Kendi adıma konuşmam gerekirse çoğu konuda umursamaz oluşum başkalarının sinirini baya bozuyor 😂 Peki senin en sinir bozan özelliğin nedir?
#smell

Kendi adıma konuşmam gerekirse çoğu konuda umursamaz oluşum başkalarının sinirini baya bozuyor 😂 Peki senin en sinir bozan özelliğin nedir?
#smell
Baya utanmaz arsız ş*refsiz bir adam olmam sanırım. Çünkü insanların bana en çok sinirli olduklarını düşündüğüm anda söyledikleri şeyler bunlar benim hakkıma 😂😂 Ama bunun bende etkisi sıfır. Benim sorunum değil çünkü onların sorunu. Kendileri uğraşsınlar çözmeye banane 😒
Fazla bilgimin olması farklı farklı konularda sinir bozuyor. Yaa he en iyisini sen biliyorsun. Ya bi bkuda bilme diye suçlanıyorum. Ve hep diorum ki bir konu hakkında konusuyor muyum? İnanmıyor musun? Bana inanma o zaman. Ama ilgileniyorsan araştırıp doğruluğunu gör. Çünkü kanıtı olmayan bir konuda konusmayı sevmem. Tersi kanıtlanırsa da inkar etmem özür dilerim.
Oo iddalo ahshs😋😂
Umursamazlığım.
Birinden ya da bir şeyden gıcıklanayım inanılmaz bir vurdumduymazlık moduna geçerim. Çoğu kişinin hoşuna gitmez bu yönüm. Bense seviyorum.
Cevap
27Cevap
Kafama estiğini yaparım. Aldığım kararları kimseye sormam uygularım 😃
Yok artık durgun denizim eskidendi o ne bileyim pek bir minnoş tontiş teyze modundayım))
Yersiz sinirlenmelerim😬
Bütün olarak sinir bozucu bir insanım
Ahsh belli bak beğeni sayısından
Başarıyı temiz ama yorulmadan elde etmem. Arkadaşlarım dahi sinir oluyoruz biz çalışırken sen keyfindesin derlerdi öğrenciyken de bunu derlerdi şimdide benzer devam ediyor.
İnce düşünmem olabilir karşımdaki insanı düşünmek yoksa uyumlu huzurlu bir insanım benim dünyamda sinir öfke huzursuzluk olamaz yapamam ben kaçarım haa haa😄
Kibrim yüzünden birisini çok rahat bir şekilde silebilmem.
Kibir çok kötü bir unsur ama farkında olman da bişeydir
Sana göre, bana göre güzel bir dost. :)
bu da bence insanlardan saklanma mekanizması ama tabi sen bilirsin :D
Hayır alanını koruma mekanizması. :)
Dediğim yere çıkıyoruz ama neyse hadi :D
Kimseden saklandığımız yok demek istiyorum. ;) Alanım yeterli ve gereği kadar insan var. Gereksiz kalabalığa gerek yok. :)
Zaten olması gereken o da benim bahsettiğim şey duvar örmek :D doğru da anlamışsın aslında bu yanıtı verdiğine göre ARES :D
teşekkürler SMELL
ricalar :D
Gerçekten aşırı umursamaz ve gamsızım buna herkes sinirleniyor. Geçen sabah şöför kaza yapmış, araba 3-5 takla atmış saat 06.30 civarı. Şoförde bir şey yokmuş onu öğrendim sonra yattım uyudum.
Ne kadar yesem de kilo almamam, hiç birşeyi kafama takmamam, başımı yastığa koyunca uyumam, birine kızmışsam ne kadar yazarsa yazsın çatlasa da cevap vermemem bir sürü var.
Gerçekleri insanların suratına vurmam sivri dilli olmam, işlerine gelmez. Sevmezler.
Bazen karşımdaki insana ciddi gelen şeyleri dalgaya vuruyorum. Ama komikler napim bu benim suçum değil. 😅
Kafamın almadığı konularda boş boş ve umursamaz bakışlarım. Anında soğuk nevaleye dönüşüyorum.
Rahat adamım, her konuda da bunu uyguluyorum. İnsanlar hep bir panik ve telaş halinde olduğu içinde biraz kuruluyorlar :D
Aklımdan geçeni direkt söylüyorum bazen patavatsizlik olarak gözüküyor ama ben buyum
Inatçı oluşum, insanları umrusamam, gülerek lafımı sokmam ahdhshz
Ben bazen dinlemiyorum ya, aklımda başka bir şey varsa vs
Kimseyi ciddiye alamıyorum gülesim geliyo :D
Ailem hariç birinin söylediği umrumda olmaz he he der gecerim
Gıcık birisi olmam normalde değilmdir ama bazen çıldtrtabilirn
İnatçı olmam :D
Temizlik ve düzen konusunda da takıntılıyım :D
Kıskançlığım ve insanları fazla darlayan bir yapım var bunlar olabilir :D
Yanıma bomba düşse sigarami yakar izlerim benim dedem bile rahatliktan ölmüş
Sivri dilim gıcık etme huyum fevri davranmam umursamazlık bir de unutkanlığım olabilir😅
benimde gıcıklık yapabiliyorum çok naz yapıyorum bir yerde uyuyakalmak
erteleme özelliği olabilir belki galiba düşünmem gerek ama şimdi kim düşünecek
Biraz egoistim, bayram kandil doğumgünü yılbaşı vs özel günlerde aramam sormam hediye falan hak getire..
Zaten bir ortama girdiğim zaman hemen göze batan bir bir kişiliğim var ve bu yeterince sinirlerini bozmaya yetiyor ve birini sinir edip karşısında haykıra haykıra gülebilirim 😂
Vicdansızlığım olabilir😃
uu gaddar seni 😂😂
Ailem illâllah etmiş durumda jdjdj
Kız napıyosun ailene allah seni :D
Gerçekleri herkesin yuzune vurmam, mikronarsist kırılma yaşatıyorum herkese
Bir aslan burcu olarak her şeyde lider olmak istemem
Bazen çok soğuk olduğum söyleniyor
Aşırı inat olmam
Her şeye kırılıp, incinmem.
Tembel oluşum sanırım
Bazen fevri bazen sabırsız oluşum 😄
Duymamazlıktan gelmek 😂
Full paket sinir bozucuyum
Hiç birşeyi umursamam trip çekmem
Alınganlık ve duygusallık
Agresif olmam
Yok öyle huyum
İnadım olabilir bence.
Sinirlenirsem iyi laf sokarım 😅
Fazla rahat oluşum olabilir.
Umursamazlığım, sessizliğim, rahat tavrım.
zor ikna olur kolay ikna ederim
Ikile derim..
Sakinim ve unutmuyorum.
inatçıyım bu hayat benim
karasızlığım ve ani fikir değişiklikleri
Dobrayımdır bunu pek sevmez insanlar
Gıcıklık yapabiliyorum
Rahatına düşkünlüğüm.
Bazen patavatsız olabiliyorum
Eşimi sinirlendirmem 🙈🙈
İnatçılığım.
İmanlı oluşum