Ben alıştım kötü rüya görmeye artık zevk alıyorum uyandım diyelim devamını görmek için daha kötü bir senaryo kurup uyuyorum rüyamı devam ettiriyorum sadece kötü rüyalarda değil yalnız her rüyada yapıyorum bunu uyanırsam yani uyanmazsam da bir sürü rüya görmeye devam ediyorum
Su içerim geri uyurum genelde. Su gerçekten kolay ama etkili bir yöntem. Çoğu kişi nutku tutuluyor ve o an akıl edemiyor. Ama su içip içerken suya bakmak psikolojik anlamda rahatlatıyor. Zaten kötü rüya pek görebilen biri değilim.
Hemen uyuyamam. Biraz farklı şeylerle uğraşırım, dua ederim. Kafam dağılınca tekrar uyurum. Genelde yattığım yeri falan de değiştiririm, psikolojik sanırım
Genelde korkunç rüya görüp uyanıp ne kadar geç uyusamda o rüyadan kaçamıyorum devamını görüyorum. Bu yüzden rüyamı deyişdirmeye çalisiyorum savaşıp öyle uyanıyorum adeta fantastik bir film gibi😆
Defalarca kez karabasan geldi. Bazen boynuma çöküp beni boğdu, bildiğin nefes alamadım. Bir kez beni çekiştirerek götürmek istedi. Böyle paranormal olaylar.
Ben de çok yaşadım onu he. Özellikle askere gidene kadar hatta o zaman ailemle yaşadığım için annemin yanına giderdim koşa koşa. Son 10 yılda belki 3 - 4 kez anca görmüşümdür. Ayrı eve çıktığımdan beri kedilerim var ve kötü enerji kedilerin olduğu yere giremiyor
O da ne korkunç bir şeymiş ya. Bu rüyanın etkisinde ben de olsam ben de kalırdım. Ya seni korkutmak amaçlı gördün ya da gerçekten bir şey olacak. Belki de farklı bir anlamı vardır.
Korkmadım aslında sadece uykumu kaçırdı normalde hani insan nefes nefese kalır sayıklar falan gözünden yaş gelir bende yoktu sadece uyandım Allah Allah dedim sigara yaktım olan uykum da kaçtı 😂
Diziden bir sahne atayım dedim, sonra vazgeçtim. Dizinin kendisi ters köşe. Spoiler olup heyecan kaçar sonra 😸. Cinli şeytan yok 😹. Seri katil dizisi. Psikopat genler üzerine.
Pije bak, ben de yılanı beslicek sandım meğerse fareyi kafes dövüşü için kullanmış 😂😂😂 ilgi çekici geldi ama bir boğa yılanını da normal bir fare alt edemez yani o da bir gerçek 😂😂😂
Asıl fare bu çocuk 😹. Aboov dizi de neler yapmadı ki. Çocukluğundan yetişkin olma sürecine kadar her şey varm ters köşesi çok bak. Ayrıntılara dikkat et 😹.
Hayır, dizi seri katil olan bir babanın geninin oğluma geçmesini anlatıyor. Oğlu da seri katil olur mu endişesi yaşıyor anne. Bu yüzden test yaptırıyor doğmadan önce. Sonuç çocukta bir gün seri katil oluyor ama nasıl oluyor demeyeyim. Bir sürü faktör var. Diziye Mouse denmesinin sebebini son bölümler de anlayacaksın. Aslında çok trajik bir durum.
Ben daha çok film izlerim. Dizi takibim pek yoktur olsa da aksiyon izlerim genelde ya da güzel fantastik. Ancak bu dizi ilgimi çekti sen anlatınca bakalım ne kadar etkileyecek 😃😃
Ağlarsın ağlarsın 😹. Kendine şu soruyu soracaksın dizinin bölümlerini izlerken "O kadar kötülük yapmış birisinin nesine ağlayacağım?". Sonra bir gün bölümlerden birine gelip 😿.
Şimdi sen diziyi izledikçe psikopat bir seri katile nasıl ağlayacağım diyeceksin. O aşamalardan ben de geçtim. İlk bölümde çocuklara üzüldün mü 😿? Beni çok etkilemişti de uyuyamamıştım.