Kişilik & Karakter Damda uyurken yağmur yağarsa ne yaparsın? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Balkondayım yağmur yağıyor durmasını bekliyorum 😂 kahve yapın bana 😂🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Köyde evin içinde sivrisinekler kovalamaca oynuyor 😂 o yüzden açık havada uyuyorum 😂😂🤣 Damda uyurken yağmur yağarsa ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben bir şey yapmazdım çünkü damda uyumam sdfsf 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yağmuru biraz izler sonra içeri geçerdim 0 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Daha önce yaşadım bunu uyumaya devam ettim. Sabah güneşi direkt vurduğu için uyanmadan kurulanmıştım😂😂 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣Yaşamış tecrübe sahibi insan 🤌😂 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Eve almıyorlar mı damda uyuyorsun yağmura rağmen 😀 0 25 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sivrisinekler bizi emdi tükettiği için çıktım bide içerisi sıcak 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Sıcak iklimi olan yerde yaşıyorsun ozaman Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🙄🙄🙄Güneydoğu taraflarında yaşıyorum Yorumla Kayserili3884 +1 yıl İç Anadolu'yu gör bardaktan bosalircasina yağıyor Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Biliyorum 🤣 Orası kış burası yaz 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Şanslısın bu konuda 😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tabi tabi sen öyle san 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Yazın kaç derece oluyor 😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yerlere yalın ayak basamiyorsun kızarıyor ayakların 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Hmm kavruluyorsun ozaman yazın ortasında kapkara Araplar gibi oluyorsun galiba 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🙄🙄🙄O kadar da değil 🙄 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Karariyorsun sonuçta 😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Evet oluyor 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Tahmin etmiştim beyaz tenli olman imkansız o sıcakta 😅 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Buğday tenliyim pek belli etmiyor 😂 Hemen geçiyor 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Zayıf kısa boylu birşeysindir kesin 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok 1 60 boyum 65 kiloyum 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Maşallah fidan gibiymissin 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne alakası var 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Ne kadar uzun boyun varmış bee 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Dalga mı geçiyorsun 🤔 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Galiba evet 😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Güzel bir şey mi peki Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Evet Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Keyfin yerine gelsin diye şaka yapıyorum 😀 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hemen içeri geçmeliyim çok tatlı olduğum için her an erime tehlikesi içindeyim şu an derim 😬🤪😂 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evin içine giren uyumaya devam ederim 😂 uykum ağır basarsa battaniye çeker üstüme uyurum 😂 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bende garanti evime kaçardım orada uyurum diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. henüz tam olarak yaz gelmedi açık havada uyumaya pek de lüzum yok gibi 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kıskandım seni şu an. 🤣 0 7 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gel beraber yıldızlara bakalım 😂 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Yıldızlara bakarken kahvaltı yapalım mı? 🥲🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kahvaltı gece yapılmıyor ki 😂 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Biz yapalım. 🥹 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yaparız açık havada sofrayı kurup semaverde çay pişirir içeriz mis gibi olur 🤌 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Allahım semaver yanarken, dumanını koklayan birine bunu dememeliydin. İçine çam odunu atınca efsane bir koku çıkıyor ortaya. Keşke onu parfüm yapabilsem. 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Normal odun dumanı da güzel böyle yoğun bir his veriyor 😂 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. ıslanır hasta olurum çorba yapın bana 0 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Yaşadım ama yaz yagmuruydu bişey yapmadım 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Damda uyuyan güzelin hikayesi 0 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kaçarım😅 0 7 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uykulu uykulu sinir bozucu oluyor 😂 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Aynen aynen Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bide içeri girdikten iki dakika sonra yağmur duruyor ya 🤦🤦🤦🤦O daha kötü 🤲 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Tam şans😅 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İçerde dişlerimi sıka sıka uyuyorum sinirden 😂 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Doğrudur😅👍 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Islanırım 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. İzlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben bir şey yapmazdım çünkü damda uyumam sdfsf
Yağmuru biraz izler sonra içeri geçerdim
Daha önce yaşadım bunu uyumaya devam ettim. Sabah güneşi direkt vurduğu için uyanmadan kurulanmıştım😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Yaşamış tecrübe sahibi insan 🤌😂
Eve almıyorlar mı damda uyuyorsun yağmura rağmen 😀
Sivrisinekler bizi emdi tükettiği için çıktım bide içerisi sıcak 😂
Sıcak iklimi olan yerde yaşıyorsun ozaman
🙄🙄🙄
Güneydoğu taraflarında yaşıyorum
İç Anadolu'yu gör bardaktan bosalircasina yağıyor
Biliyorum 🤣
Orası kış burası yaz 😂
Şanslısın bu konuda 😀
Tabi tabi sen öyle san 😂
Yazın kaç derece oluyor 😀
Yerlere yalın ayak basamiyorsun kızarıyor ayakların 😂
Hmm kavruluyorsun ozaman yazın ortasında kapkara Araplar gibi oluyorsun galiba 🤣
🙄🙄🙄
O kadar da değil 🙄
Karariyorsun sonuçta 😀
Evet oluyor 😂
Tahmin etmiştim beyaz tenli olman imkansız o sıcakta 😅
Buğday tenliyim pek belli etmiyor 😂
Hemen geçiyor 😂
Zayıf kısa boylu birşeysindir kesin 🤣
Yok 1 60 boyum 65 kiloyum 😂
Maşallah fidan gibiymissin 🤣
Ne alakası var 😂
Ne kadar uzun boyun varmış bee 😂
Dalga mı geçiyorsun 🤔
Galiba evet 😀
Güzel bir şey mi peki
Evet
Keyfin yerine gelsin diye şaka yapıyorum 😀
hemen içeri geçmeliyim çok tatlı olduğum için her an erime tehlikesi içindeyim şu an derim 😬🤪😂
Evin içine giren uyumaya devam ederim 😂 uykum ağır basarsa battaniye çeker üstüme uyurum 😂
bende garanti evime kaçardım orada uyurum diye düşünüyorum
henüz tam olarak yaz gelmedi açık havada uyumaya pek de lüzum yok gibi
Kıskandım seni şu an. 🤣
Gel beraber yıldızlara bakalım 😂
Yıldızlara bakarken kahvaltı yapalım mı? 🥲🤣🤣
Kahvaltı gece yapılmıyor ki 😂
Biz yapalım. 🥹
Yaparız açık havada sofrayı kurup semaverde çay pişirir içeriz mis gibi olur 🤌
Allahım semaver yanarken, dumanını koklayan birine bunu dememeliydin. İçine çam odunu atınca efsane bir koku çıkıyor ortaya. Keşke onu parfüm yapabilsem. 🤣
Normal odun dumanı da güzel böyle yoğun bir his veriyor 😂
Islanmaya devam ederim herhalde
Bilmem eve giderdim herhalde
Öylece dururum
Bişey olmaz berekettir
Dam üstünde un eler:)
Eve giderim
Daha da kurulurum 😃
Evin içine geçerim 😃
kalkıp içeri geçerim
ıslanır hasta olurum çorba yapın bana
Yaşadım ama yaz yagmuruydu bişey yapmadım