- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki hayatında çok kötü şeyler yaşamıştır ve nasıl olumlu bakabileceğini bilmiyordur artık. Boşuna umutlanmak ya da umutlandırmak istemiyordur. Bir kalp masajı misalî hayata geri döndürmek lazım böyle insanları.
12 Yorumla- +1 yıl
Değişmeyebilir.
Değişim çok zordur. Değişir dersin ama değişmez. Tam değişti dersin bi anda eski haline geliverir. - +1 yıl
Öyle insanlar değişir. Kendimden biliyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkede hemen hemen herkes herşeyin olumsuz tarafına bakıyor ve bu ülkede o yüzden çoğu kişiyle sohbet edilmiyor maalesef. Yazılım çalışıyorsun olumsuz konuşuyor, borsa öğreniyorsun olumsuz konuşuyor, fizik öğreniyorsun olumsuz konuşuyor, sevgili buluyorsun olumsuz konuşuyorlar, sevgilin yok olumsuz konuşuyorlar, para kazanıyorsun olumsuz konuşuyorlar. Para kazanmıyorsun olumsuz konuşuyorlar...
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın valla
Herkes Bi tuhaf bi acayip.
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılyapım gereği pozitif bir insanım herşeyde hayırlı ve iyi bir yön aramaya çabalarım , herkes bu bardağın yarısı boş dese bile ben ısrarla hayırr en azından yarısı dolu bomboş olabilirdi ama değil derim
13 Yorumla- +1 yıl
Karamsar insanlarla anlaşabilir misin?
- +1 yıl
anlaşamam diyemem benim anlaşamadığım insan sayısı üç beş ancadır
- +1 yıl
Ne güzel 🥰
Pesimist insanlarla anlaşamam ve bence kimse anlaşamaz. Arada insanlar negatif olabilir ama bunu yaşam tarzı haline getirmiş ve çevresini de kendisi gibi olmasını isteyenlerden uzak duruyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Olumsuz bakış açısı ile gerçekçilik arasındaki ayrımını farkına varabilir mi insan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılRuh emici insanlardan hoşlanmam.
22 Yorumla- +1 yıl
Uzak mı durursun? Arınmak ve tazelemek için neler yaparsın?
- +1 yıl
Uzak duruyorum genel olarak
+1 yılBenim kadar olumsuz olsun. Ben 5 dakika o olumsuzluğu yaşayıp ayak tırnaklarımdan atıyorum. Bu kadarı kâfi. Uzatan bir herif istemem bunalırım.
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekçiyim ben diye diye her olayda olumsuz olasılıklar üzerine yoğunlaşsa yorulur musun? Bu olumsuz duygularla nasıl başa çıkarsın?
- +1 yıl
Kötüye meyilli olan iyiyi hiçbir zaman görmez. Tatminkâr olmaz. Tatmin edemezsin onu. Yetersiz hissetmeyi istemem.
Öyle arkadaşlarım var. Bir süre sonra içim daralıyor aslında. Ben ne yaşarsam yaşayayım pozitif kalmaya çalışıyorum ama böyle insanlar her şeyi yokuşa sürüyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet. Sen bu olumsuz yüklemelerle nasıl başa çıkıyorsun?
+1 yılBen öyle birisi değilim. Anlaşırmıyım bilmiyorum. Belki benimle birlikte bu düşünceleride değişir. Geçmişinde yaşadığı kötü olayların etkisi olabilir bu durum.
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar değişmez kolay kolay
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerrr şeyde bir olumsuzluk arayan insanlardan nefret ediyorum. Direkt beni negatif enerjilerinin içine alıyorlar deli oluyorum. Pollyanna olalım demiyorum ama biraz pozitiflik şart
11 Yorumla- +1 yıl
Seni anlıyorum. Negatif bakış yorucu oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla öyle insanları olabildiğince kendimden uzak tutuyorum. Sonuçta bir defa gelmişim bu hayata ne diye benim hayatımın içine edecek insanları yanımda tutayım ki. Yol veriyorum en acilinden. 😊😊
12 Yorumla- +1 yıl
Yol veremedin ve tutulup kaldın diyelim... Sen olumsuz yüklemelerle nasıl başa çıkıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEğer bu kastedilen kişi eşimse tabii ki sabrederim ve asla onun hatalarına odaklanmam sadece kendi davranışlarımla onu düzeltmeye çalışırım eğer illa ki düzelmiyorsa karşıma alır konuşurum 3 kez konuştuktan sonra eğer yine hala aynı şeylere devam ediyorsa boşanmaya karar veririm. Ki bosandim ben şiddetli gecimsizlikten ocak batıran biriyle evlenmiştim ama kurtuldum diyebilirim.
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çogu. zaman olumlu bakmaya çalışırım arada depresif mod oluşsa da. Hayat aynı modda kalmak için kısa..
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Hangimiz ara sıra depresif değiliz ki
+1 yılÇekilmez negatif insanlar. Allah uzak tutsun. Bende bazen olumsuz düşünebiliyorum ama genelde olumlu düşünürüm
12 Yorumla- +1 yıl
Bazen karamsarlığa kapılmak çok normal ama her olaya en kötü olasılıkla bakmaktan söz ediyorum. Yorucu olur sanırım
- +1 yıl
Öyle yorucu olur. Kişi hem kendisini hem de çevresini yorar. Küçük bir cehennem yaratır adeta
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok değilim olumlu bakıyorum, sadece şüphelerim oluyor kolay inanmıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Olumsuz yüklemelerle nasıl başa çıkıyorsun? Nasıl arındırıyorsun ruhunu?
- +1 yıl
Hepsine katılıyorum 🥰
Her şeye olumsuz bakan ve sürekli eleştiren insanlardan zerre kadar haz etmiyorum. Ve bir araya gelmek kenarı dursun, anlaşmam bile mümkün değil. Nefffreeett ediyorum var, içim kararıyor onları gördükçe :@
10 YorumlaBen hep olumluyumdur. Olumsu bakanla da anlaşırım ve modunu hep yükseltirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel. Enerjin bol olsun
- +1 yıl
Ben pozitifim
+1 yılTam tersine her şeye pozitif bakıyorum. Sürekli negatif düşünen biriyle olamam
18 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsan?
- +1 yıl
Öyle birini sevemem ki
- +1 yıl
Belli olmaz
- +1 yıl
Onu diyorum negatif bunu diyorum negatif olmaz sevemem belli yani benim için. Kısmen negatif pozitif olabilir
- +1 yıl
Evet haklısın
- +1 yıl
Trafik kazası yapıp bu kazayı pozitif düşünmüş biriyim ben
- +1 yıl
Gelmiş geçmiş olsun.
- +1 yıl
Sağol 🙏🏻🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abla benim adım hıdır elimden gelen budur daha iyisi varsa kapı orada.
16 Yorumla- +1 yıl
Oldukça keskin bir bakış açısı
- +1 yıl
Abla ben zaten elimden gelenin fazlasıyla yapıyorum. 111 gün oldu Toygar doğalı. Ben bu 111 gün boyunca gecede bir kaç saat içim geçti onda da tv falan açıksa duydum. Ama dün ilk defa 8 saat normal uyudum. İkisi rahat etsin. Başka derdim yok. Benim oğlum bu 111 sabahta hiçbir zaman ağlayarak uyanmadı.
- +1 yıl
111 gündür mü babasın? Hayırlı olsun
- +1 yıl
Allah bağışlasın
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. O tip insanları sevmem herseye negatif bakanlarla yapamam oyleleriylede geçirmekte zordur
12 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hic anlaşamam uzak dururum, olumsuz düşünen negatif insanları enerji sömürücü olarak görüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum
+1 yılAynı davranırım kimsenin dert babası olamam
114 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin sürekli karamsar şeyler söylerse?
- +1 yıl
Umursamaz olurum
- +1 yıl
Kolayca yapabilir misin?
- +1 yıl
Yaparım beni düşünmeyeni bende düşünmem
- +1 yıl
İyimiş
- +1 yıl
Her şey karşılıklı olmalı
- +1 yıl
Bazen denk gelmeyebilir
- +1 yıl
Sürekli olursa soğurum
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Kim bunu yapan
- +1 yıl
Kimse değil
- +1 yıl
İyi o zaman şanslısın 😂
- +1 yıl
Hı hı
- +1 yıl
😅
- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBen orta tarafından bakarım herşeyede olumsuz bakılmaz
16 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin böyle biri ise?
- +1 yıl
Uyum sağlamak istiyorsan zaten zıt kutuplar iyi geçinir
- +1 yıl
Yorucu olabilir
- +1 yıl
Her ilişki yorar ama önemli olan bir yerlerde uyum sağlamak yoksa mükemmellik yoktur
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Her ağacın bir yontulma yöntemi vardır bunu unutma yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinir oldugumu insan tipe benden uzak dursunlar. karamsar seyler
14 Yorumla- +1 yıl
Ya karamsar birini sevdiysen?
Cevap sahibi+1 yılsevmem ya 😁
- +1 yıl
😄 Zaman neler gösterir bilinmez
Cevap sahibi+1 yılsu gibi hatun akitmis birine dedin bunu. zaten asik olamadigim gibi kolay kolay sevemiyorumda.
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bardağın dolu tarafını görmek lazım yoksa hayat çekilmez
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ama sevgilin karamsarsa?
- +1 yıl
Anlıyorum
Pek anlaşamam ama yine de öyle bir insan hayatında olacak
10 YorumlaNegatif insanları hiç sevmiyorum yaa ben genelde hep olumlu bakanlardanım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olumsuz bakan birisi acayip negatif enerji verir azıcık ötede oynasın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Anlaşamıyorum. Bende herşeye olumlu bakmıyorum ama olumsuzada çekmemek için çabalıyorum.
10 YorumlaO kadar abartı olamaz tabi ki de, her şeye de olumsuz bakılmaz ama evet kısmen onlardanım ve yine evet anlaşabiliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Dengeyi kurmak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana negatif eneji veren hep depresif olan ve bunu bana yansıtan insanı hayatımdan çıkarırım çekemem valla
02 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsan?
- +1 yıl
Sevemem deli olması gerek onun
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye olumsuz bakan biriyle anlaşma ihtimalim balinaların uçma ihtimalinden daha az.
03 Yorumla- +1 yıl
Ama çok sevmişsin. Olamaz mı?
- +1 yıl
Hayır olamaz bir insanın tüm enerjisini alan bir kişiyi sevmek onun sonunu getirir karanlığa hapseder ruhunu yaralar bence.
- +1 yıl
Anlıyorum 😊
Hayır negatif insanları asla sevmem
10 YorumlaYok ruhumu emer
10 YorumlaOğlak ve aslan burcu
12 Yorumla- +1 yıl
Terazi?
- +1 yıl
Sahte terazidir o
+1 yılBen bakmiyorum ama olumsuzluk cok maalesef
12 Yorumla- +1 yıl
erkekler realist oldukları iddiasıyla negatifler bence
- +1 yıl
Olabilir
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Öyle insanlara pek tahammülüm yok maalesef.
17 Yorumla- +1 yıl
Herkes pozitif insan istiyor. İnsan, negatif olduğu zamanların farkına varıyor mu acaba?
- +1 yıl
Genelde pozitif bakarım ama bazen negatif insanlar bezdiriyorlar. Mesela bu gün, hep beni düşündüğünü söyleyen bir insan (ki asla inanmadım) kazanda bir sıkıntı çıktı, çay soğuk gidince kalabalık masada millete şov yaptı. "Buaya bir daha gelip çay içmeyin" kelimelerini diliyle değil, tüm tavırları ile söyledi adeta. İnsanın bildiği halde, çay kötü olmadığı, sadece biraz soğuk olduğu için bu tavra bürünmesi, üç kuruşluk aklı ile alay etme çabası, insanın enerjisini sömürüyor, sonrası benim negatifliğim. İnsanın kovası geliyor ama, bunların en genci 60 yaş üzeri.🙂
- +1 yıl
Çok haklısın. Bak geçen pencere açık kalmış, yağmur vardı içeri biraz su gelmiş. Bi bez ile kuruladım bitti gitti hani Bi birikinti olmamış öyle düşün.. Eşim bağırıyor burası göl olmuş diye... Yahu ne Gölü?
- +1 yıl
Ya en ufak Bi şeyde 'başımız belaya girecek' diyor. Selamun kavlen
- +1 yıl
inşallah :)
+1 yılİki tarafına da bakarım ben
14 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin böyle biri ise?
- +1 yıl
İyi her zaman cepte önemli olan kötüyü kazanabilmek 😉
- +1 yıl
Kolayca yapabilir misin?
- +1 yıl
Kolayı herkes yapar?
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bardağın her tarafına bakarım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli aşağı çekerse olmaz
10 Yorumla Yapamam öyle biri değilim
10 YorumlaAnlaşamam karamsar insanlar canımı sıkıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlumlu düşünmeme hastasıyım
10 Yorumla
+1 yılSevgilin olumsuz biri mi
15 Yorumla- +1 yıl
Bursa soruları ben sorarım 😄
- +1 yıl
Bende sorarım efenim 😅
- +1 yıl
Sevgilim yok evliyim
- +1 yıl
Evliliği önerir misin 😊
- +1 yıl
Evet öneririm ama evlilik herkese göre değil
+1 yılsürahi olur genelde
12 Yorumla- +1 yıl
Sonuç?
- +1 yıl
bakmam
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bomboş
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı karamsarsın?
- +1 yıl
Çok zor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşamam ya negatif yayar öyleleri
02 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsan?
- +1 yıl
Yok ben öylelerini sevemiyorum işte ksksskks
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapamam içim daralır sıkılırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir asla
10 Yorumla
+1 yılAnlaşabilirim
10 Yorumla
+1 yılOlumlu bakarım genelde..
10 YorumlaHerseye olumlu bakanlardanım
02 Yorumla- +1 yıl
Çok olumsuz bakıyorsa ve seviyorsan?
Mümkün değil
02 Yorumla- +1 yıl
sevdiysen?
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İmkansiz
02 Yorumla- +1 yıl
sevdin diyelim.. enerjini nasıl yüksek tutarsın?
eh b
10 Yorumla
+1 yılAnlaşamam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım