AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çalışmıyorsan geçimini nasıl sağlıyorsunuz merak ettim
Sağlamıyorum
🙄
Annem veriyor oldu mu
Anladım bende bazen düşününce çok boş gibi geliyor her şey bana ama bir şekilde devam etmeye çalışıyorum. Biraz sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz belki iyi gelir
İmkansız 12 senedir böyleyim benim bir şey yapmam imkansız.
Bunun altında bir sebep var mı peki
Depresyon kendini her açıdan ezik eksik geri uzak yabancı hissetmek dünyaya
Bu durumdan memnun gibisin
12 sene dile kolay.
Fiziksel olarak kendini beğenmiyor musun
Hayır hiç bir açıdan beğenmiyorum tipimi sesimi boyumu karakterimi hiç bir şeyimi o yüzden gamsızım
Boyun kaç ki?
1.72
İyiymiş boyumu sevmiyorum diyince 1.60 falan sandım 🙄
Bunu da sevmiyorum zaten hiç bir şeyimi övülecek tek yanım yok
Kendine haksızlık ediyorsun
Gel gör yaşa az bile ediyorum
Benimde boyum 155 ama üzülmüyorum 😒
Keşke tek derdim boy olsa
neden çalışmıyor ya da okumuyorsun?
Hedefim hayalim amacım beklentim yok hiç bir şeyden
evet ama sonuç olarak hayatını devam ettirmek için gelirinin olması gerekiyor, ileride bir gün evlenmek vs istesen ne yapacaksın, şu an gençsin ama yaşın ilerledikçe iş bulman hayata atılman daha zor olabilir bence
Gelir dediğin lise 1 terk halimle 12 sene yatmak yerine 30 gün 17 bin 402 için basit bir iş yapmak kendimi küçümsememek mi. ben ve evlenmek kahkaha attım 500 yıl sonra düşünebilirim bunu. hiç bir fikrim yok belki *ntihar ederim.
sosyalleşmeyi, arkadaş edinmeyi, ailenle zaman geçirmeyi vs deneyebilirsin, çalışmak ya da evlenmek falan istemiyor olabilirsin ama dediğin gibi sadece bilgisayar ile zaman geçiriyorsan iyi değil psikolojik sağlığın için. Son cümlede yazdığın şey ise böyle bir düşünce kesinlikle normal değil. Hayatındaki sorunun ne olduğunu bulup çözmelisin.
Ben kendimi sevmiyorum. herşeyi biliyorum. hayatımdaki sorunu çok iyi biliyorum ve düzelmeyeceğini de biliyorum
Nedir düzeltemeyeceğin sorun eğer özel değilse
Ben kendimi hiçbir şekilde sevmicem ne yaparsan yap kendimi sevmiyorum
Hangi açıdan sevmiyorsun peki?
Her açıdan
Benim hiç bir vücudum ve karakterim hayat yaşamaya müsait değil
Açıkçası bunlar eğer istersen değiştirilemeyecek şeyler değil. Vücudun hoşuna gitmiyorsa spor yapabilirsin. Karakterinde hoşuna gitmeyen yanları törpülemek için çabalayabilirsin. Kimse mükemmel değil ama herkes yaşıyor. Sadece 28 yaşındasın, söylediğin bu şeyleri istesen bir yılda tamamen değiştirirsin. Adım atmak, bir şeylere başlamak önemli. Birkaç yıl önce bende hayata karşı çok negatif bir dönem geçirdim. Şu anki durumunu anlıyorum. Hiçbir şeye gücün yokmuş ve çabalasanda hiçbir şey içinmiş gibi hissediyorsun ama gerçekten böyle değil. Her şey tamamen senin elinde.
Benim için araba sürmek ehliyet almak araba satın almak sevgili yapmak evlenmek çocuğunun olması yurt dışı görmen nerden baksan ATATÜRKÜN DÜNYAYA GERİ GELMESİYLE AYNI İHTİMALLER. Benim için değiştirelemeyecek şeyler. bu boy kısalığında vücüdun sporun ne önemi var. Sağol ben başdan kaybetmişim bi kere.. Ben kapana kısıldım bütün gün odamdayım şişmanım kusurluyum dışarda yapacak işim yok kapana kısıldım her şey zor geliyor. hiç sanmıyorum 1 yıla Özgüvenim yok bence bir 12 yıl daha böyle gider. BEN HİÇ BİR ŞEYİ ARZULAMIYORUM Kİ HİÇ BİR ŞEYLE MUTLU EDEMEZSİN
1.40 falan mısın
Bence sen hiçbir şeyi arzulamıyor değilsin, kendine hiçbir şeyi layık görmüyorsun. Boyun 1.72 ymiş, yazdığın başka bir yorumda gördüm. Bu senin dert edeceğin gibi kısa bir boy değil. Bu boyda olup fiziği gayet düzgün, güzel insanlar var. Sen yıllardır kendini odanda kapalı tuttuğun için kendini o hayata mahkum görüyorsun. Kendin için çabalamazsan tabi ki hayatın boyunca bu şekilde yaşarsın. Ancak her şeyi çok daha güzel halede getirebilirsin. Hayatında bunları konuşabildiğin biri var mı bimiyorum, umarım vardır seni destekleyen biri. Yoksa bile psikolojik yardım alıp önce kendini sevmeyi, kendine güvenmeyi, kısacası kendinle barışmayı deneyebilirsin. Bu yazdığın ve senin için imkansız olduğunu düşündüğün şeyler sıradan her insanın yapabileceği şeyler, sen neden yapamayasın? Keşke en başından böyle bir hayata başlamasaydın, 12 seneni böyle geçirmişsin bence kendine bunu daha fazla yapma
Ben kendimi biliyorum hiç bir açıdan istediğim konumda değilim en başından herkes gibi normal olacaktı 12 sene alıştım bu hayata artık her şey sadece korku ve özgüvenim yok benden ne olacak sanki hiç bir hayalim yok.. sevmiyorum boyumu bana bir yararı yok taktığım insanların yanında 1.72 bir şey değil. Kendin için çaba dediğin 12 sene konforda kalıpda ne yapacağını bile bilmediğin 17 bin 402 yse 30 gün kendini yormak iste kalsın. 1 tane arkadaşım var şehir dışı intagramdan onunda yararı pek yok. psikolojik yardım alsan da almasanda sen evine ait hissediyorsun kaç kere gittim sonuç aynı. kendimi sevmeme imkan yok hayır. ne yapacağım söyler misin kim 12 sene odasında bilgisayar oynayıpda kilolarıyla sıkıntılarıyla kendini işe ya da başka şeye atar niçin ben hiç bir şeyi hayal etmiyorum gözüm yok sizin olsun.. korkarım 20 sene yaparım bunu
ailen bir müdahalede bulunmuyor mu peki bu duruma
Hayır Alışılar.. İşin kötüsü lise 1 deki platonik şu an 2 çocuklu bir anne , ben ise hayattan korkularımdan kaçıyorum 😂
eğer tüm bunların farkındaysan bence aslında sende tüm bunları çözmek istiyorsun, yoksa umrunda olmazdı bunları düşünmezdin bile. Kendine yazık ediyorsun gerçekten. Kimsenin dış görünüşü mükemmel değil, kimsenin karakteri mükemmel değil. Biraz sosyal hayatın olsa, normal hayatta görüşebileceğin arkadaşlar edinsen gerçekten sana çok iyi gelir. Bir spor salonuna yazıl, günde bir saat gitsen ne kaybedersin, hem ortamın değişir, hem yeni insanlar görür tanışırsın hem özgüvenin artar, kilo verdikçe. 30 yaşına geldiğinde çok farklı bir hayatın olabilir. Geri dönüp baktığında ben yıllarımı böyle geçirmiştim ama şimdi kendimi daha iyi bir yere getirdim diyebilirsinn.
Her zaman yazıyorum buraya ama atılım yok. insan alıştığı şeyin kabuğunu kırmak istemiyor. Özgüvenin ö sü yok dediğim gibi hayat beni yuttu hiç bir şey bilmiyorum herşeye çok uzak yabancıyım çocuk hissediyorum aklım bir çok şeye ermiyor araba süremicem sevgili yapamıcam yurt dışı göremicem hiç bir zamanda gözüm olmadı olsa bile benim maddi karakter durumu hiç bir şeye yetmez. Spor salonuna yazılamam aç kalamam kola bağımlısıyım midem doymuyor daha önce denedim kimseyle yanışmadım aksine kilo verdikçe minnacık boyumla daha çok strese giriyorum ama evde başka şeyle ilgilenince takmıyorum. Annem ölene kadar böyle galiba. hiç sanmıyorum maalesef lise terkim üniv gitmedim sesim çocuk tipim kaypak ölsem sorumluluk alamam
Tek çocuk musun kardeşin ya da abin ablan falan yok mu
5 Erkek kardeşiz 3 ü ile küsüm
Kötü olmuş. Keşke en azından kardeşlerinle yakın olsaydın. Konuşacak, dertleşecek, sana yardımcı olacak birileri olurdu.
Hiç faydası olmazdı küs olmasamda kimse takmıyor ben gibi
Belki de sana öyle geliyordur ama gerçekten üzüldüm bu duruma. Umarım kendini o hayattan çıkaracak gücü bulursun bir gün.
yok öyle gelmiyor. ben hiç üzülmüyorum biliyor musun ailemde kim okumuş kim sosyalleşmiş bize uzak şeyler şanslı ailede doğmak lazımdı. Hayat acuna futbolculara güzel. Hiç sanmıyorum biliyor musun çok alıştım çok tatlı geliyor dişlerimi kaybetsem kilo alsamda hiç umursamıyorum