On parmağında on marifet olan insanlara her zaman hayranımdır! ajdj

On parmağında on marifet olan insanlara her zaman hayranımdır! ajdj
Elimden her iş gelmez. Gelse de getirtmem. Bazen başkalarının yapmasını daha çok seviyorum. Meselâ yemeği annem yapsın. Eli çok daha lezzetli. Ben kendi yaptığım yemeğin tadını alamıyorum sanki
Bilmem 😅 yani bebek bakarım 😂 resim çizerim o tarz yeteneklerin var ama yemek yapmayı da tariflere bakıp yaparım temizlik vs de yapılır yani benim dezanavantajim aile yanında kalmak her işi anam yapıyor zaten ama yapılır yani artık internet denen bir şey var bak yemek tarifone yap
Bebek bakabildikten sonra gerisi kolay, en kötü internetten öğrenilir bence de, kritik eşiği aştın 😄
Bebek bakmamin sebebi de ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim 😂 oradan öğrendim djjdjd yenidoğan bebek bakarım yani 😂 altını ben değiştiriyorum mamasını ben veriyorum zaten binevi bakıyorum yani 😅
Ne kadar güzel ama, onların kokusu bile insana nasıl çalışma hevesi verir. Kolaylıklar diliyorum ama sonuçta biliyorsun işte, detaylarda fazla takilmamak gerek dimi? Adjd
Ya sorma isime aşkla bağlıyım başlarken öyle baslamistm sağolsun içine edildi 😅
Evet becerikliyimdir, bilmesem bile öğrenmeye yapmaya çalışırım. Öğrendiğimde de en iyisini yaparım.
Ama bazı işleri yapmaktan kaçınıyorum artık son zamanlarda. Üzerine gitmem gereken başka işlerim var 😃
Hayır elimden her iş gelmez.. becerebildiğim ve beceremediğim şeyler vardır. ama her ne yapıyorsam elimden gelenin her zaman en iyisini yapmaya odaklanırım. başarısız olsam dahi tekrar deneyebilirim.
Vazgecmemek önemli, teşekkür ederim Barış
Cevap
12Cevap
On parmağımda on marifet olmasada her işin üstesinden gelmeye çalışırım bilmiyorsam da sorar öğrenirim
El işi gerektiren şeyler pek gelmiyor. Fakat güce dayanıklı şeyler evet.
Çok marifetli olduğumu asla iddia edemem. İşimi görecek kadar yapıyorum bir şeyleri, o kadar.
Her iş gelmez ama bilmediğim işleri bile yapmak için çabalar sonuca varırım..
Becerikli kısmına dahil olabilirim sanırım..
Sonuca varmak çabalıyor ve karşılığını da aliyorsan, dahil olmaman için sebep yok bence
Karşılığını alamayacağımı bildiğim hiç bir işte çabamı harcamadım..
Ön sezilerin kıymeti bilinmeli bu yüzden..
Sonucunu alamayacağını bildiğin bir işte boşuna kürek çekmiyor oluşun da, ön sezilerinin değerini anlatıyor. Çok iyi
Kesinlikle..
10 parmağımda 10 marifettir mesela senin sorularına da gelebiliyorum aynı zamanda ama senden aynı performansı göremedim elendin 😏😏
İstedikten sonra...
İstemezsen gitmezsin diyorsun:)
İlginç bir şekilde evet. Denerim ve yaparım hemen. Ama aynı anda 3 iş yapamam. Tek iş olacak.
Aynı da iki işi bile yapmak büyük emek, görseldeki arkadaş gibi:)) Teşekkürler
Kesinlikle öyle. Rica ederim
Evet elimden her iş geliyor bütün işimi kendim yapıyorum. Ama bu bir avantaj mı dezavantaj mı bilemedim.
El melekelerimi yeterince iyi geliştirdim ve pratik çözüm odaklı düşünce yapımla daha becerikli oluyoruz.
Evet. İlgili olmadığım alansa bile, tek gösterişte kaparım işi. Ustasından daha iyi yaptığım işler oldu
Fazlaca becerikli olduğumu düşünüyorum. Her şartta hayatta kalabilirim :)
Tıpkı görseldeki adam gibi büyüttüm ben de ama PlayStation degil tabii 😂😂
Yok o kadar becerekli değilim. On parmağım değil beşi marifetlidir, sanırım 😅
Elimden her iş gelmeye çalışır gelir mi hiç bilmiyorum ama her şeye girişebilirim 😃
Ev işi olmasın yapamayacağim iş yok. kafamda kırk tilki dolaşır
Yemeği saymazsak evet dkfkd
Bilmediğin için yapamiyorsun; sıkıntı yok. Diğer ihtimali yazmayacağım:))
Her iş gelmez az sayıda yetenek sahibiyim
Yeteneğine hangi konularda daha çok güvenirsin?
İnsan analizleri konusunda
Mesleğiniz nedir?
Pompacı istasyonda sizin
Kolay gelsin, ben de Mit ajaniyim ajdjd
Biliyorum akakskskfkdkfkfk
Evet işten kaçmam
Elimden geldiğince her işi yaparım
hayır her iş gelmez
Hemen hemen gelir gibi
Öyle olduğumu düşünüyorum
Genel olarak coğu iş gelir becerikliyimdir.
İşime gelip de yapamayacağım hiçbir şey yok
Coğu konuda becerikliyim
Hayır her şeyi yapamam.
Yok ya
Becerikliyimdir
Evet gelir. d
Biraz sakarım
Değilim
Pek değil
Çok şükür
Tabikiii💁♀️
Hayır