Şahsi fikrim; herkesin sağlıklı bir düşünce tarzına sahip olmasına

Şahsi fikrim; herkesin sağlıklı bir düşünce tarzına sahip olmasına

Sağlıklı bir insan olsaydım, mutlu bir hayat yaşayabilirdim belki. Bu soruya kendimce başka bir cevap bulamadım. Beni mutlu eden şeyler çok kısıtlı.
Teşekkür ederim yorum için 🙏🏻 elimizde olmayan nedenlere üzülmemeliyiz hem yinede mutlu eden şeyler var bunu duymak güzel
Rica ederim. Aslında hayır üzgün değilim. Kayırsızım yani böyle 😐 😅
Evet mutlu eden şeyler var. Mesela uyandım ve iyi uyudum ve mutluyum. 😅
Kayıtsızım. 😒
Lanet klavye.
"uyandım ve mutluyum" işte bu👍
😊😊
Cevap
9Cevap
Aşka ihtiyacım var
Öncelikle sağlığa ihtiyacımız. Her şeyin başı sağlık 😅
Sonrasında çok şey sayılır. Güzel bir aile, iyi dostlar, bolca para filan 😂
Sağlık olduktan sonra her şey olur
Her şey olmaz da çoğu şey olur diyelim 😂 sağlığımız yerindeyken de fakirdik 😔😂
Mutlu olmanın zenginlikle alakası yok yahu 🤔İlla ki vardır ama fakirler asla mutlu olamaz değil, olursun. Ama sağlık yokken bi b. k olmuyor🙄😏
O konuda hemfikiriz. Her şeyin başı sağlık 😂
Fakirler de mutlu olur olamaz değil. Ama dertleri de olur. Ben şimdi mutsuz muyum. Değilim. Ama dertsiz miyim. Yine değilim 😂 😂
Zenginin derdi senden benden büyük be nunu 😏😏 yarın hangi kombini yapsam 🤔 şu çantayı şununla mı taksam 🤔 tatile nereye gitsek 🤔 gibi dertleri var. Dertsiz insan yokki 😂😂
Üfff asla altından kalkamam öyle dertlerin 😳 gerçekten işleri zormuş zenginlerin 😂
😂😂😂yaa yaa öyle
Toplum zihniyetinin değişmesi ve ekonomi de iyileşme ve ne yazık ki ben ikisinden de umutlu değilim :/
Ne yazık ki hiçbirimizin umudu yok 😔
Lafta umalım biz de ne yapalım elden başka bir şey gelmez 😅
Gelir sandıkta her şey elden gelir 🤣 beklesinler umut ederek bekleme sırası onlara gelecek az kaldı
Dediğin inşallah gerçekleşir o kadar ihtiyacım var ki şöyle bi mutlu olmaya 😅 bir şeyin değiştiğini görmeye :)
Çok yakında 😂
Olursa seni etiketleyip emoji yağmuru yaparım 😂
jjsjdsjds tamamdır bekliyorum bunu🤣👍🏻
Soruyu takibe aldım bile 👍🤣
yesss 🤗🙏🏻🙏🏻
Sağlık sağlık saglik bunlar oldumu başka birsey istemenize gerek yok geri kalanı elde edebilirsiniz
Ekonomik olarak kaygı yaşamayan bireyler mutlu bir toplumun anahtarı
Herkes istediği düşünceye sahip olsun sağlık ve param varsa gerisi umrumda olmaz yeter mutlu olmaya
Öyle mi😄
Normal bildirim var ama mesaj bildirimi yok
Sağlik, huzur, para✔✔✔
Aşka Güvene Huzura İhtiyacım Var Tabikide
Ayol beni kadın gibi giydirip makyaj yapıp yanınmda her daim olcak bjrj olunca 🌹💅💃
Düzenli birliktelik 🙂
Huzura.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?