Mutlu yaşam şartları herkese göre değişir. Kimileri aşk, para, kariyer derken; kimileri için sevgi, yardımseverlik, pozitif olmak olabilir. Peki sizin mutlu yaşam için ne olmazsa olmaz?

Mutlu yaşam şartları herkese göre değişir. Kimileri aşk, para, kariyer derken; kimileri için sevgi, yardımseverlik, pozitif olmak olabilir. Peki sizin mutlu yaşam için ne olmazsa olmaz?

Aşk'tan pek umudum olmadığı için ikinci en güzel mutluluk verecek şey dünyayı gezmek ve yeni yerler keşfetmek diyebilirim.
Sitedekilerin genel ruh hali aşktan yana umutsuz olmaları zaten. Bu kadar umutsuz olacak ne yaşadılar ben bilmiyorum. 🎗🎟
Güven kazanılan bir şey değil midir? Kazanmak için de birazcık bir zamana ihtiyaç duyulur. Sen sadece kendine ya da karşıdaki kişiye şans vermiyorsun/ zaman tanımıyorsun, bu da bir tercih sonuçta. Saygı duyarız.
Evet, anlıyorum. 🧭 Bol şanslar.
Rica ederim lafı bile olmaz 🥱
Cevap
12Cevap
Sevmek ve sevilmektir benim için
Artık sev ve sevil diye dua ediyorum gerçekten. Hep sevilmediğini söylüyorsun bense sevildiğini düşünüyorum. Sevgi senin beklediğin yerden/kişiden gelmiyor diye mi sevilmediğini düşünüyorsun, anlamıyorum.
Sağlıklı olmak, biraz para, gelişmiş ülkelerde yaşamak
Kaliteli insanlardan oluşan az ama öz bir çevre.
500 milyar milyon dolar
uh mswezğoswş sen bul kardeş payı yapalım
biliyorum sus sus çaktırma 👩🏻🦳
Ellerin güzelmiş
Merci!
İnternetsiz bir hayat
Bu da bir tercih sonuçta
Spor yapmak herşeyden herkesten önce ve önce kendini sevceksin
Cevrende ki assalaklardsn kurtul
Nasıl yani?
Mutsuzluk kalanları sutla
Evet güzel bir şart bu
Yasin kaç
Ogrencimisin
Yaşım yazıyor yaşıma göre de öğrenci olup olmadığımı bulabilirsin bence
Herkes doğru yazmıyor. Ve herkes te yaşına rağmen öğrenci değil.
Bu kadar şey yazana kadar, cevap verebilirsin.
Kapali kızların kibrinden de bıktık Anthony Quinnnn,
Bi bitmediniz gitti
Kapalı kızların kibri derken? Anlamadım. Ön yargıyla yaklaşıyorsun ben sadece ulu orta yerde kendim hakkında bilgi vermemek için üstü kapalı bir söyleyişte bulundum. Kendine gel istersen.
Kibir iste gördük. Ukala ukala kibirli cevaplar.
Tamamdır. Ben kibirliyim hiç tartışamayacağım şu an.
Öylesiniz zaten. Moda için kapanan kibirli kisilersiniz
Beyefendi saygı çerçevesinde eleştiri yapacaksanız yapın lütfen. Rahatsız oldum.
Saygı iste. Moda kapalisi arkadaşım.
İçinden geleni yapmak ve kendin olmak
Zevklerini yaşıyorum.
saygı, anlayıs, sevgı, sadakat..
Saygı ve anlayış gerçekten fazlasıyla önemli
olmazsa olmaz..
Sağlık tabi
Benyeterim.
Hayırlı bir eş
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar