Kişilik & Karakter En çok neyi yapmaktan üşeniyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yapmaya* En çok neyi yapmaktan üşeniyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben yaşamaya üşeniyorum maalesef. . 1 0 Yorumla
Zirve_zirve Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 52% +1 yıl Yeni bir kadınla tanışmak çok yorucu. Kendini tanıt onu tanı. olur mu olmazmı diye tart düşün amaaaan çok iş valla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bulaşık 🥴Sırf bunun için evlenmek istiyorum 😅 1 3 Yorumla Soran +1 yıl canım Yorumla Soran +1 yıl Sala. k demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Efendim bebeğim Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bazen öyle bir hal geliyor ki bana hiçbir şey yapasım gelmiyor 1 0 Yorumla
Faraziharnici Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ütü yapmaktan nefret ediyorum 😒 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Off şimdi kalkıp yapmam lazım Yorumla sokbor +1 yıl eee Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. ev isleri, yataktan kalkip yasamak. 2 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendime vakit ayirmaktan 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yollardan geçen vakitten trafikten 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çalışmaktan..🙄 3 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. İşe gitmek 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Usenmem 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yaşamak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben yaşamaya üşeniyorum maalesef. .
Yeni bir kadınla tanışmak çok yorucu. Kendini tanıt onu tanı. olur mu olmazmı diye tart düşün amaaaan çok iş valla
Bulaşık 🥴
Sırf bunun için evlenmek istiyorum 😅
canım
Sala. k demek istedim
Efendim bebeğim
Bazen öyle bir hal geliyor ki bana hiçbir şey yapasım gelmiyor
Ütü yapmaktan nefret ediyorum 😒
Off şimdi kalkıp yapmam lazım
eee
ev isleri, yataktan kalkip yasamak.
şu an analiz yapmaktan
Anlık moduma bağlı açıkçası