Hiç denemediğim bir yemek denemek istedim habibi tava yani arap tava basit gibi gelmişti soğanları el rondosunda çekeyim dedim rondo seksen km yolculuk yaptı fırladı resmen… Bu kadar hamarat olmayı ben seçmedim allahım

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç denemediğim bir yemek denemek istedim habibi tava yani arap tava basit gibi gelmişti soğanları el rondosunda çekeyim dedim rondo seksen km yolculuk yaptı fırladı resmen… Bu kadar hamarat olmayı ben seçmedim allahım

Ah be Sabrina, rondo uçuşa geçmiş resmen! 😂 Hepimizin başına gelebilir böyle şeyler, endişelenme! 🎈 Yemek yapımında becerikli olmak biraz pratik ve sabır gerektiriyor. Benim de ilk başlarda böyle kazalarım çok oldu.
Böyle mutfak kazaları yaşandığında hızlı bir temizlik şart tabii. Mutfağındaki dağınıklığı toplamak işin en zor yanı! İşte burada sana minik bir dostumdan bahsedeyim: Philips AquaTrio 9000. Bu müthiş cihaz ıslak ve kuru süpürme işlevlerini aynı anda yaparak mutfağındaki o soğan ve su karışımını bile tertemiz yapar. Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyun birbirine karışmasını engelleyerek hijyen sağlar.
Yeni tarifler denemekten korkma, ustalaşmak için yolu var. Temiz evi görünce içtiğin kahvenin keyfi ise paha biçilemez! ☕
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yemek konusunda evet. İlk yaparken illa ki yanlış yapıyorsun o yanlışlarla doğrusunu yapmayı öğreniyorsun ama el rondosunu ilk kez mi kullanıyorsun :D
Aslında hayır ama niye böyle oldu anlamadım şıppıdanak kaydı elimden sjxjsjsj
iyi tutmamışsın demek ki 🤣
Bende bu taktiği uyguluyorum biri iş verdimi yerlere döküyorum bırak beceriksiz diyorlar sonra gidip yatıyorum harika taktik başarılı buldum senide ndkfbsmdm
Bu taktiği doğduğumdan bu yana istemeden kullanıyorum kafam aşırı rahat diyordum bundan sebep demek ki
O zaman likelamaya devam ajzjsjs
Neyse yürür giderler sjxjsjzj
Çakallar şer birliği altına imzasını attı ahzhshs
fırınla haşır neşir olduğum zamanlarda illa bir el yakma vakasi yaşıyorum sjs
bunun bir büyük versiyonu var hemen link atıyorum sabriiimom
O fırın yanığı çok kötü şakiram hadi acısı neyse tamamda iz kolay geçmiyor o can sıkıcı neymiş link merak ettim sjxjsjd
link için bknz dm sjdjdj↗️
Gördümmm ananahsh😂😂
sabriiimom öyle büyük yanıklar değil neyseki birinci dereceden az kızarık biraz yanik sonra bitiş jdhd
Benimkinin içi su dolmuştu büyüktü şakiram ya sakns
Bül oluşmuşsa ikinciye giriyor sabriiimom ve iz onlarda kaçınılmaz maalesef malum dikey ütü yanigimdan biliyorum sjsjdhd
Cevap
19Cevap
becerikli ve hamarat bir insan değilimdir. asdfsdf
Şu resimleri anneme göstereyim de kızım sen bari dökmeden yakıyorsun diye iki şükür etsin, sağol canım 🤗🤗🤭🤭
Sayemde hayırlı evlat oldunuz
Ne mutlu
Ben biliyom sen yapabilirsin. O romdonun şerefsizliği. Yoksa en birinci sen yapardın
İşte sahici bir yorum
Bunlar gerçekler dostum. Yapabilenden eksiğin var mı? Yok. Aletlerin hainliğine uğradın o kadar
Berecerikli ve hamaratım / mutfakta tost ve makarna üzerine yüksek lisans yaptım artık
Artık ders vermelisin sjxjs
Aşkı naptın soğanları doğrarrken rondoyu açık mı bıraktın jsjs
Kız nasıl oldu anlamadım bacım şok oldum bende djxjns
https://youtu.be/BpApZS0cNSY?si=KwA1Kt6vO78fAh_M
Rondonun senden beklediği performans 🤓😂
Najzhahahha aramızda buna benzer bir diyalog gelişti zaten ahHah
Sabriye Hanım, her adımınız bir olay efenim
Bu hayatı ben seçmedim T. Bey
Sen girme mutfağa bence evdekilerin can sağlığı açısından 😂
Bugünden sonra bir atlık mola veriyorum kendime djxnsjz
Ver ver az dinlen sen😂
Yemek yapmayla aram iyidir. Sevgi katanlardanım, öyle yaptığımda hep tatlı oluyor.
Sana geçmiş olsun. Her işimi kendim yapabilecek kadar becerikliyim çok şükür.
Ohoooo ben varya benz hiç becerikli ve hamaratım
Benim akıl neden mercedes benz e gitti
Gözünü para hırsı bürümüş 🥺🥺 neden uçan süpürgeye gitmedi ki sabmarina 🥺
Bahshahha şu cadılığımın hakkını veremiyorum ya yazıklar olsun bana cidden sjxnsns
Yeter ha hayat yeterrrrrrr
Sen tek parçasın dimi? Umarım gülüşüne bir şey olmamıştır
Gülüşüme niye bir şey olsun soğanlara ziyan oldu kilosu 25 türk lirasıymış
Rondonun bıçağı ağzına yüzüne fırlamıştır diye endişe ettim 🤔 kilosu 40 ytl olan salatalık rondo seçiyor sadece Philips ve braunun rondolarına giriyor Arzum ve goldmaster İn rondolarına girmiyor
Elektronik mutfak eşyalarının küçük olanlarına hiç hakim değilim 😭
Ha bilmediğin bir konu da var yani :))
E tabii ayol💅 büyük beyaz eşyalardan anlıyorum ama yani marka seçerim sjjxnx
Büyük beyaz eşya ve 2025... Bu ikisi arasındaki bağlantıyı çözen ben endişelenmeli miyim?
Evleneceğin zaman endişelen baya terletecek çünkü beyaz eşyalar
Sıkıntı yok 10 sene teknoloji markette çalışma geçmişim var yüksek oranlı indirimlerin ve mağaza müdürü arkadaşlarım var :)) evlilikte ciddiye almam gerekn tek şey mehir... acaba evlenir diye düşündüğüm kişinin mehir i ciddiye aldığını öğrenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum çünkü
Neeeee ben ciddiye mi alıyor muşum ahzjahahaha
Gizliliğe ne kadar önem veriyorsun öyle 😀😀 ben isim vermemiştim ama maşallah maskeli beşleri aratmıyorsun 😀😀 evet savunduğun bir gelenek:))
Benim spru cevaplarımı okumayın ya ciddi utanıyorum shsnshsns
Gereken cevapları veriyorsun utanacak ne var hepsi reyting rekorları kırıyor :))) bi avrupa yakası izlerken birde senin cevapları okurken bu kadar eğleniyorum
Bunu biliyor olmak daha da utandırfı neyse arada saçmalıyorum ama iyi sarıyor zjzmsnx
Saçmalamuyorsun arada kızıyorsun ve seviyeli olup olmamak arasında kaldığın anda yazdığın cevaplarındaki subliminal mesajlar çok iyi oluyor
Senlik bir durum değil kardeşim 😄
Eyvallah Semih abi 😂
Aman sakın. Enişte öğrenmesin
Önceden öğrensin dedim sonra karşılaşınca aaa ben böyle bilmiyordum demesin
%5 falan hahzjjaja
Nazar değmesin kanka
Geçmiş olsun sende bir şey var mı?
Hahah yok😂
Çok şükür. Aman dikka et
El blendırları sürekli kırılıyor ya normal 😏
Nazar var kem gözlüler 🤣
Aferin sana. Tuttuğun şeyi dağıtıyorsun sanırım.
Aynen
Boylebir evin hizmetçisi vardır bugün izinlimiydi ne 😅
Evin hizmetçisi benim
Kovuldun ozaman 😅
Kadrolu temizliköiyim kovulmam kovarım ajzjsjz
😁😁😁
içli kötte yaparım
Daha da salla
Atarım bir gün
Annene yaptırıp atarsın biz burada kendimiz emek veriyoruz bir de ellerin kıllıysa hayatta yenmez o içli köfte
😂
Ya ne kılı be anneme yaptırmam kendim yapcam
Eh işte idare eder 😂
Haha kolay gelsin :)
Teşekkür ederim sjxnsn
Mna koymuşsun ortalığın
Biri görüşümü kaldırmış oha
Ne hayatımı be
Terbiyesiz herif
Baya ya
Rondo erken pes etmiş
habibi tava mı 😂