Muhafazakar, üniversite okuyan, tatlı, güleryüzlü bir insanım neşe saçarım etrafa bunları söyleme nedenim benim yapımı anlamanızı istemem bir şekilde ya ben birilerini beğeniyorum ya da onlar beni beğeniyolar konuşmaya başlıyoruz 2. güne gelmeden ya onlar fiziksel istekte bulunuyor ya da ben olamayacağımı düşünüyorum neden yıllardır doğru insan beni bulmuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence çok düşünceli birisin ve güzel iletişim kuruyorsun. Karşında ki insandan kendi değerine yakışan nitelikler beklemen bence çok anlamlı. Ben de mesela senin kişiliğine uyumlu uygun biriyim. Düşündüğün, kabul edebileceğin biriyim. Ama işte dışarıda birine bakarken insanların alnında yazmıyor tüm bunlar. İlla ki görüşmen, tanımak için zaman ayırman gerekiyor. Beni bulmuş olsaydın bence ikimiz karşılıklı çok kalıcı ve değerli bağlar üretebilir ve belki de birbirimizi kendimize doğru insanlar olarak seçebilirdik. Çünkü nasıl biri olduğunu burada tanımlıyorsun. Bakıyorum ve seni kendimde görebiliyorum. Ama dışarıda hiç tanımadığın bir insanla bunları tanımak, konuşmak bir çok aşamadan geçmeyi gerekli kılıyor. Ve çoğu zaman da birbirimize en uygun olabileceğimiz insanlardan çok uzakta ki kişilerle hep tanışıyoruz. Sorun o yüzden kendimizde değil. Sadece bizler uyumlu olacağımız eş adaylarımızdan çok farklı ve uzakta yerlerdeyiz. O yüzden birbirimizi belli bir netliğin altında değil, rasgele şartların ve ortamların içerisinde bulmaya çalışıyoruz. Ve denk gelemiyoruz hepsi bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere muhafazakar bir kadının, sevgili yapmakla işi olmamalı. İslam da sevgililikte günah olup osmanlıda bu yüzden çarşafsız ve eşiniz olmadan sokağa çıkmanızda yasaktı. Laik Cumhuriyet sayesinde dışarı çıkabildiğinizi ve Laik Türk devleti ile Atatürke minnet borcunuzun olduğunu unutmayın ki içinizde çok fazla Atatürk düşmanı ve şeriat isteyenler var. İlk önce, bunu belirtmek istedim. Daha sonra kendin gibi, koyu dindar erkek bulsan senden kesinlikle temas istemez. Ben 2018 e kadar dinciydim ve 2018 dan sonra deizmi benimsedim. Ama dinci olduğum zamanlar , bir kızın elini tutmaya bile karşıydım ki dinci erkeklerin içinde hala bunlardan baya var.
Bana, çok denk geliyor ve kız avına çıkmama karşı çıkıyorlar. Belli ki sen , benim gibi Atatürkçü kesime yürüyüp peşlerinden koşturuyorsun. Atatürkçüler de peşinde koşan kadınları , cinsellik yaşayan ve zorla kapanan laik Türbanlı sanıyor. Gerçekten de Karabük'deki Türbanlılar, zencilerin üstüne atlamıştı. Özetle , cinsellik olmadan sevgililik istiyorsan; koyu dindar erkeklerle sevgili olacaksın. Yoksa erkekler hep ister. Ama saf dindar erkek bulacaksın.
Çünkü , Erkeklerin temel stratejisi cinsellik. Bir erkek, bir kadınla cinsellik yaşayamaz ve bakire olması halinde onunla evlilik düşünmezse; ilişkiyi bitirir. Ben ise, dört buluşma bitene kadar seks konuşmazsa; ilişkiyi bitiririm. Seks yapmak istemiyorsan, saf dindar bir erkek bulup onunla evlenmeye bakacaksın. Dindarların, saf olmayanları da seks istiyor. Böylesini de baya tanıdım
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. toplum yanlızlastı gizli üye. bi kere gizli olman hatalı. bu yazdıkların ayıp seyler değil ama sanırım aman bana mesaj atmasınlar düşünsesinden gizlendin. belki kısmetin burada. neyse karar senin.
soruna gelicek olursak. fiziksel dediğini ben anlamadım vucuduna dokunmak mı. opmek vs. kız yüz vermedikce pek erkekler yapmaz. yapan cıkarsa kötü bir ekrek secicisin demektir maalesef ki. görmüyorsun düzgün erkekleri ya da . az cok belli eder aslında öyle hödük erkekler. hödük dedim ama kusura bakma. ya da sen bilmeden adamları cesaretlendiriyorsun. yani bi erkek vardır elini vermezsin tutsun baska bi erkekle cıplak yataga girersin. bi kadın icin olay boyledir. 2side erkek. ama sonunda iş oraya da gitse onden seviye seviye işi ilerletmek gerek.
neyse düzgün erkek cok. kaynıyor hatta. ama onlarda neden muzdarip biliyormusun düzgün kız bulmaktan. erkeklerle ne haremlik selamlık ne de asırı yakınlık seviyeyi koruyan namuslu temiz tatlı bi kız bulmak zor. keske bunla ilgili bi yazılım vs olsa black mirrro dizisinde bu işleniyordu bi bölümde. ızle :d biraz farklı işlenmiş tabi ama güzel
ayrıca erkekler melektir:F
00 Yorumla
Kadının istediği düzgün adam değildir ki. Kadınlar her zaman tam olarak ulasilmayani arzular, paralı ve ortamı olan adamı ister, hiçbiri olmasa bile kadın ulaşabildiği erkeğe tiksintiyle bakar, merhametli erkek kadına dişiliği çağrıştırır ve kendi ruhundaki naifliği erkekte pek görmek istemez.
Bu tarz numaralara kananlar var ki kadınlar halen yalan söylemeye devam ediyor.
Instagram'da hep "beyefendi erkek, şöyle sahiplenen erkek" gibi postları beğenen kızlara iyi davrandım, sonuç ne oldu tahmin edin 🙂
Kadınlar nefret edecekleri erkeklere aşık olurlar. Kadınlara iyi davrandığım zamanlarda ezik ve sünepe gördüler ama ne zaman ki yüksek tonda ve sert şekilde konuşmalar yaptım sustular ve "tamam tamam tekrar yapmayacagim" moduna geçtiler.
Bu böyle gelmiş böyle gidecek. Kadının eskiden de adı yoktu toplumda şimdi de olmaz. Neden? Yine kadın yüzünden. Sen kötüyü seçersen, sen şiddet dizilerini izlersen, "erkekler kızlardan daha samimi ya" deyip hemcinsine düşmanlık beslersen seni döven ve aşağılayan adama da laf etmeyeceksin.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen özgüven ile maçolugu karistiriyorsun. Kadinlar özgüvenli erkek sever, dogru. Ama kanka, bagirip cagiran, hadsiz maçoyu kimse sevmez. Ayrica erkeklerde öyle kimse o az konusan, mülayim, sözünden cikmayan kizi sevmiyor. Ne istedigini bilen özgüvenli ve simarik kizlar seviliyor.
- +1 yıl
@asilkız98 Şerefsizliğe bahane arıyorlar. Boşuna kendini yormuşsun. İçinde yoksa zaten yapmak istese de yapamaz, vicdan yapar ama var ki zaten yapabiliyor.
- +1 yıl
@asilkız98 o kadar çok erkekten izin ver de peşinden koşayım ne bileyim bana biraz karşı çık çok hoşlanıyorum tarzı yaklaşımlar duydum ki ona karşı çıktığında meydan okuduğunda hem öz güvenle duruyorsun hem de ona çabalaması gereken bir şey veriyorsun yani hep kızlar kötü erkek sever derler ya aynı modelin erkeklere de hep Eyşan sever bu kadın erkek meselesi değil kendini sevip sevmeme meselesi
- +1 yıl
@bisolukk Tabii ki var. Aldatıldığı hâlde tekrar şans veren iki erkek tanıyorum, ben. Bu benim tanıdığım iki kişi… Muhakkak tanımamış olduklarımda da vardır. Ki aldatmak bir örnek.
- +1 yıl
@bisolukk Amin
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım, çok üzülme 😔. Herkesin hayatında bu türden inişler çıkışlar olabilir. Senin dediğin gibi, neşe saçan birisin ve doğru insan seni er ya da geç bulacak, emin ol. Bazen doğru kişiyle tanışmak zaman alabiliyor ama bu demek değil ki senin değerin ya da güzelliğin azalıyor. Hatta bazen o yanlış insanlarla karşılaşmak, doğru kişiyi daha iyi anlama fırsatı bile olabilir. Belki biraz daha sabırlı olman gerekiyor. Unutma, aşk beklenmedik yerlerde karşına çıkar 😉. Tatlı gülümsemenden ve pozitif enerjinden vazgeçme, biri mutlaka bu ışığını fark edecek 💖.
03 Yorumla
Soran+1 yıl7 8 aydır bu durum böyle arkadaşlarım hafta bir yeni biriylr geliyor ve insanlar arkadaşlarımın peşinden koşuyor bende eksiklik var gibi hissetmeye başladım
- +1 yıl
sakın kendini kötü hissetme arkadaşın belki sana belli etmiyordur ama kötü yoldadır
- +1 yıl
Açıkçası arkadaşlarının peşinden koşulması onların çok kıymetli olduğu anlamına gelmiyor. Aksine peşinden koşanların kendine saygısı olmadığı sonucu çıkabilir. Ben mesela kimsenin peşinden koşmam. Aşkımdan gebersem bile...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
107Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılher insan kötü gibi kimseye güvenmeyin
30 Yorumla
+1 yılSene 2024 yani okadar çok konu var ki. hayatimizla ilgili gelecek ile ilgili. Ben şaşkınım bu konular kapatilmali diye düşünüyorum. Bugun burada yazdığım yaziya ahlaki değerden yüklenen okadar ahlak polisi olacak ki, inanin buna şaşmam ve karsilik vermem. sebebi yaziya gelince çok ahlakli ama hayatinda olan ya da olacak olan karşı cinse istekli biri dir. kiz kadin olayi gulunecdkbir durumdur. Hayati ahlaki ve beraberliği kizlik mış kadinlik mış dul muş kul muş. Ya bırakın bu saçma şeyleri. Ben bakin Türk kizlari ile gerçekten konuşmak istemiyorum. kac yildir konuştuğum danimarka rusya londra gibi ülkelerden insanlar var. Bir gün ya 1 gün ister inanin ister inanmayin cinsellik konuşmadık. Bizim burada abi sen konuşmasan da karşı taraf konuşur. Numara vermez gizli kapali oynarlar. ben açık söylüyorum bizim ne erkek ne de kizdan bir halt olmaz. her ilişki her çıkma bacak arasindan geçtiği için, fiziki duruştan geçip olaya öyle bakıldığı için bir adim gidilmez. kafa yapisi, düşüncesi , kalbindeki sevgi ve degerleri anlamadan elektirik almadim diyen bir toplum dan bi b.. ok olmaz. avrupada hiç bir erkek ya da kadin seks de esir köle değildir. Yaşanır sa Yaşanır o özlleridir kimse orada burada bunu konuşmaz gayet doğal siradan bir birliktelik ve iki tarafin da ihtiyaci olan bir duygu his tir. bura da bazan okuyorum da düşünsene ne mide bulandırıcı sohbetler var. yok erkek arkadaşı söyle yapmis yok kadin böyle yapmış bilmem ne. insanların özeli denen bir şey vardır. Adi özeldir, yazıldığı an ozel kalmaz. bunu da bu kizimiz için yazdim ne qlaka diyene. muafazakar ya bırakın bu işleri. Herkesin inanci dini örf adeti var zaten. Hayatinda olana yetmiyor eksik kaliyorsan terk edilir aldatilir ve hayatinda kimse olamaz. Gorucu usuli bir hayat beklersin ve sevgi nedir his nedir bilmeden adi evlilik olsun kavraminda bir evlilik yapip 1 sene sürmeden ayrilmak. yani kisaca iliskilerde karşılıklı insan gibi kasmadan iliski değerlerini gözden geçirin. Yok elimi tuttu yok popoma bakti onu yaşadım, bunu yaptık Gibi saçmalıkları yapmayin ozelinizi de asla kimse ile paylaşmayın.. kiz kadin lik gibi saçmalıktan çıkın artik... ahlak orada değil zihinde başlar..
216 Yorumla- +1 yıl
Söyleyecek söz yok söylemek istediklerimin hepsini yazmışsın eline sağlık 👍🏻
- +1 yıl
Rica ederim. hepiniz böyle olun ve hepimiz bu şekilde kalkalım dileklerimle🙏
- +1 yıl
Bir konuya daha değinmek istiyorum misal Kuşadası'nda millet bikiniyle dolaşıyor kimse dönüp bakmıyor ama İstanbul da dizden etek giysen elli adam bakar.
Bence biraz toplum ve kültürümüzü taşımaliyiz.
Rusya da vs kızlar serbest yetişiyor müslüman bi ülkedeyiz. Lütfen cinsel ve fiziksel çıplaklığı normalleştirmeyin.
Ve Rusya vs çoğu yabancı ülkelerde eş değişimi de yapıyorlar keyifle umarım bir gün sizde bu zihniyetle evlenirseniz eğer gurup falan yaparsınız oralarda... - +1 yıl
@uye3443 ben beyefendinin dediklerinin hiç birinde yanlış bişey görmüyorum ve ayrıca sizin dediğiniz gibi yok grupmuş bilmemneymiş hiçbir şeye değinmeden fikrini belirtmiş. Aslında olay tamda burada başlıyor zihniyet çok önemli. Bi insanın fikri neyse zikride o olur. Hayal dünyanızda ne fanteziler varda hanım hanımcılığı oynuyorsunuz neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
Ayrıca ben zaten evliyim ve çok şükürde gayet beyefendi biriyle beraberim. Çokta mutlu gidiyor evliliğimiz
- +1 yıl
Cahil olan sensin bence. Dünya üzerinde bir çok ülke gezdim ve gene beyefendinin dediklerine geliyoruz. Bizim ülkemizde cinsellik ayıplandığı için çok fazla sapıklık ve ensest şeyler oluyor. Cahilliğinizle baş başa bırakıyorum sizi
- +1 yıl
Bakin özür dilerim de siz konuyu çok farkli şeylere çektiniz. Ben istanbulea yaşıyorum sana basit birsey söylemeden önce Müge anli izlemiyorsun galiba. baba iki kizi ile ilişki yaşıyor.. anne üvey oglu ile kaciyor ilişki yaşıyor. Evli kadin baskalari ile coklu iliski yasiyor. bak lafi bana attigin an top döner. Ben rusyada da yasadim kabada da da kaldim İngiltere de. en ahlaksiz toplum lar arap lar ve bizim ülke. Sen 5 6 yasinda erkek çocuklarına kuran kursunda ne zaman tecavuz edildigini unuttun. 6 8 yas arasi çocuğa imam nikahi nezaman yapıldı da unuttun. Oralarda oyel kafandaki gibi isler yok. tercihin varsa burada da var gurupmus bilmem ne yaparsin. orada evli bir kadin ahaha asla baska bir adamla yatmaz. sen bunu dahi bilmiyorsun. ama yapan yokmu dur bak ne diyorum vardir belki ama bilemez sin. sen once bu lafı atarken ulkene ve ahlak dersi veren diyanetine bak. bana masal anlattin şu an. Bizdeki yapilan ahlaksizligi orada yapsan ölürsün açık net diyorum. bunu yapmayin laf olsun diye ortaya laf atma olur mu. ahlak degerlerine bak. ben evlenicem karim la bilmem ne.. kizim inan ayip bir insana atma bu alfi. o senin zihniyetin cikin su kafadan.. bunu yapan toplum burada yaşıyor hergun tv de izliyoruz.. birak bu saçmalıkları kuzum kendine gel. uzaydami yasiyorsun.. haberin olmasin
- +1 yıl
@SanaNeDerGibi 👏🏻👏🏻👍🏻😊
- +1 yıl
Ablam ellerimden öperim uyma sen şuna o belli ben cok yoruma girmem aslinda. bazan bu şekilde düşüncemi yazarsam bunlar dan çıkıyor karşıma.. kendine cici bak onun değerine inme ablam. esinize saygilar🌹🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim efendim evet böylelerinin seviyelerine inmemek gerek 😊 Sizde kendinize çok iyi bakın saygılar bizdende 🙏🏻
- +1 yıl
@uye3443 dünyanın çoğu yerinde sapkın ilişkiler var. Sapkın ilişkilerin olması bu ilişkileri normalleştirmiyor. Ayrıca yurtdışında da çok muhafazakar yetişen hatta bekaretin dahi ön planda olduğu toplumlar var.
Diğer bir konu da Anayasa da yazdığı gibi bu devlet LAIK bir devlettir. Halkın çoğunluğunun müslüman olması maalesef ülkeyi müslüman yapmıyor. - +1 yıl
Hayır hiç sorun yok ben sana sen bana değil , aslında iki tarafta bilgi paylaşmış oldu ama kisiye yapilmasi kırıcı oldu. ben siz bunu yaparsiniz asla demedim. Sizin bir hatanız oldu. sen dedin benim için
. bundan rahatsiz oldum. esinizi bilmem gurup murup demeniz cahil bir hareketti. Ben bunu kisiye demem. ortaya konustum. Belki evet baskı cı aile baskıcı çevre baskıcı toplum içinde olabilirsiniz. fakat gerçekten samimi söylüyorum ahlak ayri bir şey. İnsanları rabbim yargılar siz bunu en iyi bilensiniz ablam. kul kulu yargılayıp hesap soramaz.. her kes kendi günahı ve sevabını taşır bazan hatayi kabul etmek te erdemliliktir. seni tebrik ediyorum..🌹🙏
Artık erkek/kadın fark etmeksizin herkes bir çıkar peşinde. Kimi fiziği güzel diye ilişki yaşamak ister, kimi zengin diye kimi ilişkisi olsun diye kimileri de cinsel arzusunu tatmin etmek için.
Artık çağ değişti snapchat kullanıyorum ve orada birisini ekledim belli bir sürekliklr fotoğrafımı paylaşıyorum çünkü çevremden arkadaşlarım ekli olduğu için ve orada tanımadığım bilmediğim kız bana kocam olur musun dedi şaka da olsa hoş bir durum değil.
Bir kız arkadaşım da boyun posun güzel he fitsin de neden hayatına birisini almıyorsun dediğinde cevapsız kaldım.
İki bacak arası düşkünü değilim, niyetim de bozuk değil ahirette hesabını veremeceğim yükün altına girmem.
Hep demiştim hep diyorum hayat cinselden ibaret değildir, hayatına aldığınız kişiyle ciddi ilişki düşünseydiniz ömrümüzün sonuna kadar yanınızda olacağı için kötü bir niyet göstermeyeceğinizi anlamanız gerekiyor, neden seven sevdiğine zarar versin ki?31 Yorumla
+1 yılUmarın yapın konusunda eksik söylemiyorsundur üniversite ortamı bugünlerde kızlar için özellikle çok tehlikeli kulağına küpe olsun efendi erkekler de kızlar gibi çekingen yaklaşır bunu efendi görünümlü sapıklardan ayırmaksa senin aklını ve gözlem yeteneğini ne kadar iyi kullandığınla alakalı birde sakın gerçek bir efendi erkek tanımadan hiçbir erkekle çoook yakın arkadaşlık kurma örnek vereyim kadınlar erkeklerin kasıklarına bacağına bir dokunsun her erkekte o malum hareket olacaktır önemli olan kadınlara da geçerli cinsel ilişki konusunda evlenmeden aceleyle günü birlik ilişki yaşamaktan kendini tutmayı bilen insanla ilişki yaşamak en muhteşem şeydir aksi durumda kadınlar kendilerini kandırmasınlar günü birlik ilişki yaşarsan istisnasız herkesin gözünde fai*şe olursun nereye gitsen bu yüzüne vurulur kendini kötü hissedersin o yüzden kendine saygın olsun sözlerimi yanlış anlama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının cinsel değerinin tavan yaptığı yaşlar 20'de başlar. erkeğinse 20 lerinin sonlarında başlar. yani her türlü insanın sana geldiği yaşlardasın. farkında olsan da olmasan da, kabul etsen de etmesen de bu süreç senin altın çağların. o yüzden sana ilgi duyanları iyi ayıklamaya bak. bunun haricinde, illa onların açılmasını beklemek zorunda değilsin. iyi olduğunu bildiğin inandığın birisine kendinde açılabilirsin. başka diyebileceğim, ekonomik durumlar erkeklerin özgüvenini çok zedeliyor. aslında iyi insanlar çok fazla. ama özgüvenleri ekonomik sebeplerden kötü durumda.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çekingen biri değilim cidden cilve işinide iltifat işinide veya gidip ya ben seni beğendim demeyi bile çok güzel beceririm becerdiğim için numarasını alıp konuştuğum bir kaç kişi de oldu ama sonu hep hüsran bu yüzden kendimde problem aramaya başladım
Cevap sahibi+1 yılbir insan sevmeye sevilmeye açık değilse onu buna ikna edemezsin. bende çok denedim. ama istemiyorlarsa olmadığını gördüm. o yüzden bir kişinin kendisini ilişkiye verip vermediğinden anlaman lazım, ilerisi olup olmayacağını. değilse boşa vakit kaybı oluyor, daha çok üzülüyorsun.
istediğin gibi düzgün birini bulmak çok zor oldu artık, sen de sanıyorsun ki sen doğru insani bulamıyorsun, insanlar doğru degil ki bulması kolay olsun. daha yaşın bu durumdan şikayet etmek icin çok genc olsa da şimdiden iyi ortamlarda bulunmaya çalış belki iyi birine denk gelme ihtimalin o zaman olacaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyle fiziksel temas çıplak foto atmalar cilve yapmamı bekliyorlar sonra gariplerine gidiyor. hemcinslerim ne yapıyorsa artık normal gelmeye başladı. Bu toplumun çivisi çıkmış. Benim yapmayacagımı bildikleri halde hala ısrar ediyorlar. Ciddi iliski vb diye yalan atıyorlar Ciddi düşünen insan bunu yapar mı şaka gibiler be
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsel obje olarak yatağa atılmaya çalışılmaktan bıktım birine güvenim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin bacım yani 👍🫶
Soran+1 yılBende yoruldum be görücü usulü mü beklesek evde oturup
Cevap sahibi+1 yılAynen oraya gidiyor iş erkekler çok bozuk nesil bozulmuş. Geçen ciddi düşündüğünü iddia eden ml bana çıplak fotosunu atmış. Bunlar böyle olduğu sürece yalnız kalırım
Madem o kasar düzgünsün sende gut düzgün erkeklerle konuş.
Sürekli göz önünde olan, saklandık yapıp her kızla konuşan erkeklerden medet hmardan tabi sana bunu teklif edecekler.
Kendin gibi muhafazakar, temiz birini arıyorsan sessiz, sakin olan adamları arayacaksın.00 Yorumla
+1 yılFiziksel beklenti derken ne kadar ileri gitmekten bahsediyorsun bilmiyorum ama el ele tutuşmayacaksan, öpüşmeyeceksen veya sarılmayacaksan neden sevgilin olsun ki?
Doğrudan cinsel beklentiden bahsediyorsan ona sözüm yok. O tip sapıklarla karşılaşmışsan uzaklaşmak gerekir00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü insan var bir yazı okudum bircan yıldırım demiş Gerçek erkeklerin sizden asla hiç bir şey istemediklerini ve saçma sapan taleplerde bulunmadıklarını fark ettiniz mi? Tek istedikleri zaman ve ilgi Sizden farklı taleplerde bulunan erkeklerden uzak durun!
00 Yorumla
+1 yılÇok mu dğl gerçekten kötüler. 2-3 yaşındaki kız erkek farketmez çocuğa tecavüz ediolsr kedi köpek tavuk farketmez canlı cansız farketmez artk herşeye tecavüz etmeye başladılar hemcinslerine bile böyle iğrenç bi hal almaya başladılar iğrençler qercekten doğru düzgün bi iki tane adam kaldı gerisi çöp
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çünkü sadece dış görünüşe bakıyorsun da ondan kalbin ile hissedeceksin aşk budur, bir de seni sevene sen şans vermezsin, vermezsiniz bedensel yürüme engelliyim ciddi ilişki düşünen biriyim ve her aşık olduğum açıldığımda reddedildim
Ama inanıyorum ki kaderime yazılı bir insan var ve sabırla bekliyorum onu, siz kızlar kötülere şans veriyorsunuz sonra da "bizi niye iyi erkek bulmuyor" diyorsunuz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler maalesef %99 u cinsellik veya benzeri yakınlaşma için birlikte oluyor. Çoğu kız bu yüzden aldatılıyor veya terkediliyor. İyi bir erkek seçtiğiniz sürece sorun yok. Ama o iyiydi diyenler oluyor iyi ise neden kötü davranışları var? Kızlar iyi olanı iyi görmez, erkeksi olanı iyi görürler o yüzden çok dikkat etmen gerek
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Genelleme yapmayı sevmem ama çoğunluğa baktığımızda erkekler kadınlardan daha iyi.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne ahahahahhahhahahah ben buna anca gülerim
- +1 yıl
Sen gülmeye devam et gerçek olan bu ama. Siz anca kendi kendinizi iyi zannediypsunuz
- +1 yıl
Bir kadın olarak size katılıyorum erkekler bizden daha iyi bazı konularda
- +1 yıl
Abim ben ne yaptım desene bana Allah askina
- +1 yıl
Bu arada görüşüne katılıyorum, daha beter olmuşlar ve buna rağmen gerçeklerle yüzleşmek istemiyorlar korkuyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki taraftada kötüleri vardır elbet. Bunu temkinli gitmende fayda var. Başımdan bir evlilik geçti evlenmeden önce başıma neler geleceğini asla bilemezdim üstelik 3 yıldır tanıdığım sevgilimdi. Ondan sonrada hiç evlenilecek biri çıkmadı. Yani iyiler vardır belki ama sizin tayfada çok masum değil. Çok temiz saf ayağı çekiyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü doğru insan olan sen doğru birine denk gelmezsin. Aynı beni tarif ettin ama ben sorgulamayi bırakıp kabulleneli yıllar oldu. Bu devirde doğru bir erkek yok ya da denk gelmez bende kendimi sürüye asla uydurmayacagim için olmazsa olmasin. Ayrıca yalnız olmanın verdiği huzuru bin kez gören ben, bir kişiye bile tahammül edemiyorum bu yüzden kimseyi istemiyorum da aramıyorum da bulmuyorum da
05 Yorumla- +1 yıl
Doğru erkek doğru erkek nedir be sizin erkekleri oradan oraya çekiştirmeniz hem sapıkları bilerek isteyerek seçin sonra zarar görünce hatalarınızla yüzleşmek yerine topu genelleme yaparak erkeklere atın yok ya, hata sizde kabullenin siz sapıkları seçmeyi ne zaman bırakırsanız o zaman bir şeyler düzelir, ayrıca sizi gerçekten sevenede hep bir pis yakıştırmalar yaparsınız vay efendim çirkin vay efendim yoksul vay efendim şu bu dönünde kendinize bakın önce
Cevap sahibi+1 yıl@Soylu_Orgun kendime baktığım için denk olmayı istemek herkes gibi hakkım. kimseyi sectiğim yok ayrıca sayı skalam yok herkes gibi, bilip bilmeden konuşma. Ben kendimle zaten huzurluyum kimse ile işim yok
- +1 yıl
sen şimdi yoruma sinirlendin kırıldın bana saldırıyorsun... peki niye ilk yorumunda genelleme yapıyorsun bende kendimi biliyorum bir başkasına da gidip salça olmam genelleme yaparak benim ve benim gibi temiz kalmaya çabalayan erkeklerin kırılabileceğini akıl edemiyor musun? yanlızca sizin mi kalbiniz var... sürekli haklı çıkmaya çabalamayın haksız olduğunuz yerde alçak gönüllü olun yanlışınızı kabul edin rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Soylu_Orgun saldırdığım ya da sinirlendiğim yok ama çoğunluk böyle ise biz ne yapalım. Yarası olmayan gocunmaz. m, rahatsız olan
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olmaz
dogru insan zor öncelikle kaç yasındasın fiziksel birliktelige anladıgım karsı olan birisisin ve sana tavsiyem okulunu bitirene kadar sevgili işindden uzakdur yoksa etrafına neşe saçmayı bırakır huzun saçmaya başlarsın
07 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşımdayım fiziksel birliktelik asla istemeyeceğim bir şey erkeklerinde hep istediği bir şey üni bitince iş hayatında bulamama korkumda var inanın bilmiyorum ya
- +1 yıl
korkma derim sana ayrıca bu devirde kızlarda erkeklerde cogunlık kötu bunu unutma iyi insan az ve fiziksel birliktelige karsı bir insanın unide sevgili yapması dogru degil cunku asık olursun baglanırsın zamanla karsındaki seni ikna eder o nokktaya getirir gözun görmez 21 yasında olduguna göre daha uninin bitmesine var sanırım baya kaçıncı sınıfsız
Soran+1 yıl3. sınıfım doğru diyosunuz keşke olsa doğru insan ve çıksa çünkü hayatta hep tek olmaktan yoruldum
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
+1 yılİşte bu yüzden ailemden sır saklamak istemiyorum. Herşeyimi çok şükür biliyorlar ve insanların beni kullanmasına izin vermiyorlar. Birine kapılıp gitsem ben zarar göreceğim. O yüzden insanlardan medet umma ailene sıkı sıkıya sarıl.
10 Yorumla
+1 yılben ve çevremdeki tüm kızlar da bu sorunu yaşıyor artık devir kötü erkeklerin hepsi tembel beş para etmez kaprisli ve cimri. adam gibi erkek yok artık ve hepsi ilk günden seks istiyor alırsa da seni bedava eskort gibi görüyor almazsa da uzaklaşıp gidiyor. aşk ilişki yok yani hiçbir şekilde.
20 Yorumla
+1 yılGel bacım seninle bir sarılalım çünkü sanırım böyle düşünen ve bu mantıkda olan bir ikimiz kaldık 😂💙
28 Yorumla
Soran+1 yılAy cidden öyle galiba allah yolumuzu açık etsin dlöxmcöxöc
- +1 yıl
Hahaha aminnnnn ama sende arama etraf Abaza kaynıyor iki selam verdiğim sapık çıkıyor sonra kızlar neden buluşmuyor neden numaralarını vermiyor kardeş sapıksınız artık korkuyorum ne yapalım 😂
Soran+1 yılEeee biz evde turşu olurken bizi nasıl buluvaklarda evlencezz
- +1 yıl
Valla illaki karşımıza çıkar diye düşünüyorum zor ama illaki bizim gibi düşünen de vardır o bulur diyorum artık
Soran+1 yılSen kendini kandırmışsııın benide kandırmaya çalışıyosuuun
- +1 yıl
Kandırma değildir bu zamanda aranılmaz çoğu aynı ha çok istiyorsan ara güzelim mani olmam beni de alakadar etmez doğrular biraz acı oluyor 😀
Soran+1 yılErkolardan nefrettt ya amaan
- +1 yıl
Hahaha aynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Rahmetli Tuncel kurtiz namı değer Ramiz dayının lafı vardı
Bilemem kardeş meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemem demişti meyveyi soymadan anlayamayız kim iyi kim kötü melek gibi olupta şeytana ters papuç giydirenler tanıdım 🤣00 YorumlaBak ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum. Dindarım, Lisans mezunuyum, hoş helal süt emmiş bir hanım arıyorum ama bulamıyorum. Çünkü kadın milletine "bad boy" olacaksın; ben fazla namuslu fazla helal süt emmiş kaçıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBu konuda net bir şey söyleyemeyiz. Erkeklere göre de, kadınlar kötü.
Tanıştığınız insanlara önceden sınırlarınızı belirtin ve ona göre hayatınıza alın. Sınırlar, saygıyı arttırır ve insan, saygı duyduğu birisine yanlış yapmaz.00 YorumlaAslında inançlı biri olan için tam istenilen birisin büyük ihtimalle renkli gözlü güzel bir hanımefendisiniz auranız da yüksek karşı tarafın bu iyi niyeti yanlış anlayıp fiziksel temasa hemen geçmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılKimseye yüzde yüz iyi diyemeyiz zaten. En iyisi kendisine güvenmek ve o insanlarla daha fazla mesafeyi sabitlemek. Erkekler kötüden de öte, insanlar kalitesiz ve ş. erefsizler bu bana göre herşeyden daha fazla kötü.
00 YorumlaArtık insanlar fiziksel temas olmazsa beş para etmez bu ilişki diyip bırakıyolar diğer kızlara odaklanıyolar bu devrin sonunda racon ve mertlik kalmadı maalesef herkesi sadece cinsel dürtülerinde yalancılıkla kandırarak kendi dürüstlüğünle ilerlemiyor bu durumlarla karşılaşman çok aşırı normal
04 Yorumla
Soran+1 yılE nasıl doğru insanı bulacağız bizi biz olduğumuz için seven birini
- +1 yıl
3-4 yıl sonra bulursun
Soran+1 yılÇok fazla geliyor bana bu
- +1 yıl
Bahsettıgın yaş aralığı hormonlar zirvede.
Bu nedenle kendınden büyük olgun birini bulmalısın
Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Evet maalesef erkeklerin çoğu şerefsiz ve kızları kandırmaya çalışır. Bazı erkekler çok profesyonel şekilde kandırır ve işi bitince de karşısındaki kadını küçümser veya çirkin görür.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki benden bahsediyorsun. Erkeklerin çoğu artık geç yaşta evlenmeyi düşünüyor ve evlenmeyi düşünmediği için de takılmak istiyor bence. Evleneceği kızda dikkat ediyor bazı şeylere
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler artık geç evlenmek değil hiç evlenmek ıstemıyo 😅
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk orası öyle ben evlenmeyi düşünen kısım için dedim shskndf
- +1 yıl
Onlar da yok denecek kdr az artık valla bu devirde evlilik erkek için büyük bi risk kimse o riske girmek istemiyor artık 😅
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk neden istemiyorsunuz çapkınlık yapmak için mi
- +1 yıl
Yoo evlilik kadınlar için artık nerdeyse ticaret olmuş erkeklerde kendini zor duruma düşürmek istemiyor artık.
Çünkü herşeyi o kadar çabuk tüketiyoruz ki buna sevgi ve aşkta dahil artık çünkü seçenek çok insanlar bırak ayrılmayı boşanmadan önce birini bulup öyle boşanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü değil sadece senin kalbin yeni kırılmış. Ondan. Benimde kalbimi bir kız kırıldığında yenice tüm kızları suçlardim. Normal kız yok diğe.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Aynı konukar bende de var. Erkekler kötü mu bilmem de fıtratkari gereği her kızı da aynı saniyorkar i yuzden de kaybettikleri oluyor tabi
10 Yorumla
+1 yılGerçekten bunun kadını, erkeği yok bunu bir defa söylüyorum anlayın kötü düşünceler vardır kötü ameller vardır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m +1 yılHayvan sayısı çoğaldı sadece kızları consellik olarak goruyolar
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet görmeyen erkek var mı
- +1 yıl
Var tabiki
Soran+1 yılNerdeler ve neden bana denk gelmiyor sizce
- +1 yıl
Kimin ne olduğu belli değil sadece bilmiyom valla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşıma kadar işsizlik korkusu ile sınavlara kafayı taktım yalnızlaştım bu sürecte. Geçen sene şükür kazandım ama bu sefer de evlenecek birine denk gelememek korkusu var. Eğer kabul edersen bir görücü gibi düşünüp ciddi şekilde tanışma yapalım
10 YorumlaBence neden bu tip erkekleri çektiğiniz üzerine düşünebilirsiniz veya onlara sorabilirsiniz çünkü bütün erkekler aynı değildir, bütün kadınların aynı olmadığı gibi. Bu yüzden kendimize sorarak başlamalıyız.
36 Yorumla
Soran+1 yılMesela neden çekiyor olabilirim sizce kendi fikrimi söyleyeyim kapalı biriyim ve dinime bağlı olduğumu her koşulda belli ederim 20 küsür insanların o zaman benden cinsellik istememeleri gerektipini bilmeleri gerekmez mi
- +1 yıl
Bu algının bazı kapalılarla değiştiğini düşünüyorum. Yani biri dindar olabilir, muhafazakâr olabilir; bu onun başka şeylere açık olmadığı anlamına gelmiyor sadece öyle olması gerekiyor. Ben sizi tanımadığım için sizinle ilgili bir yorum yapamam sadece olası gördüğüm bir sebebe yönlendirebilirim.
Soran+1 yılYa tabiki değişti ve saygım sonsuz herkesin inancı kendine ama az buçuk belli değil midir bu herkesi bir tutup sadece bel altı istemek çok ergence geliyor bana
Soran+1 yılİşte bunuda düşünmeye başladım ne olabilir sizce
- +1 yıl
Sizi tanımıyorum sadece tahminlerimi söyleyeceğim siz uygunluğunu düşünürsünüz yani diyeceklerimi bir eleştiri olarak algılamanızı istemem.
Birincisi objektif düşünemiyor olabilirsiniz yani bahsettiğinizin tam tersi olabilirsiniz, karşı tarafı da çeker bu şekildeyseniz.
İkincisi bahsettiğiniz gibisinizdir ama bazı davranışlarınız çok dikkat çekicidir ve o yönünüzle isteniyor olabilirsiniz.
Üçüncüsü bunlardan bağımsız bazen enerjilerimiz bizim bütün yönümüzü ele verebiliyor yani özel hayatımızda nasıl olacağımızı da istemsizce yansıtıyor olabiliyoruz enerjimizle.
Dördüncücü size gerçekten 20 den fazla kötü erkek denk gelmiş ki bunun ihtimali bana çok düşük geldi nedense.
Beşincisi bu erkeklerin bazıları gerçekten kötü niyetlidir, bazıları aslında iyidir ama sizinle ilerletmek istedikleri için ya istemsizce ya da bilerek o konuya da girmek istemişlerdir. Zamanlarını bilmediğim için isabetli yorumlayamıyorum.
+1 yılEvli olan hemcinslerin de neden fiziksel isteği yok diye yakınıyor.
Sizi anlamak cidden zor...
00 Yorumla
+1 yılİyi olanın düzgün olanın kıymeti azlığındadır. İyi olan azınlıkta olmasaydı iyi sıfatının manası kalmazdı
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı olsun ki farklı olan arada sırıtsın 😎
Sen doğrusunu yapıyorsun bildiğin yolda ilerke. Karşına hayırlı birisi mutlaka çıkacaktır
Ümidini yitirme00 Yorumla43 yaşındayım, muhtemelen senin bildiğin tanıdığın erkek profili benim tarzımda. Evet maalesef yeni nesil çok farklı
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılDevir zorlaştı artık eskidendi o beğendiği insanla ömür kurmak o yüzden sabır çok gerekiyor ama pes etmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılFiziksel istek dediğin ne; elini mi tutuyor, sarılmak mi istiyor, yatağa mi davet ediyor?
Bir yere kadar normal bence.00 Yorumla
+1 yılErkekler cok kotu degil deni seveni bul seni seveni bulunca da bırakma sen tipe baktigin icin kaybediyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBen doğru insanın olduguna inanmam insan bazen kanmak ister ve kanar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılE kandın diyelim gözün illa ki açılacak ve bu ilişki bitecek ama bunlara hiç şahit olmuyorum
- +1 yıl
Hep kanıcaz sonra ayılıcaz biticek 100 taş aticaz belki bir kuş vururuz 😀
+1 yılErkeklerden çok şey beklememek gerek artık. Devir değişti her şey değişti önceden bunlar bilinmiyordu belkide. Herkes evlenecek üreyecek diye bir şart yok. Olursa olur olmazsa bakarız kafa yapısına girmen lazım
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle devire geldik ki insanların aklı fikri seks oldu cinsiyet farketmeksizin. Ve kadınlar artık daha da güvenilmez hale geldi ben de bunu diyeyim
20 Yorumla Of aynıyız bu sorunun Bi benzerini Bi kaç gün önce sordum 🥺
10 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulmak uzun bir süreç illa ki bulacaksın beklemediğin bir anda olacak emin ol.
12 Yorumla- +1 yıl
yas farki olmali
- +1 yıl
Düşünceler benzer olduktan sonra
+1 yılHayır sadece yeni nesilde ağırlıklı olarak seküler yapı çok daha güçlü gibi görünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni seyi bende yaşıyirum tam birini begeniyorum sacma sapan istekleri oluyor , midem bulandi cidden artik erkeklerden.
12 Yorumla
Soran+1 yılAy benimde 3 aydır erkek orucundayım o derece yordular beni ckxkdmmxmx
Cevap sahibi+1 yılBen valla en son denedim 7 ay once baktim adam sacmaliyor yol verdim bundan sonrada yazanlara cevap bile vermiyorum zaten sürekli ayni durumu yasayacagim diye şöyle isinde gucunde ahlaklı biri bizi niye bulmuyor ya
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsaydığın özellikte kızlarda kendi gibi erkek bulunca bu sefer ya fiziksel ya da maddi şeylere takılmaya başlıyor. çok başıma geldi. o bnahsettiğin errkekleride sen buluyorsun. insanlar en azından dışardan kendini biraz belli eder
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSabret ki kazananlardan olursun kötüyü eleye eleye iyiye ulaşacaksın
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilemiyorum genel olarak zaman kötü maalesef
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi meselesi bu. Zaten 2. Buluşmada fiziksel temas istiyorsa ondan bir cacık olmaz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Bende muhafazakar birini arıyorum ama maalesef yok sanırım
00 YorumlaKadınlar genelde nasılsa erkekler de öyle. Erkekler genel de nasılsa kadınlar da öyle.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabırla beklersen bulur , bu konu deneme yanılmanın dışında bir konu.
00 Yorumla
+1 yılSen bir de kadınları gör... İyi kimse kaldımı acaba 🤔
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden fiziksel bir isteğim olmadan arkadaşlık kurmak istiyorum
00 Yorumla İlginç bi durum iyi bir insana denk gelmemen. Geç olsun güzel olsun takılma
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanla konuş ozaman iyi tank karakter olarak kişiyi
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri