Ben genelde gece tuvalete kalktığın zaman bile geri uyuyamıyorum. Hele kötü bir rüya gördükten sonra uyumam çok daha zor olur. Ondan sonra sabaha kadar yatağın içinde dönüp duruyorum.
Bir gece kabusta, karnım acıkmış kalkıp mutfağa gittim ve yemek yedim. Yemek yerken babam da kalkmış. Ama ben babamın kalkma sebebinin benim gürültümden olduğunu sanıyordum. Babam da yemek yedi fakat yemek yeme şekli sanki aç kurtların önüne yemek koyarsın da yemek yerler ya hızlıca, öyle. Bir an dayanamayıp babamı uyardım. Ancak babamı uyarır uyarmaz benim yüzüme gözleri kanlı şekilde baktı ve yerine gitti. Hele o kanlı gözleri hiç unutamıyorum. Anlamını bilmiyorum ama böyleydi.
Genelde kendi ağlama sesime uyanıp, uyandıktan bir süre sorna da neye ağladığımı bilmeden ağlamaya devam ettiğim için uyku falan kalmıyor. Mecbur güne o şekilde başlıyorum.
Biraz zaman alıyor. Uyanır uyanmaz tekrardan çabucak uykuya dalamıyorum. Rüyanın etkisinden çıkamadan tekrardan geri uyursam yine aynı rüyayı görüyorum çünkü.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tamda bu konu hakkında @sssicaksutlukahvem le konuşuyorduk 🤦♀️ Dün gece iki kere kabus gördüm. Uyandım ezan okunuyordu. Sigara içerken kahvelime mesaj yazdım 😂😂sonra yattım uyudum 😬😬
O esnada uyanır uyanmaz bir ruhsal çöküntü yaşıyorum fakat bedensel olarak yorgun isem ister istemez tekrar uyuyorum o bilinçle fakat daha sonra ruhsal anlamda sorun haline geliyor uyandığım zaman bilinç altında yer aldığı için istesende unutamıyorsun🤦🏻♀️
uyuyamıyorum ki rüya göreyim :D :D ama kötü bir rüya görürsem etkisinde az buçuk kalabilirim ve sonrada sadece rüya olduğunu düşünüp tekrar uyumaya çalışırım
Hayır bir süre uyuyamam ben şimdi bunu neden gördüm diye düşünmeye başlarım sonra tekrar rüyayı hatırlayıp bak bu kısmı saçma böyle bir şey olamaz bu sadece rüyadan ibaret diye kendimi avuturum
Biraz zaman geçmesi lazım kendimi sakinleştirip bildiğim tüm duaları uykuya dalan kadar okuyorum hayal ediyorum o okuduğum dualar benim etrafimda bir çember oluşturuyor bende işe yarıyor