Aşk İlişkileri Herkezz yorumm yapsınn ayy,😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Her evlilikte olan kücük mücük aldatma hikayeleri oluyomus sizcede öylemi oluyomu insanız sonucta hic yok diyende yalan söylermiş🤭🤭 var mı bakemm😂😂 Güncellemeler+1 yıl Tesekürlerrr herkeze Güncellemeler+1 yıl Soruyu sorduguma beni pisman etinizzz parmaklarim ağridi nediyonuz ya Herkezz yorumm yapsınn ayy,😂? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Karakteri olan aldatmaz 0 0 Yorumla
SymrnaCity Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Sırf başlık için geldim. "herkes" ne Allah'ın şeyi. 0 19 Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla SymrnaCity +1 yıl Ben yanlış yazmak isterken bile yazamadım. "herkes" yazmak nedir? Git buradan. Yorumla SymrnaCity +1 yıl Yine doğru oldu. Yorumla Soran +1 yıl Ee sen nediyon be bi biriniz bi biriniz yaziyonuz elim agridi be uzayin bee Yorumla SymrnaCity +1 yıl Sevişelim o zaman. Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ allhinnnn belalri s. g Yorumla SymrnaCity +1 yıl Savaşalım yazacaktım. Yanlış olmuş. 😁 Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla SymrnaCity +1 yıl Çok sal. ak ve yaşı küçük birine benziyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Savas ne alakaaa ya savasmiyom ben Yorumla SymrnaCity +1 yıl Adın ne senin? Yorumla Soran +1 yıl Adsızzz benn Yorumla Soran +1 yıl Yok benim adim filan Yorumla SymrnaCity +1 yıl Soyadın ne? Yorumla Soran +1 yıl Soyluu Yorumla Soran +1 yıl Seninki soysuzmu👍 Yorumla SymrnaCity +1 yıl Malum bakanın soyadı da soylu. Bi önemi yok yani. Deee soyisim sallarken "soylu" dedin ki? Soyunla bir sıkıntın mı var? 🌙 Yorumla Soran +1 yıl Sen yazı müdürümüsn her sôzüme takiliyonnn Yorumla SymrnaCity +1 yıl Sorunuzun bildirimlerini engelleyip gidiyorum. İyi eğlenceler. Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. bunun küçüğü müçüğü yok zaten aldatan insanlar genelde bu yanlışı küçümseyen veya bahanelere atfeden insanlardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanii Yorumla
LібіdoІu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evli bir kadınla birlikteyim. Halen de devam ediyoruz 8 aydır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6 yıllık evliyim fırsat buldukça başka kadınlarlada oluyorum hoşuma gidiyo başka tenlere dokunmak 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Vicdanin nasıl rahatmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pamuk gibi :D Yorumla Soran +1 yıl Allah seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kınama seninde başına gelir :D Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korumuyo ben denedim 😂 Yorumla Veraecmel +1 yıl Peki esin nasıl anlamıyor neden aldatıyon Yorumla Soran +1 yıl Aynn esin nasıl anlamiyo bende anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Veraecmel yeterince dikkali olursan anlamaz 2 yıldır yapıyorum Yorumla Veraecmel +1 yıl Oha Yorumla Veraecmel +1 yıl Bu kadın nasıl fark etmez dikkatli istediğin kadar ol kadınlar sezinler hisseder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Veraecmel şimdiye kadar anlamadı şimdiden sonrada anlıcaanı sanmıyorum. Yorumla Veraecmel +1 yıl Yanlışta ısrar niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Veraecmel sana göre yanlış bana göre bi kaçıştan ibaret Yorumla
ramazan0796 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Benim olsa hiç yapmam ben sadık biri olurum Sonuçta düzgün biri zor geliyor karşına 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Afferim Yorumla ramazan0796 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sen ne bekliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben öylesine sordum Yorumla ramazan0796 +1 yıl Hımm öyle Yorumla ramazan0796 +1 yıl Kesin öylesine sormuşsundur 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Baska niye sorcam ya öylesine sordum yorumlari merak etin baya yanit verdiler Yorumla ramazan0796 +1 yıl Hadi ya Yorumla
CmOnemli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl neler oluyor neler poılates hocasıyım neler goruyorum gozumun onunde 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne hocasısın anlamadim Yorumla CmOnemli +1 yıl pilates hocasıyım Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladim Yorumla CmOnemli +1 yıl sen denedın mı Yorumla Soran +1 yıl Neyi denedimi hocam Yorumla CmOnemli +1 yıl kacamak Yorumla Soran +1 yıl Yok agbi aman diyim Yorumla CmOnemli +1 yıl sogukmusun Yorumla Soran +1 yıl Aynn buz gibi Yorumla CmOnemli +1 yıl neden? Yorumla Soran +1 yıl Neyse kardrs anlamam ben öyle seylerrden Yorumla
Edadjkx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Seven insan aldatmaazzzzz!!! 2 111 Yorumla ramazan0796 +1 yıl Aynen ya benim hiç olmadı böyle Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 ne olmadi Yorumla ramazan0796 +1 yıl Eda sevgilim diyorum hiç olmadı 🙃 Yorumla ramazan0796 +1 yıl Antalya da yaşıyorum bir de ya Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 olsun sevgili şart degilki hem bunun yaşadigin şehire alakasi yok Yorumla ramazan0796 +1 yıl bence şart ya seni anlayacı biri olması gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Aynm öyle aceleye gerek yok Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 ben bilmem sen şart diyorsan beni ilgilendirmez Yorumla ramazan0796 +1 yıl var da yok arası ya Yorumla ramazan0796 +1 yıl Doğrusu da bu mu Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 o nasil oluyor yahu Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla ramazan0796 +1 yıl Kararsız gibi bir şey oluyor 😁 Yorumla ramazan0796 +1 yıl bide bana çok gülll sennn 😂😂😂😂 Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 neyin dogrusu olm ne diyon laa? kskksks Yorumla Edadjkx +1 yıl Sen neye gülüyoon kskskksks Yorumla ramazan0796 +1 yıl Laaa neee Yorumla Soran +1 yıl Ayy valla edanin tepkisine güldüm ah eda ah😂😂😂😂 Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sana mı güleyim ya 😁😁 Yorumla ramazan0796 +1 yıl Kendime gülüyorum ben Yorumla Edadjkx +1 yıl ksksksk ne dedim la ben kkdksk Yorumla ramazan0796 +1 yıl Eda kim sen kimsin Yorumla Soran +1 yıl Bunu anlamiyom ben beynim yandi Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 bana gül mü dedim ne diyon laaakskskskksks Yorumla ramazan0796 +1 yıl Beynim döndü Yorumla ramazan0796 +1 yıl 🙃🙃🙃🙃🙃 Yorumla Soran +1 yıl 🤣. Yorumla Soran +1 yıl Gülmekten öldümmmm Yorumla ramazan0796 +1 yıl Gülün bol boll Yorumla ramazan0796 +1 yıl Neşeli biriyim ben Yorumla ramazan0796 +1 yıl Ölme ya sen çok yaşa Yorumla Edadjkx +1 yıl Allah çarpsin bi b*k anlamiyorum vallaaha Yorumla Soran +1 yıl Ben sanami gülüyom ben edanin tepkisine gülüyom araya kaynama sen erkekleri hic sevmiyom 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 yahu biz napalim senin neşeni! Skksksk Yorumla ramazan0796 +1 yıl kızlara bak sen birbirine de korurlarmış Yorumla Soran +1 yıl Bi halt anlamadim ya Yorumla Soran +1 yıl Aksam aksam beynim uyustu Yorumla ramazan0796 +1 yıl beni de çöpe attınız hemen ya Yorumla Soran +1 yıl Sen varmiydinda biz seni cope atak be ordan sacma sapan konusyon Yorumla ramazan0796 +1 yıl yeni geldim şimdi varım Yorumla Edadjkx +1 yıl Kskskksksk Yorumla ramazan0796 +1 yıl Oo Eda buradaymış Yorumla Edadjkx +1 yıl Arkadaşlar daha fazla išler karismadan uzayalim hadi hayirli geceler Yorumla ramazan0796 +1 yıl Koş koş çabuk git Yorumla Soran +1 yıl Aynn breminler iyi aksamlar Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sen gitme Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 ne diyon la sen kskks Yorumla ramazan0796 +1 yıl Nerelisin sen Yorumla ramazan0796 +1 yıl Eda değil bak kızıyor kendisi ben sana sordum Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 hala konuşuyor la bi git! Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sen gitttt Yorumla Soran +1 yıl Kime soruyo bu nediyo anlamiyom de git be Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 İstanbul Yorumla ramazan0796 +1 yıl Hımmm Yorumla ramazan0796 +1 yıl Güzel Yorumla ramazan0796 +1 yıl İstanbul’a geldiğimde seni bir göreyim ya çok sinirlisin sen ya Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 ya rabbim ya rasulallah lütfen uza burdan hadi ramazan hadi kardeşim Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sen değil ya Yorumla ramazan0796 +1 yıl Soru yu kim sordu ben ona diyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Yahu soruyu ben sordum soran benim noluyo ya anlamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Suanm benim postam buraaa benim benim noluyo noluyo Yorumla ramazan0796 +1 yıl diyorum ki nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Napıcaksın nereli oldugumu Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sordum ya kızma Yorumla Soran +1 yıl Hayırsır sen ne alalak bas git be Yorumla Soran +1 yıl Kızmadim kardesimmm yazma Yorumla ramazan0796 +1 yıl Tamam ya yazmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Eda k. b kardesim seninde yorduk aksam aksma Yorumla ramazan0796 +1 yıl Aynen ya kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Beynimizi yaktin be cocuk aksam aksam neyse Yorumla ramazan0796 +1 yıl Hiç sormayın ya evet 😅 Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 vallaha baktim kusura napacaksiniz şimdi he? Yorumla Edadjkx +1 yıl Soran! Kafam şişti biliyon mu kskskkdk Yorumla ramazan0796 +1 yıl O zaman ben konuşuyorum ya tamam Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 Ramazan sg lan! Bela misin olm! KkskskskGit diyoz hala konusuyorum ya tamam diyon teAllahim yaa Yorumla ramazan0796 +1 yıl Küfürlü konuşma ya Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 hade valla! Yorumla ramazan0796 +1 yıl Hee Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 🙄🙄🙄 Yorumla ramazan0796 +1 yıl Tamam by by Yorumla Soran +1 yıl Hayyyyy ramoya hay bilemem neyede kafamm doldu beynim yandi Yorumla Soran +1 yıl Hade yavastan söyle bi yol al Yorumla ramazan0796 +1 yıl Bak gitmem has Yorumla Soran +1 yıl Niye gidmiyon beee Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla ramazan0796 +1 yıl Sıkılıyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Yazma bee yarabim ya edaa bu bizle. Kafa dolduruyo ha Yorumla Edadjkx +1 yıl LAN SIKILIYORSUN DIYE BIZLE KAFA MI DOLDURUYON aglicam simdi kskskks Yorumla ramazan0796 +1 yıl Ağlayın la bekliyorum Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 aglatirim baak beni sinamaa kskksks Yorumla ramazan0796 +1 yıl Hım Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 tabi olm ne sandin Yorumla ramazan0796 +1 yıl Tamam sen çok tehlikelisin ya Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 hem de salya sumuk aglatirim o derece peçtelerin nesli tükenir falan ksksk Yorumla ramazan0796 +1 yıl Korktum ya şimdi sen den Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 kork bendeeen kooork kskskksk Yorumla ramazan0796 +1 yıl Tamam korkuyorum dedim ya Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 nerede tehlike orada ben Yorumla ramazan0796 +1 yıl Ben gidiyorum o zaman Yorumla Soran +1 yıl Dikat ete ramomusun nesin sen kendini aglar bi sekilde bulama Yorumla Edadjkx +1 yıl @ramazan0796 gitmen için illa korkutmak mi gerekiyordu ya bastan yapsaydim keske kskks Yorumla Soran +1 yıl Cok pis aglatirim Yorumla Soran +1 yıl Aglarsin Yorumla ramazan0796 +1 yıl Aynen yapsaydım ya Yorumla ramazan0796 +1 yıl İii geceler size Yorumla Soran +1 yıl Gitt odanada agla hadi bebe Yorumla Soran +1 yıl Yol. alin 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Yorumla Edadjkx +1 yıl Skkskskskks Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂.. Yorumla Edadjkx +1 yıl Soran abla pisman oldu😔 kskskkx Yorumla Soran +1 yıl Valla abuk subuk yorun yapiyolar🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aldatmak karaktersizliktir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynn agbi Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Var oldu ama artık olmuyo ya 😂😅 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu mu dert edindin ki. 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. aldatmanın küçüğü müçüğü olmazşerefszliktir 1 1 Yorumla sarikayali66 +1 yıl hay agzina saglkk Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur tabi bi. flörtleşme de olsa 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Soruya bak oyy :) vardır ya millet suyırmış 0 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Var tabii ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hmm nasıl yani sahit oldunmu hic bildigin bi hiakye var mı Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Var yakınım olan biri Yorumla Soran +1 yıl Anlatsana kız allah seni anlat ay Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Ay yok olmaz çok aşırı yakınım Yorumla Soran +1 yıl Sanki tanıycam ya allah seni kız takip atiyom özelden anlat erkek deyilim merak edme Yorumla viopiaylin2 +1 yıl At ya Yorumla Soran +1 yıl Atimm Yorumla
dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hicbir fikrim yok. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Karakteri olan aldatmaz
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ben yanlış yazmak isterken bile yazamadım. "herkes" yazmak nedir? Git buradan.
Yine doğru oldu.
Ee sen nediyon be bi biriniz bi biriniz yaziyonuz elim agridi be uzayin bee
Sevişelim o zaman.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ allhinnnn belalri s. g
Savaşalım yazacaktım. Yanlış olmuş. 😁
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Çok sal. ak ve yaşı küçük birine benziyorsun.
Savas ne alakaaa ya savasmiyom ben
Adın ne senin?
Adsızzz benn
Yok benim adim filan
Soyadın ne?
Soyluu
Seninki soysuzmu👍
Malum bakanın soyadı da soylu. Bi önemi yok yani. Deee soyisim sallarken "soylu" dedin ki? Soyunla bir sıkıntın mı var? 🌙
Sen yazı müdürümüsn her sôzüme takiliyonnn
Sorunuzun bildirimlerini engelleyip gidiyorum. İyi eğlenceler.
bunun küçüğü müçüğü yok zaten aldatan insanlar genelde bu yanlışı küçümseyen veya bahanelere atfeden insanlardır
Yanii
Evli bir kadınla birlikteyim. Halen de devam ediyoruz 8 aydır.
İnsanız sonuçta hadi herkes birbirini aldatsın ayy🤭🤭
6 yıllık evliyim fırsat buldukça başka kadınlarlada oluyorum hoşuma gidiyo başka tenlere dokunmak
Vicdanin nasıl rahatmi
pamuk gibi :D
Allah seni
kınama seninde başına gelir :D
Allah korusun
korumuyo ben denedim 😂
Peki esin nasıl anlamıyor neden aldatıyon
Aynn esin nasıl anlamiyo bende anlamadim
@Veraecmel yeterince dikkali olursan anlamaz 2 yıldır yapıyorum
Oha
Bu kadın nasıl fark etmez dikkatli istediğin kadar ol kadınlar sezinler hisseder
@Veraecmel şimdiye kadar anlamadı şimdiden sonrada anlıcaanı sanmıyorum.
Yanlışta ısrar niye
@Veraecmel sana göre yanlış bana göre bi kaçıştan ibaret
Benim olsa hiç yapmam ben sadık biri olurum
Sonuçta düzgün biri zor geliyor karşına
Afferim
Teşekkür ederim
Sen ne bekliyorsun
Ben öylesine sordum
Hımm öyle
Kesin öylesine sormuşsundur 🤭
Baska niye sorcam ya öylesine sordum yorumlari merak etin baya yanit verdiler
Hadi ya
neler oluyor neler poılates hocasıyım neler goruyorum gozumun onunde
Ne hocasısın anlamadim
pilates hocasıyım
Hmm anladim
sen denedın mı
Neyi denedimi hocam
kacamak
Yok agbi aman diyim
sogukmusun
Aynn buz gibi
neden?
Neyse kardrs anlamam ben öyle seylerrden
Seven insan aldatmaazzzzz!!!
Aynen ya benim hiç olmadı böyle
@ramazan0796 ne olmadi
Eda sevgilim diyorum hiç olmadı 🙃
Antalya da yaşıyorum bir de ya
@ramazan0796 olsun sevgili şart degilki hem bunun yaşadigin şehire alakasi yok
bence şart ya seni anlayacı biri olması gerekiyor
Aynm öyle aceleye gerek yok
@ramazan0796 ben bilmem sen şart diyorsan beni ilgilendirmez
var da yok arası ya
Doğrusu da bu mu
@ramazan0796 o nasil oluyor yahu
😂😂😂😂
Kararsız gibi bir şey oluyor 😁
bide bana çok gülll sennn 😂😂😂😂
@ramazan0796 neyin dogrusu olm ne diyon laa? kskksks
Sen neye gülüyoon kskskksks
Laaa neee
Ayy valla edanin tepkisine güldüm ah eda ah😂😂😂😂
Sana mı güleyim ya 😁😁
Kendime gülüyorum ben
ksksksk ne dedim la ben kkdksk
Eda kim sen kimsin
Bunu anlamiyom ben beynim yandi
@ramazan0796 bana gül mü dedim ne diyon laaakskskskksks
Beynim döndü
🙃🙃🙃🙃🙃
🤣.
Gülmekten öldümmmm
Gülün bol boll
Neşeli biriyim ben
Ölme ya sen çok yaşa
Allah çarpsin bi b*k anlamiyorum vallaaha
Ben sanami gülüyom ben edanin tepkisine gülüyom araya kaynama sen erkekleri hic sevmiyom 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@ramazan0796 yahu biz napalim senin neşeni! Skksksk
kızlara bak sen birbirine de korurlarmış
Bi halt anlamadim ya
Aksam aksam beynim uyustu
beni de çöpe attınız hemen ya
Sen varmiydinda biz seni cope atak be ordan sacma sapan konusyon
yeni geldim şimdi varım
Kskskksksk
Oo Eda buradaymış
Arkadaşlar daha fazla išler karismadan uzayalim hadi hayirli geceler
Koş koş çabuk git
Aynn breminler iyi aksamlar
Sen gitme
@ramazan0796 ne diyon la sen kskks
Nerelisin sen
Eda değil bak kızıyor kendisi ben sana sordum
@ramazan0796 hala konuşuyor la bi git!
Sen gitttt
Kime soruyo bu nediyo anlamiyom de git be
@ramazan0796 İstanbul
Hımmm
Güzel
İstanbul’a geldiğimde seni bir göreyim ya çok sinirlisin sen ya
@ramazan0796 ya rabbim ya rasulallah lütfen uza burdan hadi ramazan hadi kardeşim
Sen değil ya
Soru yu kim sordu ben ona diyorum ya
Yahu soruyu ben sordum soran benim noluyo ya anlamiyorum
Suanm benim postam buraaa benim benim noluyo noluyo
diyorum ki nerelisin
Napıcaksın nereli oldugumu
Sordum ya kızma
Hayırsır sen ne alalak bas git be
Kızmadim kardesimmm yazma
Tamam ya yazmıyorum
Eda k. b kardesim seninde yorduk aksam aksma
Aynen ya kusura bakma
Beynimizi yaktin be cocuk aksam aksam neyse
Hiç sormayın ya evet 😅
@ramazan0796 vallaha baktim kusura napacaksiniz şimdi he?
Soran! Kafam şişti biliyon mu kskskkdk
O zaman ben konuşuyorum ya tamam
@ramazan0796 Ramazan sg lan! Bela misin olm! Kksksksk
Git diyoz hala konusuyorum ya tamam diyon teAllahim yaa
Küfürlü konuşma ya
@ramazan0796 hade valla!
Hee
@ramazan0796 🙄🙄🙄
Tamam by by
Hayyyyy ramoya hay bilemem neyede kafamm doldu beynim yandi
Hade yavastan söyle bi yol al
Bak gitmem has
Niye gidmiyon beee
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Sıkılıyorum ya
Yazma bee yarabim ya edaa bu bizle. Kafa dolduruyo ha
LAN SIKILIYORSUN DIYE BIZLE KAFA MI DOLDURUYON aglicam simdi kskskks
Ağlayın la bekliyorum
@ramazan0796 aglatirim baak beni sinamaa kskksks
Hım
@ramazan0796 tabi olm ne sandin
Tamam sen çok tehlikelisin ya
@ramazan0796 hem de salya sumuk aglatirim o derece peçtelerin nesli tükenir falan ksksk
Korktum ya şimdi sen den
@ramazan0796 kork bendeeen kooork kskskksk
Tamam korkuyorum dedim ya
@ramazan0796 nerede tehlike orada ben
Ben gidiyorum o zaman
Dikat ete ramomusun nesin sen kendini aglar bi sekilde bulama
@ramazan0796 gitmen için illa korkutmak mi gerekiyordu ya bastan yapsaydim keske kskks
Cok pis aglatirim
Aglarsin
Aynen yapsaydım ya
İii geceler size
Gitt odanada agla hadi bebe
Yol. alin 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Skkskskskks
😂😂😂..
Soran abla pisman oldu😔 kskskkx
Valla abuk subuk yorun yapiyolar🤣🤣🤣🤣
Aldatmak karaktersizliktir
Aynn agbi
Yav ne diyon mk gece gece
Oh hooooo olmamı
Var oldu ama artık olmuyo ya 😂😅
Bunu mu dert edindin ki.
Çoğu yazılan trol inanmıyorum
aldatmanın küçüğü müçüğü olmaz
şerefszliktir
hay agzina saglkk
Olur tabi bi. flörtleşme de olsa
Soruya bak oyy :) vardır ya millet suyırmış
Var tabii ki
Hmm nasıl yani sahit oldunmu hic bildigin bi hiakye var mı
Var yakınım olan biri
Anlatsana kız allah seni anlat ay
Ay yok olmaz çok aşırı yakınım
Sanki tanıycam ya allah seni kız takip atiyom özelden anlat erkek deyilim merak edme
At ya
Atimm
Hicbir fikrim yok.
Bilmiyorum
Evli misin bakalım
Herkes…