İlişkiler de hep bir taraf uysal olur , diğer taraf baskın..
Sen hangisisin?
Sen hangisisin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sağlıklı bir iletişim için oldukça yanlış bir düşünce iki tarafın eşit haklara sahip olduğu fikilerlerini özgürce dile getirebildigi acaba ne der ne soyler demek yerine dinlenip anlaşılacağı bir ilişki türü benim için baskin olmaktan daha önemlidir
Son sözü ben söylerim kafasi daha çok iş yerinde geçerli olan bir kavram diğer türlü sen ilişkinin içine baskın olmaya çalıştığın zaman kendi egonu tatmin etme yoluna gitmiş oluyorsun ki buda şartlandırmıs sevgi oluyor hani bunu bunu yaparsan seni severim oldukça gereksiz ve oldukca yorucu. Birinin ne bana müdahale etmesine izin veririm nede seviyorum ve seviyorsan yapacaksın diyip çocuk gibi ayak sürerim
İnsan ilişkilerinin her safhasında bir taraf mutlaka baskin kisiliktir.. Evde, okulda, iş yerinde, binada, evliliklerde..
İki tarafin uysal olduğu bir ortamda sıkıntı olmazken, iki baskın karakter arasinda sürekli bir çatışma hali mevcut olur.. Flört aşamasında özellikle, buna dikkat edilmeli.. Sonradan çözülmeler pişmanlık ve hayal kırıklığı yaratabilir..
Benim genel yapım bu yönde olmuştur her zaman.. Görmezden gelmek, görüş ve fikir almayı hakaret saymak asla değil bu.. Hayatın her alanında. Bazı alanlar haricinde tabi.. İş ortamında bazen kabullenmek gerekiyor bazı şeyleri.. Mecburiyet var çünkü orada.
Saygıyı ve durman gereken yeri biliyorsan istediğin kadar baskın ol benim için farketmez. Erkek için de, kadın içinde bence aynı görüş geçerli olmalı. Baskın olmak genel geçer anlamda karşı tarafı baskılamak anlamındaysa öyle değilim. Mutlu etmek, ilişkinin dinamiğini yönetmek anlamındaysa evet öyleyim. Baskın biriyim. Mutlu etmeyi seviyorum.
gerektiği kadar
Cevap
24Cevap
Valla bizde her iki taraf da dominant. Daha pasifize olanı görmedim 😂
Ben bile bilmiyorum ne yapmam gerek bir rataf merhametli sakin bir taraf deki fişek sjsjssn
Uysal biri değilimdir
Dominant taraf benim👊🏻
Ben hep baskın oldum ya uysallık içimde yok
Baskın taraftım bıraktım o işleri ama
Yerine göre değişir bu durum
ortası yok mudur diyorsun yani
Baskınım
Ben dominantım
Ben baskın ve istekli olan tarafım.
Baskın
Köleyim. Hiç değilim
Sanırım baskın olan