasammisimdir, yasayan da cok vardir. Hamile kadina dahi, kadin doktor daha agresif davranabiliyor ki bunlari da cok duydum. Erkekler oyle benim sutum fiskiriyordu, bebegim ilk 1 ayda su kadar boy atip su kadar kilo aldi, seninki kucucuk kalmis vs demiyorlar birbirine. Psikolojik siddeti en cok kadin kadina yapiyor. Ailelerde hala kiz cocuk evin kucuk hizmetcisi, erkek cocguk agasi olarak yetistiriliyor. Anadolu ve doğuda hala boyle. Kizlar hem okuyup hem ev isi yapiyor, hem koss ye hazirlanip hem ev isi yaparken, evin erkek cocugu sadece ders calisiyor gibi. Bunu da saglayan anneler oluyor. Kizi yerinden kaldirip, erkek cocugunu erkek diye kaldirmiyor. Gecen bir arastirma paylasilmisti dogru my bilmiyorum sosyal medya da gordum anneler erkek cocuklarini %82 oranda daha cok seviyor diye. Doğrudur belki. Calisan okumus turk kizi ise bahsettigim sekillerde tribe giriyor. Oysaki okuyup gelismenin cahilligi almasi lazim degil mi? Turk kizinda bu bir anda guc yarisina dönüyor. Aldigi guc ve kazandigi para mutevazilik degil daha sert bir yapiya, havaya, egoya sebep oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам Benim karsima doktor kadinda geldi, saglik teknikeri olan da geldi. Oralarda bile meslegin getirdigi gucu, oturuşu, havayi cok net gordum her zaman. Karsima cesitli kadinlar, cesitli mesleklerdeki kadinlar geldi, gozlemledigim buydu. Bizde maalesef karakter gelismiyor, karakterle gelip karakterle ugurlamiyoruz. Meslegi ustumuze giyip ona gore davranip, ona gore kendimize rol bicip ilerliyoruz. Tamam bazi meslekler zor, okumasi kazanmasi zor ama bunun kibrini her zaman o kadar cok gordum ki. Atom parçalamiyoruz, yillardir erkeklerde calisiyor. Edebimizle, sakinlikle calisacaksak calisalim. Kendimize okuyup kendi rizkimiz icin calisiyoruz, baskasini hele ki baska bir kadini ezmek icin degil, bu gucu kadinlar olarak birbirimize karşı kullanmaktan vazgecmeliyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам Ki bu sadece kadinlarin mdegil, erkeklerinde maruz kaldigi bir sey. Bize daha fazla yansiyor bu ego ve kibir.

Meslegimizi yapacaksak kimseyi ezmeden, onune cikmadan yapalim. Kadin yoneticinin oldugu yerde dahi sıkıntı cikiyor. Bir yerde bir program olacakti. Yetkili kisiyle gorustum, kadindi kendisi. O kadar zora soktu ki işi. Iste su gunumuz dolu, falan da filan. Kadin, kadina cogu zaman işi o kadar zorlastiriyor ki. Baska bir gun ayaklarim geri geri gitse de o kadinla muhattap olacagim diye bir erkege denk geldim. Olur yapariz sıkıntı yok dedi. E dedim sunlar sunlar nasil olur, problem olabilecegi soylendi dedim. Yok yok olmaz, her seyi ayarlariz dedi. Bitti. Kadinin isleri zora sokmasini hayatimda da cok yasadim, oldum olasi anlam veremem buna. Yari baygin sekilde ben bununla ugrasamam tavriylabasimdan kalkip giden hemsire kadinlarda oldu. Geldi erkekler ilgilendi, bacaklarimi yukari kaldirdirlar, alkol koklattilar falan. hem meslekte, hem ozel hayatimda cogunlukla kadinlarin kibri, egosu ve kadina işi zorlastirmasiyla karsilastim. Cogu kadina sor, hemcinsiyle calismak dahi istemez, erkeklerin yogun oldugu isleri tercih eden tonla kadin var. Cunku hem kibir çekeceksin hemde iş olmayacak, olursa da zor olacak.

Erkekler verilen gorevlere itiraz etmezken kadin o gun gelemem, o gunumu bosaltsak, ben bu gorevi yapmak istemiyorum, ben bu grupla calismak istemiyorum tarzinda mizmizlanma, her isi kendine gore ayarlama egiliminde olan da cok kadin gorduk. Suanda oldugum konumda yasadigim sıkıntılardan biridir. Benim kafam calisiyorsam, verilen is neyse onu yapacagim seklinde calisirken, hani baskasini zor sokmayayim, calisiyorsam bunu istiyorsam yapacagim seklindeyken bir anda diger kadinlar bir ton istekle geliyor. Benim nobetimi su gune vermeyin, benim programimi su gune koymayin. Eh be abi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@ЭтоТам Calisacaksan egonu birak calis, verilen işi de yap. Cikip esitiz demeyi biliyorsun o zaman niye itiraz ediyorsun? Sonra israr da ediyorlar, kartlar yeniden dagitiliyor. Kendi istedikleri olacak diye benim gibi ses etmeyenler ve erkeklere oluyor olan. 1-2 kadinin işi olacak diye bizim program alt ust oluyor mesela. Ki suanda isten de ayrilamam, atandım cunku. Oyle bir luksum de yok. 4 yil calisacagim o yerde, o egolu kadinlarin yaninda. Ki dedigim gibi bu dediklerimi en bastan beri goren biriyim. Turk kizlari elde ettigi gucu yanlis kullaniyor, mutevazi olanina az denk geldim.

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

Evet kadın kadını eziyor o konuda haklısın ama bunu genele yaymak bana göre doğru değil. Sen böyle anlatırken aklıma kadın müdürlerim geldi, iki kadın müdürüm oldu onlar da egoist ya da bencil değillerdi. İşini iyi yapıyorsan saygı duyulursun. Ben istedim diye kadın müdürüm izin gününü bana vermişti. ya da bencillik yapıp vermeye de bilirdi. Bir iki çekmeyen arkadaşlar vardı ama tüm departmanda çalışan kadın meslektaşlarım böyleydi diyemem. Belki de ben insanlarla pek muhatap olmak istemediğim ya da sıkılgan bir yapıya sahip olmadığım için bunları göremedim belki de bilemiyorum. Zaten haksızlık yapıldığını gördüğümde direk çemkiren biriyim. Doğrudur belki.

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

Sıkılgan bir yapıya sahip olduğum için…

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Burada kızlar hakkında kötü yorum yapan erkeklerin annesinin de Türk olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca madem Türk kadınlarından nefret ediyosunuz niye it gibi peşimizdesiniz? Buradaki çoğu erkek bile eminim birçok kızın mesaj kutusunda yer almıştır. Ki birçoğunu ben biliyorum. Üst üste mesajlar atan cevap vermediğim halde ısrar eden kendine saygısı olmayan tipler. Olm biz siz erkekler olmadan çok daha mutluyuz zaten. Madem hakkımızda böyle iğrenç şeyler düşünüyosunuz rahat bırakın bizi. Biraz adam olun, sözünüzün arkasında durun. Tc erkeği bir halta benziyor gibi bi de bizi eleştiriyolar allahın vasıfsız ana kuzusu mağara adamları

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Öncelikle Türk kadınları çok sorunlu sürekli bir sorun çıkar hasta olur başka bişi olur bitmiyor, hep sorun hep sorun, ayrıca bencilsiniz Kendi istekleriniz daha öncelikli ve daha önemli, kocasını/sevgilisini etrafında döndürüp bütün sorunlarını ihtiyaçlarını onun çözmesini istemesi, kendi elde edemediğiniz şeyleri evlilik bahanesiyle kocanızdan/nişanlınızdan talep etmeniz, ince düşünceli değilsiniz (bende değilim ama artık farkındalığımı arttırıyorum), makyaj yapsanızda o kadar güzel çekici değilsiniz genelleme olacak bu ama cinsel çekiciliğiniz, dişil enerjiniz çok düşük (bunun nedenini asıl büyük etkeni olarak berbat olan ekonomi ile bağdaştırıyorum), bunları söyledim diye ben 4 4lük biriyim siz kötüsünüz demiyorum, yanlış anlaşılmasın, burada söylemiyorum ama benimde çok eksilerim var, öz eleştirimi yapıyorum, asıl önemli olan kendinde neler eksik bunları bilip düzeltmeye çalışmak. Bende herkes gibi Türk kızına aşık olmuştum yıllarca süren duygular besledim, ancak o başkasını seçti ve onunla evlendi, her neyse Türk kadını defterlerini ben kapattım. Zaten bu şartlar da iyi bir yaşam sürmek ve çocuk yapıp onun iyi bir hayatı ve geleceği olacağı yalanını söylemekte istemem. İyi bir yalancı değilimdir.

Dipnot (Bir kaç ay sonra Slav kadın ile evlenmeyi planlıyorum.)

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Güzel kızım, “TC kızı” deyince benim aklıma önce bakımlı ama doğal, biraz tripli ama bir o kadar da yufka yürekli kızlar geliyor 😄 Bir yandan kahvesini içerken dizi yorumlar, bir yandan da Instagram’da story gezer. Kışı da boğazlı kazak, kalın eyeliner, koyu ruj ve pürüzsüz ciltle geçirir 🧣💄 İçten, samimi, biraz da gururlu yani 💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

163

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Kendi değerini bilmeyen, erkeğin gözüne girebilmek için bile pasta börek açmayı tercih eden ( gözüne girmeye çalıştğı erkekler de yorumdaki tipler he), erkeğe hizmette sınır tanımayan adeta felçli bakarcasına.. kadınlıkla analığı birbirine karıştırmış, aldatıldığında bile kendinde kusur arayan özdeğeri gelişmemiş hanımcıklar işte.

16
    7 Yorumla
    • Futbolsever12
      Futbolsever12
      5 ay

3 tane de pembe beğenmiş. Haberiniz olsun siz de türk kızısınız he

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      5 ay

Kötü bir şey yazmadığım için beğenmiş olabilirler..

Yorumla
    • Futbolsever12
      Futbolsever12
      5 ay

Doğru demişsin zaten çoğunluğu öyle maalesef

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      5 ay

@Futbolsever12 ben de beğendim dedikleri gayet doğru kötü ve aşağılayıcı bir şey yok

Yorumla
    • battalgazi007
      battalgazi007
      5 ay

bu kadar agresifleşme

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@Futbolsever12 15 kişi beğenmiş demek ki doğru konuşmuş

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      5 ay

Aynen kötü değil sen yanlış anlamışsın Türk kızlarını ezmiyor ve küçümsemiyor fedakarlıktan söz ediyor

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

Para ve tipe bakıp erkek seçen insan türü.

10
    0 Yorumla
  • masalimge
    masalimge Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    5 ay

Biraz önce de erkeğine yorum yaptım

Türk kızları egoist zengin koca avcısı menfaatçi alışveriş bağımlısı bunlara Türk kızı demeye bile yakıştıramıyorum ama var yani şimdi kimse yok demesin

Ama Türk kadınları tarif edilemez güzel alımlı narin kibar romantik sadık asil karakterli deli dolu kıskanç saygılı cesur marifetli pırlanta gibiler kendini seven sevdiğine bağımlı namusuna düşkün harika bir anne harika bir kız kadın

Sen kendinde hangisini görüyorsan o oluyosun ben kendimi Türk kadını olarak görüyorum elhamdülillah

7
    29 Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

sadık?
      namusuna düşkün?
      Bunların z kuşağı Türk kızlarında olduğunu sanıyor musun cidden?

Yorumla
    • masalimge
      masalimge
      5 ay

Ben gerekeni yazdım isteyen istediğini alır yanlız herkes aynı kalıba sokamazsın vardır tabi neden olmasın

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

Bakire kız mı kaldı allah aşkına ki sadık namus olasınlar

Yorumla
    • masalimge
      masalimge
      5 ay

Bunu bilemez

Yorumla
    • masalimge
      masalimge
      5 ay

Kimsee

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

Hemcinslerini övmek yerine gerçekleri konuşabilsen keşke

Yorumla
    • masalimge
      masalimge
      5 ay

Olanı söyledim görmüyosan algını ve gözleri kontrol ettir

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

Olan neye göre kime göre sadece sana göre

Yorumla
    • masalimge
      masalimge
      5 ay

Bunu herkessin üzerinden konuşma bazıları de ozaman

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

Bazıları değil çoğunluğu

Yorumla
    • masalimge
      masalimge
      5 ay

Ozaman ona göre konuşman gerek

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      5 ay

@abakebe bakire kız kaldı tabii, sen allah mısın da türkiyede milyonlarca kızın bakire olmadığını düşünüyorsun dostum ne saçma bir cevaptır bu. Tam da bir kadın düşmanı olan incel gibi yazmışsın

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Asmodeusss güzel olup bakire olanı yok, yoksa çirkin kızların bakire olduğunu bende biliyorum

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      5 ay

@abakebe e güzellik algısıda kişiye göre değişir reis.

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      5 ay

@abakebe bana bak mantığı bir yerlerine sıkışmış "insan" görünen varlık! kadın kız deyince bakire olması direkt aklına gelen Sizin ve Sizin gibi varlıklar suç makinesinden başka bir şey olamaz. Bu soruyu soran her varlık kendine sorsun önce. Cevap hayır ise ebediyete kadar sussun mümkünse. Kim kimi bulacak, kim kime kısmet olacak o işler kimseye ait değil. Ama en önemlisi birinin şerefi, namusu üzerine ve bununla alakalı olan bir şey üzerine birini ve ya birilerini doğrudan ittiham etmek olmaz. Hatta dedikleri doğru olsa bile. Birinin bakir (bakire) olup olmaması topluma ait bir şey değil. Eğer ki toplumu suça ve yanlışlığa sürüklüyor ise bu konuda yargıyı adil bir insan yapmalı

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Herkesböyle bu kadar neden zoruna gitti? Yoksa noksan mısın bahsettiğim şeyden?

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      5 ay

@abakebe cümlelerde "adil" diye geçen şahıs benim de konuşma hakkı bende, "cicim" çekilir misin?)) ne o insanları noksanları ile vurmayı mı öğrendiniz "insancıklar" Yanlış! Noksan yoksa noksan mı yaratacak ya da iftira mı atacak sınız? "Adil" olanın demeye çalıştığı şey şu (gözlerin iyi baksın ve aklına iyi otursun): hiç bir insan bir diğer insanı eksiği ve ya noksanı ile aşağı göremez ve kendini üstün sanarak aptallık etmeyecek. Bu hakk Sizde değildir. Zora yargılayacak kısımlar farklı durumlarda gelişir. Anladın mı canım benim)) hadi selametle.
      Ayyyy çok korktum yaaa vah benim noksanım varmış acaba beni bakire olarak görmediler mi ayyy korktum ben eksik biri miyim şimdi ayyy😂😂😂 ne bunu mu bekliyordun ayyy çok güldüm. Bonus sözler: Recep ayındayız bu gece de 15-ci gece dikkat et kara listeye girmeyesin ben genel söyledim genelin içine kaçmayasınız haa

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Herkesböyle ben seni bir de görüş sahibi sandım sen 3.4. Kişi olarak gelip atlamışsın yoruma hadi by by

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      5 ay

@abakebe hadi "gülüm" anca gidersin. Ay inanamıyorum bunlara🙄 zaman çalıntıları resmen akıllarında olanlar

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      5 ay

@abakebe aga sen baya incelsin ya

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Asmodeusss redpillciyim brom red pil incellere muhalefet. İnceller her şey genetik bu değişmez diyor ama red pil estetik ol spor yap diyor. Sporla estetikle tip niye değişmesin ki değişir gayet

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      5 ay

@abakebe kafa yapınız çoğunlukla aynı dostum. estekik ol spor yap eyvallah da geri kalan özellikleriniz hep aynı. sizde andrew tate gibilerden sonra türediniz zaten.

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Asmodeusss ben incellere muhalefetim o konuda eminim kendimden redpill iyidir

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Asmodeusss ama redpilli doğru uygularsan sonuç güzel bir kızla sevgili olmayla biter

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@abakebe bakire kız kaldı da siz bozma peşindesiniz

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Kdodkdkdkdmd kimse kimseyi zorla bozamaz iyi günler

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

@abakebe vermiyorsan ayrılıyorum dersiniz

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      5 ay

@Kdodkdkdkdmd ben öyle bişey demiyorum reis.

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      5 ay

@Kdodkdkdkdmd ayrılın nolcak

Yorumla
  • Umutediyor
    Umutediyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110 , eic 100%
    5 ay

Geri bırakılmış, her imkanı kısıtlanmış, duyguları hiçe sayılmış, erkekler tarafından hep hor görülmüş, yargılanmış ve tüm hakları ellerinden alınmış. Kadın olmaktan dolayı sevinmekle üzülmek arasında sıkışıp kalan, yürekleri paramparça insanlar geliyor. Aldatılmış, kandırılmış, saflıkları ve iyilikleri kötüler tarafından kullanılmı. Evde yemekte işte hep birilerinin bakıcısı olmaya zorlanmış. Korkunç bir şey. Kendi gibi var olamamış, yaşamı hep kısıtlanmış, başkalarının kötü ve lanet sözleri arasında hayatlarını yaşamak zorunda kalan insanlar geliyor. Ve her iyiliklerine rağmen hep öldürülen, cinayetlere kurban giden, korkunç şeylere katlanan insanlar geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Yani yurt dışında bile bizim kızlarımızın kolay cinsellik aracı olduğu biliniyor. Bende bir kadınım yarı türküm. Fakat bizim kızlarımız fedakarsa çıkarı olduğu için fedakar, sınırlarını aşmalarına izin veriyorsa çıkarı olduğu için izin veriyor, hizmette sınır tanımıyorsa çıkarı olduğu için tanımıyor.

Kendi ayakları üstünde duran, parasını kazanabilen hangi kadın erkeğe kul köle olmuş?

Yorumlarda aslında kızlarımızın ne kadar da elinden bir iş gelmeyen, kendini sadece erkeğe endekslemiş olduklarını söylüyorlar. Yani erkeğin hal hareketlerine hakaret değil kadının hal hareketlerine bir hakaret var büyük resimde, kimse de onu görmüyor.

1
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Burada bazı kızların tüm erkeklere yaptığı gibi tüm kadınları tabi ki genelleyemem bunu baştan söylemeliyim. Fakat bazıları gerçekten çekilmez seviyede kendini beğenmiş oluyor veya egolu. Tıpkı bazı erkeklerdeki gibi. Kendini eşsiz sanıyor bazı kızlar... Bu kadar ego yol olsa ay'a bile gidilir. Fakat bunların dışında kalanları hakkında yorumum oldukça iyi. Çünkü aralarında fedakar, yardımsever, melek gibi bir kalbi olan da çok. Bunlardan bir tanesi de benim arkadaşımdır. İyi ki var :D

3
    11 Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

Yooo ben de egoo yokk

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      5 ay

@yourqueen_61 Zaten seni kastetmedim ki. Sende eminim yoktur ama bazılarında var. Ben de öyle dedim :)

Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

He tamam

Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

Tamam dualiong

Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

Dualingoo

Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

Görevlerimi tamamlicam dualingo

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      5 ay

Evet günlük görevlerini aksatma

Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

Sinirlenip mesaj atıyorsun sonra🤣🤣

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      5 ay

Dersini yapmayanları rahat bırakmam 🤣🤣

Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      5 ay

Yoo benim derslerim iyi üniversitedeyim hep 90-100 alıyorum ☺️☺️☺️

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      5 ay

@yourqueen_61 Afferin sana. O zaman seni darlamayacağım 😂

Yorumla
  • LonelyThinker
    LonelyThinker Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Türk kızı deyince aklıma güçlü ama duygusal bir denge geliyor.
    Sevdiklerine sahip çıkan, gerektiğinde fedakâr ama haksızlığa da sessiz kalmayan biri.
    Hem kırılgan hem dayanıklı; gülerken de ağlarken de gerçek.
    Bazen fazla yük alır, bazen kendini unutur ama içten içe hep ayakta kalmayı bilir. Bir de tripli.

2
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    5 ay

Mustafa Kemal Atatürk'ün değer verdiği kadar Türk kadınına hiç kimse değer vermedi. Dünyadaki hiçbir kadın da bu kadar değer görmedi. Türk kadını bu yüzden çok şanslıdır. Türk milleti için değerlidir. Türk kadınına laf eden, hakaret eden aşağılık kompleksliler de kendine Türk demesin ayrıca.

2
    0 Yorumla
  • DarkVerse8916
    DarkVerse8916 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay

Anadolu’da kız olmak, sabahın ayazını tandır dumanıyla karşılamaktır. Toprağa basan ayak, göğe bakan göz vardır onda. Suskunluğu edepsizlikten değil, derinliktendir; sözü az, yükü ağırdır. Gülüşü harman yerinde savrulan buğday gibi sıcaktır, yorgunluğu akşam ezanına saklıdır. Ne rüzgâra küs olur ne kadere boyun eğer; bildiğini sessizce taşır, zamanı gelince dile getirir.

2
    0 Yorumla
  • ρнσєηιχ_
    ρнσєηιχ_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 31%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.

Bu aslında akla ilk gelen cevap verilebilecek bir soru değil. Bir yandan erkeklerin çıkar amaçlı aşırı ilgisiyle kimseyi beğenmeyen sonra da yalnızım diyen bir kitle, bir yandan iyi olup bunun için cezalandırılan, bir yandan da aile baskısı ya da yanlış tercih evliliğinden kaynaklı şiddet gören Türk kızı. Aklıma çok şey geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Karadeniz’in hırçın kızı çok erkek den daha delikanlı olan Türk kızı olarak aklıma ahanda
    Gelen kişi saygı ve sevgilerimle ula
    @Sosyetic_SheqiiL

2
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      5 ay

Teşekkür ederim :D 🙏

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      5 ay

Rica ederim 🙋‍♂️☺️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

eskiler 30'lular ve 40'lılar 50'liler için becerikli, haramat, birikimci, sadakatlı, yardımsever, kocası ve ailesi çocukları haricinde pek kimseyi düşünmeyen ve kendisi ailesine adamaya lazım Atatürk'ün tarif ettiği Türk kadını derdim

Günümüz Türk kadını ise şey... hiç girmeyelim gerek yok Bakın Türk erkekleri 20 yıl önce günümüzde yine odur ancak Türk kadınları kadar değişmemişsin

açıkçası aklıma gelen tek kelime Ego yabancılardan yerlilerden ego ego ego ego

1
    0 Yorumla
  • em8fb
    em8fb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Yersiz ego, kısa boylu olup 1.80 ve üstü istiyor, çoğu kez ne istediklerini bilmiyorlar veya paragöz tabii bu genelleme değildir güzeller mi evet güzeller, bazıları çok fedakar olurlar veya çalışkan olurlar vs

2
    2 Yorumla
    • frambuazlıçilek
      frambuazlıçilek
      5 ay

abim 180 zaten kısa 190 üstü istiyorlar desen anlarım da

Yorumla
    • em8fb
      em8fb
      5 ay

@frambuazlıçilek oda olur:) bir bakarsın 2 metrede isteyebilirler

Yorumla
  • Crywomen
    Crywomen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 96%
    5 ay

Hala Türk erkekleri ile evlenen ıq'suz premat topluluğu . Aklı zekası olan bir topluluğun Türk erkekleriyle hiçbir işi olmazdı

5
    0 Yorumla
  • Kajskdıkeld
    Kajskdıkeld Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    5 ay

Kendisini köle gibi kullandıran , kocasına laf geçiremeyen kendi değerinin hiçbir şekilde farkında olmayan ve gereksiz bir egoya sahip tipler (genel olarak konuştum ben de dahil olmak üzere herkes üzerine almasın )

1
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    5 ay

Türk kızı özüne geleneğine ailesine kültürüne bağlı olmalı
    Türk geleneklerine ters düşmeden çağdaş ve medeni giyinmeli
    Arap ve Mısır kökenli kıyafetleri giymemeli
    Doğacak çocuklarına Türk ismi vermeli

1
    0 Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Her telden insanın olduğu tek bı özelliğe ait olmayan kişiler işte.
    Bu arada yorumda laf edenlern çoğu kimligni gizlemeye gerk duymuş. Gerçek hayatta da acaba csareti yok sanrm fikrini korkmadan söylemeye 😄 cesaretsz korkaklar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Kendini beğenmiş tabuları olan menfaatkar talepkar ve tatminiyetsizler. Şefatliyi bile sunamıyıcak kadar beceriksizler ama ego brazilya kadınlarıymış gibi. En güzel kzıların olduğu ülkeler en mülahim kazılara sahip nedense.

4
    2 Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

Sonra da bokoro koz kolmodo diye gezersiniz pis sapıklar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

4 yorumumda da sen varsın nedddeenn? Abartısız 4 yotumumun altıan gelmişsin bravo tebrikler gizli bir hayranımsın.

Yorumla
  • Tanısanseversin1234
    Tanısanseversin1234 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    5 ay

Kendini beğenmiş

Egoist

Kendini prenses zanneden

Sanki babası hanlarda saraylarda büyütmüş gibi sürekli karşısındaki adamdan yüksek beklentisi olan

Sevgilisi olduğu halde sevgilim yok diyip başkasını yedekte tutma planı yapan

Sanki dünyada başka kadınlar yok bi kendileri varmış gibi davranmaları

Ne istediklerini bilmeyen

Kendisinden hoşlanan adama kan kusturan

2
    2 Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      5 ay

Size yüz vermek zorundalar mı ya? Hayırdır her yüz vermeyen egoist mi oluyor

Yorumla
    • Tanısanseversin1234
      Tanısanseversin1234
      5 ay

@Kdodkdkdkdmd hayır egoistlik yüz vermemek değildir

Yorumla
  • chltrzltsytn
    chltrzltsytn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    5 ay

Türk kızı deyince aklıma;
    çelişkilerle barışık bir güç geliyor.
    Hem gelenekle büyüyüp hem kendi yolunu zorlayan,
    sessizken derin, konuştuğunda net.
    Kolay güvenmeyen ama güvendi mi yarım sevmeyen,
    dirençli, sezgisel ve kendi değerini geç fark edip sert savunan biri.

2
    6 Yorumla
    • chltrzltsytn
      chltrzltsytn
      5 ay

Türk kızı; geleneğin içinden gelip kendi yolunu açan, az konuşup net duran, zor güvenen ama tam seven, sezgileri güçlü ve değerini fark ettiğinde sınırlarını sertçe koruyan bir güç.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      5 ay

Güzel yorum ama çok çok eksik ☺️

Yorumla
    • chltrzltsytn
      chltrzltsytn
      5 ay

Tamamla o zaman

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      5 ay

Hayır gözlemin eksik anlamında ☺️ Tamamlayım illa diye değil.

Yorumla
    • chltrzltsytn
      chltrzltsytn
      5 ay

Eksik olan ne?

Yorumla
    • chltrzltsytn
      chltrzltsytn
      5 ay

Türk kızı hakkında binbirtürlü hakaret aşağılanma olmuş soruda beni mi buldun eksik olan? Tüühhhh sizin gibi...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

her kız aynı değil ama kafamda bu özellikler canlanıyor ilk:

atar gider, ego, çirkef, cazgır, haset, sinsi, paragöz vs.

7
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

ama Türk erkekleri için daha olumsuz şeyler düşünüyorum

Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Türk kızlarını eleştiren kişilerin. Bir kere kendini eleştirdiğinı görmedim. Hep mukemmeller🤣

5
    0 Yorumla
  • OR-DION
    OR-DION Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 444 cevap paylaştı.

Trip, naz, fal, büyü, burç, ritüel, manifest

5
    1 Yorumla
    • gznklmn1
      gznklmn1
      5 ay

Net 😂😂

Yorumla
  • sentinustmofficial
    sentinustmofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay

egoist
    Tanışmaya kapalı yanlış anlayan kibar erkek sevmeyen o cocugı gibi tehlikeli silahlı keko serseri herifleri seven

3
    0 Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

“Tripkolik , küçük dünyaları o yaraymış , benim psikolojik sorunlarım var “ falan filen şeyler geliyor

3
    0 Yorumla
  • ЭтоТам
    ЭтоТам Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    5 ay

Bu çok göreceli. Bir Karadeniz kızı ile bir Akdeniz, bir doğu, bir ege kızı bir olamaz. Genele baktığımızda olumlu olarak paylaşımcı, misafirperver, ev işi konusunda iyi diyebilirim, kötü yanı kiyafetlere yatırım yapıp gezmeyi görmeye açık olmaması.

1
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    5 ay

Bu tarz sorulara net kesin cevap verilmez çünkü milliyet‘ten önce kişilik karakter değişiyor insandan insana. Türk kızı tek bir kalıba sığmıyor çeşitlilik var

1
    0 Yorumla
  • caramelMacchiato_
    caramelMacchiato_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Gurbeci türk kızlar ile turkiyedeki kızlar arasında daglar kadar fark var, turkiyedekiler surekli savunma modunda askta cok zorlar, iticiler egolular

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Güzel olduğunu düşünen ama aslında güzel olmayan prenses sendromlu kezolar geliyor, senin aklına ne geliyor

6
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Knk türk ke-kosu deyince aklınıza ilk ne geliyor diye sorsana bi de ne cevaplar gelecek acaba merak ettim

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı.

Trip atmaktan zevk alan, Çapkın erkek sevdalısı, ne istediğini bilmeyen garip bir tür 🤷🏻

4
    0 Yorumla
  • HardBDSM06
    HardBDSM06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Baskılanmış bir karakter. Ne istediğini bilemeyen bilsede gösteremeyen

3
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.

Çoğu para güce göre erkek seçen insan türü hepsi avcı

3
    0 Yorumla
  • Volkanse
    Volkanse Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

şımarık, egolu, kendini beğenmiş elimi sallasam ellisi havalarında gezen vasat kadınlar

3
    0 Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Zarafet, güzellik, naiflik, ince ruhlu, zeki, bilge , Atatürkçü, ülkesini seven, türk kadını diyince aklıma çok fazla şey geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay

Azra Akın geliyor ya... o cekik gözleri Duru güzelliği sevimli gülümsemesiyle... gururumuz olur kendisi☺️🥳🥳🥳

1
    0 Yorumla
  • Kerpiç
    Kerpiç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Gòtùnù toplumca fazla kaldirdigimizdan dolayı kendini bir oral seks sanan arkadaşlar var tabi ki fakat hepsi için bir genelleme yapmayim

1
    1 Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      5 ay

Kelime hatası olmuş. Oral yazmadım, "kendini bir bug sanan" diye duzeltelim

Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Kusura bakmayın ama "aklını kullanamayan" gelir aklıma önyargı da oluşmuş olabilir. Geneli böyle diye

1
    1 Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      5 ay

Eleştiri kalsın kenara fikir ve sözü bile dinlemeyi, kabul etmeyi bile kâle almayan başka bir toplum görmedim ben, hayret insanlar🤷🏻‍♀️ başka fikir almadan kendi "tozunuzu" göremezsiniz aklınızda bulunsun

Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Bişey gelmiyor çünkü dünyanın her yerinden pek çok karakterli insan var aynı şekilde. Tek farkı türkçe konuşması ve türk kültürü o kadar

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.

Trip atmayı, kıskanmayı marifet sanan kadınlar. Tanıyanların da dediği gibi "Türk kızı" stereotipine hiç uymuyorum neyse ki.

1
    0 Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Sever Türk kızı sever ormanda 10 leopara bedel diye bir şarkı sözü vardı o aklıma geldi 😂😂

2
    1 Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      5 ay

Şarkının sahibi Berk Bayındır intihar etti ama Allah rahmet eylesin

Yorumla
  • BenGuruOlcam
    BenGuruOlcam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay

Gözü her zaman dışarda olan yalan söyleyen ve aldatan tip geliyor

2
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

Aşırı aşağılanan, ezik ruhlu, aşağılanmaya alışmış kızlar

2
    0 Yorumla
  • utnapiştim
    utnapiştim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Eski güzel annelerin yeni egoist kızları geliyor aklıma hepsi değil tabikide

2
    0 Yorumla
  • kızıltavşan
    kızıltavşan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

hem alabildiğine vasıfsız olup hem de kendini üstün görmek bir şey sanmak geliyor.

2
    0 Yorumla
  • Yorgnkalbim
    Yorgnkalbim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay

Valla dürüst olmak gerekirse ilk aklıma gelen şey cinayet (kadın cinayetleri)

2
    0 Yorumla
  • gündüzüngüneşi
    gündüzüngüneşi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    5 ay

Türk kızlarının hepsi değil ama büyük bir kısmı kibirli, egoist ve cahildir.

2
    0 Yorumla
  • NatürelMösyö
    NatürelMösyö Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Tc kızı nedir ya
    Kçından terane uyduranlarla meşhuruz

2
    0 Yorumla
  • FatımaB
    FatımaB Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay

Abla böyle bir platforma yüzünü o şekilde tamamen koymanı tavsiye etmem bilgin olsun

1
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.

Kıskanç ve bazı kızların paracı olmaları para için erkeğin peşinden koşan

1
    0 Yorumla
  • ScramblerChopperMam
    ScramblerChopperMam Takip Et
    Guru Yaş: 90 , eic 100%
    5 ay

Türk kızı diyince duru güzellik geliyor türkiye kizı diyince kapris ego bla bla

1
    0 Yorumla
  • Zevksizhayat
    Zevksizhayat Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı.

Azra akın geliyor ben bu kadını çok beğeniyorum

1
    0 Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.

Cok genis skala. Temiz, kibar, vicdanlı, duygusal, sempatik, enerjik, komik tam terside cikabiliyor

1
    0 Yorumla
  • Barbarosakman
    Barbarosakman Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 627 cevap paylaştı.

İsteyince vermeyen pes edince veren tipik gıcık bir tanım aklıma geliyor

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 656 cevap paylaştı.

Paraya, yakısıklılıga, kasa, ambalaja bakıp trip atan varlık geliyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Kendi kuşağımla ilgili hiç hoş şeyler gelmiyor şımarık dengesiz aklı evvel iyisi çok iyi kötüsü çok kötü ne diyim

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Çoğunluğu 1 para 2 tip kuralıyla, başka hiçbir şeye bakmadan erkek seçip evlendikten sonra hayatı zehir olan insan türüdür

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Bir de 1.50 lik kızların 1.90 erkek araması geliyor puahaha

Yorumla
  • Ayselyako
    Ayselyako Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    5 ay

Sacma sapan yersız egoya sahıpler 1.50 boylarıyla kendılerıne nımet sanıyolar

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Yorumlar gerçekten içler acısı. Bu erkeklerin etrafında nasıl kızlar varsa artık bu yorumları rahatça yapıyorlar.

2
    4 Yorumla
    • RealisticMan
      RealisticMan
      5 ay

Çoğunuz kalitesiz ve koşulcusunuz

Yorumla
    • Futbolsever12
      Futbolsever12
      5 ay

İyi yere değinmişsin nasıl kızlar vara biz de ona göre yorum yapıyoruz işte

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

Sadece erkekler mi kadınlar da yapıyor , dehşet verici ve çok şaşkınım.

Yorumla
    • ЭтоТам
      ЭтоТам
      5 ay

Günün sonunda kadın kadını eziyor diyorsunuz ama burada kiler de yapıyor. O zaman senin onlardan ne farkın kaldı. Çok ilginç.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    5 ay

Karşısındaki erkek de önce araç ve ev arayan sonra uzun sik arayan evlendikten sonra da sürekli başı ağrıyan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Aklıma ilk. Allah belalarını versin geliyor 😄😅😆😃😁

Ne kadar kötü sıfatlar varsa hepsi aklıma geliyor 😅

1
    3 Yorumla
    • sevgi6868
      sevgi6868
      5 ay

Acaba niye geliyor demekki bişey yapmissinda o aklına geliyor 😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@sevgi6868 onlar bana çok şey yaptı ondan

Yorumla
    • sevgi6868
      sevgi6868
      5 ay

Hmm anladım ozaman bişey diyemem

Yorumla
  • Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Türk kızı deyince aklınıza ilk ne geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kızı diyince aklınıza ilk ne geliyor? 42 cevap verildi
Türk kızı denilince aklınıza ilk gelen şey nedir? 24 cevap verildi
Türk kızı dendiğinde aklınıza gelen ilk şey nedir? 8 cevap verildi
Türk kızı deyince aklınıza ne geliyor? 16 cevap verildi
Türk kızı deyince aklınıza ne geliyor? 231 cevap verildi
Türk kadını diyince aklına ilk ne geliyor? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨