Kişilik & Karakter Neden sevilmiyoruz düşündünüz mü hiç? busedemir321 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden sevilmiyorsunuz düşündünüz mü hiç?herkes çıkar menfaat derdinde neden böyle oldu insanoğlu Neden sevilmiyoruz düşündünüz mü hiç? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Düşündüm ve umurumda değil artık 0 0 Yorumla
Tekeli00 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Demekki değişen sadece devir değilmiş. İnsanoğlu hep böyleydi aslında ama sadece daha da arttı. 0 0 Yorumla
jigolatamasorsedat1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl haklısın bebiş, benim hesap gidince gördüm kimlerin çıkarı olduğunu, mecbur yeni hesap açtım 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Sosyal cürüme başladı 0 0 Yorumla
HeavyRain77 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türkiye böyle diğer yerler böyle değil 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Düşünürken uykum geliyor 0 0 Yorumla
Eskiüye34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çirkinim kiloluyum incelik beceriksizim 0 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnsan sonuçta bir hayvan ve çiğ sütle beslenir 😬 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Birilerinin beni sevmesine ihtiyacım yok. 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Düşünmeyi sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Düşündüm ve umurumda değil artık
Demekki değişen sadece devir değilmiş. İnsanoğlu hep böyleydi aslında ama sadece daha da arttı.
haklısın bebiş, benim hesap gidince gördüm kimlerin çıkarı olduğunu, mecbur yeni hesap açtım
Sosyal cürüme başladı
Sevgiyi haketmediğimizden
Türkiye böyle diğer yerler böyle değil
Düşünürken uykum geliyor
Çirkinim kiloluyum incelik beceriksizim
İnsan sonuçta bir hayvan ve çiğ sütle beslenir 😬
Birilerinin beni sevmesine ihtiyacım yok.
Düşünmeyi sevmem.
Allah sevsin yeter