Her türlü yoruma açığım nasıl olsa sadece fotoğraf ve kullanıcı adı üzerinden yorumlanacak. Yazdığım görüşler en önemli değerlendirme ölçütü ama profilim gizli. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılCana yakın sıcakkanlı birisin herkesle konuşur ama herkesle samimi olamayacak birisin yerini bilirsin.
İnsanlar seni dışarıdan bilgisiz biri gibi görürken aksine onlardan daha çok bilmeni gizleyip farkını bu şekilde ortaya koyan biri gibisin gibi geldi bana
Soran+1 yılBen teşekkür ederim ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılNe münasebet bacım. Sen önce kendini bir yorumla hele. Mesela biz seni yorumlayacaksak bence hiç de sevineceğin yorumlar almazsın. O yüzden başta sen eleştiriye açık misin onu öğrenelim. 😊😁
06 Yorumla
Soran+1 yılYorumla
- +1 yıl
Ben seni eleştirmeye kalksam şu an sadece dış gorunusunden eleştirecem. Olumlu ya da olumsuz eleştiri ama şöyle bir durum var bu hiç ama hiç adil değil. Bir binayı bile sadece dıştan bakarak yorumlayamayiz. O yüzden ben sana kıyamam bacım. 🤗🤗
Soran+1 yılDış görünüş onu nerden gördün
Yarabbim ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hiç yaşamak istemeyeceğim bir yaşantı tarzı neyse- +1 yıl
Pardon da benim neyimi yorumlayacaktin ki? Türevi geometrik yorumuna nasil baktığımı mi yorumlayacaktin mesela?
Soran+1 yılOw türev bilginin olması eyiymiş.
İnsanlara nasıl yorum yapmışsam sana da öyle yapacaktım- +1 yıl
4 dil biliyorum kızım. Merak ettim cidden nasıl bir yorum yapacaktın bana dm den yazsana bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi yorumla bakalım. Ne çıkacak bizimle ilgili?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatının büyük bir çoğunluğu kadınları tanimakla geçmiş bir kadının vücudunu kadından daha çok tanıyıp insanlarla o şekilde bir bağın olmuş durumda.
Cinsellik senin için birçok konudan daha ön planda buda tecrübe olarak farkını koruyor.
- +1 yıl
Teşekkürler. Tamamen değil ama büyük ölçüde doğru diyebilirim.
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılYorumlayabilirsin olur..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBi de sen yorumla aşko bakalım nasıl birisini görüyorsun karşında
13 Yorumla
Soran+1 yılGuzel düşüncelerin ve benliğini kendi elinle değmeyen insanlara heba eden ama sonunda buda bir tecrübe oldu deyip kendini komple değiştiren biri olarak görüyorum ve bu halin çok güzel böyle kal 🌸
- +1 yıl
Oyşş teşekkür ederim🥲 hiç merak etme🥰
Soran+1 yılBen teşekkür ederim 🌸
+1 yılHadi yorumla bakalım. Beni yer ama. Kötüle beni.
18 Yorumla
Soran+1 yılSitenin trol sorularını oluşturan kesmin başını çeken kız değil misin sen 😅
Arada bir ciddi damarın tutuyor yargı machinesi oluyorsun ha- +1 yıl
Ben neymişim? 🤣
- +1 yıl
Yargı dağıtıyorum şu an doğru. 🤣
Soran+1 yılBiliyorum 😂
Arada geliyorlar onun dışında komik birisin- +1 yıl
Valla geldi bugün. Çok geldi hem de. Bi kısır yaptım bunalımını hâlâ atamadım. Mutfağa girmek beni geriyor. 🤣
Soran+1 yılYa ahah kısır yaparken düşüncelerini kısır bırakma diyesim geldi
Soru Sor misafir gelelim haha ozel davet istiyorum ama
Sakin ol- +1 yıl
🤣🤣 kız anam hasta oldu. Herkesi dövesim var. 🤣🤣
Soran+1 yılYa geçmiş olsun neyi var
İyi bakmamışsın kadına bence ilk kendini döv
- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılProfil açık istersen öyle bak yorumun tutsun
16 Yorumla
Soran+1 yılSende baya koç kadını havası sezdim
Duruşu dik konuşmaları ketum kendini bilen oturaklı birisin.
Geçmişini kabullenen ama ona sebep olanlara kan kusturacak bir havan var ya- +1 yıl
Aslan burcuyum (ateş grubu yakınlaştın) Geçmişe takılmam ama geçmiş geleceğimi şekillendirdiği için faydalanacağım her an için yatırımım aslında. "Kan kusturmak" sanırım yerinde oldu ama benimle ilgili bir şey değil genelde aklını yemiş insanlar görünce hatırlatmak iyi geliyor sinirim geçiyor. Burası böyle insanlarla dolu olduğu için dünyaya olan sinirimi burada çıkarmam mümkün. Stres atıyorum resmen
Soran+1 yılEmin ol bende akrep burcuyum ve aynı şekilde öyle yapıyorum ve şunu da fark ettim
Boş boğaz gereksiz samimi olan insanların kafasını koparacak gibisin ya haha
- +1 yıl
😂😂😂 günlük spor o hocam
Soran+1 yılAyş Aslan kadınları ile aynı olduğumu anladım şimdi
- +1 yıl
Her aslan kadını bence tam olarak öyle değil karakter meselesi bence karakterlerimiz benzer olabilir ama yaklaşım farklı. Mesela ben doğru yanlış bakımından insanlara ve ya kendime öfke duyarım sonuçta yargılarım. Ama akrep olduğun için sen intikam ve gururun için aynı şeyi yapmış olabilirsin😂
+1 yılBen de kendimi bildim bileli Fenerliydim artik bugun pes ettim. Biraktim futbolu falan da. Herkesin herseyin ta 4mk
Neyse yorumla hadi..
03 Yorumla
Soran+1 yılYa senin genel olarak hiçbir şey umrunda değil ama çok nadir de umrunda olacak şeyleri de ölümüne kafaya takan bir yapın var.
Ah be Fenerbahçe elbet güldürecek bizi inşallah- +1 yıl
Ölumune kafaya taktigim sey olmadi daha henuz ama umursamazim evet 😂
Fenerden umudu kes bence bdbd
Soran+1 yılYok bizimki ebedi bir aşk salamam feneri
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi gelsin yorumlarrrrr
okuyan herkes yorum yapabilir … yorumlar açık
00 Yorumla
Evet yorum bekliyorum. foto bugune ait
00 YorumlaOlur
Bu arada bende fenerliyim aynı şeyler aklımızdan geçiyor😅
13 Yorumla
Soran+1 yılFenerli kadınlara aşığım o yüzden bence başka söze ne hacet
Mükemmelsinn 🌸
Soran+1 yılRicalar efendimm
+1 yılYorumla diyeceğim ama görmemişsindir muhtemelen 😂 uydur bir şeyler 🤔
012 Yorumla
Soran+1 yılSallamasyon enerjim yerine gelsin öyle 😂
- +1 yıl
Aman unutma sakın. Merakla bekliyorum 😂
Soran+1 yılTmaam ama öyle beleş kişilik analizi yapmam fal atacağım büyücü gibi konuşman gerek beni kandır olur muu 😂
- +1 yıl
Genç bir kadını kandıran kötü biri olmak istemiyorum 🥺 beni buna mecbur etme 🥺
Soran+1 yılSen alışıksındır 🥺
- +1 yıl
Hayır mevlana şekerim 🥺 kandıramam seni akide şekerim 😔 bunu isteme benden pudra şekeriiimmm 😭😭😭
Soran+1 yılTövbe yarabbim
Bu iltifatları karına söylüyor musun- +1 yıl
Bekarım 🥺 beni evinin adamı, çocuklarının babası yapacak zengin karımı bekliyorum daha 😔
Soran+1 yılİnşallah bulur seni alman 60 a yeni girmiş bir ayağı çukurda 😄
Yakındır 6. hislerim kuvvetli sen hiç merak etme- +1 yıl
İyi dileklerin için teşekkürler pamuk şekerim 😇😂
Hiç pamuk şeker yemedim ben elma şekerim 🥺 elma şekeri de yemedim küp şekerim 😂😂
Soran+1 yılYa en son engel listemde şeker diye kalacaksın ama neyse sus artık
- +1 yıl
🥺😔😭
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur..
11 Yorumla
Soran+1 yılYeniliklere, size mutluluk verecekse eğer asla karşı değilsiniz. Monotonluk hiç hoşunuza gitmez bundan dolayı sohbeti saran birileri sürekli konu konuyu açan tipler daha çok ilginizi çeker gibi geldi.
Onun dışında bedeninizi ruhunuz ile butunlestirip kullanmayı bir adım önde bulursunuz
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olur tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılSitede gergin olarak duruyorsun bence hiç öyle biri değilsin insanların seni böyle bilmesi hiç umrunda değil ama arada düşünüyorsun niye acaba böyle dedi diye. İnsanlara anlatmaktan çok kendinle dertleşmek daha hoşuna gidiyor karşı cinse karşı bir gardın var onu yikabilene aşk olsun katı kuralları olan biri gibi geldin
Bende fenerliyim bir susmadı zımbırtıları
15 Yorumla
Soran+1 yılAğlamak yok yüreğim şarkısı çalıyor kafamın içinde ya
Soran+1 yılBiraz biz gülelim evet yeter
Soran+1 yıl💛💙 karizma
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur..
12 Yorumla
Soran+1 yılAşk kadını kitabı yazsan cuk diye oturur ya 🌸.
Sevdiğin için elinden gelenin fazlasını yapar korur kollar kimseye yedirtmezsin sen.
Bir insanı sevsen eğer konu kapanmıştır onun kusurları yanlışları gözünün önünde bile olmaz çünkü bu konuda çok seçici olduğun için konuştuğun insanı da gayet iyi tanıdığın için ufak şeyleri sorun etmek yerine ben biliyorum zaten amacını gereksiz tartışmaya maal vermeyelim havası var- +1 yıl
Ayyy ne güzel bir yorumlama çok teşekkür ederim 💕🙏🐰
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tabi ki
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok ağırbaşlı birisin, seni gülerken bile zor görecek insanlar var ama yakın çevrene de asla ciddi olamayacak birisin dışarıdan ketum sert bir yapın var ama için hâlâ masum çocuğu yaşatıyor sadece yorulmuşsun dinlenecek omuz ararken arada hırçınlaşıyor gibi geldi
Gönder gelsin Neriman
11 Yorumla
Soran+1 yılNeriman hastası 😅
Valla abi kim üzülür kim kırılır umrunda değil ağzına geleni ince şekilde söyleyen birisin kimse umrunda değil.
+1 yılYorumla bakalım 🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılYeni görüyorum sizi pek site de her görüşe cevap veren biri değilsiniz.
Kalite soru seciyorsunuz- +1 yıl
Yıllardır burdayım aslında
Soran+1 yılBilmiyorum yeni denk geldim
Yorumla buyur
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez görüyorum sizi hesap yeni galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler zıplar şimdi hemen
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek dusmani olduğun ne kadar belli oluyor ama tâbi abaza olanlara ahah
Of zaten gereksiz bir etkileşim aldı soru
Cevap sahibi+1 yıl👏👏👏👏👏👏👏 kesinlikle canım
+1 yılOlur
12 Yorumla
Soran+1 yılBirçok kez siteden gitmek isteyip ama zaten birçok insan burada ha dışarıda konuşmuşum ha burdan deyip yine ve yeniden hesap açan birisin.
Sert bir yapın var kimi üzdüm kırdım umrunda olmaz hak edene pişman olacak şekilde dersini verecek gibisin- +1 yıl
Teşekkür ederim ama siteden kimseyle iletişim muhabbet halinde değilim olacağımı da düşünmüyorum 🤷♀️ birisi için gelip ya da gitmiyorum.
+1 yılOlur
14 Yorumla
Soran+1 yılSiteye yanlışlıkla gelip aman Yarabbi burası ne derken kalmayı seçen biri gibi geldin ahah
- +1 yıl
Yok öyle olmadı😄
Soran+1 yılBilmiyorum normalde kimse isim soyisim koymaz
- +1 yıl
Kendi ismim değil zaten
+1 yılOlur
15 Yorumla
Soran+1 yılİradeni yönetmekte güçlük çekiyorsun kafanı çelen bir şey olunca teslimiyet duygun her şeyin önüne geçiyor.
Kendini ezdirmek istemiyorsun ama bazen ne söyleyeceğini çok düşünüyor gibisin- +1 yıl
Kafadan mi salladın yoksa ciddi tahmin mi
Doğru değil bu arada - +1 yıl
Bazı konularda zorluk çeksemde yapıyorum
Soran+1 yılBilmem görüşlerine göre konuştum
Muneccim değilim- +1 yıl
Felsefeye merakın var mı
Düşünmeyi seven birisisin
Yoruma açığım 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zaman sonra tanıdıktan sonra anca yorum yapabilirim ya
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yap
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç kolay biri değilsin senle anlaşmak ve seni anlamak sabır işi. Ailene düşkün bir yapının olduğu kadar işine de düşkün birisin. Sorumlulukların zevklerinden önde gelir ondan dolayı bazen bu yönüne kızan insanlar olabiliyor. Ben buyum ve baştan beri böyleyim daha öğremediysen o senin sorunun gibi bir hava sezdim ama bilemedim
+1 yılOlur. 😀
18 Yorumla
Soran+1 yılBaya ilginç birisin 😅
Pp yeterli gibi yeniliklere alışık bir havan var.
Olsun ne olursa olsun kötü olsa da biz iyiye yorar yine güzel bir pay çıkarırız havası
Bu arada ilk kez gordum sizi ondan bilmiyorum- +1 yıl
İlk kez gordugune emin misin 😮Astrolog Meralden iyisin kesinlikle 😅
Soran+1 yılBu herkese olmaz bu arada çoğu kişiye cevap bile yazamadım herhangi bir şey hissetmediğim için 😅
Teşekkür ederim
6. hissim biraz var- +1 yıl
Benim de kuvvetlidir 6. hissim. Aslan burcu olarak 😀Valla helal olsun iyi bildin
Soran+1 yılOf gelse herkesi yorumla şimdi 🙄
Pişmanım soru sorduğuma- +1 yıl
Mecbur degilsin sonucta 😀
Soran+1 yılYa ne bileyim sonuçta ben bu işe giriştim insanların suçu yok 😅
- +1 yıl
O zaman soylenme 😀
+1 yılOlur 🐣
11 Yorumla
Soran+1 yılEskiden sabırlı saf uysal biriyken şu an hırçınlaşmanın sebebi böyle kanını emen insanların olması olabilir.
Artık dünya umrunda değil hak edene hak ettiğini veririm vermesem bile yokluğum koyar kafası var sende
Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Oluuur
12 Yorumla
Soran+1 yılKalbin çok ponçik senle konuşan insanların sana karşı naif olmaları gerek kırılgan bir yapın var. Özellikle bir iletişim halinde olduğun insanların bu özelliğini bilip hatanı güzel bir şekilde dile getirmeleri seni kırmamaları daha hoşuna gider. Öbür türlü hatandan çok konuşma üslubunu kafaya takacak bir yapın var.
Ve bunları yazarken eleştiri konusundaki hassasiyetini göz önünde bulundurarak yaptım.
Ponçik kalbini koru ama asla üzülme değmeyen andavallar için 🌸
Yorumla
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara karşı çok basit bir yaklaşım tarzın var şöyle bir şey olur onu sadece tek yönlü düşünür gibisin irdelemeyi sevmezsin çünkü ben o anlamda söylemedim ama o, o anlamda anlamış niye sormak yerine yargıladı mevzusu olacağı için birçok şeyi umursamazsın.
Seni anlamalarını bekliyorsun ama unuttuğun bir şey var herkes farklı herkesin düşünce yapısı senle bir olsaydı eğer birçok insan olmazdı o yüzden bazen kendini anlstirkan daha açıklayıcı olursan eğer iletişimin daha iyi olacak.
Onun dışında gördüğüm kadarıyla kendi halinde dışarı pek sevmeyen hemen eve geleyim kafasında olan birisin insan sevmiyorsun hele ki saçma sapan birbirine benzeyen insanları.
O topluluk seni sıkıyor uzkalasmak sana herkesten ve her seyden daha iyi geliyor.
Birazcıkta özgüvenin artsa gayet iyi olur.
Gördüğüm kadarıyla bunlar yanlış varsa da toyluğuma ver zamanla artıkk
Soran+1 yılYo sus ben seni senden iyi tanıyorum şekerim
+1 yılYolla gelsin
14 Yorumla
Soran+1 yılAhah sorularıma görüş yazsın da bir konuşayım dediğim birisin sen.
Böyle dediğim dedik elini masaya vurup benim istediğim daha doğru benim istediğim olacak başka bir alternatif olsa bile kendinize saklayın benim kararım daha doğru.
Tartışmaya kapandı bitti diye bir duruş sezdim- +1 yıl
Ayyyyyyyy şu anno kadar mutlu oldum ki valla moloz tozları arasında ağlıyacağım. Daha önce sorularına gelmediğim için bin pişmanım teşekkür ederim hepsi de doğru öptüm😍😘
Soran+1 yılAys ben teşekkür ederim canım 🌸🌸
Yok estağfurullah
Yeni tanıştık daha bundan sonra başlıyor diyelim biz ona- +1 yıl
İnşallah. Çok sevindim, öpüyorum🏵️💕
Tabii
12 Yorumla
Soran+1 yılMaskeli kız ahah
Gizem senin için baya önemli
Ve gizli olmaktan insanlara kendini açmamaktan haz duyuyorsun biraz ben susayım onlar beni keşfetsin bende oturup oyuncu olayım cinsinden
+1 yılOlur
13 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığın ve yaşanacak şeyler için azıcık pişmanlık duysan da kader inancin sayesinde buda bir imtihandır demek ki daha iyisi olacak diye şu an üzülüyorum kafasında olan birisin
Öyle sezdim
Aslında baya güzel bu- +1 yıl
Cidden böyleyim. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılBen teşekkür ederim soruma gelip kaliteni gösterdiğin için.
Sorum tamamen kaliteli insanlar içindi her soruya yazan tiplere cevap bile vermiyorum
Olur
11 Yorumla
Soran+1 yılKariyerin yanında aşk hayatında da bir şeylerin olacağına inanıyorum
+1 yılAkit gelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYeni görüyorum sizi
+1 yılOlur bekliyom 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılYa çok komik bir kızsın yorumlarda görünce seni gülüyorum yani o cinsten ahha teşekkür ederim görüşün için 🌸
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
Sevindim bak 🤪🤪
Soran+1 yılSevin sevin
- +1 yıl
💃💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Soran+1 yıl😏
+1 yılYorumla
15 Yorumla
Soran+1 yılHak edene cevabını esirgemeden söyleyen birisin kişinin kırgınlığı üzüntüsü pek umrumda değil bana bulaşmasaydın da bende öyle sert konuşmasaydım gibi
Lakin bunu bile dışarı yansıtmayan birisin- +1 yıl
Sanki kendi basarıları ile sampiyon oldular aq bide kornayla dolaşıyorlar disarda yarın sınavım var uyutmuyorlar allah belalarını versin
Soran+1 yılAbi off zoruma gidiyor üstlerine atlasam ölmem o derece çoklar ya
Bide halay çekiyorlar gelse delirme- +1 yıl
Soru acıp gs ye sövesim var
Soran+1 yılYap anidna sorundayım😂
+1 yılTakıl kafana göre
16 Yorumla
Soran+1 yılSen motorlara hasta olan değil misin
- +1 yıl
Yanlış cevap
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Araba severim ben
Soran+1 yılSitede gördüğüm kadar dedim gördüğüm de motor varda aa ben ne yapim şimdi
- +1 yıl
Anladım
Olur
14 Yorumla
Soran+1 yılSeni görünce sinirli olsam da gülme isteği geliyor neden bilmiyorum
Soran+1 yılYa 😂
Of uza şuradan
Köşeden
Soran+1 yılSana talip buldum agshad
Yapıştır gelsin
13 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadan çekinmeden gizli görüş paylaşmadan her şeyi söyleyen bir duruş sezdim ama bilmiyorum
Soran+1 yılEn güzeli
+1 yılyorulma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasının görüşlerine önem vermemen baya güzel ha
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
13 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntıdan kaçıp en sıkıntılı yere gelmen nasıl bir duygu
- +1 yıl
Kafam dağılıyor
Soran+1 yılFazla ciddiye alma yeter
- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılOlar
114 Yorumla
Soran+1 yılBişi sorcam göz ppsi yapan pembeli eşiniz mi ahha
- +1 yıl
Cikss
Soran+1 yılAga be üzücü
- +1 yıl
Niye üzücü olsun
Soran+1 yılBelki senin için koymuştur
- +1 yıl
:))) kopyacı çok
Soran+1 yılDoğrudur hocam
- +1 yıl
Yorum hani bacı
Soran+1 yılSana tiltim yorum yapmamak için zor duruyorum ☺️
- +1 yıl
Ölü öyle şeyler. Naneli şeker ye geçer
- +1 yıl
Soran+1 yılYok ben genelde ikram ediyorum snaa da verebilirim
- +1 yıl
Sağolasın bacı almış kadar oldum
Soran+1 yılRica ederim abim
+1 yılYorumla.
110 Yorumla
Soran+1 yılSeni sanki cinsellik kategorisi altında görüyorum gibi ama emin olamadım
- +1 yıl
Cinsellik soruları fazla olduğu için olabilir mi
Soran+1 yılCevaplamamak senin elinde
Ama onun icin söylemedim.
orada tek görüyorum dedim 😅- +1 yıl
Demek ki sende cinsellik sorularında geziyorsun 😂
Soran+1 yılBeklediğim cevaptı akıllı insansın.
Ben cinsellik sorularını okur güler geçerim.
Beni nadir bulursun oralarda- +1 yıl
Şahıslara takılıyorum kim napıyor beni pek ilgilendirmiyor burada ama seni artık tanıyorum
Soran+1 yılNe olarak tanıyorsun misal
- +1 yıl
şu an sadece nickini biliyorum bundan sonra gizli olmadığın yerlerde seni görüyor olucam ve ona göre bir karar veririm
Soran+1 yılKeyfin bilir ben kimsenin düşüncelerine sığmam ama olsun
- +1 yıl
Fazla özgüven iyi değildir.
+1 yılSeri yorumla
15 Yorumla
Soran+1 yılYa seni seviyorum nedense benim gibi geliyorsun su burcu olabilirsin eyi kızsın
- +1 yıl
Vallaha mı hava burcuyum ama olsun sjdm
Soran+1 yılHavadan sudan geçiyor sorun yok 😂😂
- +1 yıl
Ahahdkemtmfktmdmf çok mantıklı
Soran+1 yılTâbi ne sandın ahah
Olur
13 Yorumla
Soran+1 yılSiteyi kafa dağıtmak için kullanırken dağılmamak için uğrayan hacı yatmaz gibisin ya 😅
Soran+1 yılUğraşan
+1 yılya şimdi ya hiç ndnd
05 Yorumla
Soran+1 yılYa seni görünce Fırat'ın görüşleri gibi gülüyorum güzel bir enerjin var.
Her yerde her ortamda kendini ister istemez duruşun konuşman ile belli eden birisin
Hane şey olur ya konu açılır biri tam şakaya karışık doğruları söyler ya tam öyle bir tip var sende- +1 yıl
Fırat kim kız djdj benim erkek versiyonum ve bekarsa ruh ikizime kavuşturmus olursun beni djdjd
yorumların doğruluk payı yok değil tepriks büzüşük dudiş beybi
Soran+1 yılMaalesef Fırat'ı veremem ya 😅
Allah'ım cümleye bak ahaha- +1 yıl
Fırat sahipliyse bende istemem ayol zaten sjsj artık ya ahret bacım Fırat sjsjsj
Soran+1 yılYok be sahibi Allah'tır
Olur göm hadii
04 Yorumla
Soran+1 yılGomulecek değil de ovulecek güzel yanların var aa
Soran+1 yılHep mutlu ol canım 🌸
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yorumlasana beni de
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYorumla bakalım.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yıltabi buyrun yorumlayın
00 Yorumla
+1 yılBende bende 🧡😂 şimdiden teşekkürler 🌸
00 Yorumla
+1 yılYorumla lütfen
00 Yorumla
+1 yılyorumla bakalım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olur, buyrun.
13 Yorumla
Soran+1 yılArada sırada denk gleiyorim görüşleriniz mesafeli neyi nerde yapacağınızı bilen birisiniz
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ediyorum
Ben de yorum istiyorum 👋🙃
33 Yorumla- 10 ay
T. akipp atar mısın lütfen
- 6 ay
@melis2023 pardon yaşınız doğrumu, evli bekar?
- 2 ay
Melis Takip atar mısın lütfen
Olur
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar bıkmışsın ki sadece sana iyi gelecek birini istiyorsun gibi geldi
Soran+1 yılYok pp ne hiç bakmadım.
Genel olarak görüşlerin vs öyle geldi
+1 yılHadi yorumla da şaşırt beni 🙂
00 Yorumla
+1 yılYorumla
01 Yorumla
Soran+1 yılÇapkın birine benziyorsun ayran gönüllü gibisin güzellik olarak yolda kimi görsen aşık olursun sen😂
Pek ciddi ilişki taraftarı değilsin ömür boyu tek kişiye bağlılık korkutucu geliyor gibi
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez gördüm kıyametin alâmeti sayılır mı 😅
- +1 yıl
Sayılmaz yine de teşekkür ederim 😇
+1 yılseri
09 Yorumla
Soran+1 yılYeni hesap ne bileyim aa
- +1 yıl
foto atim
Soran+1 yılNe fotosu ya
Ben gördüğümü yorumlamak istiyorum fotonuzu değil
- +1 yıl
he yeniyim kusura bakma
Soran+1 yılSorun yok
Bu arada kimseye de foto atma.
- +1 yıl
atcam
Soran+1 yılAy ne halin varsa gör
- +1 yıl
ay saol sekerim
- +1 yıl
... mm
+1 yılBuyur
06 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ben nasılım diye kendini beğenmeyen ve sürekli hesabı dondurup gidip gelen birisin
Ya trol yapıyorsun ya da cidden özgüven eksikliğin tavan- +1 yıl
Nasılım sorusu sormuyorum
Soran+1 yılSormuyor musun
Senin kadar normal soru altinda nasılım diye soran biri daha görmedim
Peki öyle olsun- +1 yıl
Kardeş boş yapıyorsun öylesine mallığına soruyorum
- +1 yıl
Neyse uğraşmıcam
Soran+1 yılUğraş lütfen
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!