Kişilik & Karakter Sabah akşam beddua ediyorum tutarmı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabah akşam beddua ediyorum tutarmı?Çok kalbimi kırdı Güncellemeler+1 yıl Ne zaman tutar Güncellemeler+1 yıl Yavaştan tutuyormu acaba Sabah akşam beddua ediyorum tutarmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. tutar ya da tutmaz biz bilemeyiz 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dönüp seni bulacak, etmee devam et. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haklı bensem Yorumla befoderler +1 yıl Ne olursa olsun, beddua edilmemeli. Yorumla befoderler +1 yıl Sana tek bir şey söyleyeyim anlarsın. Bir tanıdığım da böyle beddua etti adam evlendi bebeği doğar doğmaz yoğun bakıma alındı,3 ay sonra da Allah rahmet eylesin. Beddua kime vurur bilemezsin. Yorumla Soran +1 yıl Bazen allaha havale ediyorum bazen dayanamıyorum canımı çok yakri Yorumla befoderler +1 yıl Olsun havale et bırak. Olan adama olsa neyse diyeceğim ama böyle günahsızlara vurunca acısını sen çekersin. Yorumla Soran +1 yıl Ettiğim gün rahatsizlanmis Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Tutmazz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tutar ya da tutmaz biz bilemeyiz
Dönüp seni bulacak, etmee devam et.
Haklı bensem
Ne olursa olsun, beddua edilmemeli.
Sana tek bir şey söyleyeyim anlarsın. Bir tanıdığım da böyle beddua etti adam evlendi bebeği doğar doğmaz yoğun bakıma alındı,3 ay sonra da Allah rahmet eylesin. Beddua kime vurur bilemezsin.
Bazen allaha havale ediyorum bazen dayanamıyorum canımı çok yakri
Olsun havale et bırak. Olan adama olsa neyse diyeceğim ama böyle günahsızlara vurunca acısını sen çekersin.
Ettiğim gün rahatsizlanmis
Beddua etmektense taş al at kafasına
Kim?
Tutmazz
Allah yok tutmaz
Allah bilir