Kişilik & Karakter İlişkinizde karşı tarafa ne kadar kapılırsınız? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Hayatta kimse bu kadar önem vermeye değmiyor bence herkes bizi üzüyor yazık etmeyin zamanınıza 😂 İlişkinizde karşı tarafa ne kadar kapılırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben aşık olduğum kadına sonuna kadar kapılırım tabi ki de 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Görsel ben bu mallık anca bana yakışır 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Mallık demeyelim değer vermek diyelim ama akıllanmayız 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Bu yaşta sonra zor aga akıllanmak Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benimle duşta bile bu şekilde ilgilenmeyecekse neden sevgilim olmuş ki 😃😂😂😂 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Anaaaaam senden korkulur 😂 merakettimmişte +1 yıl tabii ki cenazeye gitse bebeğim mezarlıktayım sana dönücem demeyecekse neden sevgilim olmuş ki 😃 MrConfused +1 yıl Sen de haklısın hal vermeden geçemedim 😂 merakettimmişte +1 yıl 😬😬😂
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hayatımdaki insan buna değiyorsa neden kapılmayayım. önceliğim o olmaacak da kim olacak 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne kadar kapılmak istersem o kadar kapılırım 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Başlarda kolay kolay kapılmam fakat sonra sevdim mi kördüğüm gibi bağlanırım maalesef 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Artık istesem de çok fazla kaptıramıyorum. 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Zamanında yediğimiz kazıklar bende uzağım artık Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. görselldeki kadar maalesef.. 1 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Hemen kapılırım ya 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kapılırım ama bu kadarda değil ya😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok fazla maalesef 1 21 Yorumla MrConfused +1 yıl Kendine edersin 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada edeyim mi🙂 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim kalsın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanımda olsan boyle demezdin de neyse 🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Hayır tanımam etmem sen de beni tanımazsın o yüzden diyorum yani belki çok güzelsin belki çok iyisin ama tanımıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanisan seversin gsgd Yorumla MrConfused +1 yıl Kimsin sen ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off tanisan varyaaa😌😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Sen beni tanıyan birisin ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taniyorum azcık😋😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Bak kimbilir kimsin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabını daha önce kapatan biriyim belki sghdshf Yorumla MrConfused +1 yıl Aha kimsin sen ya az ipucu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani sen işteydin iş bitsin şimdi değil dedin gsgdhd Yorumla MrConfused +1 yıl Hala işteyim de kimsin sen ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askim nasil hatirlamazsin ya Yorumla MrConfused +1 yıl Saçmalama ne aşkı be iyice sapıttın sen düzgün konuş lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askim ben herkese askim diyorum kizlara da sgsff Yorumla MrConfused +1 yıl Neyse ya daha fazla bir şey demiyorum tanımazsın sen beni ben de seni hadi yeter bu kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😭😭😭😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gel askim demem ozur dilerim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maalesef çok fazla 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Kaptırma kendine edersin 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemesi kolay 🥲 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hiçbir zaman. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben aşık olduğum kadına sonuna kadar kapılırım tabi ki de
Görsel ben bu mallık anca bana yakışır
Mallık demeyelim değer vermek diyelim ama akıllanmayız 😂
Bu yaşta sonra zor aga akıllanmak
benimle duşta bile bu şekilde ilgilenmeyecekse neden sevgilim olmuş ki 😃😂😂😂
Anaaaaam senden korkulur 😂
tabii ki cenazeye gitse bebeğim mezarlıktayım sana dönücem demeyecekse neden sevgilim olmuş ki 😃
Sen de haklısın hal vermeden geçemedim 😂
😬😬😂
hayatımdaki insan buna değiyorsa neden kapılmayayım. önceliğim o olmaacak da kim olacak
Ne kadar kapılmak istersem o kadar kapılırım
Başlarda kolay kolay kapılmam fakat sonra sevdim mi kördüğüm gibi bağlanırım maalesef
Artık istesem de çok fazla kaptıramıyorum.
Zamanında yediğimiz kazıklar bende uzağım artık
görselldeki kadar maalesef..
Hemen kapılırım ya
Ne kadar kapılmak istersem
Kapılırım ama bu kadarda değil ya😄
Çok fazla maalesef
Kendine edersin 😇
Sanada edeyim mi🙂
Teşekkür ederim kalsın 😂
Yanımda olsan boyle demezdin de neyse 🤣
Hayır tanımam etmem sen de beni tanımazsın o yüzden diyorum yani belki çok güzelsin belki çok iyisin ama tanımıyorum
Tanisan seversin gsgd
Kimsin sen ya 😂
Off tanisan varyaaa😌😂
Sen beni tanıyan birisin ama 😂
Taniyorum azcık😋😂
Bak kimbilir kimsin 😂
Hesabını daha önce kapatan biriyim belki sghdshf
Aha kimsin sen ya az ipucu 😂
Hani sen işteydin iş bitsin şimdi değil dedin gsgdhd
Hala işteyim de kimsin sen ya
Askim nasil hatirlamazsin ya
Saçmalama ne aşkı be iyice sapıttın sen düzgün konuş lütfen
Askim ben herkese askim diyorum kizlara da sgsff
Neyse ya daha fazla bir şey demiyorum tanımazsın sen beni ben de seni hadi yeter bu kadar
😭😭😭😭😭😭
Tamam gel askim demem ozur dilerim
Maalesef çok fazla
Kaptırma kendine edersin 😇
Söylemesi kolay 🥲
Hiçbir zaman.
bu kadar