Kişilik & Karakter Kolay vazgeçebilir misiniz? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayallerinizden sevdiğinizden kariyerinizden Herhangi bir şeyden işte... Kolay vazgeçebilir misiniz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Konuya göre değişir ama genel olarak kolay vazgeçerim diyebilirim. Boşuna zaman ve emek harcayacaksam uğraşmam. 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet vazgeçerim. Eğer bugün birşeyden vazgeçip bitirebiliyorsam yarın daha iyisini başlatabilecek umuda ve cesarete sahip olduğum içindir. 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Güzel düşünce Sonasık24 +1 yıl Teşekkürler. SıkıntıdanAçtım +1 yıl Rica ederim
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Kolay olmadı ama vazgeçtim 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl En azından başarmışsın Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Zor hatta çok zor 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Konuya göre değişir ama genel olarak kolay vazgeçerim diyebilirim. Boşuna zaman ve emek harcayacaksam uğraşmam.
Güzelmiş
Evet vazgeçerim. Eğer bugün birşeyden vazgeçip bitirebiliyorsam yarın daha iyisini başlatabilecek umuda ve cesarete sahip olduğum içindir.
Güzel düşünce
Teşekkürler.
Rica ederim
Olmayacak gibiyse vazgeçerim sadece
Kolay olmadı ama vazgeçtim
En azından başarmışsın
Hayır vaZgeçmemeyi tercih ederim
Evet geçerim
Vazgeçmem kolay kolay
Zor hatta çok zor
Bence de