Bir şeyin kusursuz olması veya öyle bilinmesi sizde kaygı oluşturur mu?

Bir şeyin kusursuz olması veya öyle bilinmesi sizde kaygı oluşturur mu?
Hiç bir insan kusursuz değildir ya da hiç bir canlı bu yüzden de korkutmaz tabi ki de. her insanın kendince kusurları zayıflıkları vardır. ben de mükemmel değilim hatta oldukça da kusurlu bulurum kendimi
Bu bir erdemdir kesinlikle
Aynen öyle abim
Kusursuzluk olduğuna inanmam zaten 😅 onun için korkmam da Her insan hepimiz de kusur hatalar vardır Ama günahlar Allah'a Hesap da korku oluşuyor Elbette ki Kusursuz Canlılar varsa Peygamberler dir onlar çok güzel insanlar Özellikle Hz Muhammed Sav Efendimiz
Kusursuz görünen herşeyde illa ki kusur oluyor. Sadece iyi gizlenmiş oluyor. Tek kusursuz Allah'tır bana göre o yüzden korkutmuyor. Kusursuz olmak isterdim ama insanım imkansız
Korkutmaz ama ürkütür bir düşündürür. Allah kusursuz yaratır. Kusurları biz insanoğlu meydana getiririz.
O yüzden bi durup düşündürür.
Cevap
17Cevap
Hiç bir şey kusursuz yaratılmamıştır insanogluda öyle oyuzden bir şeyin kusursuz olacağını hiç düşünmedim oyuzden de kaygida duymadım
Rica ederim ne demek 🙋🤗🥰
Bir korkum yok çok şükür kusursuz da olamam zaten
Kusurlarıyla var ve güzel her canlı, kusursuz diyebilmek imkânsızdır , kusursuzluk kavram olarak ona yakın olma çabası içinde olmayı gerektirir ve bu da insanı dönüştürmeye yarar. Kusursuzluk korkutucu değildir, ulaşmak istenilen zirvedir, herkes ona ulaşmak ister.
Kusursuz olamsı gereken tek şey insanın ruhu olmalı düşüceleri, hayata bakış açısı, özünde her şey kusurludur hayatı böyle sevmek kabul etmek gerekir bana gelince mükemmel bir insan değilim olmayıda düşünmüyorum.
korkutmaz altında ne var acaba diye merak ederim zira şişirilen balonlar genelde patladığında fos çıkar
Şöyle diyelim, her şey yolundaysa bi b. k olacaktır.
Ve, kısursuzu istemem. Bi 100 de 30 luk pay olacak ki zihnin orayla uğraşsın.
Hayır korkutmaz memnunsam davam ederim öylede , bana kusursuz görünen başkasına kusurlu görüne bilir.
Hayr her şey kusursuz olmalı
Ben mükemmelliyetci biriym
Aslında insanlar kusurlu değildir bakan gözler kusursuz bakmak nedir bilmiyor
Kusursuz olmaya çalışırım ama kusurları görmezden gelirim çoğu zaman
Ben kimsenin kusursuz olduğunu düşünmüyorum brom ama bu beni korkutmazdı
Evet ve neyseki hiçbir şey kusursuz değildir 😅
Evet birinin mükemmel harika kusursuz gibi laflar demesi böyle beklentileri olması beni ürkütür uzak dururum o kişiden çünkü samimi gelmez
Kusursuz bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hayır korkutmaz
Kusursuz olmak isteyene korku ne hacet. 🤣 Benim böyle bir dileğim yok. Boş yere korkamam. 🤣
Hm kusursuz bir canlı yok dünyada
Benim nezdimde kusursuzluk düşüncesi bir hastalık sayılır
Öyle olsa kendimden korkarım. Şaka şaka.
😂😂
Korkutur öylesi yoktur çünkü
Altında şüphe ararım.
Evet kimse kusursuz değildir.
Elbette ve temkinli yaklaşırım
Evet çünkü kusursuz olan sadece Allah.
bilmem, hiç olmadım...
Korkutmaz ama kıllanırım
Duruma göre degişiyor
Tabiki çünkü hiçbir şey kusur değildir
Kusursuz da bile kusur var
Kusursuz insan yok tur
Yo ne güzel işte
Hic bir sey kusursuz degildir
Altın kural :” Nasıl bakarsan öyle görürsün”..
Hiçbir şey kusursuz değildir..!
Korkutmaz.
Kusursuz yoktur
Kusursuz insan olmaz
Hayır
Oluşturmaz Semiii
kusursuz olamaz
kusursuzluk yoktur korkutmaz olmayan şey
hayır
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?