AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Enerjik olman güzel hemde baya ama dişil enerjin de öyle olmalı
PC lerce konuşuyorsun çünkü
Senin felsefe seven halini bana bul
Yine genelleme sen sevgili bulamıyorsan bizim suçumuz ne
Kötüsü de var iyisi de var. İki cinsiyet için de geçerli bu.
Millet ne kadar boş saçma sapan yorumlar yapmış yaw 🤣🤣
erkeklerin de tıpkı kadınlar da olduğu gibi iyisi de var kötüsü de...
bulur bulur endişelenme. o kişi çakış taşları içinde bir elmas gibi
Artık sadece erkekler değil ki tüm insanlar bi kötü bi değişik umarım istediğin gibi birini bulursun bu ülkede namuslu olmak bile çok zor artık
Neden böyle sizce
Toplum olarak çok değiştik hayat şartlarının da bununla ilgisi var tabi ama artık şu devirde hiçkimseye koşulsuz şartsız güvenmem yapmaz dersin yapar görmeden duymadan hiçbişeye inanmamak gerekiyor
Doğru insan için deneme yanılmadır denemeden yanılmadan bulamazsın
Deneme yanılma yoluyla gidiyorum sözde ama bu artık özgüvenimi ve foğru insanı bulmaya inancımı düşürdü
İşte tam da burada sağlam durmalısın
Bende senin gibi ciddi ilişki istiyorum
Muhafazakar bir adamım
Evlilik olmadan cinsellik olmaz bana göre
Seninle tanışmak istiyorum
Kadınlar kötü erkekleri çekici buluyor genelde. Yoksa hiç mi yoktu lisede üniversitede iyi birisi illaki olmuştur ama sevilesi degildir.
Dogru kisiyle ilerlersin herkese kapali kutu olursan kalir oyle
Anlayamadım
Dogru oldufunu dusundugun kisiyle biseyler yasarsan sonu evlilige gidebilir. Zaten evelenenlerse boyle seylerle ilerleyip tadini aldiklari icin evlwbiyorlar
Hiç yaşamadım kız arkadaşım olmadı eğer isterseniz bir ş@ns verin bana pişman olmazsınız
İyilerin kıymetini bilmediniz yaşı dediniz çirkin dediniz vs. kötülerle imtihan oluyor sunuz
Eskisi gibi değiliz... seks yoksa yokuz o ortamda. Sizin yarattığınız bir şey
İnan digru insanlar da var sevdiğine dokunmaya kiyamayan onu kendinden bile kıskanan doğru insn yanlış zaman yanlış zaman doğru insan sadce denk gelmiyor ikisi aynı anda
Hayır değil kızlar çok kötü , iyi erkek sevmiyosunuz hepinizin sevdiği tipler mizaçlar aynı hep hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz
Kötü ve s. refsiz olmazsak sizi ilişkide tutamayiz maalesef
Yanılıyorsun
Bütün kızlar aynı değil
duyduğum en saçma şeylerden biri ösmdlss aklı olan bi kiz öyle biriyle birlikte olmaz ki ztn
maalesef günümüzde insanların çoğunun amacı cinsellik olur hale geldi
Evet insanlar bozuldu genel olarak
Sende garipsin muhafazakarım diyorsun ama hep dediğin tipte erkekler buluyorsun. Demekki sende sorun var.
Bence sana adam gibi adam denk gelmemis seni dinleyen anlayan kafasinda yorum yapan birisi su konuda girecek olursak erkekler deyip genelleme yapmayin
Valla bende aynı durumdayım hiç bir kızdan fiziksel cinsel bir konum oldu hep iyi niyetimi suistimal etti kızlar doğru kişiyi hâlen bulamadım
yani dogru insandan ziyade insanlar herkese takılmalık gözüyle bakıyor öyle bakmasa bile öpüşmek sevişmk onlara normal geliyor kullanılmıs hissetmiyorlar. ama ben rahatsız olurum sahsen
Bende aynı şekilde düşünüyorum ciddi konuşmak varken iş sadece bel altına gitsin istiyorlar ne yapayım ben bel aaltını şimdi allah aşkına
knk bende üniversite okuyorum bi kız arkadasım dün aynen şöyle bi şey anlattı "bir süre flörtleşip konusmayı kestigim cocukla konserde tekrar konustuk aynı gece öpüştük, ertesi gün başka sehre gittim mesaj atıyorum çok geç cevap veriyor niye böyle yaptı anlamadım." şimdi yorumumu yapayım cocuk alacagını almıs tekrar konusmaya başladığın gün öpüşürsen cocugun tabi umrunda olmazsın. ama kız bunu anlatırken kullandı mı beni demiyor yani ona da normal geliyor. erkekler özellikle üniversitede hep böyle kızlara denk gelince ister istemez seni de onlar gibi sanıyor sorun etmez diyor. hormanları tavan oldugu için takılırız diyor öyle demese bile yani sana hissi olsa da sevgili olsanız bi süre sonra yine cinsellik bekliyor cünkü bunun yemek yeme gibi bi ihtiyaç oldugunu düşünüyorlar genelde
Ya bir noktaya kadar bu durumu kabul ediyorum tamam diyorum böyle düşünüyorlar böyle biliyorlar ben daha olgunlaştığımda çebremdeki insanlar belinin altıyla değilde kafalarıyla düşünmeye başladıklarında bu arayışa girmek daha mantıklı diyorum ama sonra çevreme bakıyorum çok yakından tanıdığım kızlar bunlar kimseyi aşağılamak istemem ama güzellik ve başarı konusunda onlardan üstün olmama rağmen bile ve onlarda benim gibi temastan kaçtıkları halde çevrelerinde 4 5 tane erkek koşuyor ve bu erkekler ben sana aşığım senin için değişirim diyerek çok romantik erkekler bel altlarıyla düşünmüyolar bence işte bu erkekler neden bana denk gelmiyor
cünkü o kızları kandırabileceklerini biliyorlar. kızlar ask mesk işleriyle ilgili, kandırılmaya musait kızlar. sen sert duruyorsan konusmaların da olgunsa eger derdi cinsellik olan seni ikna etmeye ugrasmaz. anlatabildim mii
Ay yok artıkkkk çok mantıklı bak bu dediğinn ben mesela foto at der gece düzgünce hayır der uyurum jdkzncmdnd ama kızlar net atar bak burdan bakmamıştım olaya
maöaöwlwmwşqne öyle tabii ki çok görüyoruz bu durumu klask erkekler işte
Sence kadınlar eskisi gibi mı peki yozlaşma sadece erkeklerde mı?
Sadece erkeklerde değil kadınlarda da ama yozlaşmayan kesimler birbirine denk gelemiyor nedense..
İşte kısmet orada devrede 😉
Erkeklerin hepsi aynı neredeyse, doyumsuzlar gözleri hep dışarda yeter artık erkolar kapansınn.
genelleme yapma senin hatalı ve sapıkça davranışların yüzden sapıkları kendine çekiyorsun
Ben mi sapıkça davranıyorum hahshahs hepiniz bir kadın görseniz dibiniz düşüyor yatağa girmek için kırk takla atıyorsunuz. Kadınların bişey yapmasına gerek bile kalmıyor.
@lNur_ karaktersiz yarisi haklisiin
benim adıma böyle konuşamazsın sen beni tanımıyorsun ve evet sen sapıksın ki böyle üste çıkmak için çabalıyorsun rica ediyorum ağızını topla bir daha da yazma.
@Melezbirkız kime karaktersiz diyorsun hayırdır sen beni tanıyor musun ki böyle konuşuyorsun
@Soylu_Orgun sana demedim ki bazı erkeklere
İstediğim gibi birisin. Gel tanışalım desem hayır dersin. Sizi anlamakta çok zor
Bizi bu hale siz getirdiniz torunnn artık emek vermeye ve sevmeye ugrasamiyoz
Hayır. Eskiden de tamamen aynıydı. Tarihin en başından beri bu böyle
Kızılcık serbo geldi aklıma muhafazakar diyince ahbshsbsh
Çünkü seni seven doğru çocukları zamanında havalı değil diye beğenmeyip reddettin için olabilir mi
Kişiden kişiye değişiyor çok kötü erkek te var çok kötü kadında her şey karakter meselesi
fiziksel istekte bulunmak doğal bir durum, ama karşılıklı olması gerekiyor
Herkes bir değil ama dediğin gibi çoğu sorunlu
sen abartiyosun sanki
Evet öyle ama illaki düzgün olanlarda var..!
Ama bu düzgünler bana gelmiyor be ablam cımbızlı seçer gibi en saçmasını seçiyorum hep
Çekiyorsun sanki onları kıyamam sana sen hep mutlu ol canım ❤️☺️
Neden çekiyorum be ablam bunu söyler misin aklında bir fikir var mı
Çok temiz kalpli olduğun içindir canım birde kötülük yapmadığın içindir
🥹anladım ablaamm
Bana söz ver üzülmek yon ❤️
Erkekler yılanın teki.
Her türlü insan var iyisiyle kötüsüyle
Senin gibi birisi çıksın karşıma
Evet öyleler eril değiller
Güzel kardeşim ve ılıklık çok arttti
Her nasip vaktine esirdir 🌿
Tam tersi kadınlar öyle artık