+1 yılYa abiciğim saçma sapan sorular sorup durmayın Ya yok anasını satayım annece erkekten olur mu bilmem neyden olur mu? Niye kızlar anneci olmuyor mu asıl kızlar anneci oluyor evlendikten sonra evlerinde ne olup bittiğine kadar anneleriyle konuşup sohbet ediyorlar ne var ne yoksa yetiştiriyorlar Ama yok kızlar kendi annelerine geldiği zaman her şey mükemmel ama Oğlan annelerine geldiği zaman Oğlan annelere kötü olmasın istemeyeyim benim annemi istemeyeni ben de istemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne annecim mi? Ondan hemen kaç! Çok sevmek değil ama anneci bir erkek seni öldürebilir (duygusal manada). Eşim sağolsun anneci bir tip değil. Annesi hala onu bebek gibi sever, en iyi anne odur, çevresindeki bütün anneler kötüdür, o en güzel hali ile yetiştirmiştir, en kıymetlisi onun evlatlarıdır falan ama... Mesela en büyük oğlu sigara içer, bunu annesine bizzat ben söyledim, gözümle gördüm dedim (neremle göreceksem) asla inanmadı, o kadar inkar etti ki içmez diye, bir an ben içiyorum da oğlu içmiyor sandım. Öyle bir şüpheye düştüm. Oğlanların anneci olmasına asla lafım yok aslında. Aslına bakarsak anneler oğlancı olmasın (oğlancı biraz şey bir kelime oldu ama). Eşim annesinin huyunu bildiği için çok üstüne düşürmez beni, bu konu hakkında çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü ben de bir erkek evlat büyütüyorum malum kınadığınız yaşıyoruz, yaşamak istemediğimden göz ardı ediyorum çoğu şeyi 😅🤫
00 Yorumla
+1 yılAnnesinin sözünden çıkmayan, tüm hayatını onun sözlerine göre dizayn eden biriyse bu kişi, olmaz.
Ama bir insanın annesini sevmesi kadar normal bir şey yoktur. Şahsen benim anneme olan sevgim çok daha farklıdır çünkü anne baba ayrıldıktan itibaren benle abimi çocukluktan bu yana çok iyi yetiştirdi, binbir maddi zorluğa katlandık.. Hiç ilgilenmemezlik yapmadı. Şimdi de iki oğlu ile gurur duyuyor.00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılAnneci erkek değilimdir ama annemin kararları benim için önemlidir.. Annem yüzünden zaten evlenemedim ama şu unutulmamalıdır ki annesine bağlı olmayan erkek eşine bağlı olamaz.. ben annemin kararlarıma saygı duymadığını düşünen biriyim. Gelinim benimle aynı evde yaşamalı diyen birisine hayır olmaz dersem bana küserse ben ne yapcam?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da annelikle ilgili tecrübelerimi paylaşmak ve sorularınıza cevap vermek için buradayım. 🌸
Anneci olmak, bir erkeğin annesine yakın ve saygılı olmasıdır. Bu, onun nazik, ilgili ve sorumlu olduğunu gösterebilir. Ancak, bu yakınlık bağımlılığa dönüşmeden dengeli olmalı. Kendi kararlarını verebilen, bağımsız bir birey olması önemli. Bir erkekte bu özellikler doğru dengelenirse, tam da aranan eş adayı olabilir! 💕 Unutma, annesine saygıyla bağlı olan bir erkek, kadınlara da aynı şekilde saygı gösterme eğilimindedir.
Erkeğin annesiyle yakın ilişkisi biraz da çocukken dinlediği mağaracık masallarından kaynaklanır! 🏰😊30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine değer versin elbette yani bir zahmet. Onu dünyaya getiren ve büyüten insana saygı ve sevgi duyması kadar doğal ve hoş ne olabilir. Asıl annesine saygı ve sevgi duymayan insandan olmaz.
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnneciden kasıt ne olduğuna bağlı ailesini seven insan mı yoksa annesinin sözünden çıkmayan mı? Birincisi sevdiklerine değer verir. Diğeri ise el akıllıdır. Kendi fikri yoktur. İkisi farklı şeyler
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir erkek anneciyse, hızlıca kaçın. Anneyi sevmek ayrı, bağımlı olmak ayrı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır anneci erkekten olmaz
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnneci erkekten de olmaz kadından da
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama zor olur gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tür erkeklere , ezik beta erkek denir ve beta erkekler zengin olmadıkça evlenemez. Evlenmeden para harici, bir kadınla birlikte olmaları da mümkün değildir. Ancak iyi sadık eş olurlar da kadınlar bu tür erkeklere genelde sadık eş olmazlar. Ancak yakışıklıysa, cinselliği iyi ise ve kadın da bakireyse sadık olabilir. Bu durumda beta erkekler, şöyle tanımlayalım;
Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem oğlum hem kızım var ve günün birinde hayatına girecek insanla kendi ailesini kuracağının bilincinde olması gerektiğini bilerek kendine ve yaşamına şekil vermesi gerektiğini bilerek büyümeleri için elimden geleni yapıyorum. benim onların annesi olmam onların eşlerinden çok sevilmem gerektiği anlamına gelmiyor. ben ne kadar onun kurduğu ailesine saygı duyarsam damadım ve gelinim bana evlat olduklarını ne kadar hissederse evlerinde o kadar huzurlu , mutlu olurlar aksini düşünen kaynana adaylarının bencilliği kadar iğrenç başka bişey daha yoktur.
10 Yorumla Anneyi sevip sayan adam altın gibidir ve kadinlara nasil davranacagini da bilir ama 5 yasindaki bir oglan gibi annesinin pesinden ayrilamiyor, kendi kararlarini veremiyor veya gozu annesinden baskasini görmuyorsa, neredeyse kendine özel bir hayati yoksa o erkek adam falan degildir. Bir gun kendi ailesini kuracak herhangi bir birey, ebeveynleri tüm hayatlariymis gibi davranirlarsa hayatta cok kaybederler diye dusunuyorum. Hem hayatlarina alacaklari eş bu durum dolayisiyla ondan sogur, hem de bircok is imkanini elde ederek basariya ulasmasi kat be kat zorlasir. Kısaca zavalli bir anne kuzusu olur hem kadin hem erkekten bahsediyorum🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılAnneci ve babacı olmak hiçbir zaman yetişkin insana yakışan bir tavır değil.. Kadın ve erkeğin ilişkisi kendi aralarında tamamen onlara özel yaşanmalı, hiçbir şekilde ne anneler ne babalar ne akrabalar ne de arkadaşlar o ilişkiye karışmamalılar, müdahale etmemeliler, üstün ve kutsal akıllarını vermemeliler, herkes o kadını ve erkeği gerçek anlamda başbaşa bırakmalı..
00 Yorumla
+1 yılYaşanmaz. Emzirme döneminden beri bağını koparamamış erkektir. Anne bir de dominant karakterse hiç olmaz. Kayınvalide kişisi oğlundan bol bol destekle gelin hanımı bir güzelde her fırsatta ezer. Eşte bitiyor her şey.
00 Yorumla
+1 yılBir insanın doğruları olur ve anneci ya da hanımcı olması erkeği değersizleştirir. Kadınlar duygusaldır o yüzden yanlış kararlar verir anneci olan erkek eşine, hanımcı olan erkek annesine haksızlık eder. Doğruları olan erkek annesi haksızlık yapıyorsa annesini eşi haksızlık yapıyorsa eşini susturur 👍
10 YorumlaAnne sevgisi bambaşkadır. Bir kadın annesini ne kadar seviyorsa , bir erkekte annesini o kadar sever. Anne sevgisi ile eş/sevgili sevgisi bambaşkadır. Annesine saygı duyan , seven erkek hayatında ki kadını da el üstünde tutar. Çünkü sevmeyi , sevilmeyi annesinden öğrenmiştir. Lakin bir yerde bu konu ikiye ayrılır. Anne sevgisi ve anne bağlılığı apayrı bir şeydir. Annesini seven erkekten zarar gelmez ama annesine bağlı bir erkekten eş olmaz. Hayatı boyunca annesinin dizinin dibinde oturamayacağını , bir zaman sonra evlenip kendi ailesini kuracağı bilincinde olmak zorunda. O benim annem diyebildiği kadar , o benim eşim/sevgilim de diyebilmek zorunda. Evlendikten sonra “aile” kavramı doğduğu ev değil , kurduğu evdir. Eşi , çocuğu ve kendisi bir ailedir. Anne sevgisi güzeldir evet , lakin bağlılık ve sadıklık eş’e gösterilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Elbette ama ayrı eve çıkacak ekonomi var mı bu ülkede?
- +1 yıl
Bahsettiğim şeyin zaten kendi evi olmasıyla alakası yok. Anneyle yaşamak demek , annenin dizinin dibinde olmak demek değildir. Evlendikten sonra o evin içinde de olsan aile bellidir. Şimdi ayrı ev ile ilgili düşünceme gelecek olursak; Evlenip kayınvalide ile yaşama durumu oldukça sıkıntılı bir durum. Bu tarz tartışmaların ve kavgaların yegane sebebi de zaten budur. Erkeklerde bir minnet duygusu ile eşe yapılan baskı oluşur. “Annemin yanında yaşıyoruz , alttan al. Annemle yaşıyoruz , cevap verme. Annemle yaşıyoruz , bir şey deme. Annemle yaşıyoruz , annem haklı.” Annesiyle yaşandığı için eşe karşı hep bir anne minneti öne sürülür. Annesinin lafından çıkmaz , çünkü minnet duygusuna girer. Ne yazık ki kadın bu evde dış kapının dış mandalı görevine bürünür. Bir kadın da , erkek de böyle bir duruma düşürülmemeli. Tabii ki her erkek böyle değil , lakin aileyle yaşandığında çizilen senaryo genelde bu oluyor. Bu yüzden evlilik gibi ciddi bir karar verilmeden önce ekonominin iyice oturtulması gerekir. Evlenmek için evlilik düşünülmesi sadece psikolojik zarardır.
- +1 yıl
Annesini seven erkek hayatındaki kadınıda el üstünde tutar ama anneci erkek hayatındaki kadını el üstünde tutmaz çünkü ona yer kalmaz başınında elininde üstünde annesi vardır kadını hiçe sayar hayatında hep en önde annesi olur o yüzden şimdiden söylim sonra pişman olma bencede anneci erkekten olmaz
- +1 yıl
Cennet annelerin ayakları altındadır birgün anne olduğunuzda sizi de görecem ben erkek çocuğunuz olduğunda ne hissedeceksiniz görecem sizleri
- +1 yıl
Şu an bir erkek çocuk annesiyim zaten ama benim demek istediğimle sizinki apayrı şeyler eşim sadece haftasonu pazar günü evde o günde köye gidiyor annesinin hanına ve oğlumu araba tutuyor kusuyor diye bizi götürmüyor her haftasonu annesiyle geçiriyor bize vakit ayırmıyor şu an ben bu konudan muzdarip olduğumdan öyle bişe yazdım bilip bilmeden yorumlamayın isterseniz anneci erkek iyi değil haala kendi ailesi annesi sanıyor. Aramızda başka bi sorunda yok ayrıca sırf anneciliğinden yapıyor
+1 yılAnneci erkekten olur. Anneci erkekelbet ki doğru yolu bulup hanımcı da olur. Mesela "annenin yemeği mi karının yemeği mi?" Diye sorduklarında bir erkeğe bence annemin diyebilmeli. Herkesin annesinin yemeği en güzelidir ve anne olunca anlıyorsun ki annen için bir dünyasın. Not bir erkek annesi djdjd
00 YorumlaBazı insanlar hayatlarını mahveden kişilerden vazgeçemez. Çok sevdiklerinden ya da çâresiz olduklarından değil, verdikleri emek sebebiyle yoldan geri dönmek ağır geldiğinden böyledir. Oysa bazı yollardan dönülür, bazı yolların ilerisi, aydınlığı, korunaklı bir yeri yoktur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar anneyi veya babaya bağlı olmakla , eşine ve kendi çocuklarına yani kendi ailesine bağlı olmayı , aradaki sevgiyi birbirine karıştırıyorlar maalesef. Oysa ki ikisi çok farklı şeyler. Anneye - babaya duyulan sevgi başkadır 👍🏻 ayrı bir yere koyulmalı ; eşine ve çocuklarına duyulan sevgi ayrıdır bunu asla birbirine karıştırılmamalı. İkisi de çok çok ayrı şeylerdir.. Anneci erkek sadece saçmalıyor işte, bence..
010 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 saçmalayacak bir şey yok ki bunda. Annenin yeri ayrıdır ayrı sevgi duyulur. Eşine ailene duyduğun sevgi ayrı bir şeydir. Bunlar birbirine karıştırılacak bir şey değil asla. Birbirine karıştıran saçmalıyor sadece dedim. Arada ki ince çizgiyi korumak lazım daima..
- +1 yıl
@yedirenk7 var yaa inan ki var. Çok çok saçma bişey bu. Kız çocukları babaya bağlı olurlar diye bir laf var. Tabii ki ne kadar gerçektir bu tartışılır. Çünkü anne ve baba boşanınca direkt anneye gidiyorlar genelde. Baba bi an da düşman oluyor. Oysa ki çocukların terbiyesini hem baba hemde anne verir. Babadan çekinmek diye bişey vardır aile de. Olması gerekende budur. Yoksa evde küfürler havada uçuşur. Dedim ya ev de ince çizgiler var. Ama tabii ki ikaz yolu ile halledilmesi gereken konular bunlar.. 👍🏻
- +1 yıl
@yedirenk7 aynen öyle 👍🏻 hemen buradan boşanacak olan çiftlere duyuralım. Tedbir nafakası diye bir olay var. Ve bu 1500 lira çocuk başına aylık. Yani mahkeme duruşma tarihi alındığı andan başlıyor kadına ödenmeye. Ve hiç bir gelirin olmasa da ödenmek zorundaymış. Ve bu para birikince ödenmeyince hapis cezası var , sicile de işleniyor. 👍🏻😂 boşanmak isteyenlere bilgi olsun bu. Tabii ki karşı tarafın 50 bin lira avukat masrafı ile birlikte..
- +1 yıl
@yedirenk7 aynen vallahi.. 👍🏻
+1 yılOlmaz. Annesini çok sevmeli evet ama eş ile anne arasındaki farkı her zaman bilmeli. Kimse anne gibi olmaz o başka mesele. Eş başka anne başkadır.
30 Yorumla
+1 yılErkek aykırı olmalı. Ama ailesini de yok saymadan korumalı. Hayatına gireni de aynı şekilde. Anneci veya babaci veya aileci olması kötü değildir.
20 YorumlaAnnesini sevmesi saygılı olması güzel bir şey ama annesi ve eşi arasında herhangi bir şey geçtiğinde annesinin yerinin ayrı eşinin yerinin ayrı olduğunu bilmesi bu ayrımı yapması gerekir aksi hâlde olgunlasamamıştır o erkek.
10 Yorumla
+1 yılNet söylüyorum sorumluluklarını ve kimin ne vasıfta nerede durduğunu karıştırmıyorsa ve biliyorsa olur hatta çok güzel olur ama saydıklarıma vakıf değilse henüz olgunlaşmamış o yüzden olmaz seni yıpratır
11 Yorumla- +1 yıl
**olgunlaşmamışsa o zaman demek istedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla olmaz çünkü büyümemiştir ve annesine davrandığı gibi davranır sanada. Evlenince seni hizmetkârı gibi görür annesini gördüğü gibi. Hemde büyümüş insan anneci olmaz. Sadece çocuklar annecidir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılAnneye saygı sevgi göstermesi ayrı bir şey evlendikten sonrada sürekli annesiyle zaman geçirmek istemesi ayrı bir şey... bazıları aşırıcı olunca göze batıyor ve can sıkıcı olabiliyor tadında olmalı her şey..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz kardeşim asla olmaz. Bir evliliğe anneler babalar karışmamalı. mümkünse çok uzakta bir şehirde yaşamak lazım. özel günler hariç görüşmemek lazım. bir evliliğe aileler karışırsa o evlilikten hayır gelemz mutlaka kavgalar anlaşmazlıklar çıkar.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur da fazla abartı bir şekilde annesine bağlıysa olmaz, her şeyin bir sınırı vardır ve hayatta sadece anneye bağlı kalmak saçmalıktır gün gelince ayrılık olması da gerekir ölümsüz değiliz sonuçta 🤷♂️
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra kendi aileni kuruyorsun anne babaya sevgi saygı gösterilir ama ailesinin önüne koymamalı bu kadınlar içinde geçerli sadece erkek için değil.
Bu tarz ilk ailesinden kopamayacak kendi ailesini kuramayacak insanlar evlenmesinler.00 Yorumla
+1 yılannesine saygı/sevgi duymayan adam eşinede duymaz. bunlar çok farklı sevgiler birbirine karıştırmamak lazım ama evlendiği zaman bir adamın önceliği kendi ailesi, yani eşi olmalıdır. başka türlüsünü asla kabul etmem.
00 Yorumla
+1 yılBelli bi yaştan sonra anne babadan kopmak lazım evlendikten sonra da asıl ailen karın ve çocuklarındır. Ailesinden kopamayan, onlara çok bağlı olan insanlar genelde evlendikten sonra eşini ve çocuklarını ailesine ezdiriyor.. Yani olmaz.
00 YorumlaAnnesini sevmeyenle olmaz (özel durumlar dışında) annesinin sözünden çıkmayanla da olmaz. Annesini sevip saygı duyacak ama ilişkinize karışmasına izin vermeyecek ya da etkilemesine diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılCevap anneye bağımlı mı ya da bağlı mı olarak 2ye ayrılır bence. Annenin her dediğini yapan ve denge kuramayan erkekle olmaz. Ama erkek annesine bağlı ise tadından yenmez o mutluluk. Anne farklıdır özeldir ve yeri ayrıdır. Erkek annesi bu durumu suistimal etmeyip evladının mutluluğunun sebebini geline bağlıyor ve onuda evladı kabul ediyorsa o annenin ayağının altı öpülür. Saçma tribe giren gelin adayının yerine de yenisi kolayca bulunur ama anne bulunmaz. Saygılar ☕
00 Yorumla
+1 yılBence asla olmaz
Çünkü anneye çok bağımlılar küçük çocuk gibiler
Hadi diyelim bu tür insanla evlendin
Seni "eş"olarak değil
Yeni bir "anne" olarak görücek ve dizede bağımlı olur bir çocuk sahiplenmek istiyorsanız evet evlenebilirsiniz
ya da evlendiğinizde bile 7/24 annesi yanınızda kalır
hiç başbaşa kalamazsınız
Sürekli annesini düşünür
annesini özler
Sizi annesi ile kıyaslayıp durur
"Mutluluklar❤️"00 Yorumla
+1 yılAnneci olup hayatında ki kızlara değer vermeyen sürekli gecelik ilişkiler yaşayan erkek de var kız kardeşiyla arası iyi olup kadınlara değer veriyorum deyip kadınlara yapmadığı şey kalamayan erkek de var annesiyle arası çok iyi olup bir başkasının anasına bacasına söven de var gülüm her şey karakter olgunluk meselesi olay net bukdr
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Annesinj sevebilir ama kendisine ayrı Bi aile kurmuş hâlâ annesini dinlemesi doğru olmaz o zaman kendi aile ilişkisini yurutemez sevgili halindeyseniz de annesi sizin oğluna anneci gibi şeyler söylediğinizi bilir ya da öğrenirse de oğlunun aklına girip sizden uzaklastircaktir kısaca olmaz gunumuzdeki çoğu bosanma" bence" anneci erkeklerden kaynaklıdır:)
00 Yorumla
+1 yılHayır, anneci erkeği sadece annesi sevsin. Biz demiyoruz ki annesiyle ilişkisini kessin ama belki sınırlar çizilmesi gerekir. Anneci erkek bunu yapamaz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılannesine değer veren bir erkek olmasını isterim ama "anneci"nin geldiği anlamı bilen hic kimse buna olur diyemez diye dusunuyorum 🙄
10 Yorumla
+1 yılAnasını sevmeyen ne kadar adam varmış 🤣
Anneyi seven insan esinide sever boş boş düşünmeyin annesine nasıl hürmet ederse karisinada hürmet eder.10 Yorumla
+1 yılOlmaz. Anneci babacı o'cu veya bu'cu olmak yerine kendi kararlarını kendi verebilen bir birey olmalı, yoksa neredeyse imkansız.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.
1 yılAnnemi dinlesem hiç bi iliskim olmazdı çünkü anneler mükemmel kızı ararlar. Tamamen Annesinin lafıyla haraket eden adamdan uzak durun
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Anne sevgisi elbette olmalı ama sevgilisini harcayacak türden değil. Aşırı ana kuzusu erkekler çekilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle düşünürsen erkek bulamazsın erkekleri annesi yetiştirir yüz verir, şımartır, erkektir der babasından almadığı tacizleri verir , babası ceza verir annesi gizli gizli çocuğuna arka çıkar kız çocuğuna ise tam tersi kırbaçlar durur.
00 YorumlaAnneci olmak, bağlı olmakla bağımlı olması arasında ciddi fark var. Bağımlısından olmaz kadınında erkeğin de.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılOlur elbette ailesine, annesine saygısı olan karşısındakine de saygılı olur. Aksi durum bence negatif yorumlanmalı.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Annesini sevsin tabii ki de ama anne kuzusu da olmasın yani. Anne tuvalete gidebilir miyim? sorusunu falan sormasın. Bilmem anlatabildim mi?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olur neden olmasın
Çoğu erkek annesini sever
Çünkü anneler her zaman çocuklarının yanında oldukları için
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılNe oranda anneci olduğuna bağlı sırf annesi istemiyor diye sevmekten vazgeçiyorsa annecidir o zaman olmaz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz imkanı yok olmaz. Herkes annesini sever değer gösterir el üstünde tutar ama annecilik çok başka ve toksik bir şey.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer vermek ayrı anasına aşık olmak ayrı. Bazı erkekler dengeyi kuramıyor, aşık erkekten olmaz aman amannnn
00 Yorumla
+1 yılAnnesini seven saygı duyan erkekten olur ama ana kuzusu erkekten olmaz. Anasının sözünden hiç çıkmayan erkekten olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAnne sözü ile hareket etmek evliliğine zarar verir erkeğin. Fakat evlendi diye erkek annesini de bir kenara atamaz.
00 YorumlaAnneler baştacıdir ama anneci erkek ya da kizla olmaz.. kendi annesini baş tacı yapıp eşinin annesine zerre saygı gostermeyenden hiç olmaz
00 YorumlaOnlar kendi kararlarını veremeyen pasif tipler oluyor genelde öylelerini fark ettiğin an kaç hiç durma
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Annesini sevmek herkesin hakkıdır, kaldı ki biz erkekler de annesini, babasını, ailesini çok seven bir kadınla evlenmem demeyiz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesıne saygı duyan seven ıyı davranan erkekten olur aksınden olmaz, annesıne baglı degıl bagımlı olan erkekle olmaz ıkısı cok ayrı seyler
00 Yorumla
+1 yılailesiyle iyi geçinen birisi eşiyle de iyi geçinip anlayış gösterecektir. ama aşırılığa kaçarsa tabiki de hayır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnneci olmayan erkek hanımcı da olamaz. Hanımcı olan erkek annesinden vazgeçtiği gibi el kızını da sever atar.
00 Yorumla Anneyi sevmek değer vermek ayrı, anneci olmak ayrı. O yüzden anneci erkekten bir halt olmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıl25inde anneci olan erkek 40ında hanımcı olur. ama şöyle bir durum da var; alfa birisi gelip tek tokatla karısını elinden alabilir.
00 Yorumla
+1 yılAnasını emecek gibi davranıyorsa olmaz ama saygısı hürmeti varsa olur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla olmaz, eril bile gelmiyo anne kuzusu gidip annesinin dizinin dibinde yatsın
20 Yorumla Kendi kararlarini veremiyorsa, her konuda annesinin onayı olmadan adım atamıyorsa olmaz!
00 YorumlaAnnesini sevmesi çok güzel bir şey ama eşini harcayacak kadarsa sıkıntı. Orta yolu bulmalı.
00 Yorumla- Devamını Gör (244)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat