Yalnızlıktan korkar mısın?

“Yalnızlık beni tüm hayatım boyunca izledi, her yerde. Barlarda, arabalarda, kaldırımlarda, dükkanlarda, her yerde. Kaçış yok. Ben Tanrı’nın yalnız adamıyım.”
Yalnızlıktan korkar mısın?

“Yalnızlık beni tüm hayatım boyunca izledi, her yerde. Barlarda, arabalarda, kaldırımlarda, dükkanlarda, her yerde. Kaçış yok. Ben Tanrı’nın yalnız adamıyım.”
Yalnızlık bana göre bir kutudur. Bazen o kutuya hapsolursun, onunla bir olman gerekir bazen ise sen kendin onunla olmayı istersin. Yalnızlık birçok insana çok korkutucu gelir buna bende dahil. Aslında büyük zararları varken aynı anda büyük faydaları vardır yalnız olmanın.
Yalnız insan hep düşünür, hep bir şeyleri hatırlama veya sorgulama içerisindedir. Gece tek başına kaldığın an yalnızlığın bir parçasıdır örneğin. O yalnızlıkta kendinide bulabilirsin , kayboladabilirsin. Eğitir bence, ama sonsuz bir yalnızlık sadece çürütür içini.
Fiziksel yalnızlık bazen kendini ile vakit geçirebilmen , kendini tanıyabilmem için çok önemlidir. Mental yalnızlık ise içten gelen bir hafiflik verir bazen. Bir şeyleri düşünebilme ve karar vermede yardımcı olur. Ama insan doğası gereği sosyal bir canlıdır, fazla yalnız olması veya kalması bir zaman sonra o kutuyu ona bir mezar haline getirir.
En önemli şey istediğin zaman o yalnızlıktan kurtulabilmektir.
Yalnızlık duygusunu hiç sevmem. Karanlık ve boğucu bir. İnsanı depresyona bile sürükleyebilir. Hayat enerjisini sömürür ve insanda büyük yaralar açar. Her ne kadar tek başıma kalmayı sevsem de etrafımda istediğim zaman ulaşabileceğim insanlar olsun isterim.
Cevap
2Cevap
benim için hiçliktir
Yalnız olmak kendinle arkadaş olmayı başarabilmiş ve samimiyetle sahteligi ayırabilmiş insanlarn ayrıcalıgıdr
Yalnz olmaktan korkmuyorm
Yaratıcı hep benimle
Yalnızlık = Sessizlik
Anlayanin olmaması.
Yalnızlığı hiç sevmem, bana korkutucu gelir
Aslında huzur.
Yalnızlık=huzur.
Bazen iyi bazen kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?