Duruş ve Karakter koyan İnsanların Biografisi…
Genel hayatta da Nezaketin farklı ve beklenmedik tonları…

Duruş ve Karakter koyan İnsanların Biografisi…
Genel hayatta da Nezaketin farklı ve beklenmedik tonları…
Sanırım gerçek olmayan bir karakterdi ama Empress ki dizisindeki ana karakter kraliçeye bayılmıştım.
Gerçek hayatta da genelde mesleğimden idollerim oluyor ama başarı anlamında oluyor bu yani sadece mesleki anlamda.
Karakter anlamında kendimi yetiştirmeyi, birini olduğu gibi örnek almaya yeğlerim.
Yine mi Kore dizisi 😂
Yok ya, benim kültür takıntım yoktur. Her türden dilden izlerim. Çok karışık benimki.
Koreli dizilere alışkın değilim
Oyuncuları ayırt edemiyorum 😂
Bizimkilerde trt de bir ara iziliyordu saray dizisi öyle … hepsi aynı kişi gibi sksksk
Çok şey var yazsam roman olur. Genel anlamda karakter olarak nasıl biri olmam gerektiğine değil nasıl biri olmamam gerektiğine odaklandığım için geliştirmem gereken bazı özellikler eksik kaldı maalesef😕
Bazen yaşadığın zor şeyler senin güçlenmene sebep oluyor isteyip de yapmaya cesaret edemedigin seyleri artik yapman gerektiğini öğreniyorsun. Zorluklar beni çok etkiledi
Enteresan
Hmm enteresan olan ne 🤔
Zorluklar nasıl etkiledi
Üniversite dışardan okuyordum biraktim yapamıyorum diye şimdi devam ettiriceğim insaAllah. Artik yerimde sayıklamamam gerek bunu iyi anladim
Çok başarılar artık imkan çok online imkanı var her şey va e
Teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
beni etkileyen yok
Mesala yolda biri kötü olanda her kesin toplanp yardım etmeye çalışması beni etkileyen bir şey
Bencillik
insanlığın ortak yaşamını olumsuz etkileyen bir durumdur ve benim literatürümde yer almaz.
Bir durumda kararsızken bana yol gösterici bir söz ile karşılaşmam
Bazen bir müziğin naif bestesi.
Fedakarlk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?