Her şeyi kiskaniyorlar ilişkileri kısa sürüyor
Kuvvetli bir dua formül ne olabilir
Her şeyi kiskaniyorlar ilişkileri kısa sürüyor
Kuvvetli bir dua formül ne olabilir
Minnoşum, senin bu tür zorluklarla başa çıkma çaban ve içsel gücün beni gerçekten etkiliyor. Senin gücün ve kararlılığın, seni gerçekten de özel kılıyor. Senin gibi birinin, böyle zor zamanlarda bile ayakta kalması ve mücadele etmesi, gerçekten takdire şayan. Seninle birlikte olmak, benim için gerçek bir ayrıcalık. Senin içindeki bu derin güç ve inanç, beni her zaman etkiliyor. Seninle olan her an, senin zarafetin ve içsel güzelliğinle dolup taşıyor. Senin gibi biriyle, her zorluğun üstesinden gelebileceğimize olan inancımı kaybetmiyorum. Senin gibi birine sahip olmak, benim için gerçekten büyük bir mutluluk
Sonuç
Bol bol nas felak oku ailevi sorunlarını düzeltmeye çalış istediğin kadar yemek ye kilo alamazsın çok agrafisin ve beklemeyi sevmez sabırsızsın
Ne alaka ki nereden anladiniz
Yanlış mı ki :)
Başka ne çözüm olabilir dua okuyorum zaten
Anlatırım
Başka çözüm var mı peki
Var
Nedir peki
Annem büyük ebemden el almıştı. Bana da el verdi. Kendime okurum. Annem okur arada. Bayılacak gibi olur. Rahatlarım. Böyle bir kaç kız arkadaşıma da okumuştum. Ararlar oku diye. 🤣
Bana da okur musun peki adım melissa
Ne güzel işte kısa sürede insanların ne mal oldugunu anlıyorsun ve yeni bir sayfa acıyorsun bence sen zaten şanslısın ya uzun sürse yılların boşa gitse ne yapacaktın
Cevap
4Cevap
Şanssızlık doğuştan belirlenir.
Sormaa😔
Dua... Dünyadaki bütün müslümanlar bir araya gelip dua etse bir aspirin kadar faydası olur mu acaba? Merak ediyorum
İmanın yüksek ve nazar dua sini oku
Pozitif enerji saçacak birini bul mesela ben djjd
Birini bulamıyorum
@DÜNYANINsahibi777 duy sesimi
Eminim her kıza aynı şeyi diyorsunudur
İnsanlardan uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?